50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayatım ona mazi derler şu an 61 hokkayımmmmsengözlerimebaksanab yaaaaaananiknanik

afiyet olsunn cicegimmm
bende pizza cok severim kac dilim yedin papatyam?beni biraksalar bi orta yiyommm bilmiyorumkismile

Ortanın yarısından birazcık çok yedim, gerisini eşime verdim hayatım.

neyseki spor yapıyosun güzelim yoksa bu yediklerinle dubaya dönmüştünkaydirigubbakcemile3 onutella kendini pencereden aşşağıya atmamış hala anlaşılanlmaz:

Az yiyorum ama ben kuzum ya, yediklerim çok fena şeyler sadece:)
Hain nutella ya başıma musallat oldu, gerçi ben bişey itiraf ediyim, nutella evde yokken de her akşam portakalı bitter yiyordum, o da olmayınca kendim puding yapıyorum. Tatlısız hayat çok bayat:) Eşim de çok seviyor tatlıyı.

sen deeeeeeelmisin yoksa cnaim yahu kollara bak yaa inceceik:)

Victoria's Secret mankeni mi yoksa bu güzel gripin:)

Ay kuzum ya çok haklısın ama ben bugün çoooook yoruldum, bütün gün ev işi yaptım, yakmamışmıyımdır hala

canimin ici kiyamam sana caninimi cektirdim yoksa uzulurum valla sekerparemm opuyorumnanaktan
Ayy fıstığım o benim kendi oburluğum :ecrin_bebek: Ne üzülcen, senin canını pizza çektirenler üzülsün :icecream: Miden nasıl????? Beyaz leblebi mide asitini şey edip iyi geliyomuş mideye, annadın sen kaydirigubbakcemile3

canım hiçbişey yemedim bütün gün haklısında biraz önce ne yediğime bak yukarda yazdımbilmiyorumkismile ama aylardır tatlı yemiyorum nerdeyse

Heee onu sonradan gördüm aklinialirimsmile Ha şöyle yaw olumunekankayizsmile sırnaşık şey

canim benimmmm bende katilcamda bi duzenim yok ya bu aralar ondan bisey demedim anca bizimkileri yolcu edeyimbodruma oyle hayatimm
ne zman gidecekler hayatım bodrumaa??

canımm sen hayalinden 2 kilocuk uzaksın ben 6 kilooooooooooo

ama yooook bahar geldi korkun bendennnnn

Evet canım ya, kesinlikle çok etkiliyo, bi de biriyleriyle birlikte o hedefe ulaşmaya çalışmak... Ben trufun peşinden koşmaya çalışıyom mesela, bi de linguist.. ikisi de geçti beni bilmiyorumkismile
:teselli: :1hug: Şeniz

zavallı kocam aklıma geldi şimdi,ben rejimdeyim diye makarna,pilav ve tatlı yapmayalı 1 ayoldu oda yiyemiyo haliyle bunlarıkaydirigubbakcemile3 onun ne suçu varsa artıksırnaşık şey

Ortanın yarısından birazcık çok yedim, gerisini eşime verdim hayatım.

Ay kuzum ya çok haklısın ama ben bugün çoooook yoruldum, bütün gün ev işi yaptım, yakmamışmıyımdır hala

Açık konuşmak gerekirse hiç bişi olmaz diğer günler dikkat ettikten sonra, erkek arkadaşım gelince ben de mecbur yicem böyle şeyler Az yedikçe bişi olmaz hesapları yapıyom. Seni böyle uyarmamın sebebi, kopuyon gibi geliyo bana. Biz seni iyice haşlarsak daha kolay iyi besinler yersin diye düşünüyom İçini ferah tut kaydirigubbakcemile3

Ömrü uzatan 7 gıdaAmerikan Kanser Araştırmaları Enstitüsü (AICR), 2007’ye
sağlıklı bir başlangıç yapmanız için, vücudu kanser, kalp krizi,
Alzheimer ve diyabet gibi ciddi rahatsızlıklara karşı koruyan besinlerin
listesini açıkladı.

BADEM (Kalbi koruyor) : Her gün, bir çay fincanın
yarısını dolduracak miktarda, yani 30 gram badem yemeyi ihmal etmeyin.
Omega-3 asitli yağları açısından oldukça zengin bir besin olan badem,
kandaki kötü kolesterol (LDL) oranını yüzde 4.4 oranında düşürüyor.
Badem böylece damar tıkanıklıklarını önleyerek, dolaşım sisteminin
düzenli olarak çalışmasını sağlıyor; kalbi koruyor.

KAHVE (Diyabeti önlüyor): Günde iki fincan kahve,
özellikle orta yaşlardan sonra görülen Parkinson ve Tip-2 diyabete karşı
vücudu koruyor. Kahvede bulunan kafein maddesi, diyabete yakalanma
riskini yüzde 35 azaltıyor. Ayrıca ağrı kesici özelliği de bulunuyor.
Ancak kahveyi mutlaka kalsiyum deposu olan sütle için. Böylece kafeinin
kemikleri zayıflatmasını engellemiş olursunuz.
TARÇIN (Sinirleri rahatlatıyor): Her yemekten sonra
içinde bir miktar tarçın bulunan bir tatlı yemeyi unutmayın. Tatlı yemek
istemiyorsanız, küçük bir çay kaşığı dolusu tarçını doğrudan suya
ekleyerek içebilirsiniz. Tarçın kan şekerini düzenliyor, ayrıca sinir
sistemini rahatlatıyor. Öte yandan köri baharatının içinde bulunan
Tumerik adlı maddenin eklem iltihabını ve romatizmayı önlediğini
unutmayın.

PATATES(Akciğer kanserinden koruyor): Antioksidanlar
yönünden çok zengin. Amerikan Tarım Dairesi’ne göre en yararlı 100
besinler arasında 17. sırada yer alıyor. Akciğer kanseri, diyabet ve
kalp krizine karşı koruyor. Ancak patatesi kızartmak yerine, yağsız bir
şekilde haşladıktan veya fırında pişirdikten sonra yemeyi tercih edin.

SEBZE ÇORBASI (Kaslar için faydalı): Doyurucu ancak
kalorisiz bir yiyecek olduğu için özellikle kilo vermek isteyenlerin bir
numaralı tercihi. Ayrıca, özellikle sebze çorbası sodyum bakımından
zengin. Bir kase sebze çorbasında 500 miligram sodyum bulunuyor. Sodyum,
sinir sistemi ve kasların düzenli olarak çalışmasını sağlıyor. Ayrıca
vücuttaki sıvı miktarının dengesini düzenliyor. Ancak günde 1500
miligramdan fazla sodyum tansiyon ve kalp rahatsızlıkları konusunda tam
bir ters etki yaratıyor.

ZEYTıNYAĞI (Kansere karşı birebir): Zeytinyağı kanser
riskini azaltıyor. Günde 25 ml. zeytinyağı alanların idrarlarında,
hücrelere zarar veren “8oxodG” adlı maddenin seviyesinin azaldığını
ortaya çıkardı. Zeytinyağı kanserin yanı sıra iyi kolesterol (HDL)
oranın artmasını sağlayarak kalbi koruyor, 1 çorba kaşığı zeytin yağında
120 kalori bulunuyor. Bu nedenle günde 6 çorba kaşığını geçmeyin.

ÇAY(Kanseri engelliyor): Siyah veya yeşil olsun, çayın
her türü kanser riskinin azaltılmasında etkili bir rol oynuyor. Çay,
kadınlarda rahim kanserine yakalanma riskini yüzde 50 azaltıyor. Göğüs
kanseri içinse bu oran yüzde 60′a kadar çıkıyor. Çay ayrıca Alzheimer ve
kalp krizine karşı vücudu koruyor.

Jennifera katılıyom, ekmek ve makarna hariç sırnaşık şey

kızlar yatıyorum artıkın,yarın görüşürüz canlar
tatlı uykular hepinize
opuyorumnanaktan

Tatlı rüyalar fıstık

afiyet seker olsun cicegimmm yinede az yemisin ogle yemegide yemissinnn hayatim
bide ev isleriyle epey kalori yakmissinn gitmistir pizza fistigimmm
portakalli bitter yemedimm guzelmi tadi cicim?ben onun sadesini aliorum doktorlarda bitter onerio bide kalp sagligi icinde iyiymis canim

akannehirayyy canım annem su an hamur yoguruyooooo

sabah hamur mayalanmıs olcak ve içi tam yağlı peynirle doldurulup bol yagda kızartılcakkakannehir

sabah erkenden kalkıp çörek otu dövmem ve de yesilçay içmem lazımmmm:1ninca:

zavallı kocam aklıma geldi şimdi,ben rejimdeyim diye makarna,pilav ve tatlı yapmayalı 1 ayoldu oda yiyemiyo haliyle bunlarıkaydirigubbakcemile3 onun ne suçu varsa artıksırnaşık şey

Demek ki o da pek aramıyor, arasa isterdi hayatım

kızlar yatıyorum artıkın,yarın görüşürüz canlar
tatlı uykular hepinize
opuyorumnanaktan

İyi geceler hayatım.

Ben de farkındaysan hafta içi gündüzleri pek bişey yemiyorum, eşim evdeyken çok yiyiorum, bir de tepem atınca:) Sen buraya geldiğinde daha doğrusu diyete başladığında sevgilin yeni mi askere gitmişti. Ben de eşim askere gidince diyeti arttırcam, çünkü o yokken ne versem kardır, yalnızken daha kolay.
Ay evet ben kopuyorum arada ya, birini yiyince battı balık hesabına giriyorum direkt, hepsinin ekstra zararı olduğunu unutuyorum. Bir kaşık, bir çatal eksik bile kardır aslında, durdurabildiğin anda durmak lazım. Azarlayın beni anacım, ben iradesizimdir dış uyarılara ihtiyaç duyuyorum:)

hayatım şöyle bir tavsiyem olbilir sende o hamurdan yağda kızarmışını yime yağsız pişirrgözleme tarzı zemuszemus

Sağol biricik, çok güzel portakallı bitter, ama bulaşmamak lazım bağımlılık yapabilir:)

ay ben ona bayılırım.

Amanııııııııııın, canım yarın kolay gelsin o zaman sana, keşke bugün yemeseydin de yarın yeseydin hamur cokacimcoook Bana da acaip dokunur aslında da canım çekti, bugün herşeyi çekiyo canım :1ninca: Sadece 1 tane yersin ama çok yavaş yersin yemeğin en sonunda yerimseniben
En güzelini yapıyosun fıstık, yerinde olsam ben de birlikte yerdim ama tepen atınca yeme, benim de tepemi attırma aklinialirimsmile
Hayır fıstık 12 aralıkta gitti sevgülüm ben ondan sonra neler yedim neler sırnaşık şey Ayy unutmuşum canım ya, senin eşin daha gitmedi, ne zaman gitceği belli mi? Kesinlikle yalnızken diyet daha kolay, ben de şimdi veremezsem bi daha hiç veremem diyom zaten, o yüzden diken üstünde hissediyom.
Ben dün şey yaptım, normalde o tatlının dibini getirirdim balık psikolojisiyle, kendi kendime şey dedim: kesin şu an miden dolu ama hissetmiyon bunu 5 dk bekle hala canın isterse o zaman ye dedim, nitekim aklıma bile gelmedi yemek :lepi:

canimm benimm midem fena deill bu aralarr beyaz leblebi bana cok gaz yapiooo bende denedimm aslinda mideye leblebi iyi gelir diolar bana cok gaz yapti beyaz leblebi ama hergun sabah lansor iciorum belki oda duzeltti bide hergun activya yiyom sade kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…