zaten evde ekmek yok ki :umursamaz: unolarım bittiii :gitme:
aaaaaaaaaa bu arada REGL DONEMINDE metabolizma IKI KAT daha hizli CALISIRMIS ancak verilen kilolar regl bittikten 2-3 gun sonra tartiya yansirmis o yuzden bu regl donemimi cok iyi degerlendirmem lazim hehhe:)))
Üşenme git al, sonra evdeki diğer şeylere saldırırsın masum ekmek yerine aklinialirimsmile
ahhh başıma gelicek var kaydirigubbakcemile3
stresten bir gecikme olmazsa, isteme günümde regl olucam, 1-2 günlük gecikmeolursa iyice yandım; çünkü bu kez nişan alışverişi ve nişanda regl, gergin ve şiş olucam :sinifsinif:
ahh ahhh, çoook önceden vermeliydim bu kiloları!!!klava:
Clementine (nickin çok güzel buarada) kız cidden başına gelecekmiş varmış yaw, kadın doğum uzmanına gidip tarihini ayarlasanız yerimseniben
İsteme ne zaman aklinialirimsmile
clementine canım benimde isteme günü reglimin ilk gününe gelmişti nası şiştimm bide sinirli sinirli geziyodum ortalarda aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
Hap kullanıp geciktirebilir, tarihi kaydırabilirsin, ben balayımda öyle yapmıştım.
Zuzum
Clementine aaay canım, umarım herşey çok güzel gider ya, ben bile heyecanlandım yerimseniben Ben de senin yerinde olsam o şekilde atak yapardım (boy ve kilon kaçtı, unuttum da)
Sen daha iyisini bilirsin tabi. Nişanlıyken seni tontiş bilsinler, sonradan forma girince kaynanan hayran olur sana yerimseniben Ben mesela kaynanamı şaşırtcam muhtemelen bayanssulusmile Çiroz gelin de olma yaw, daş gelin ol bence kaydirigubbakcemile3
Lachesisben gece bi güzel cozuttum ama bilinçliydi kısmen kaydirigubbakcemile3 Cumaya kadar başka cozutma olmayacağını garanti etmek için bayanssulusmile
balayıma gelirse ben de yapıcam; nasıl olsa o zaman incecik olucam ya, hapın şişirmesi umrumda olmayacakkaydirigubbakcemile3
ama hap da şişkinlik yapıyormuş, o yüzden istemede kullanmayayım dedim. siz ne önerirsiniz kızlar?
Lachesiscim kaç aylık/yıllık evlisiniz siz??aklinialirimsmile
Clementinecım benim boyum daha kısa olmasına rağmen (1,58 belki daha da kısa diye çekiniyorum çünkü düzgün ölçtüğüme inanmıyom pek eyvahedigeldismile ) 57 kiloda gayet güzel oluyorum, sonuçta kıyafetler de çok güzel fazlalıkları, o yüzden kaynanan haklı. 60 kilo evet biraz daha fazla ama çok da kötü değil canım ya, ne kilodaki insanlar var düşün yerimseniben Beni de en zayıf 57 görmüşlerdir herhal, sevgilim belki 56 yı da görmüş olabilir.
Hiç sıkma canını, her halükarda çok hoş olacaksın :lepi: Kıyafetini çok doğru seç ama yerimseniben
:
Bilmem ben de pek yapmamıştı, yaptıysa da anlamadım, beni istemeye geldiklerinde 52 kiloydum, düğün öncesi stresden aldım kiloları, kaynanam bayılmıştı ama kilo alınca, ne güzelleştin sen böyle diye:)
9 ay olucak ayın 10'unda hayatım.:)
Kahvaltı : 2 dilim kepek ekmeği-3 tane siyah zeytin-3 tane yeşil zeytin-1 tane haşlanmış yumurta-az peynir-yarım domates-yarım salatalık-1 bardak yarım şekerli çay
ara : 1 bardak çay daha
öğlen : tavuklu bezelye yemeği-az bulgur pilavı-yoğurt(dün akşamdan)
akşamda : biftek kızartacağım eşime,yanında patates,domates,biberde kızartacağım. e bende aynısından yemek istiyorum,yoksa yemeyimmi ? üzerine leslienin Leslie sansone walk off 10 pounds yapacağım.30 tanede mekik. sonra gece geç yatacağımız için meyve filan yerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?