Ayy canım sizinki çok zor ya, evlendirelim sizi :)) Böyle ayrı gayrı olmaz ki.. Senin de başaracağına eminin fıstık :lepi:
katrece benim eşim de aktara çok düşkün ..hatta gitti 150 lira verip ginseng bile aldı düşün artık :))ben o kadar ince olarak aktarcı değilim ama yeşil çayın zayfılamadaki etkisini çok gördüm bir de gaz için rezene çayı çok ii geldi bana gazımı hemen kesti onu söyleyebilirim ..
tabi canım çok güzel yapıyorsun doğal güzellik gibisi yok zaten insan kendini aynaya baktığında güzel görüyorsabayanssulusmile iş bitmiştir bencezemuszemus
evetttt :) hele hedefe bi ulasak hep birlikte kilomuzu sabitleme çalısmaları yapalım. gram bile oynatmayalım:))Merak etme katrececim, amacına ulaşana kadar durmak yok
çok hızlısın yaw :) masallaholumunekankayizsmile
ben de alt için yapıyom canım .canımcan benim aldıgım kakao yağı gayet akıskandı.sıvıydı yani. ben rengini esmer bisiy bekliyodum ama renksizdi. bilemiyorum artık tam dogal değil mi.talya markası aldım. aktara gitiğimde tam doğalına bi bakayım bakalım o da mı renksiz. ordan belli olur.su an çok maliyetli alamaycağım için gidip de en dogalını almayı beklemedim aldım kakao yağı,hindistan cevizi yağı.hint yağı da önceden vardı
1 çay kasıgından biraz fazla hint yağı
1 yemekkasıgına yakın kakao yağı
1 yemekkasıgına yakın hind.cevizi yağı
canım normal tarifte hind. cevizi yok
baska bi tarifte vardı bu kirpiklerin siyahlaması için.ben o yüzden bunu da ekledim.
vazelin eklememin sebebi de uzatmada yardımcı olması içindi
aslında kirpiklerim kısa değil ama bu ara bakım hevesi tuttu beni. değerlendireyim dedim.çünkü her zaman böyle değilimdir. sevdiceğim geleceği zaman kendime daha bi bakasım geliyor simdi o dönemimdeyim ya o yüzden:)delikafadulden
zati korkuyom vuslat günü gelip de bitince kendimi salıveririm dikkat etmem sporuma, yememe diye .siz grupdaslarıma güveniyom o vakitlerde kaydirigubbakcemile:))
evet iyi geliyo rezene de ama ben kokusunu hiç sevmiyorum onun yaa.
QUOTE]
kokusunu bilemiyorum da tadını seviyorum ben ..yeşil çaydan iidr :) az önce içtim yine gazım var bugün
bu arada akşam naneli cacık yedim o kadar ..21 gündür canım acayip kahve çekiyor ..bir fincan kahve içeceğim birazdan ve bir tane de yovita yiyeceğim..sindirime ii geliyor..
Afiyet olsun, ben de bugün çarliston biberin için peynir koyup yedim :)))
Hımm onu da çok severim,
neyse kuzucuklar eşimle film izliycez görüşürüz, öpüyorum hepinizi kaydirigubbakcemile3
olumunekankayizsmile benim guzuya anlattım gelir gelmes de aynı kanıya wardık bizde :jeyyar: :roflol: :roflol: :roflol::lepi: Harikasın zuzum ya kaydirigubbakcemile3 Ben niye böyle olduğunu annadım: kadın doktor diye... aklinialirimsmile Seni kıskanmış hem diyet hem spor lafını duyunca da kan beynine sıçramış sırnaşık şey Ama sen çok güzel cevabını sevmişsin fıstık kaydirigubbakcemile3 Efferim sana olumunekankayizsmile
ewet haftada bir yeterli:)) walla canım düzenli yapmadığımdan bişi diyemicem ama daha öncede yasmıştım yaptıktan sonra saçlarım pofuduk pofuduk oluyo sewdim ben :)) kıwırcıkta benim saçlar ŞenizHaftada bir mi yapıcaz bunu canım, sen memnun kaldın mı peki?
çok hızlısın yaw :) masallaholumunekankayizsmile
ben de alt için yapıyom canım .canımcan benim aldıgım kakao yağı gayet akıskandı.sıvıydı yani. ben rengini esmer bisiy bekliyodum ama renksizdi. bilemiyorum artık tam dogal değil mi.talya markası aldım. aktara gitiğimde tam doğalına bi bakayım bakalım o da mı renksiz. ordan belli olur.su an çok maliyetli alamaycağım için gidip de en dogalını almayı beklemedim aldım kakao yağı,hindistan cevizi yağı.hint yağı da önceden vardı
1 çay kasıgından biraz fazla hint yağı
1 yemekkasıgına yakın kakao yağı
1 yemekkasıgına yakın hind.cevizi yağı
canım normal tarifte hind. cevizi yok
baska bi tarifte vardı bu kirpiklerin siyahlaması için.ben o yüzden bunu da ekledim.
vazelin eklememin sebebi de uzatmada yardımcı olması içindi
aslında kirpiklerim kısa değil ama bu ara bakım hevesi tuttu beni. değerlendireyim dedim.çünkü her zaman böyle değilimdir. sevdiceğim geleceği zaman kendime daha bi bakasım geliyor simdi o dönemimdeyim ya o yüzden:)delikafadulden
zati korkuyom vuslat günü gelip de bitince kendimi salıveririm dikkat etmem sporuma, yememe diye .siz grupdaslarıma güveniyom o vakitlerde kaydirigubbakcemile:))
olumunekankayizsmile benim guzuya anlattım gelir gelmes de aynı kanıya wardık bizde :jeyyar: :roflol: :roflol: :roflol:
Aklın yolu birdir zuzum kaydirigubbakcemile3 Bugün *+ mı?
selam kızlar
h.bulduk canım iyiyim sen nasılsınhoş geldim bebemmm nassın opuyorumnanaktan
Selam gamişcim, nassın iyisin? İyi seyirler tontişkom :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?