50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaaaaaaaaa bu arada REGL DONEMINDE metabolizma IKI KAT daha hizli CALISIRMIS ancak verilen kilolar regl bittikten 2-3 gun sonra tartiya yansirmis o yuzden bu regl donemimi cok iyi degerlendirmem lazim hehhe:)))

ahhh başıma gelicek var kaydirigubbakcemile3
stresten bir gecikme olmazsa, isteme günümde regl olucam, 1-2 günlük gecikmeolursa iyice yandım; çünkü bu kez nişan alışverişi ve nişanda regl, gergin ve şiş olucam :sinifsinif:

ahh ahhh, çoook önceden vermeliydim bu kiloları!!! klava:

Clementine (nickin çok güzel buarada) kız cidden başına gelecekmiş varmış yaw, kadın doğum uzmanına gidip tarihini ayarlasanız yerimseniben
İsteme ne zaman aklinialirimsmile

slm kızlarr nassınız :)) dulcineacım yıldızlı artımı isterem senden guclubacismile

clementine canım benimde isteme günü reglimin ilk gününe gelmişti nası şiştimm bide sinirli sinirli geziyodum ortalarda aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

Üşenme git al, sonra evdeki diğer şeylere saldırırsın masum ekmek yerine aklinialirimsmile

canım son haftam artık, 12 nisan'da istemeye gelecekler beni ekmek yemeden de dururum artık, saldırmadan da heralde. :Saruboceq:

herkes hap kullan dedi, daha 2 aya yakın varken; ben de hiç öyle şeyler kullanmadığındam ve bünyeme de güvenmediğimden kullanmadım. kilom inatlaştı, benim de moralim bozuldu yedim :1no2:

artık ne versem kar. son günler çünkü. anlaşıldı balık nişanlı oluciim, ama çiroz gelin olmazsammm eylül'de o zaman sorun hihoyyyt

Hap kullanıp geciktirebilir, tarihi kaydırabilirsin, ben balayımda öyle yapmıştım.

Clementine (nickin çok güzel buarada) kız cidden başına gelecekmiş varmış yaw, kadın doğum uzmanına gidip tarihini ayarlasanız yerimseniben
İsteme ne zaman aklinialirimsmile

teşekkürler canımmm, uzun gelirse "clem" de yazabilirsin. isteme 12 nisan'da, nişan 18 ya da 19'unda evde olucak. kadın doğumu düşünmedim valla; ama arkadaşım geciktirici önerdi. kullanmadım canım, o da şişirecek neticede. sürekli ödem atan bitkilerle destekliycem kendimi artık, bir de yemeklere saldırmıycam inş. :)

clementine canım benimde isteme günü reglimin ilk gününe gelmişti nası şiştimm bide sinirli sinirli geziyodum ortalarda aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 evet ya moralsiz oluyo insan, şişliği geçtim. her şeye kulp takma, dünyaya kara gözlüklerle bakma hali. normalde çok pozitifimdir oysa.

her önemli günümde regldim. mezuniyet törenleri, balolar, okuldaki törenlerde sunum yaparken, kpss'de, öss'de, say say bitmez... delikafadulden

Zuzum hoşgeldin, verdim gitti kaydirigubbakcemile3

Lachesisben gece bi güzel cozuttum ama bilinçliydi kısmen kaydirigubbakcemile3 Cumaya kadar başka cozutma olmayacağını garanti etmek için bayanssulusmile

Clementine aaay canım, umarım herşey çok güzel gider ya, ben bile heyecanlandım yerimseniben Ben de senin yerinde olsam o şekilde atak yapardım (boy ve kilon kaçtı, unuttum da )

Sen daha iyisini bilirsin tabi. Nişanlıyken seni tontiş bilsinler, sonradan forma girince kaynanan hayran olur sana yerimseniben Ben mesela kaynanamı şaşırtcam muhtemelen bayanssulusmile Çiroz gelin de olma yaw, daş gelin ol bence kaydirigubbakcemile3

Hap kullanıp geciktirebilir, tarihi kaydırabilirsin, ben balayımda öyle yapmıştım.

balayıma gelirse ben de yapıcam; nasıl olsa o zaman incecik olucam ya, hapın şişirmesi umrumda olmayacak kaydirigubbakcemile3

ama hap da şişkinlik yapıyormuş, o yüzden istemede kullanmayayım dedim. siz ne önerirsiniz kızlar?

Clementinecım geciktirici değil de gününü daha önceki bi tarihe getircek şekilde de ayarlanabilir belki, ben onu düşünmüştüm.

zaten en zayıf 57 kilo gördüler beni, sevgilim de öyle. o da sadece bir kez 57 oldum onla birlikte olduğumdan beri. kaydirigubbakcemile2
kaynana adayı da "beni zayıf buluyor" akannehir üstelik boy 1.60ken :kedi:
yani şu an 60.4üm, olan oldu artık akannehir
lakin belim ince, basen var, el ayak bilekler de ince. baseni saklayacak, beli çıkaracak modelli elbiselere başvurucam. belki biraz toparlayıcı fazla rahatsız etmeyecek bir korse falan. biraz topuklu ayakkabı desteği. elimden bunlar gelir ancak. nişana 2 hafta var 1,2 kilo verebilsem onun da faydası olur.

neyse kendim düştüm ağlamayayım opuyorumnanaktan

Lachesisben gece bi güzel cozuttum ama bilinçliydi kısmen kaydirigubbakcemile3 Cumaya kadar başka cozutma olmayacağını garanti etmek için bayanssulusmile

Seni gidi seni, ben de bu sabah normal kilomda çıktım yani bu hafta 800 gram vermişim çok mutluyum:)

Bilmem ben de pek yapmamıştı, yaptıysa da anlamadım, beni istemeye geldiklerinde 52 kiloydum, düğün öncesi stresden aldım kiloları, kaynanam bayılmıştı ama kilo alınca, ne güzelleştin sen böyle diye:)

Lachesiscim kaç aylık/yıllık evlisiniz siz??aklinialirimsmile

9 ay olucak ayın 10'unda hayatım.:)

Clementinecım benim boyum daha kısa olmasına rağmen (1,58 belki daha da kısa diye çekiniyorum çünkü düzgün ölçtüğüme inanmıyom pek eyvahedigeldismile ) 57 kiloda gayet güzel oluyorum, sonuçta kıyafetler de çok güzel fazlalıkları, o yüzden kaynanan haklı. 60 kilo evet biraz daha fazla ama çok da kötü değil canım ya, ne kilodaki insanlar var düşün yerimseniben Beni de en zayıf 57 görmüşlerdir herhal, sevgilim belki 56 yı da görmüş olabilir.
Hiç sıkma canını, her halükarda çok hoş olacaksın :lepi: Kıyafetini çok doğru seç ama yerimseniben

Lachesiscim gözün aydın canım ama sen her gün tartıl bence, kendini gözlem altında tut.

Kaynanan haklıdır muhtemelen çünkü çok zayıf olmak insanı kilolu olmaktan daha çirkin yapar yerimseniben

Ay ay, daha çiçeğiniz burnunuzda kaydirigubbakcemile3 Ömür boyu mutluluk dilerim canım. Dün eşimle film izlicem diye gittin ya, içim gitti benim :kedi:

mersi canım, her kiloda gayet güzeliz tabi ki opuyorumnanaktan
daha güzel olmak çabamız, giydiklerimizin daha çok yakışması.
elbiseye dikkat edicem canım, 2 kilo verebilmek için de dikkat edicem. desteğin için çok teşekkür ederim.a.s.

eşinle sana, darısı başımıza :Saruboceq:
anladım canım, allah'tan böyle kaynanalarımız (benimki aday kaydirigubbakcemile3) var. eminim haklıdır da kaynanan ayrıca kaydirigubbakcemile2

salatamı yapmaya gidiyorum kızlar, byes

Rica ederim clementinecım umarım herşey çok güzel geçer de bize de güzel haberlerini iletirsin opuyorumnanaktan Yakın gelecekte aynı stres beni de bekliyo, o yüzden çok önem veriyom bu konulara sırnaşık şey

merhabaaaaopuyorumnanaktan
napıyonuz kızlar,nasılsınız? Sıkıldımda şöyle bi girip bakayım arkadaşlar napıyo dedim

öncelikle bana göre çayla ara olmaz mutlaka çayın yanında bir şey yemelisin.bir elma bir adet bisküvi vs....

öğle ve akşam yemeğinde hiç sebze yok......eğer akşama bunları yiceksen yanında bol salata ve yoğurt olsun ve sporunuda mutlaka yap.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…