ayy kıslar bugün hep canım ne istiyosa yedim metabolizmam şaşırsın diye resmen dumur oldu yaw -tatlicadiarzu- :roflol: :roflol:
iyidir cnaim iyidir arada sasirtmak lazimmis yaaa ohhh yarasin sen de yaristaydin degil mi iyi bariii -tatlicadiarzu- Şeniz
kızlar dunku verdıgınız yag yakısı cay ıcın kaynamıs suya mate yesıl cay ısırgn otu ve kekıgı atıp 10 dakıka bekleyıp ıcıyrduk degılmı
ruseymı nasıl kullanıyrsunuz bugun bende aldım da
canım ruşeymi yemeklerden önce bol suyla 1 tatlı kaşığı kadar alıyorum..sabahları unutmuyom ama akşam ve öğlenleri çok düzenli yaptığım sölenmes :))
o dediğin çayı bilmiyorum ama ben yaklaşık 2 haftadırr sabahları tarçınlı zencefili karanfilli çay içiyorum içne bazen papatya bazen ıhlamur bazende adaçayı koyuyorum (daha önce yazmıştım uzun uzun buraya).. aç karnına tüketiyorum ve yağ oranımda % 2 ye yakın bi düşme war zaten 900 gr geçen hafta 800 gr da b u hafta wwermiştim :lepi: sositososito opuyorumnanaktan
tamam canım bılgılendırdıgın ıcın cok tesekkurler bende yapayım barı yenı aldım bakalım ne kadar yapabılecegım ayrıca senıde tebrık ederım guzel performans sergılemıssın devamını beklerız
VIDEO ACIKLAMASI :)
ILK 12 dk ısınma
12ıncı dakıka ıle 31.dk arası KARIN
31 ıle 39dk arası KALCA
39 ıle 52 dk arası GERINME
52 ıle 54 aaaaaaaaaaaaa IC BACAK :)
SCYLLACIGIM SEN SADECE KALCA ve karin mi yapiyorsun canim toplam da 27 dk isinma neyim yapmiyomusun????
listemi yazıyorum arkadaşlar,
sabah ilk kalktığımda 2 tane kuru kayısı yedim ve 1 bardak su içtim
sonra kahvaltıda 1 yumurtayla yaptığım peynirli omlet,4 zeytin,2 minik sosis,1 dilim kepek ekmeği ve çay
arada 7-8 tane çağla
öğleyin aç değildim yemedim
akşam 1 tabak pırasa ve yarım kase yoğurt
bu kadar kızlar
akşam misafirliğe gitcez bitki çayı içerim orda ve ikramdan sadece en küçüğünü ve kalorisi az olanı seçicemkaydirigubbakcemile3
kız yesa cadısııı bugün duyduklarım doğrumuu 52 yim demişinnnnn hoooopp şikeeee buuuulülülülülülü
bebeeem demin tartildim hem regl im hem de bi seyler yiyip icmistim 52 ciktim tami tamina ama ciplak sayilirdim hatta ciplaktim diyebiliriz biz sence normalim kactir o zaman acaba :hulya:
[B
anaaaaamm yaktın bizii o zaman sen regli bitimi kesin 2 kilo veyaaa 2.5 kilo gider
daha geçen gün 49 um gibi bişeyler diyordun sen yaaaa
bende bugün wc den çıkamadımm delikafaduldenşimdiden şişliğim indi çok şükürr:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?