50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne fotoğrafı gıı,nirdeeekafamçokkarıştı

afiyet olsunn cicegimmm
bende pizza cok severim kac dilim yedin papatyam?beni biraksalar bi orta yiyommm bilmiyorumkismile

neyseki spor yapıyosun güzelim yoksa bu yediklerinle dubaya dönmüştünkaydirigubbakcemile3 onutella kendini pencereden aşşağıya atmamış hala anlaşılanlmaz:

Ben de yasemin gibi başlıcam: aşağıdakiler niye yazmıyonuz :dilcikar:
başlatıyorlar adamı böyle anacımm bende dün bayaa yırtındıydımmmmmm sen yine ucuz atlattın

anacımm kafayı fenaa taktımmm nisansonu 57 yimmm:dilcikar:

Kahvaltını normal karşılıyorum canım, fındığı da aynı şekilde. Pizzayı az yemediysen kızarım ama klava: Nutellaya da bittiği için bişi demiyom de bu menünün üstüne nutella noluyo, kilo almak mı istiyon illa, sen yarışta değil misin, böyle mi yarışılır klava: Sen yarın da böyle beslen de görüyüm o zaman ben seni Çok üzgünüm çoook Buarada callan 135 mb imiş ben de indiriyom delikafadulden

canimm mapple surup akcaagac surubu pekmezi migrosta vardi
gecen sene almistim pancakelede cok guzel gidiodu:))
Sağol canım ya, çok ilginçtir daha önce hiç yemediğim halde canım çekti cokacimcoook

ayy eveet,ama orda 51dim tatlım yaa oof of mafoldumben ama öyle çiroz gibi görünmüyomuşum dimi

Son düzenleme:
ayyyyyyyyyyyyyyyyy valla bana fistik gibi gorundun:)) ama iki kilo almis halin pek cok daha guzel olur tabii ki bebeeem :) yani53:)

yasemncigim sen zaten hangi ay bilmiyorum da o on iki aylarin (12) birinde simdi tek tek yazamayacagim 58 olmamismiydin hehheheh

neyseki spor yapıyosun güzelim yoksa bu yediklerinle dubaya dönmüştünkaydirigubbakcemile3 onutella kendini pencereden aşşağıya atmamış hala anlaşılanlmaz:
Kız sen niye bişi yemiyon kaç gündür, hasta olcan alsanaalsanasmile Kıskanıyom valla, zaten boyun da uzun hedefine de ulaştın ohaoldumsmile

başlatıyorlar adamı böyle anacımm bende dün bayaa yırtındıydımmmmmm sen yine ucuz atlattın
anacımm kafayı fenaa taktımmm nisansonu 57 yimmm:dilcikar:
He canım ya olumunekankayizsmile Efferin sana, bunu duyduğuma çok sevindim :lepi:

yaa kızlar misafirliğe gittik ya bu akşam ben 1 tanecik yerim demiştim ama gelen kokulara dayanamayıp 1 dilim börek,1 kurabiye,1 tane baklava yedim mafoldumben

yaaaa bole diyosnuz benimde canim bi seyler istiyor yaaaaaaaaaaaa offfffffff offffffffffff (( yasemcigim olsaydi da bana bi tatli acsaydi elleriyle :))

ayrıca şöylede bir planım var mayıs sonu da 55 hedefiiiim
napim süre koymayınca olmuyormuşaklinialirimsmile

canimin ici kiyamam sana caninimi cektirdim yoksa uzulurum valla sekerparemm opuyorumnanaktan

yaaaa bole diyosnuz benimde canim bi seyler istiyor yaaaaaaaaaaaa offfffffff offffffffffff (( yasemcigim olsaydi da bana bi tatli acsaydi elleriyle :))

canım ben o hatayı bi kere yaptım börekle başladım sonra yoldan çıktımmmmbilmiyorumkismile

sanada pek tavsiye etmem sen bi zayıflaa isteğine ulaş sonra düşünürükkkkŞeniz

canım hiçbişey yemedim bütün gün haklısında biraz önce ne yediğime bak yukarda yazdımbilmiyorumkismile ama aylardır tatlı yemiyorum nerdeyse

off anam offf :1shok: :çok üzgünüm:
çok çalışmam lazıım çoooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:1no2:

canım moralini bozma,bende şuan o halimden baya uzağımkaydirigubbakcemile3

ayrıca şöylede bir planım var mayıs sonu da 55 hedefiiiim
napim süre koymayınca olmuyormuşaklinialirimsmile

Evet canım ya, kesinlikle çok etkiliyo, bi de biriyleriyle birlikte o hedefe ulaşmaya çalışmak... Ben trufun peşinden koşmaya çalışıyom mesela, bi de linguist.. ikisi de geçti beni bilmiyorumkismile

Cindy Crawford’un meşhur pozunu veren ****i şarkıcı Michelle Heaton, “Karbonhidratlı gıdaları tüketmeyerek 2 büyük taş kadar zayıfladım” dedi…

Çoğu kadın Cindy Crawford ile karşılaştırılmak istemez ancak bu Michelle Heaton için geçerli değil. Liberty X grubunun ****i şarkıcısı Michelle Heaton’ın başı son zamanlarda aldığı kilolarla oldukça dertteydi. Michelle Heaton, geçen ay Allure Dergisi’ne verdiği pozda beyaz ekmek yemeyerek nasıl forma girdiğini gösterdi.

Michelle, 2 büyük taş boyutunda kilo verdiğini belirterek, sıkı bir karbonhidrat diyetiyle elde ettiği sonucu fotoğraflarla gözler önüne serdi. Michelle Heaton, “Vücudumdan hiç olmadığım kadar memnunum. Her zaman biraz daha zayıflamam gerektiğini biliyordum ancak en sonunda dürütçe kendime yeni bir görünüm gerektiğini itiraf ettim” dedi.

29 yaşındaki Michelle, geceleri alkollü içeceklerden uzak durdu, sıkı bir karbonhidrat diyeti uyguladı ve her gün egzersiz yaptı. Yani beslenme ve yaşam alışkanlıklarını değiştirerek 42 bedenden 38 bedene düştü.

Kocası Andy Scott-Lee’den aldatma haberleriyle olaylı bir şekilde ayrılan Michelle, iş adamı Hugh Hanley ile birlikte. Geçmiştew çok üzgün olduğu için kendini pizza yiyerek mutlu etmeye çalıştığını söyleyen Michelle, bunun yanlış olduğunu kabul ediyor. 38 beden olduğu halde insanların forumlarda kendisini hala ‘şişman’ olarak nitelediklerini belirten Michelle, İnsanların hala kendisinin kilolu olduğunu söylemelerine oldukça üzüldüğünü belirtiyor. Kalçalarının doğal olarak biraz büyük olduğunu kabul eden Michelle, ne kadar zayıflarsa zayıflasın geniş kalçalarını değiştiremeyeceğini belirtiyor. Michelle Heaton, “Vücudumun en doğal haline kavuşması için egzersiz yapıyorum. Diyetimi yeniden gözden geçirdim ve öğleden sonra asla karbonhidratlı yiyecekler yemiyorum. Sabah pirinçli süt içiyorum. 1,5 ya da 2 saat sonra 2 Ryvita ile akağaç şurubu içiyorum. Öğle için büyük 5 yumurta akıyla yapılmış ıspanaklı omlet, mantar ve jambon yiyorum. Öğleden sonra protein içeren bir içecek ya da meyve yiyorum. Akşam ise yağsız et ya da balık ile sebze yaprakları yiyorum. Haftada bir gün ise diyetin dışına çıkıyorum ve kızartılmış et, patates kızartma yiyorum. Yeni bir erkek arkadaşım, yeni bir hayatım var ve en iyi şekilde başlangıç yapmak istiyorum” diye konuşuyor.

Catherine Zeta Jones
“Karbonhidratlı gıdaların tamamen kesilip, sebze ve meyvelerinse kısıtlı tüketilmesini öneren Atkins diyetinin, bende çok işe yaradığını söyleyebilirim. Çünkü bu diyete göre et, sosis, peynir, tereyağ, yumurta yiyebiliyor, hatta akşam yemeğiyle birlikte bir kadeh şarap bile içebiliyorum. Tek dikkat etmem gereken karbonhidrat bazlı sebzeler ve patates yememek. Bu aslında benim için çok da kolay değil çünkü vazgeçemediğim birçok yiyecek karbonhidrat içeriyor. Mesela hayatımı ekmek ve peynir yiyerek geçirebilirim. Bu zaafla baş etmek için akşamları saat 17:00′den sonra karbonhidrat yemiyorum ve çok faydasını gördüm. Egzersiz olaraksa en çok eskrim yapıyorum. Bu sporu dizlerinizi kınk bir şekilde yaptığınız için bacak kaslarını çok iyi çalıştırıyor ve sıkılaşmaya yardımcı oluyor.”

Elizabeth Hurley
“Çok çalıştığım için yüksek besin değeri olan ve bana enerji verebilecek gıdalar tüketmeye çalışıyorum. Mısır gevreği, Sezar salatası, çorba gibi hem tokluk veren hem de kilomu kontrol etmemi sağlayan yiyecekler tercih ediyorum. Özgürce hamburger ve hindili sandviçler yiyememekse en zorlandığım şey. Streching yapmayı ve mekik çekmeyi seviyorum ama çok egzersiz yapmak bacaklarımı kaslandırıp kalınlaştırıyor. Dans etmek beni formda tutuyor. Bunun dışında her gün yoga yapıyorum. En sonunda da kendimi az yağlı kurabiyeler ve dondurmayla ödüllendiriyorum.”

Britney Spears

“Vejetaryen olduğum için bolca çiğ sebze tüketiyorum. İtalyan yemeklerini çok severim, özellikle sebze çorbası ve Sezar salatası favorilerim. İçinde hayvansal yağlar olmasına rağmen Fiğ Nevvton bisküvilerimden vazgeçemiyorum. Spor konusunda verebileceğim en önemli tavsiye aşından kaçınmanız. Uzun yıllar boyunca antrenörlerim bana gereğinden fazla egzersiz yaptırdılar. Sonradan fark ettim ki bu vakit kaybından başka bir şey değil. Şimdi sadece bir buçuk saatimi yoga yapmaya ayırmaya başladım. Bunun için altıda kalkmam gerekse kalkarım..

Jennifer Aniston

“Sadece bir diyet olarak değil, yaşam tarzı olarak Zone yöntemini tercih ediyorum. Dr. Barry Sears’ın keşfi olan bu beslenme alışkanlığının temeli, besin dengesinde yatıyor. Yüzde 40 karbonhidrat, yüzde 30 protein ve yüzde 30 yağ tüketiyorsunuz. Kısacası şekerli ve nişastalı gıdaları azaltırken, et ve sebze tüketiminizi artırıyorsunuz. Mesela kahvaltıda yumurta, yoğurt ya da kek, öğlen yemeğinde salata, akşam yemeğindeyse tavuk, balık ya da kırmızı et yiyebilirsiniz. Ekmek ve makarnadan uzak durmanız gerekiyor. Spor desteği olaraksa, sadece haftada üç kez, birer saatlik kardiyo egzersizleri yapıyorum. Zaten ailem Yunan kökenli olduğu için, kalçamın çok da küçük olmaması gerekiyor!”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…