selam kızlar geçmişi okudum
bi selam çakıp kaçim dedim
bye bye
hepinize iyi akşamlaropuyorumnanaktan
merhaba kızlar.....2 haftadır..61 kiloydum...regl olamadığım için şişkinlik vardı...ve bu sabah 59,9 olmuşum.....oley.....
Selam yesacım cadıcım ve tweety. Ben de kaçıyom kızlar. İyi akşamlar herkeslere .
teşekkür ederim..Tebrikler tatlı rüya
tatlırüya tebrik ederim canım opuyorumnanak
teşekkür ederim...
ben geldimmmmmopuyorumnanaktan
kizlar merhaba bugun iki tane likorlu cikolata yedim ama bi saat yurudumm bi saatte bisiklet cevirdimmm sizlerede birer tane getirdim:)
Bende denesem mi bu tarifi, göz altında yağ bezesi yapmasın sonraBenim göz altlarım çok hassas.
Sabret fıstık, elbet o günler de gelcek.
Tabi katrececim, istediğimiz fiziğe bunca çabadan sonra ulaştıktan sonra, o kısımlar hem eğlenceli hem de çok kolay olur)
kokusunu bilemiyorum da tadını seviyorum ben ..yeşil çaydan iidr :) az önce içtim yine gazım var bugün
bu arada akşam naneli cacık yedim o kadar ..21 gündür canım acayip kahve çekiyor ..bir fincan kahve içeceğim birazdan ve bir tane de yovita yiyeceğim..sindirime ii geliyor..[/B]
saol bebemm not aldım yarın gidersem alcam bu yağları opuyorumnanaktan hihoyyyt
bi defa alışkanlık kazandıktan sonra bırakılırmı heç yawyuuuum benim sengözlerimebaksanab hem biz birbirimize destek için burdayız :dance: :teytey:
@KAKAO YAGI KULLANICILARI[/B] valla ben kakao yagini 2 gunluk kisa tatilde yanmak icin kullanmistim super ise yaramisti heheheh onun disinda da dudak catlaklarina pek iyi gelirdi bi de onun icin kullandim bi ara boshayallersmile
ayy kızlaaarr niye kimse bişey yazmıyorrrsunuz acabaaaabilmiyorumkismile derkennnnn katrece yazmışşşşşşş
yiğenimden sıra yeni geldi bana da :))
ayyy kızlar bu yarıss pek bi iyi gelcek bence bizeeee
hadin bakam en az veren bile 600 gr olsun:)
hoşgeldiiiiiiiiiiiiinnnna.s.
mmmmm tatlımmm ellerine sağlık tam zamanı benimde canım istiyordu bugün yarışa başladık kızlarlaa 1 taneden bişeycicik olmazzzkaydirigubbakcemile5
canimm yasemincimm bi tanecikten bisey olmaz dedimm gulumm
hoşgeldiiiin serçeeeemmmmopuyorumnanaktan
canım bu arada başın sağolsun dünden beri denk gelemedikkkbilmiyorumkismile
ammana veremeyenler de moral bozmayacak tiroit testi yaptıracak
ben de çizelgemi değistirdim :) burcunun hafıza hala dolu olunca yine gitmedi. o yayınlayınca değiscektim ama dayanamadım:)
hoşbuldum ablacımopuyorumnanaktan
sağolasın allah hepimize uzun ömürler versin canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?