50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet bi kerede okuldan geldim normal kiyafetimle tartildim 49.5
sonra yine isten geldim normal kiyafetimle tartildim 51
valla ben bi sey anlamiyorum bu isten ama insallah regl bitince gidecek bi seyler insallahhhhhhhhhh sonra demin tartildim 52

ama bence bunlarin 3u de yanlis regl bitsin sabah kalkinca ustumde incecik bi seylerle bi tartilsam super olacak gelecek cumaya insallah artik ya da cumartesine :)))

ohhhhhhhhhh msaalahhh super olmus senin de yahuuuu

@prensesim hosgeldin canim benim pamukta gunden gune cok daha iyi olur artik sen gonlunu ferah tut :)

prensesimm hoşgeldiiiinnnnnŞeniz
hosbulduk hayatim
nasilsin?
lokumum nasil?

saolasinn gulumm
sen nasilsin?
keyfin nasil

çok şükür canım bende lokumda çok iyi sositososito
lokum cumun enerjisi harikaaaaeyvahedigeldismile

pamukçukk ağır bir ameliyat geçirdi olucak okadar bence yarın daha iyi olur anca çünküü:hulya:

aman canimmbenim cok sukur iyi olmaniza cokk sevindimm hayatimm
haklisin epey agir ameliyat olduu canimm insallahhh dua ediorum heppp gulumm

buyrunnnnnnnnn Spora ben de çok önem veriyorum ama çook eksiklerim var bu konuda. Hayran kaldım sana
Topuklu ayakkabıyla tempolu yürüyüş ha, kız bu ne azim aklinialirimsmile Menün çok güzel ama 2 incir yediğin günler başka şeker tüketmemelisin bence. Kaşar yerine beyaz peynirle (+maydonoz) tost yapmanı önerim. Ben kaşar yemeyeli 2 ay belki daha da fazla olmuştur bayanssulusmile

dulsicim canım hoşgeldiiiiiiiiiiinnnkaydirigubbakcemile

Hoşbulduk fıstık, tebrik ederim 2 saat spor ha :1shok: Ben yarım saat yaptım. Nasılsın?

Yesacım daha önce de sordun ama cevap vermedin sanırım. "dulcinea hep sonucu" diye kim yazı, sen mi pepper mı?

Yesacım daha önce de sordun ama cevap vermedin sanırım. "dulcinea hep sonucu" diye kim yazı, sen mi pepper mı?

verdim bebeeeeeeem ben yazdim demistim :lepi:

ama yazmadan once bi anket yaptim topikte herkes AMAN ne gerek var ankete cocuklar bile biliyor artik bunu tabii ki DULCINEA dediler ondan yazdim kaydirigubbakcemile3

Düşük kalorili atıştırmalıklarYazar Yönetici Bölüm Sağlık 29

Eyl

Aniden gelen yeme krizleri diyet listenizin dışına çıkmanıza mı neden oluyor?

Kendinize yememek için söz verdiğinizde aklınızdan yemek çıkmıyor mu? Düşük kalorili atıştırmalık önerilerimize göz atın, yemek krizlerinizi tatlıya bağlayın…

Düşük kalorili atıştırmalıklar

Kuru kayısı: Her zaman yanınızda taşıyıp, istediğiniz her ortamda çekinmeden yiyebileceğiniz yiyeceklerden biri de kuru kayısıdır. Günde 6 adet kayısı yemek hem sindirim ve boşaltım sisteminin düzenli çalışmasına yardımcı olur hem de tokluk hissi verir.

Yaban mersini: Son dönemlerin popüler yiyeceği yaban mersini hem düşük kalorili hem de sağlıklıdır. Çantanızda taşıyabileceğiniz yaban mersini yemek krizleri için ideal bir atıştırmalıktır.

Muz: Çantanızda kolaylıkla taşıyabileceğiniz bir meyve. ıçeriğindeki potasyum sayesinde canlılık ve enerji verici özelliğe sahiptir. Bir adet muz 100 kalori değerindedir.

Çikolata: Sınırını iyi ayarladığınızda kendinizi mutlu ve tok hissetmenizi sağlayacak muhteşem bir atıştırmalıktır. Günde 5 adet küçük parça çikolatadan fazla yememeye dikkat edin.

Yoğurt: Hem ofis hem de dışarıda rahatlıkla bulabileceğiniz yiyeceklerden biri de yoğurttur. ıçerdiği kalsiyum minerali sayesinde iskelet sisteminizin güçlenmesini sağlarken, tokluk hissi yaratır.

Kraker: Ofis çekmecenizde ve çantanızda bulundurabileceğiniz yağsız krakerler açlık krizinizi atlatmak için ideal bir seçimdir. Hafif tuzlu krakerler; kendinizi iyi hissetmenizi sağlar.

Çikolatanın faydaları!Yazar Hüseyin Bölüm Aile yaşam, Sağlık 31

Mar

Alman ınsan Beslenmesi Enstitüsü tarafından yaklaşık 19 bin yetişkinin beslenme alışkanlıklarının incelenmesiyle yapılan araştırmada, her gün 7.5 gram çikolata yiyenlerin tansiyonunun daha düşük olduğu, bu kişilerde kalp krizi ve inme riskinin yüzde 39 daha az olduğu belirlendi.

Araştırmacılar, kakaoda bulunan flavanoid’lerin tansiyona ve kalp sağlığına iyi geliyor olabileceğini belirtti.

Siyah çikolatada daha fazla kakao bulunduğu için sütlü ya da beyaz çikolata yerine siyah çikolata yenmesi tavsiye edildi.

anammmmmmmmmmmmmmmmmm gripin nerdeeeeeeeeeeeeeeee onun fotografina bakiyorum simdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kac kiloymus burdaaaaa incececikcikcikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

anammmmmmmmmmmmmmmmmm bi fotografi daha var daha da incecikkkkkkkkkkkkk:)))

Son düzenleyen: Moderatör:
verdim bebeeeeeeem ben yazdim demistim :lepi:
ama yazmadan once bi anket yaptim topikte herkes AMAN ne gerek var ankete cocuklar bile biliyor artik bunu tabii ki DULCINEA dediler ondan yazdim kaydirigubbakcemile3
Ay pardon canım, ben görmemişim, vay cadı seniii, senin gibi şikelerden anlamıyoz biz tabi lülülülülülü

yok tatlım ara larda minik molalarım var yoksa yığılıp kalırımmmm
Annadım şekercik, sizin oralar çok güzel spor salonunu netcen kız yerimseniben

bitanemm bende cok severim sumbul kokusunu guzelcimm
Nassın fıstık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…