hosbulduk hayatimprensesimm hoşgeldiiiinnnnnŞeniz
evet bi kerede okuldan geldim normal kiyafetimle tartildim 49.5
sonra yine isten geldim normal kiyafetimle tartildim 51
valla ben bi sey anlamiyorum bu isten ama insallah regl bitince gidecek bi seyler insallahhhhhhhhhh sonra demin tartildim 52
ama bence bunlarin 3u de yanlis regl bitsin sabah kalkinca ustumde incecik bi seylerle bi tartilsam super olacak gelecek cumaya insallah artik ya da cumartesine :)))
ohhhhhhhhhh msaalahhh super olmus senin de yahuuuu
saolasinnn gulumm
sen nasilsinn?keyfin nasil?
@prensesim hosgeldin canim benim pamukta gunden gune cok daha iyi olur artik sen gonlunu ferah tut :)
evet bi kerede okuldan geldim normal kiyafetimle tartildim 49.5
sonra yine isten geldim normal kiyafetimle tartildim 51
valla ben bi sey anlamiyorum bu isten ama insallah regl bitince gidecek bi seyler insallahhhhhhhhhh sonra demin tartildim 52
ama bence bunlarin 3u de yanlis regl bitsin sabah kalkinca ustumde incecik bi seylerle bi tartilsam super olacak gelecek cumaya insallah artik ya da cumartesine :)))
ohhhhhhhhhh msaalahhh super olmus senin de yahuuuu
@prensesim hosgeldin canim benim pamukta gunden gune cok daha iyi olur artik sen gonlunu ferah tut :)
hosbulduk hayatim
nasilsin?
lokumum nasil?
çok şükür canım bende lokumda çok iyi sositososito
lokum cumun enerjisi harikaaaaeyvahedigeldismile
pamukçukk ağır bir ameliyat geçirdi olucak okadar bence yarın daha iyi olur anca çünküü:hulya:
buyrunnnnnnnnn Spora ben de çok önem veriyorum ama çook eksiklerim var bu konuda. Hayran kaldım sanaevet ben ortaokuldan ıtıbarn spora baslamıstım. evde kosu bandı plates topu lastıgı stepper bırcok alet bulunur:) faydasını tabıkı goruyrm. ılk basta cok saglıklıyımdır cabuk yorulmam ve hasta olmam fızıksel olarakda sıkı bır vucudum vardır.kıloma gore daha zayıf gozkukurum. hatta arkadaslar artık kosu bandını kaldır yeter kılo verme dıyrlar ama ben kılo vermıyrmkı sadece vucudum sıkılasıyr keske bırde ıstedıgımız gıbı verebılsek
dulsicim canım hoşgeldiiiiiiiiiiinnnkaydirigubbakcemile
Yesacım daha önce de sordun ama cevap vermedin sanırım. "dulcinea hep sonucu" diye kim yazı, sen mi pepper mı?
yok tatlım ara larda minik molalarım var yoksa yığılıp kalırımmmm
bugün birde çarşıya çıktım bi spor salonu açılmış günlük 650 kalori yaktırıyorlarmış hemde yarım saattebilmiyorumkismile
avrupadan gelme bir sistem türkiyede 40 tane şubesi varmış biride manisadakafamçokkarıştı
kizlar size mis kokulu sumbul getirdimm
canımmm kokusunu hissettim yaaa miss gibi
bu sene daha kokamadım bu güzelleri çok sevdiğim çiçekler arasındaaaaa.s.
Ay pardon canım, ben görmemişim, vay cadı seniii, senin gibi şikelerden anlamıyoz biz tabi lülülülülülüverdim bebeeeeeeem ben yazdim demistim :lepi:
ama yazmadan once bi anket yaptim topikte herkes AMAN ne gerek var ankete cocuklar bile biliyor artik bunu tabii ki DULCINEA dediler ondan yazdim kaydirigubbakcemile3
Annadım şekercik, sizin oralar çok güzel spor salonunu netcen kız yerimsenibenyok tatlım ara larda minik molalarım var yoksa yığılıp kalırımmmm
Nassın fıstık?bitanemm bende cok severim sumbul kokusunu guzelcimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?