50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar geçmişi okudum
bi selam çakıp kaçim dedim
bye bye
hepinize iyi akşamlaropuyorumnanaktan

merhaba kızlar.....2 haftadır..61 kiloydum...regl olamadığım için şişkinlik vardı...ve bu sabah 59,9 olmuşum.....oley.....

Selam yesacım cadıcım ve tweety. Ben de kaçıyom kızlar. İyi akşamlar herkeslere .

tatlırüya tebrik ederim canım opuyorumnanaktan

tweety ve dulcinea guzusu güle güle öpüldünüz Şeniz

yesacım bomba gibisin yine hoş geldin :lepi:

kizlar merhaba bugun iki tane likorlu cikolata yedim ama bi saat yurudumm bi saatte bisiklet cevirdimmm sizlerede birer tane getirdim:)

kizlar merhaba bugun iki tane likorlu cikolata yedim ama bi saat yurudumm bi saatte bisiklet cevirdimmm sizlerede birer tane getirdim:)

hoşgeldiiiiiiiiiiiiinnnna.s.
mmmmm tatlımmm ellerine sağlık tam zamanı benimde canım istiyordu bugün yarışa başladık kızlarlaa 1 taneden bişeycicik olmazzzkaydirigubbakcemile5

ayy kızlaaarr niye kimse bişey yazmıyorrrsunuz acabaaaabilmiyorumkismile derkennnnn katrece yazmışşşşşşş

Bende denesem mi bu tarifi, göz altında yağ bezesi yapmasın sonra Benim göz altlarım çok hassas.

canım sadece kirpiklerine sürersen bi sey olmaz. ama yatmadna önce sürme o zaman.gündz sür yüzünü yıkamdan önce temizle kirpiklerini daha sonra yüzünü yıka

yerimseniben
Sabret fıstık, elbet o günler de gelcek.
Tabi katrececim, istediğimiz fiziğe bunca çabadan sonra ulaştıktan sonra, o kısımlar hem eğlenceli hem de çok kolay olur )

veee bizz o günler için varızzz:))kaydirigubbakcemile5

gaz yapan yemeklere kimyon konulursa da gaz yapma özelliği olmazmıs.denemedim ama duydum

insallah canım ben pek istikrarlı değilimdir de o yüsden dedim :)

@KAKAO YAGI KULLANICILARI[/B] valla ben kakao yagini 2 gunluk kisa tatilde yanmak icin kullanmistim super ise yaramisti heheheh onun disinda da dudak catlaklarina pek iyi gelirdi bi de onun icin kullandim bi ara boshayallersmile

evet kakao yağı brozlasmaya, dogum çatlaklarına filen iyi geliyomus, ben o yüzden biberiyeli yağ karısımıma bunları da karıstırdım:)kilo catlaklarıma faydası olur diye

dulcimm bana yıldızlı artı verirmisin:) sporumu da tiberimi de yaptımkaydirigubbakcemile2

ayy kızlaaarr niye kimse bişey yazmıyorrrsunuz acabaaaabilmiyorumkismile derkennnnn katrece yazmışşşşşşş

yiğenimden sıra yeni geldi bana da :))

ayyy kızlar bu yarıss pek bi iyi gelcek bence bizeeee

hadin bakam en az veren bile 600 gr olsun:)

yiğenimden sıra yeni geldi bana da :))

ayyy kızlar bu yarıss pek bi iyi gelcek bence bizeeee

hadin bakam en az veren bile 600 gr olsun:)

bugünde ben pc yi kaptımda
ama kimsecikler yazmıyo yaaasenağlama

amaaa ağzına sağlık ne güzel bir dua oyerimseniben

ammana veremeyenler de moral bozmayacak tiroit testi yaptıracak

ben de çizelgemi değistirdim :) burcunun hafıza hala dolu olunca yine gitmedi. o yayınlayınca değiscektim ama dayanamadım:)

ammana veremeyenler de moral bozmayacak tiroit testi yaptıracak

ben de çizelgemi değistirdim :) burcunun hafıza hala dolu olunca yine gitmedi. o yayınlayınca değiscektim ama dayanamadım:)

aaa aynı kiloda başlayıp aynı kiloya gelmişiz katreceopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…