anammmmmmmmmmmmmmmmmm gripin nerdeeeeeeeeeeeeeeee onun fotografina bakiyorum simdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kac kiloymus burdaaaaa incececikcikcikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
anammmmmmmmmmmmmmmmmm bi fotografi daha var daha da incecikkkkkkkkkkkkk:)))
Benim bugün yediklerim.............. çok fena eyvahedigeldismile
Sabah kaşar ve sucuk yedim, geleneksel cumartesi kahvaltısı.
Öğlen fındık kavurmuştum ondan yedim, zaten sabah kahvaltısını 12 de yaptığımdan gerek yoktu öğlen yememe.
Akşam pizza istemiş eşimin canı, pizza yedik, ama ben az yedim.
Sonra da 2 kaşık nutella yedim, bu kavanoz bitene kadar rahat yok bana:)
Bütün gün ev temizliği yaptık bahar temizliği, daha da bitmedi:S
Aklımdayken callenetics yapıcam şimdi de.
Benim bugün yediklerim.............. çok fena eyvahedigeldismile
Öğlen fındık kavurmuştum ondan yedim, zaten sabah kahvaltısını 12 de yaptığımdan gerek yoktu öğlen yememe.
başlatıyorlar adamı böyle anacımm bende dün bayaa yırtındıydımmmmmm sen yine ucuz atlattınBen de yasemin gibi başlıcam: aşağıdakiler niye yazmıyonuz :dilcikar:
dur bakalim bi de bu cikti asagidakiler niye yazmiyosunuz hehehhehe:))
yesa seni yenicez ne yaaaaaaa guldurmeyin adami gece gece hehehe:))
ayyy benimde bi seyler yiyesim var da ne yesem bilemedim yahuuuu
BU ARADA listeye bakinca bile galibin kim oldugu ortaya cikiyor hehehheh :))
Kahvaltını normal karşılıyorum canım, fındığı da aynı şekilde. Pizzayı az yemediysen kızarım amaBenim bugün yediklerim.............. çok fena eyvahedigeldismile
Sağol canım ya, çok ilginçtir daha önce hiç yemediğim halde canım çekti cokacimcoookcanimm mapple surup akcaagac surubu pekmezi migrosta vardi
gecen sene almistim pancakelede cok guzel gidiodu:))
afiyet olsunn cicegimmm
bende pizza cok severim kac dilim yedin papatyam?beni biraksalar bi orta yiyommm bilmiyorumkismile
Kız sen niye bişi yemiyon kaç gündür, hasta olcan alsanaalsanasmile Kıskanıyom valla, zaten boyun da uzun hedefine de ulaştın ohaoldumsmileneyseki spor yapıyosun güzelim yoksa bu yediklerinle dubaya dönmüştünkaydirigubbakcemile3 onutella kendini pencereden aşşağıya atmamış hala anlaşılanlmaz:
He canım ya olumunekankayizsmile Efferin sana, bunu duyduğuma çok sevindim :lepi:başlatıyorlar adamı böyle anacımm bende dün bayaa yırtındıydımmmmmm sen yine ucuz atlattın
anacımm kafayı fenaa taktımmm nisansonu 57 yimmm:dilcikar:
ayy eveet,ama orda 51dim tatlım yaa oof of mafoldumben ama öyle çiroz gibi görünmüyomuşum dimi
prensesimmm hadi sende yarışa katıl bitanemmmm
30 yaş sonrası bunları alt edelimolumunekankayizsmile
Kız sen niye bişi yemiyon kaç gündür, hasta olcan alsanaalsanasmile Kıskanıyom valla, zaten boyun da uzun hedefine de ulaştın ohaoldumsmile
He canım ya olumunekankayizsmile Efferin sana, bunu duyduğuma çok sevindim :lepi:
Kahvaltını normal karşılıyorum canım, fındığı da aynı şekilde. Pizzayı az yemediysen kızarım amaklava: Nutellaya da bittiği için bişi demiyom de bu menünün üstüne nutella noluyo, kilo almak mı istiyon illa, sen yarışta değil misin, böyle mi yarışılır klava: Sen yarın da böyle beslen de görüyüm o zaman ben seni Çok üzgünüm çoook Buarada callan 135 mb imiş ben de indiriyom delikafadulden
Sağol canım ya, çok ilginçtir daha önce hiç yemediğim halde canım çekti cokacimcoook
yaaaa bole diyosnuz benimde canim bi seyler istiyor yaaaaaaaaaaaa offfffffff offffffffffff(( yasemcigim olsaydi da bana bi tatli acsaydi elleriyle :))
Kız sen niye bişi yemiyon kaç gündür, hasta olcan alsanaalsanasmile Kıskanıyom valla, zaten boyun da uzun hedefine de ulaştın ohaoldumsmile
He canım ya olumunekankayizsmile Efferin sana, bunu duyduğuma çok sevindim :lepi:
off anam offf :1shok: :çok üzgünüm:
çok çalışmam lazıım çoooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:1no2:
ayrıca şöylede bir planım var mayıs sonu da 55 hedefiiiim
napim süre koymayınca olmuyormuşaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?