Kız yesa cadısı düzelt mesajı yok yere ortalığı karıştırcan
evet kızlar bende katılıyorum,tibet için liste yeter diğerine çok gerek yok
bu arada dulcineacım yarışmanız ne alemde canım?
He birde şey sorcam,Burcuözgeye bildirim yapabildinizmi dün? ben yapamadımda
hehehhehe burcuozge degil canim yaa :roflol: bu arada gercekten forumda burcuozge diye biri var burcuhayal olacak :roflol: bugun ben soyledim canim mesaj kutusunu bosaltti :lepi:
Pöf yaw kızlar, tüm gün erkek arkadaşımın aramasını bekledim, normalde çağrı yapıyo ben arıyom, tam çağrı yaptı tel sehpadaymış, sehpanın üstünde de benim bacak, ani hamleyle teli uçurdum, bataryası falan fırladı telin tabi. Son aranan no da gözükmüyoEvden aradı, meşgüle alıp orayı aradım hemen, baya uğraştıktan sonra (hep meşgul çalıyo) tel açıldı başka biri ( Acelesi varmış sanırım hemen gitmiş (( Sinir oldum.
Gripincim yesanın olduğu yarış nasıl olur, tabi ki çekişmeli, seni de bekleriz :jeyyar:
Gripincim yesanın olduğu yarış nasıl olur, tabi ki çekişmeli, seni de bekleriz :jeyyar:
Waterspider mesajına yorum yaparken kafa gitmiş, sadece ayın 1 inde ne yaptığını bilmiyom?
YAAAAAA var ya bu kadar olur dulcineacim o nasl bir kiskancliktir hehehhe sen benim sol ic bacak calistirma hareketime ve de sag ic bacak calistirma hareketime kurban ol hehheheeh
ayy cok heveslendim foto koyacagim hehhehe:)))
YAAAAAA var ya bu kadar olur dulcineacim o nasl bir kiskancliktir hehehhe sen benim sol ic bacak calistirma hareketime ve de sag ic bacak calistirma hareketime kurban ol hehheheeh
ayy cok heveslendim foto koyacagim hehhehe:)))
merhaba herkese bu haftaki koç benmişim........
çok yoğun bir hafta benim için artık elimden geldiğince girmeye çalışacağım.......
bu hafta spor haftası olsun.... herkes öncelik mutlaka yürüşünü yapacak leslie ile veya dışarda....... sonra bölgesel durumuuna göre diğer hareketleri ekleye bilir......
mekik,ters mekik çapraz mekik, bel çevirme,bacak kaldırma köprü hareketi vb.........
ben böyle düşünüyorum sizler ne dersiniz.....
teşekkürler canımmm, uzun gelirse "clem" de
yazabilirsin. isteme 12 nisan'da, nişan 18 ya da 19'unda evde olucak. kadın doğumu düşünmedim valla; ama arkadaşım geciktirici önerdi. kullanmadım canım, o da şişirecek neticede. sürekli ödem atan bitkilerle destekliycem kendimi artık, bir de yemeklere saldırmıycam inş. :)
kaydirigubbakcemile3 evet ya moralsiz oluyo insan, şişliği geçtim. her şeye kulp takma, dünyaya kara gözlüklerle bakma hali. normalde çok pozitifimdir oysa.
her önemli günümde regldim. mezuniyet törenleri, balolar, okuldaki törenlerde sunum yaparken, kpss'de, öss'de, say say bitmez... delikafadulden
menümü yazayım cicişler kaydirigubbakcemile3
aç karnına ılık su, ardından ballı+elma sirkeli su
kahvaltı: k-flakes+activia, bir adet haşlanmış yumurta
ara: yeşil elma,yeşil çay+mate(2 fincan)
öğle: 3 baget haşladım, yağsız tavuklu salata yapıcam.
not: kızlar evde baget vardı, 3 bagetin eti fazla kaçar mı sizce?
sabah kahvaltım biraz ağır oldu biberli salamlı 1 yumurtalı az yağlı omlet yaptım. salatalık, domates, biber, taze nane, peynir yedim.. bu hafta adet olacağım60 kilonun altına bir düşebilsem..
Kahvaltı : 2 dilim kepek ekmeği-3 tane siyah zeytin-3 tane yeşil zeytin-1 tane haşlanmış yumurta-az peynir-yarım domates-yarım salatalık-1 bardak yarım şekerli çay
ara : 1 bardak çay daha
öğlen : tavuklu bezelye yemeği-az bulgur pilavı-yoğurt(dün akşamdan)
akşamda : biftek kızartacağım eşime,yanında patates,domates,biberde kızartacağım. e bende aynısından yemek istiyorum,yoksa yemeyimmi ? üzerine leslienin Leslie sansone walk off 10 pounds yapacağım.30 tanede mekik. sonra gece geç yatacağımız için meyve filan yerim.
Sorma gripincim ya, tamam belki 1 dk görüşcektik de, acaip gerildim kısacık sürede. Şimdi o bilmez niye hemen arayamadığımı diye( Çocuk yemeğe gittiler dedi, yemekten sonra arar muhtemelen yerimseniben
Kız zaten senin 700 gramın kalmış, hey maşallah be kaydirigubbakcemile3 Nasıl bi his???
güzel bi his canım,darısı başınakaydirigubbakcemile5 ama asıl önemli olan hedefe ulaştıktan sonra kilomu koruyabilmek olacakki bu daha zor olacak gibi:Saruboceq:
Yesacım hayret bugün 20 sağ bacak 20 sol bacak diye uzata uzata yazmamışsın :roflol: Şeniz
ehehehe ay onları da spor diye yazdın mı sen şimdi sırnaşık şey
Kolaysa callenetics yap görelim bebeğim aklinialirimsmile
Waterspider mesajına yorum yaparken kafa gitmiş, sadece ayın 1 inde ne yaptığını bilmiyom?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?