Annadım şekercik, sizin oralar çok güzel spor salonunu netcen kız yerimseniben
meraktan girip sordum canımmm cımmm ama çok uygun aslında 1 senelik üyelik 600 tl
tatlım merve film bakıyor nette çok başında olamayacağımmmm:ecrin_bebek:
meraktan girip sordum canımmm cımmm ama çok uygun aslında 1 senelik üyelik 600 tl
tatlım merve film bakıyor nette çok başında olamayacağımmmm:ecrin_bebek:
Ay pardon canım, ben görmemişim, vay cadı seniii, senin gibi şikelerden anlamıyoz biz tabi lülülülülülü
Annadım şekercik, sizin oralar çok güzel spor salonunu netcen kız yerimseniben
Nassın fıstık?
saolasinn bitanemm sen nasilsinn?
İdare eder işte canım, yuvarlanıp gidiyom:)) Pamukçuğun daha iyiymiş, geçmiş olsun kaydirigubbakcemile3
Çok merak ettim bu pekmezi, biraz daha araştırmalı CADIARZU Teşekkürler fıstıkAkçaağaç pekmezi
Kek ve waffle hazırlarken akçaağaç pekmezinin ne kadar mucize bir besin olduğunu düşünebiliriz. Sizi zayıflatacağını düşündüğünüz bir besin değildir. Akçaağaç pekmezi ile hazırlayacağınız limonata gibi içeceklerin yağlarınızı eriteceği belirtiliyor. Sadece bu şekilde beslenmek protein yetersizliğine, kas erimesine, kalori yakma kapasitenizin yavaşlamasına neden olabilir. Akağaç pekmezi diyetinde gördüğünüz gibi mucize olarak nitelendirebileceğimiz bir durum bulunmuyor.
Kız sen hangi arada geldin, mesajını yeni gördüm kaydirigubbakcemile3 Hoşgeldin ve iyi seyirler.ayyy kızlar merabaaa
ben bugün cosutttummmm ve bu yetmezmis gibi spora da gitmedimmm
hem de fana cosuttummm ufff regl öncesi istahım fena acık oluyo yaaaa
her regl sonrasında klo verdiğimi görüyorum o dönemde iyi kilo veriliyo reg den 3-4 gün sonra belli oluyo verdiğimiz ama ben daha olamadan o vereceğim kioarı göremeden simdikinin üzerine ekliycem bu gidisle yaaaa
fena yedim bugün hamur islri fena fena fenaaa pöfffffffff
neyse ben küçük kadınları izlemeye gidiyorum. sonrada yesilçcay kekik yapcam :a015:
heheh anladim simdi canim benim de ben yanlis bakmisim ayni video tam da anlattigin gibi yukarida
hayati neyim fotograflar falan da var deemii hatta ilk fotograf siyah onluklu bolee uzun diyarlara bakaraktan cekilmis ilkokul 4 sanirim hehheehh :))
Çok merak ettim bu pekmezi, biraz daha araştırmalı CADIARZU Teşekkürler fıstık
Kız sen hangi arada geldin, mesajını yeni gördüm kaydirigubbakcemile3 Hoşgeldin ve iyi seyirler.
Dün de ben cozuttuydum. 1 gün cozutma hakkını doldurdun o yüzden yarın telafısini bekliyom kaydirigubbakcemile5 Hem perş cozutcana şimdi cozut daha iyi, malüm yarışma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?