50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yaz yaklaşırken kışın aldığınız kilolardan kurtulmak istiyorsanız bu diyetlerden uzak durun!

Yaz yaklaşırken kışın aldığınız kilolardan hızla kurtulmanın yollarını aramaya mı başladınız? ınternette aradığınızda hızlı zayıflattığı söylenen binlerce diyet önerisi bulabilirsiniz ancak ne kadar işe yararlar? ışte işe yaramayan 5 mucize diyet!

Greyfurt diyeti

Çoğu zaman ‘greyfurt diyeti’nin sihirli bir yağ yakıcı olduğu söylenir. C vitamini ve lif bakımından zengin olan greyfurt ile güne başlamak harika olabilir ancak greyfurtun yağ yakıcı olduğuna dair kesin bir kanıt bulunmuyor.

Meyve suyu diyetleri

Sıvı tüketiminin ağırlıklı olduğu meyve suyu diyetleri metabolizmanızı hızlandırabilir. Bu diyet besleyici içeriği az olduğu için, zayıflamanızı sağlar ancak zamanla metabolizmanızın daha yavaş çalışmasına neden olabilir. Sıvı içecekleri bıraktığınızda verdiğiniz kiloları sihirli bir şekilde geri alabilirsiniz.

Elma sirkesi diyeti

Elma sirkesini salatalarda severiz ancak yemeklerden önce 3 yemek kaşığı içilmesi öneriliyor. Ancak bu mide asidinin yükselmesine neden olarak midenize zarar verebilir. Ayrıca, yemekten önce aşırı derecede mide bulantısına da neden olabilir. Bunların dışında zayıflattığını belirten bir kanıt bulunmuyor.

Lahana çorbası

Bu diyetle sadece lahana çorbası yiyerek ayda 4,5 kilo zayıflayabileceğiniz öngörülüyor. Bu oran zayıflamak isteyenler için büyük bir oran. Ancak verdiğiniz kiloları katı yiyecekler içeren normal beslenmenize döndüğünüzde yeniden alabilirsiniz. Bu diyet zayıflık, tkonsantrasyon eksikliği, başdönmesi gibi sıkıntılara neden olabilir. Diğer bir deyişle yoğun yaşamınızı sürdürmek için bir kase lahana çorbasından daha fazla yiyeceğe ihtiyacınız var.

Akçaağaç pekmezi

Kek ve waffle hazırlarken akçaağaç pekmezinin ne kadar mucize bir besin olduğunu düşünebiliriz. Sizi zayıflatacağını düşündüğünüz bir besin değildir. Akçaağaç pekmezi ile hazırlayacağınız limonata gibi içeceklerin yağlarınızı eriteceği belirtiliyor. Sadece bu şekilde beslenmek protein yetersizliğine, kas erimesine, kalori yakma kapasitenizin yavaşlamasına neden olabilir. Akağaç pekmezi diyetinde gördüğünüz gibi mucize olarak nitelendirebileceğimiz bir durum bulunmuyor.

Eğer zayıflamak istiyorsanız, kısa sürede ve kolayca olmasını sağlayacak bir yol bulunmuyor. Sağlıklı, dengeli beslenme ve düzenli egzersiz kilolarınızdan kurtulmanızın tek yolu!

yasemncigim yaaaaaaaaaaa sen bi ara cok super alinti yapardin bebeeeeeeeeeeeem yaaaaaaaaaa noldu sanaaaaaaaaaaaahehehe:)))

meraktan girip sordum canımmm cımmm ama çok uygun aslında 1 senelik üyelik 600 tl
tatlım merve film bakıyor nette çok başında olamayacağımmmm:ecrin_bebek:

600 az mı, 600 e ne ciciler alınır aklinialirimsmile Tamam canım, sana yeter bu kadar net, biraz da merve gezinsin :tomato:

ayyy kızlar merabaaa

ben bugün cosutttummmm ve bu yetmezmis gibi spora da gitmedimmm

hem de fana cosuttummm ufff regl öncesi istahım fena acık oluyo yaaaa

her regl sonrasında klo verdiğimi görüyorum o dönemde iyi kilo veriliyo reg den 3-4 gün sonra belli oluyo verdiğimiz ama ben daha olamadan o vereceğim kioarı göremeden simdikinin üzerine ekliycem bu gidisle yaaaa

fena yedim bugün hamur islri fena fena fenaaa pöfffffffff

neyse ben küçük kadınları izlemeye gidiyorum. sonrada yesilçcay kekik yapcam
:a015:

NYU Beslenme Uzmanı Tara Miller, sağlıklı beslenmek için, ne yemeniz ve ne kadar yemeniz gerektiğini bilmeniz gerektiğini belirtiyor. Size bu konuda biraz yardımcı olmak istedik! ışte her kadının ihtiyaç duyduğu ve mutlaka yemesi gereken besinler..

Süper Yiyecek 1: Az yağlı yoğurt

Haftada 3-5 porsiyon

Faydası: Sağlıklı bir yiyecek olan yoğurt çok eskidir. Uzmanlar yoğurdun faydalarının yeni ve şaşırtıcı olarak hala devam ettiğini söylüyorlar. Sadece yoğurt değil kefir içeren her yiyecek sayısız yolla vücudumuzu koruyor.

Ayrıca, yoğurdun göğüs kanseri riskini de azalttığı öne sürülüyor. Yoğurt aynı zamanda midedeki ülser hastalığını ve vajinal enfeksiyon risklerini de azaltıyor.

Kahvaltıda, öğle yemeğinde bir porsiyon yoğurdun keyfini çıkarın. Yoğurt kemiklere iyi gelen kalsiyum ile yüklüdür. Her yaştaki kadının kalsiyuma ihtiyacı vardır. Bir porsiyon yoğurtta 448 mg kalsiyum vardır. Yoğurt alırken az yağlı olmasına ve markasına dikkat etmelisiniz.

Süper Yiyecek 2: Somon, sardalya ve uskumru yağlı balıklar

Her hafta 2-3 porsiyon

Faydası: Balıktaki sağlıklı faktör omega-3 yağ asitleridir ve DHA ve EPA adında iki çeşidi vardır.

Balık vücudumuzdaki her hücrenin zarında önemli bir rol oynamakla beraber aynı zamanda bizi birçok önemli sağlık tehditlerinden de korur. Bu tehditlerden bazıları: kalp rahatsızlıkları, felç, hipertansiyon ve iltihaba yol açan çeşitli hastalıklar.

Ceviz, keten tohumu gibi yiyeceklerden ALA adı ile bilinen omega-3 asidini alırsınız. Bu da vücudumuz için iyidir. DHA’ya çevrilmesi için vücudumuz bir süreç uygular. Ve bu süreç çeşitli kişisel faktörleri olumlu etkiler.

Süper Yiyecek 3: Fasülye

Haftada 3-4 porsiyon

Faydası: Fasülye protein ve lif deposudur. Göğüs kanseri ve kalp hastalıklarına karşı vücudumuzu korur. Fasülye aynı zamanda kadın hormonlarını dengeler. Kadınların yiyebileceği en sağlıklı yiyeceklerden bir tanesidir.

Bir araştırmaya göre kardiyo vasküler hastalık riskleri ile baklagiller arasında ters orantılı bir ilişki vardır. Bilindiği üzere baklagiller. fasülye, bezelye, mercimek ve fıstık içerir.

Fasülye aynı zamanda kolestrol seviyesinin de azalmasına yol açar, hormonları düzenler ve menopoz semptomlarını önler.

Son olarak, üreme yaşındaysanız fasülye folik asit ihtiyacınızı karşılar ve hamile kalmak istiyorsanız bu işinize yarayabilir.

Süper Yiyecek 4: Domates (veya karpuz, greyfurt, portakal)

Haftada 3-5 porsiyon

Faydası: Meyvelerin içindeki en etkin içerik likopendir. Prostat kanserini engellediği gibi kadınların çeşitli hastalıklarını da engeller.

Likopen göğüs kanserini engellediği gibi kadınların kalp hastalıkları ile savaşmasında da güçlü bir antioksidandır.

Ayrıca en son araştırmalara göre, güneşin yarattığı UV ışınlarından cildi korur ve daha genç görünmenizi sağlar.

Süper Yiyecek 5: Az yağlı süt veye portakal suyu ile takviye edilen D Vitamini

Amaç: GÜnde en az 400 IUs

Ne yapar: Osteoporoz riskini azaltır, diyabet riskini düşürür ve göğüste tümör oluşumunu engeller.

Son araştırmalara göre, D vitamini göğüs, kolon ve yumurtalık kanserlerinin yarsını önlüyor.

D vitamini somon, uskumru, orkinos ve sardalyada bulunur ama en iyi kaynak süt gibi kuvvetli yiyeceklerdir.

Süper Yiyecek 6: Üzüm, çilek, böğürtlen, ahududu

Haftada 3-4 porsiyon

Faydası: Şarapla benzer çekilde bu meyveler hücre yenilemede önemli rol oynarlar. Birçok kanser çeşidi riskini azaltır.

Aynı zamanda bu meyveler C vitamini ve folik asit açısından da zengindir. Bu antioksidanlar kalbimizi korur ve cildin yaşlanmasını önler

dur bakalim bi de bu cikti asagidakiler niye yazmiyosunuz hehehhehe:))

yesa seni yenicez ne yaaaaaaa guldurmeyin adami gece gece hehehe:))

ayyy benimde bi seyler yiyesim var da ne yesem bilemedim yahuuuu

BU ARADA listeye bakinca bile galibin kim oldugu ortaya cikiyor hehehheh :))

@Yesacım süre sıralaması ben de farklı demek istemiştim, kalça ben de en son mesela,
her arada strech falan.

İlk ısınma baya uzun, sonra karın, sonra bacak haraketleri bir sütünla yapıyorlar bir garip, sonra bacak esnetiyorlar böyle çılgın gibi, barı bacağı dayayıp kafayı bacağa yaslıyor falan, ben bunları direk atlıyorum:) Sonra kalça hareketleri var işte favorilerim, sonra pelvis döngüsü, kepçesi var onlarda iyi de, sonra yine bacak ve sırt esnetme var, sonra sandalyeyle yaptığı bir iç bacak esnetme var, sonrada bitiyor, hayatı falan var, onlar konumuz dışı tabi:)

heheh anladim simdi canim benim de ben yanlis bakmisim ayni video tam da anlattigin gibi yukarida

hayati neyim fotograflar falan da var deemii hatta ilk fotograf siyah onluklu bolee uzun diyarlara bakaraktan cekilmis ilkokul 4 sanirim hehheehh :))

Çok merak ettim bu pekmezi, biraz daha araştırmalı CADIARZU Teşekkürler fıstık

Kız sen hangi arada geldin, mesajını yeni gördüm kaydirigubbakcemile3 Hoşgeldin ve iyi seyirler.
Dün de ben cozuttuydum. 1 gün cozutma hakkını doldurdun o yüzden yarın telafısini bekliyom kaydirigubbakcemile5 Hem perş cozutcana şimdi cozut daha iyi, malüm yarışma...

Benim bugün yediklerim.............. çok fena eyvahedigeldismile

Sabah kaşar ve sucuk yedim, geleneksel cumartesi kahvaltısı.

Öğlen fındık kavurmuştum ondan yedim, zaten sabah kahvaltısını 12 de yaptığımdan gerek yoktu öğlen yememe.

Akşam pizza istemiş eşimin canı, pizza yedik, ama ben az yedim.

Sonra da 2 kaşık nutella yedim, bu kavanoz bitene kadar rahat yok bana:)

Bütün gün ev temizliği yaptık bahar temizliği, daha da bitmedi:S

Aklımdayken callenetics yapıcam şimdi de.

evet tatlışım aynen öyle:)

canimm mapple surup akcaagac surubu pekmezi migrosta vardi
gecen sene almistim pancakelede cok guzel gidiodu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…