anladım canım ama sen içini rahat tut gayet güzel kilo weriyosun Şeniz
sen en iyisi git ne yapılabiliyosa sağlık ocağında hepsininden ortaya bi karışık iste delikafadulden :roflol:
Benim ihtiyacım var, bir de saçlarım çok yıprandı, şu sinemaki kürünü mü yapıyordunuz için ona da ihtiyacım var, aydınlatın beni lütfen.
Saolasın zuzum, dediğin gibi yapıyım en iyisi, içimi rahat tutam kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile
Ben en iyisi doktora herşeyi açık açık anlatam, o neyin gerekli olduğuna karar versin. gamyoncuiremsu Haftasonu tatilin hayırlı ve de uğurlu buarada aklinialirimsmile
saol canımm benim Şeniz
en iyisi kendini doktorun şefkatli kollarına bırak :roflol: benimki geçen bana laf sokmaya çalıştı çünküü ben direk şu testleri istiyom dediydimyok işte hasta değilmişim bi şikayetim yokmuş niye yaptırıyomuşum ufak çaplı bi kriz yaşadık :roflol: :roflol:
Kimmiş bu doktor benim zuzumla uğraşıyo ya kötükedihüso Kontrol olmak da lüks bu ülkede valla.
walla kadın sabah sabah sinir etti benii:)) bende dedim diyet + spor yapıyorum yılda bi defa bu tür konrolden geçmein ne sakıncası war acaba sizi neden bu kadar rahatsız etti :)) oda iyice abarttı cewap wermemee mi kızdı artık bilmiyom:)) yok özel eczane yerine özel labaratuwar açılsaymış yok burayı labaratuwar gibi kullanıyomuşum başka ne gibi kullancaksam artık sırnaşık şey illa ileri derece de bi hastalığımız çıksın ölemi gelelim, tahlil yaptırmdan durumumu nasıl öğrenebilirim dedim :)))) daha bişiler diyodu saçmaladı benimde işim bittiydi ii günler dedüm çıktımm çok sinir oldum yaaa şok oldum hatta nasıl böle bi şey diyebilir bide yok erken tanı teşhis tedawi derler yaw yerimseniben
yapalım hepimiz o zaman canım kaydirigubbakcemile5
sinameliki kür için :
yarım çay bardağı kadar sıcak suya sinamekiyi at demle daha sonra içine biraz badem yağı we 1 adet bemiks saç bakım ampulü kır we saçlarına yedir yarım saat kadar kalsın :)) hatırladığım kadarıyla böyle..birde bende 3 çeşit ampül var dönüşümlü olarak yapıyom : bepanthene, bemiks vede evigen.evigen kırdığım zaman badem yağı koymuyorum oda yağ gibi zaten :))
Haftada bir mi yapıcaz bunu canım, sen memnun kaldın mı peki?
Lachesiscim çok fazla bi problemi yoksa saçlarının hiç yağ işine bulaşma, karanfilli su ya da ısırgan otuyla masaj yap fırsat buldukça, yeterli olur bu diye düşünüyom.
Lachesiscim bu dediklerim saçın güçlenmesine yardımcı oluyo (masaj yaparak sürmen önemli). Yağ çünkü bazılarında daha da dökülmeye sebep oluyo. İlk başta kolay çözümden başlamanı tavsiye ederim)
B vitaminini hiç duymadım canım. Karanfil şöyle: 1 lt suya bi avuç karanfil at (kavonozda) ağzını sıkıcıca kapatıp karanlık bi yerde 1 gün beklet. Daha sonra fısfıslı bi şişeye koyarsan iyi olur, bu suyu saçına sür, derine masaj falan yap. Senin çok da bi problemin olmadığın için bu çok iyi gelir diye umuyorum. Aklına geldikçe sürebilirsin bi zararı yok. Dışarda kokmasını istemiyosan evdeyken yaparsın daha çok
Isırganı da kaynatıp suyunu sürüyolar banyoda falan, kimisi şampuana katıyo.
katrece benimde spor yapmam lazım canım benide götür birlikte yapalım Şeniz
ben spora kaçarr :)) öpüldünüzzz:)))
kıss döktürmüşsün yinee kaydirigubbakcemile2 ya benimde üst iyide alt için yapsam hiç fena olmıcak :roflol: eksikk kalmiim dimi :dance: delikafadulden ama bşey kafama takıldı kakao yağı katı halde satılı sanırım onu benmari yön. eriterek mi uyguluyon her kulanışta hepsinimi eritiyon yoksa azar azar mı bi aydınlatıwer gülüm olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?