50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın hatunlar nasılsınz?ben iyiyim çok şükür.kaç gündür sizleri çok özledim alışkanlık yaptınız bende cidden :))
dün hava güzeldi samsunda ve ben bu güzelliği değerlendirmeye çalıştım.arkadaşlarımla buluşup önce sahilde gezdik sonra alışveriş yaptık daha sonrada samsun manzaralı toptepeye çıkıp yemek yedik.yedik derken ben sadece yağsız ızgara yedim.eve geldiğimde yatıya misafir vardı gece 1 e kadarda onlarla sohbet ettik.umarım sizlerinde haftasomnu güzel geçmiştir,
herkese kolaylıklar dilerim

Merhaba arkadaşlar.ben de güzel bir haftasonu geçirdim. Bol bol arkadaş ziyaretleri ve misafirlerim vardı. Tabi gelsin pastalar gitsin börekler türünden bi haftasonu oldu :) 3 gündür her yemekten sonra elma sirkesi ve bal karışımını içiyorum. Ama sanki biraz kilo aldım gibime geldi tartıya çıktığımda.ama göbeğim eskisi kadar çıkıntı yapmıyor. Göbek erimeye başladı anlaşılan.

Haftaiçi diyeti bozmamak konusunda size ve kendime söz veriyorum arkadaşlar süprizzzzz

selam kızlar;
ben geçen çarşamba kilomu bildiremedim. Çünkü çok kötü günler geçiriyorum mutsuzumm (((
nişanı attım
kilom şuanda 57,600 gr

bende 56 kıloyum...3 kılo daha vermek sıtyorum..ama dahada veremeyorum..durdu metobolızmam....
bende bu guruba katılmak ıstoyorum...

hihoyyytbende 56 kıloyum...3 kılo daha vermek sıtyorum..ama dahada veremeyorum..durdu metobolızmam....
bende bu guruba katılmak ıstoyorum...

slm kızlar ben dun yedıklerımı sayayım sabah 3 dılım kepek ekmegı kahvaltımı ettım aröglen 1 tabak ekmeksız corba ve salata akşamda 1 tabak corba ekmeksız ve 1 tane bıber dolması nasıl cokmu yemısım kızlar bılgılerınızı beklıyorum

slm
59 kiloyum şu an.çok hızlı ve kuvvetli motivasyona ihtiyacım var.
bu paylaşımda bunları bulabilirmiyim.benide aranıza alırmısınız?
4-5 kilo verme ihtiyacı içerisindeyim.

slm kızlar ben 60-69 grubundan buraya gelmeye hak kazandım :) 63 kiloyla başlayan maratonum şu an da 59.5 kg ile devam ediyor ..sıkı diyet yapmıyorum ilk birkaç hafta elma chroum kullandım iştahımı kesti daha az yedim ve hala az yemeye devam ediyorum ..diet menüm yok yanişakkıdı

Meraba kızlar aranıza bende katılıyorum.Bende 58.8 kilodan 53.6 kiloya kadar düşütüm ama hedefim 48.Spora giyordum gezi yüzünden kaldı bu hafta hem spora başlıyorum hem de sabahları keten tohumunu suyla yutmaya başlayacağım.Bol kilo vermeli günlerkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…