merhaba herkese bu haftaki koç benmişim........
çok yoğun bir hafta benim için artık elimden geldiğince girmeye çalışacağım.......
bu hafta spor haftası olsun.... herkes öncelik mutlaka yürüşünü yapacak leslie ile veya dışarda....... sonra bölgesel durumuuna göre diğer hareketleri ekleye bilir......
mekik,ters mekik çapraz mekik, bel çevirme,bacak kaldırma köprü hareketi vb.........
ben böyle düşünüyorum sizler ne dersiniz.....
Lachesiscim gözün aydın canım ama sen her gün tartıl bence, kendini gözlem altında tut.
Kaynanan haklıdır muhtemelen çünkü çok zayıf olmak insanı kilolu olmaktan daha çirkin yapar yerimseniben
Ay ay, daha çiçeğiniz burnunuzda kaydirigubbakcemile3 Ömür boyu mutluluk dilerim canım. Dün eşimle film izlicem diye gittin ya, içim gitti benim :kedi:
eşinle sana, darısı başımıza :Saruboceq:
anladım canım, allah'tan böyle kaynanalarımız (benimki aday kaydirigubbakcemile3) var. eminim haklıdır da kaynanan ayrıca kaydirigubbakcemile2
salatamı yapmaya gidiyorum kızlar, byes
merhabaaaaopuyorumnanaktan
napıyonuz kızlar,nasılsınız? Sıkıldımda şöyle bi girip bakayım arkadaşlar napıyo dedim
çok yoğun bir hafta benim için artık elimden geldiğince girmeye çalışacağım.......
bu hafta spor haftası olsun.... herkes öncelik mutlaka yürüşünü yapacak leslie ile veya dışarda....... sonra bölgesel durumuuna göre diğer hareketleri ekleye bilir......
mekik,ters mekik çapraz mekik, bel çevirme,bacak kaldırma köprü hareketi vb.........
@canim valla bilmiom kilomu bak bi de regl oldum kesin cok cok fazla cikar biz 52 diyelim o zamanhehehhe :))
@bengi canim o zaman bi gonullu bulalim her ayin 15inde olcumleri ayarlayip listeleyip yayinlayacak ozelden yine mesaj atariz kendisine nasil olur VAR MI GONULLU CANLAR HOBAAAAAAAA
@DULCINEA VE DE BENGI CANA bence de tibet yoksa yildizli arti da yok HEM TIBET HEM SPOR ESITTIR YILDIZLI ARTI sadece bi tanesi varsa ARTI :))))
Gripincim ya özlettin kendini, esas sen nasılsın???? Koçluğun için çoook teşekkürler cadı koç kaydirigubbakcemile3 Ben dün gece bilinçli cozuttum ama başka cozutmucam kaydirigubbakcemile2
Çok sağol canım benim Şeniz Darısı başınıza hayatım, çok güzel bişey evlilik:) Şimdi evde küçük çaplı bir bahar temizliği yapıyoruz da ondan geç cevap veriyorum kusura bakmayın olumunekankayizsmile
Çok sağol hayatım opuyorumnanaktan
İyiyiz kuzucum, sen de iyisindir umarım olumunekankayizsmile
Bence gayet güzel düşünmüşsün, havalar da ısındı bol bol yürüyüş yapalım.
Neyse ben temizliğe devam ediyim gelirim yine öptüm hepinizi opuyorumnanaktan
Rica ederim lachesiscim, güzel dileklerin için teşekkürler kaydirigubbakcemile3 Kolay gelsin.
bengi_arwen çok doğru diyorsun canım, yakın zamanda aklımda ölçmek vardı, öçlünce sana söylerim yerimseniben
Tibete yeni başladın sanırım, ilk hareket fırıl fırıl dönme hareketi, genelde yanlış anlaşılıyo da, düzenli yapmak çok önemli bi de.
Gripincim dışarı çıkıp yürüsen bence iyi gelir sana, hava da güzel ya yerimseniben alışveriş falan yaparsın.
Valla canım, hayatın keyfi, cozutarak kilo verelim kaydirigubbakcemile5
Aman derim, sen çok güzel kilo veriyorsun tamam ye canın ne istiyosa da doğru saatte ve doğru miktarda ye kaydirigubbakcemile
gripincim koçluğun için tşkler opuyorumnanaktan
yeni koçumuza kesinlikle katılıtıyorum spor konusunda guclubacismile zemuszemus
tebrikler canım,evet güzel bir fikir ama ben söz veremiyorum.Diyete herşekilde varımda spor olunca kendime hiç güvenemiyorum.Yüryüşü sadece haftada 1 yapabiliyorum ama evde bazı bölgesel hareketler yapabilirim bacak ve bel hareketleri mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?