50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

YAAAAAA var ya bu kadar olur dulcineacim o nasl bir kiskancliktir hehehhe sen benim sol ic bacak calistirma hareketime ve de sag ic bacak calistirma hareketime kurban ol hehheheeh

ayy cok heveslendim foto koyacagim hehhehe:)))

kız yesa bu senmisin ayol,ne debelenip duruyon yerlerde he? kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Gripincim ben çok kolay bişi buraya devam edersen, nasıl dersen: Bir gün yesen bile ertesi gün dikkat et ve spora devam et. Haaa en önemlisi düzenli tartıl, hatta her sabah tartıl, ben genel de öyle yapıyom da bu hafta sıkcam dişim.

Videosunu indirip yaparsın kuzum, ben de hepsini yapmıyorum kalça ve karın hareketlerini yapıyorum şuan sadece, esneme hareketlerini geçiyorum.

BENIM GIBI IC BACAK MAGDURLARI ICIN (ic bacak magdurlarinin bulusma noktasi diye konu acacagim :))

LACHESISCIM bana mi yazdin bebeeem o mesaji gripin can alitni yapinca gordum BUGUN DE HERKES BI ARTIST YAWWW NOLUYO hehe:)))

ver link yapayim yaaa ben kiiiiiiiiii :)))

GRIPINCIM he canim benim karnima bak dumduz hheheh ic bacagimda da hic problemim yok :))

Bıldırımler sonucu lıste
chemes:54.3 (600 gram vermıŞ)
lınguıst:55.8 (800 gram vermıŞ)
spatz:55.2 (aynı)
bengıarwen.60.50(aynı)
lachesıs:57.6(800 gram vermıŞ)
suleulku:53(600 gram vermıŞ)
grıpın7 (500 gram vermıŞ)
katrece:55.2(600 gram vermıŞ)
burcuhayal:50.5 (aynı)

Yerim kız ben seni tatlı cadı Şeniz Ya bak gerçekten ben de iç bacak ve kalça mağduru biri olarak calleneticsi tavsiye ediyorum, gözle görülür bir değişme oldu ben de yani, biraz zor ama etkili. Bacak kaldırma hareketini yıllardır yapıyorum bir nanesini görmedim yani.

YESAAAA kız betin benzin solmuş iyice kaydirigubbakcemile3

heheh bi de sarisin olam dedim de canim pek soluk gosterdi beni yaa -tatlicadiarzu-

Yesacım ben de o iç bacak hareketlerini yapıyom.

yaa onlarda hareket mi birak yapsan ne olacak yapmasan ne olacak -tatlicadiarzu-
sen cal mal bi seyler yap da ole gorelim hehehhe hehhe kaydirigubbakcemile3

@SCYLLACIGIM
canim benimmmm ben de seni yirimmm bebeeeeeem yaaa google yazinca ilk cikan siteden mi indireyim cal.. anladin sen onu hehehhe:))

basima bi is gelmeden sileyim ben hehehheh :)))

bir sorum olacak canlar
GUNDE en fazla kac bardak YESIL CAY ICILEBILIR

YESIL CAYIN REGL DONEMINDE BI ARTISI EKSISI BI SEYI VAR MIDIR ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Waterspider mesajına yorum yaparken kafa gitmiş, sadece ayın 1 inde ne yaptığını bilmiyom?

aaaaaa waterspider demissin ama bengu demisti ki olcumlerimi de her hafta yazsak ya ben de dedim ki ayda 1 yazalim o da dedi ki o zaman 15gunde bir olsun ben de dedim ki o zaman ayin 1inde ve 15inde olsun nasil olur dedim ama bu arada waterspider ne dedi bilemedim laelaelaelaelae :bbo:

NEYSEEEEEEEEEEE

yaa ben bırsey dememıstım gecmısı okuyrdm ama artık bıseyler dıyeyım:) bence super fıkır harıka olur derımkaydirigubbakcemile2
DULCINEA Ben de öyle tahmin ettiydim zaten, nasıl vücudunda değişiklikleri hissediyon mu?? Çünkü baya sık spor yapıyon

evet ben ortaokuldan ıtıbarn spora baslamıstım. evde kosu bandı plates topu lastıgı stepper bırcok alet bulunur:) faydasını tabıkı goruyrm. ılk basta cok saglıklıyımdır cabuk yorulmam ve hasta olmam fızıksel olarakda sıkı bır vucudum vardır.kıloma gore daha zayıf gozkukurum. hatta arkadaslar artık kosu bandını kaldır yeter kılo verme dıyrlar ama ben kılo vermıyrmkı sadece vucudum sıkılasıyr keske bırde ıstedıgımız gıbı verebılsek

Youtubeda videolardan vardır umarım ya, çatlıcam meraktan sonunda -tatlicadiarzu-

Ay ben de yiyim, iyi hatırlattın kaydirigubbakcemile3 Afiyet olsun canım.

tamamdir bebeeem 2 dk si kaldi 2 dk sonra yazarim sole bi video bole bi video mu diye :))) hatta 1dk 25 sn canim
37sn canim 21 kaldi canim gelismelerle yine karsinizda olacagiz

basligi : callanetics 10 hour challenge

suresi 55 dk

icerigi: rengarenk bayaaaaaanlar

sol alt kosesi: kac defa yapilacagi yazilmis

bolumleri: 1-warm-up isinma yuh kac tane isinma var

2-karin yuh kac tane kalca var

3-kalca

4-esneme

CANIM SEN HANGISINI YAPMIYORUM DEDIN ISINMAYI MI ESNEMEYI MI???

Bir de bu callanetics şekil vermenin dışında, kasları uzatarak hacimlenmesini önlüyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…