50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada dulcineacım yarışmanız ne alemde canım?
He birde şey sorcam,Burcuözgeye bildirim yapabildinizmi dün? ben yapamadımda

bu arada dulcineacım yarışmanız ne alemde canım?
He birde şey sorcam,Burcuözgeye bildirim yapabildinizmi dün? ben yapamadımda

hehehhehe burcuozge degil canim yaa :roflol: bu arada gercekten forumda burcuozge diye biri var burcuhayal olacak :roflol: bugun ben soyledim canim mesaj kutusunu bosaltti :lepi:

hehehhehe burcuozge degil canim yaa :roflol: bu arada gercekten forumda burcuozge diye biri var burcuhayal olacak :roflol: bugun ben soyledim canim mesaj kutusunu bosaltti :lepi:

amaaan burcusu tuttu ya sen ona bakdelikafadulden hiç farkında değilim valla,gidip bidaha bildireyim ozaman

Pöf yaw kızlar, tüm gün erkek arkadaşımın aramasını bekledim, normalde çağrı yapıyo ben arıyom, tam çağrı yaptı tel sehpadaymış, sehpanın üstünde de benim bacak, ani hamleyle teli uçurdum, bataryası falan fırladı telin tabi. Son aranan no da gözükmüyo Evden aradı, meşgüle alıp orayı aradım hemen, baya uğraştıktan sonra (hep meşgul çalıyo) tel açıldı başka biri ( Acelesi varmış sanırım hemen gitmiş (( Sinir oldum.

HEMEN SU SAATE KADAR YAPTIKLARIM GELIYORRRRRRRRRRRR (saat daha 4 bu arada heheh)

tum yaris arkadaslarima selam ederim

1- 8 min bacak videosu

2- koltuk videosu

3-20 tane mekik

4-20 tane sag ve sol ic bacak hareketi

5-20 tane kopru hareketi

6-20 tane bacak acma kapama hareketi

7-tibet

DEVAMI GELECEK INSALLAHHHHHHH:))

kıyamam sana yaa ne şanssızlıkfisfisfis ama olur arada boşver bozma moralini kuzum,görüşürsünüz sonra,açıklarsın

Gripincim yesanın olduğu yarış nasıl olur, tabi ki çekişmeli, seni de bekleriz :jeyyar:

yok ben almayayyım bu aralar,size kolay gelsin canlarım

Gripincim yesanın olduğu yarış nasıl olur, tabi ki çekişmeli, seni de bekleriz :jeyyar:

valla bu mesajinin ustune yaptiklarimi yazayim dedim aslinda ustune biraz daha eklemek yapip yazacaktim ama bakalim olmadi aksam yine yazarim heheh hihoyyyt

Waterspider mesajına yorum yaparken kafa gitmiş, sadece ayın 1 inde ne yaptığını bilmiyom?

aaaaaa waterspider demissin ama bengu demisti ki olcumlerimi de her hafta yazsak ya ben de dedim ki ayda 1 yazalim o da dedi ki o zaman 15gunde bir olsun ben de dedim ki o zaman ayin 1inde ve 15inde olsun nasil olur dedim ama bu arada waterspider ne dedi bilemedim laelaelaelaelae :bbo:

NEYSEEEEEEEEEEE

ILAN : cok acele A grubu (+) taze kana

ayy dur karisti :bbo:

ILAN: CANLAR AYIN 1 (BIR) VE DE 15 (ONBESINDE) OLMAK UZERE AYDA 2 DEFA OLCUM BILDIRIMI YAPILACAKTIR. OLCUM BILDIRIMI YAPMAK ISTEYENLERIN BENGU ARKADASIMIZA OZEL MESAJ ATMALARI ONEMLE RICA OLUNUR.

Sorma gripincim ya, tamam belki 1 dk görüşcektik de, acaip gerildim kısacık sürede. Şimdi o bilmez niye hemen arayamadığımı diye ( Çocuk yemeğe gittiler dedi, yemekten sonra arar muhtemelen yerimseniben

Kız zaten senin 700 gramın kalmış, hey maşallah be kaydirigubbakcemile3 Nasıl bi his???

Yesacım hayret bugün 20 sağ bacak 20 sol bacak diye uzata uzata yazmamışsın :roflol: Şeniz

YAAAAAA var ya bu kadar olur dulcineacim o nasl bir kiskancliktir hehehhe sen benim sol ic bacak calistirma hareketime ve de sag ic bacak calistirma hareketime kurban ol hehheheeh

ayy cok heveslendim foto koyacagim hehhehe:)))

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben burdan bildiriyim aklımdayken,
Göğüs 80
Bel 68
Göbek 78
Kalça 95

Kalçada 2 cm incelmişim sadece, ama yine de kalçadan incelmek güzel, yaşasın callanetics hihoyyyt

YAAAAAA var ya bu kadar olur dulcineacim o nasl bir kiskancliktir hehehhe sen benim sol ic bacak calistirma hareketime ve de sag ic bacak calistirma hareketime kurban ol hehheheeh

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3 Yesacım süpürgeli cadıcım benim ya kaydirigubbakcemile3

ehehehe ay onları da spor diye yazdın mı sen şimdi sırnaşık şey

Kolaysa callenetics yap görelim bebeğim aklinialirimsmile

Lachesiscim gözün aydın canım, ben bu cal... ın hareketlerini bilmiyom nasıllar ama nette araştıram dediydim de fotolu fotolu göstermişler, yaşlı kadınlarda bile acaip işe yarıyo. Hele ben hedefime ulaşam, şekillendirmek için ben de yaparım belki

gripin e koclugundan dolayı tesekkur edıyrm. suleulku canım bence super dusunmussun zayıflamazsak en azından ıncelır toparlanırız. bu hafta sporuma daha dıkkkat edecegım

canım bu bızım kaderımız bole mutlu olmayı bılmelıyız cunku olmasa ınan daha kotu. sanırım sende pek agrılı gecrmıyrsun bunun ıcın her ay ağrıyla hastaneye gıden arkadaslarımı bılırım. yerınden bıle kalkamazdı.sukredelımkı hafıf atlatıyrz.

canım salata yapacagın ıcın fazla degıl bence. afıyet olsun

sabah kahvaltım biraz ağır oldu biberli salamlı 1 yumurtalı az yağlı omlet yaptım. salatalık, domates, biber, taze nane, peynir yedim.. bu hafta adet olacağım 60 kilonun altına bir düşebilsem..

canım omlet salam peynir bunların hepsını bır arada yemen olmamıs bence.

bence ogunlerın cok guzel ama aksam kızartmayı cok kacırma bence ozellıkle patates.

ehehehe ay onları da spor diye yazdın mı sen şimdi sırnaşık şey

Kolaysa callenetics yap görelim bebeğim aklinialirimsmile

:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…