50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba herkese bu haftaki koç benmişim........

çok yoğun bir hafta benim için artık elimden geldiğince girmeye çalışacağım.......

bu hafta spor haftası olsun.... herkes öncelik mutlaka yürüşünü yapacak leslie ile veya dışarda....... sonra bölgesel durumuuna göre diğer hareketleri ekleye bilir......

mekik,ters mekik çapraz mekik, bel çevirme,bacak kaldırma köprü hareketi vb.........

ben böyle düşünüyorum sizler ne dersiniz.....

Gripincim ya özlettin kendini, esas sen nasılsın???? Koçluğun için çoook teşekkürler cadı koç kaydirigubbakcemile3 Ben dün gece bilinçli cozuttum ama başka cozutmucam kaydirigubbakcemile2

tebrikler canım,evet güzel bir fikir ama ben söz veremiyorum.Diyete herşekilde varımda spor olunca kendime hiç güvenemiyorum.Yüryüşü sadece haftada 1 yapabiliyorum ama evde bazı bölgesel hareketler yapabilirim bacak ve bel hareketleri mesela

Çok sağol canım benim Şeniz Darısı başınıza hayatım, çok güzel bişey evlilik:) Şimdi evde küçük çaplı bir bahar temizliği yapıyoruz da ondan geç cevap veriyorum kusura bakmayın olumunekankayizsmile

Çok sağol hayatım opuyorumnanaktan

merhabaaaaopuyorumnanaktan
napıyonuz kızlar,nasılsınız? Sıkıldımda şöyle bi girip bakayım arkadaşlar napıyo dedim

İyiyiz kuzucum, sen de iyisindir umarım olumunekankayizsmile

Bence gayet güzel düşünmüşsün, havalar da ısındı bol bol yürüyüş yapalım.

Neyse ben temizliğe devam ediyim gelirim yine öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

ben gönüllü olayım bari fikir bende çıktı. ayda bir değil 15de bir de bildirimde bulunabiliriz. tutarım kayıtlarınızı.. aslında önemli olan incelmek kilo vermek değil bence..
o zaman ben bi artı alayım dün için

sevgili koçummm
bu hafta ben az spor yapabileceğim şimden söyleyeyim. çünkü ne yazıkkkkiii adet olacağım.

Gripincim ya özlettin kendini, esas sen nasılsın???? Koçluğun için çoook teşekkürler cadı koç kaydirigubbakcemile3 Ben dün gece bilinçli cozuttum ama başka cozutmucam kaydirigubbakcemile2

canıım evet dün giremedim misafirliğe gittik gelincede uyudum kaldım.Ama dün ve bugünkü artılarımı verebilirsin kuzum.
Yaa ne bileyim idare ediyorum işte,bugün çok canım sıkıldı napcamı nereye gitcemi bilemedim yani canım çok sıkılıyo ama "şunumu yapsam yok hayır,burayamı gitsem yok boşver" modundayım.Evden çıkamadım bunaldım kaldım valla.
Cozut be güzelim arada cozutmazsak nerde kaldı bunun keyfi,hayatın tadı dimi ama?kaydirigubbakcemile5 bende bu aralar hiç diyet yapası psikolojisinde değilim aslında ama zorluyorum kendimi yinede :umursamaz: yazık olmasın verdiğim kilolara dimi?

kolay gelsin tatlış

gripincim koçluğun için tşkler opuyorumnanaktan
yeni koçumuza kesinlikle katılıtıyorum spor konusunda guclubacismile zemuszemus

Rica ederim lachesiscim, güzel dileklerin için teşekkürler kaydirigubbakcemile3 Kolay gelsin.

bengi_arwen çok doğru diyorsun canım, yakın zamanda aklımda ölçmek vardı, öçlünce sana söylerim yerimseniben
Tibete yeni başladın sanırım, ilk hareket fırıl fırıl dönme hareketi, genelde yanlış anlaşılıyo da, düzenli yapmak çok önemli bi de.

Gripincim dışarı çıkıp yürüsen bence iyi gelir sana, hava da güzel ya yerimseniben alışveriş falan yaparsın.
Valla canım, hayatın keyfi, cozutarak kilo verelim kaydirigubbakcemile5
Aman derim, sen çok güzel kilo veriyorsun tamam ye canın ne istiyosa da doğru saatte ve doğru miktarda ye kaydirigubbakcemile

kızlar pazartesi günü bana özelden ölçü bildirimlerinizi gönderebilirsiniz..
tibete başlamadım ama düzenli olarak spor yapıyorum her akşam bunun içinde + istiyorumkaydirigubbakcemile2

kızlar ben işden çıkıyorum. sanırım pazartesiye kadar da internete girmem. hepinizi öpüyorum iyi kaçamaklar
çok yazmayın okuması zor oluyorhihoyyyt

insan kendine yapınca kaytara biliyor ama başkasına hesap vereceği zaman daha dikkat ediyor.....artık havalarda ısındı bence yüryüşün bahanesi olamaz evde yapamıyorsan dışarda yapmalısın.......spor olarak değil temiz hava alma gezme olarak düşün

@gripin kocum canim benim koclugun icin cok cok tesekkurler

@suleulku yeni kocum canim benim kararlar super de valla bahane bulmuyorum da burada disarisi cok soguk ve de hafta ici yuruyus yapacak zamanim yok malesef evin icinde de leslie yapamam sanirim gum gum asagiya pek cok ses gider ama diger sporlari yapmaya calisirim canim benim

@dulcineacim canim benim yaaaaaaaa ne guzel yazmissin sen de iyi ki varsin canim benim valla bilmiyorum ki kilomu cizelgemi ne akdar oldu duzenlemedim hala

@bengi_arwencim saolasin o zaman tatlim sen tutarsin kayitlari ama tarihler tam ayin 1 ve de 15i olsun da karismasin bari nasil olur

@TRUFCUGUMMMM 55LIK CITIRIM nassin nerelerdesin yahuu ozledim seni napion yaaw bizi gecmek icin spor neyim mi yapion ya da gizli gizli bi seyler mi goturuyon ikincisidir umarim heheh:))

Sporumu yaptım geldim şakkıdı

bengi_arwencim o listenin esas amacı tibet, spor ekstra, yoksa diğer spor yapanlar için de liste tutmak lazım. Tibeti hergün aksatmadan yapmak lazım ya (spor için aynı şey geçerli değil), o yüzden liste tutuyoz ve tibetsiz ne spor yaparsa yapsın - veriyoz ıstersen sadece spor için de başka bi arkadaş liste tutsun ama o pek pratik olmaz sanırsam.
Diğer tibetçiler, siz ne düşünüyonuz bu konuda???

himmmmmmmmmmmmmm dulcineacim simdi anladim :)))))))

bengiarwencim canim benim tibete basla da kuzum senin de adini gorelim listede :)

bence daha baska bi liste isine girilmesin bengiarwen tibete baslasin dur etikletlere ekleyim hehehe:))

Son düzenleyen: Moderatör:
evet kızlar bende katılıyorum,tibet için liste yeter diğerine çok gerek yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…