50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayy canım sizinki çok zor ya, evlendirelim sizi :)) Böyle ayrı gayrı olmaz ki.. Senin de başaracağına eminin fıstık :lepi:

ah canım ahh kim istemez sevdğine kavusmayı iste sartlar, engeller ....................pöffff

dua edin bana canlarmboshayallersmile

evet iyi geliyo rezene de ama ben kokusunu hiç sevmiyorum onun yaa.

tabi canım çok güzel yapıyorsun doğal güzellik gibisi yok zaten insan kendini aynaya baktığında güzel görüyorsabayanssulusmile iş bitmiştir bencezemuszemus

kendimi güzel bulmam ama Rabbime asi olma korkusuyla bunu dile getirmem fazla.Rabbimin verdiğine sükür

Bende denesem mi bu tarifi, göz altında yağ bezesi yapmasın sonra Benim göz altlarım çok hassas.

Sabret fıstık, elbet o günler de gelcek.
Tabi katrececim, istediğimiz fiziğe bunca çabadan sonra ulaştıktan sonra, o kısımlar hem eğlenceli hem de çok kolay olur )

olumunekankayizsmile benim guzuya anlattım gelir gelmes de aynı kanıya wardık bizde :jeyyar: :roflol: :roflol: :roflol:

Haftada bir mi yapıcaz bunu canım, sen memnun kaldın mı peki?
ewet haftada bir yeterli:)) walla canım düzenli yapmadığımdan bişi diyemicem ama daha öncede yasmıştım yaptıktan sonra saçlarım pofuduk pofuduk oluyo sewdim ben :)) kıwırcıkta benim saçlar Şeniz

saol bebemm not aldım yarın gidersem alcam bu yağları opuyorumnanaktan hihoyyyt
bi defa alışkanlık kazandıktan sonra bırakılırmı heç yawyuuuum benim sengözlerimebaksanab hem biz birbirimize destek için burdayız :dance: :teytey:

lachecim we de dulcisim afiyet olsun sizede :1hug:

@peppermint canim ben bugun basladim yarisa ole hemen bu haftanin birincisi belli truf falan gecen hafta yoktum ben valla bu hafta gorusecegizzz :mymeka:

@peppermint canim belliydi zaten senin sondan birinci olacagin kac kisi soyledi topikte bunu sirf ben degil :roflol:

@peppermint
canim ayip edion hemen liste geliyor hobaaaaaaaaaaaaaaa:teytey:

@trufcan canim yaaa ne guzel yazmissin senin yaninda hic sikilmaz kimse diye valla bi acaip oldummm bundan sonra trufa bi sey diyen karsisinda beni bulur dermisim yok yok hala en ezeli rakibim trufcugum Şeniz Şeniz

@trufcan canim benim tebrikler gitmis 700 hay masallah ne oyunlar dondu bakalim yine a.s :roflol:

@SULEULKU
canim ben hic bi sekilde bu hafta yapamam valla kusuruma bakmayin dersin hiiiiiiiiiiiiiiic sorun degil de biz de zaten her daim burda olmani beklemiyoruz ama girebildigin kadar yapabildigin kadar ama tabii ki de sen bilirsin canim benim :lepi:

@yasemcigim canim yaa diger topige yazmissin kusura bakma dun pek yorgundum bi de cok usuyordum ciktim ole 3 -5-7 kat giyinip yatmisim hemen

@peppermint
canim o etiketleri okumadim sanmaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile

@scyllacigim
yok bu hafta 0 cilginlik yapacagim ben boshayallersmile

@L CARNITE KULLANICILARI canlar ben de anneme aldim 500mg hergun spora gidiyor da o spordan 30 dk (YARIM SAAT) once bol su ile birlikte gunde 1 tane alacak biraz boyle kullanacagiz ondan sonra bakacagiz gelismelerle yine birlikte olmak dilegiyle zemuszemus

@SINAMEKILI KUR KULLANICILARI benim 3uncu oldu canim hemen listemi yayinlayim haftada 1 (ilk kullanimdan hemen once sacimin fotografini sectim sonra da 10 kullanimdan sonra cekip konu acacagim insallah hatta

kullanci adi-----------------1.uygulama-------2.uygulama--------3uygulama

yesa-----------------------------+----------------------------+--------------------------+

@1 HAFTALIK CAN YARIS
1-peppermint
2-spatz
3-yasemin
4-katrece
5-kuzu
6-lachesis
7-katrece
8-dulcinea
9-mehay
10-(truf +yesa) ayyy ya da boyle yazmasaydim 9 tanemizi beraber yazsaydim trufcugumu ayri hepimiz birImiz hepimiz trufa karsi delikafadulden

@TUM KILO VERENLER
afferin valla cnai gonulden tebrikler muahhh

@KAKAO YAGI KULLANICILARI valla ben kakao yagini 2 gunluk kisa tatilde yanmak icin kullanmistim super ise yaramisti heheheh onun disinda da dudak catlaklarina pek iyi gelirdi bi de onun icin kullandim bi ara boshayallersmile

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba kızlar.....2 haftadır..61 kiloydum...regl olamadığım için şişkinlik vardı...ve bu sabah 59,9 olmuşum.....oley.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…