valla kot bedenine ben de sastim kiz;
29 olmusumdur diyordum, hatta kabine girerken bi 28 bi 29 aldim;
28 bol oldu, kiz dedi ki bu size cok bol, 27 almaniz lazim.
cnm ben anlamadim; abimin esi 1.76 boy; 56 kilo, cok zayif duruyor; bir kez benim esofmanim ona dar geldi olmadi.. halbuki benden zayif duruyor :1shok: boydan belkide;
senin de boyun uzun benden zayif durursun.
cnm
kirmizi biberi yikayip, icini oyup, peynir doldurdum, sonra da tava da kozledim her tarafini, peyniri biraz eriyene kadar.
bir baska seferinde de mikrodalgada yaptim; 4 dk. pisirme ayarinda beklettim; m.dalga da daha guzel oldu.
beni 1 tanesi doyurdu, esim 2 yedi.
ama yanina kirmizi lahana salatasi bir de corba yapmistim esime yaptigim zaman..
ayy simdi gordum;
lachesis beni kendine rakip yapmis;
disine goreymisim..
vay vay vay vayyyyy.....
gosteririm ben sana beni kucuk gormeyi lachesis..
p
bir de dulci ile isbirligi yapiyorlar sunlara bak
ben de yanima spatzi alayim da bari...
ilgilencek arkadaslar bisiy paylasmak istiyorum.
dün kirpik bakımına basladım(siyahlasması ve uzaması için ) ve dün iki kez falan sürdüm uzamıssss bi günde bile etkisini gösterdi böyle uçlarından açık renkte belirmis. zaten öncedeb badem yagı ve hint yağıyla da denemistim ve uzamıstı ama bu sefer amacım uzayanların rengini koyuastırmaktı insallah ise yarıycak
rosense mağazalarında bi kirpik-kaç bakım seyi var .böyle rimel kutusunda gibi bi yanı kas için bi yanı kirpik.onu alcaktm ama diğer kremlerim de bitti onları almam lazım öncelikle diye vazgeçtim
dün gittim hindistan cevizi yağı ve kakao yagı aldım
evde bulunan hint yağıyla karıstırdım sonra kulak çöpünü batırdım sonra vazelin(doğal)e sürdüm kulak çöpünü ve kirpiklerime sürdüm. dün yaptım iki kez be vir günde bile mükemmel sonuç.bi devam edersem 15 gün sonunda nour biemiyorum artık:)
Sütün yanında bisküviye gerek yok fıstık. Öğlen ekmek yemediğin için çikolata yemen sorun teşkil etmiyo.bugun cozuttum;
Haaaaa şincik annadım fıstık ama kemik yapısıyla da çok alakalıydır kalça büyüklüğü.canım benim bacaklarım,kollarım ince ama söylemesi ayıp popom çıkıkopuyorumnanaktan biraz da göbeğim var, bütün kilolar oralarda toplanınca haliyle kot bedeni artıyorohaoldumsmile
Vaaaaaaaaaaaaaaaaaay 53 lü kilo ya, tebrikler canım darısı başımıza. Nasılsın bugün?herkese merhaba umarım iyisinizdir arkadaşlar,kilo bildirimini BurcuHayale yapamadım olmuyo bi türlü.Bende buraya yazıyorum
500 gram vermişim 53.7 kiloyum artıkzemuszemus
kıss döktürmüşsün yinee kaydirigubbakcemile2 ya benimde üst iyide alt için yapsam hiç fena olmıcak :roflol: eksikk kalmiim dimi :dance: delikafadulden ama bşey kafama takıldı kakao yağı katı halde satılı sanırım onu benmari yön. eriterek mi uyguluyon her kulanışta hepsinimi eritiyon yoksa azar azar mı bi aydınlatıwer gülüm olumunekankayizsmile
Sütün yanında bisküviye gerek yok fıstık. Öğlen ekmek yemediğin için çikolata yemen sorun teşkil etmiyo.
Haaaaa şincik annadım fıstık ama kemik yapısıyla da çok alakalıydır kalça büyüklüğü.
Vaaaaaaaaaaaaaaaaaay 53 lü kilo ya, tebrikler canım darısı başımıza. Nasılsın bugün?
Zuzum hoşgeldin, heee eksik kalırmısın hiç sen cimcime, yesa da katılır size kesin kaydirigubbakcemile3
hoşbuldummm guzuuu opuyorumnanaktan doruu diyon ihtiyacı warmı bilmiyom yesacımın ama warsa kesin katılır sırnaşık şey olumunekankayizsmile
kıslarrr,
22 sayfa yazmışsınız, listeyi bulamadım bilmiyorumkismile 60.4 kilo olmuşum. 61.1dim.
Buarada bugün pek bi muhabbeti oldu hemen söylüyüm: Bizim sağlık ocağında her bi test oluyomuş :lepi: Oraya gidebilirim üşenmezsem.
Bi de canım beyaz leblebi atıştırmalık için iyi oluyo, tavsiye ediyolar, sen çok acıkıyon ya aklında bulunsun zuzum
Bi avucu iyice çiğneyerek yiyince baya bi tok tutuyo hem 1 avuçtan nolcak yerimsenibensaol canım benim geçen yıl alırdım heppp ama ben onu çok sewiyom baya bi yerim yanii kaydirigubbakcemile ama yinede hatırlattın ii oldu yarın alayım biraz :jeyyar:
sende üşenmede git canım bende yılda 1 defada olsa yaptırıyorumm yerimseniben
Bi avucu iyice çiğneyerek yiyince baya bi tok tutuyo hem 1 avuçtan nolcak yerimseniben
Haklısın canım, bi eksiklik varsa yiyeceklerimle telafi ederim en azından. Beni kan da tutar eyvahedigeldismile Ben kansızlık şeker ve tiroit için test isticem, çok mu kan gerekir eyvahedigeldismile
Kuzu çok az yemişsin, dikkat et kendine.
doru sölüyon altı üstü leblebii dimi:)) tiroidi bilmiyom şeker dediğinde açlık kan şekeri mi? ben bi tüğ werdim baya bişi çıkıyoo :))) kolestrol ,iyi kol, kötü kol, trigliserid, üre,kreatin, ürik asit,sgot, sgpt,hgb(kansızlık) daha büssürü şeyy :)))
:roflol: :roflol: Kız cimcime bunlar ne böyle, benim dünyadan haberim yok sanki.. ben o zaman doktora kontrol amaçlı olarak bi tüple ne kadar test yapabiliyosanız hepsini istiyom diyim :ecrin_bebek: Daha önce hiç baktırmadım ben ohaoldumsmile Ne bilem canım, aç gitcem işteGüz dediydi insülin direnci diye bişi. Yok sanırım ama yine de emin olam dedim
ona gerek yok sanırım çünkü kilo werebiliyosun sen :))) bide onu özelde falan yapıyolar sanırım tam emin diilim ama sen trufa falan bi sor o daha iyi bilir yada gamişte hast. çalışıyo onlara bi danış istersen kaydirigubbakcemile2
canım listeyi burcuhayal hazırlıyo zaten sen ona özel msj atıcaksın ama sanırım özel msj kapasitesi doluymuş arkadaşlar atamamış mesaj ....
Gamişların orda sağlık ocağında olmuyomuş da, anneme sordum bizim sağlık ocağında kansayımı tiroit şeker bunları yapıyolarmış :sm_confused: Zaten en önemlisi kan sayımı.
Haklısın canım gerek yok, ben işte hepsi birden olsun hazır kanım gitmişken dediydim ama işte pko olunca insan yine de acaba diyo.
hoşbuldummm guzuuu opuyorumnanaktan doruu diyon ihtiyacı warmı bilmiyom yesacımın ama warsa kesin katılır sırnaşık şey olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?