ayyyyyyyyyyyyyyyyy valla bana fistik gibi gorundun:)) ama iki kilo almis halin pek cok daha guzel olur tabii ki bebeeem :) yani53:)
yasemncigim sen zaten hangi ay bilmiyorum da o on iki aylarin (12) birinde simdi tek tek yazamayacagim 58 olmamismiydin hehheheh
afiyet olsunn cicegimmm
bende pizza cok severim kac dilim yedin papatyam?beni biraksalar bi orta yiyommm bilmiyorumkismile
neyseki spor yapıyosun güzelim yoksa bu yediklerinle dubaya dönmüştünkaydirigubbakcemile3 onutella kendini pencereden aşşağıya atmamış hala anlaşılanlmaz:
Kahvaltını normal karşılıyorum canım, fındığı da aynı şekilde. Pizzayı az yemediysen kızarım amaklava: Nutellaya da bittiği için bişi demiyom de bu menünün üstüne nutella noluyo, kilo almak mı istiyon illa, sen yarışta değil misin, böyle mi yarışılır klava: Sen yarın da böyle beslen de görüyüm o zaman ben seni Çok üzgünüm çoook Buarada callan 135 mb imiş ben de indiriyom delikafadulden
Ayy fıstığım o benim kendi oburluğum :ecrin_bebek: Ne üzülcen, senin canını pizza çektirenler üzülsün :icecream: Miden nasıl????? Beyaz leblebi mide asitini şey edip iyi geliyomuş mideye, annadın sen kaydirigubbakcemile3canimin ici kiyamam sana caninimi cektirdim yoksa uzulurum valla sekerparemm opuyorumnanaktan
canım hiçbişey yemedim bütün gün haklısında biraz önce ne yediğime bak yukarda yazdımbilmiyorumkismile ama aylardır tatlı yemiyorum nerdeyse
ne zman gidecekler hayatım bodrumaa??canim benimmmm bende katilcamda bi duzenim yok ya bu aralar ondan bisey demedim anca bizimkileri yolcu edeyimbodruma oyle hayatimm
canım hiçbişey yemedim bütün gün haklısında biraz önce ne yediğime bak yukarda yazdımbilmiyorumkismile ama aylardır tatlı yemiyorum nerdeyse
canım moralini bozma,bende şuan o halimden baya uzağımkaydirigubbakcemile3
:teselli: :1hug: ŞenizEvet canım ya, kesinlikle çok etkiliyo, bi de biriyleriyle birlikte o hedefe ulaşmaya çalışmak... Ben trufun peşinden koşmaya çalışıyom mesela, bi de linguist.. ikisi de geçti beni bilmiyorumkismile
Az yiyorum ama ben kuzum ya, yediklerim çok fena şeyler sadece:)
Hain nutella ya başıma musallat oldu, gerçi ben bişey itiraf ediyim, nutella evde yokken de her akşam portakalı bitter yiyordum, o da olmayınca kendim puding yapıyorum. Tatlısız hayat çok bayat:) Eşim de çok seviyor tatlıyı.
Ortanın yarısından birazcık çok yedim, gerisini eşime verdim hayatım.
Ay kuzum ya çok haklısın ama ben bugün çoooook yoruldum, bütün gün ev işi yaptım, yakmamışmıyımdır hala
Jennifera katılıyom, ekmek ve makarna hariç sırnaşık şeyJennifer Aniston
“Sadece bir diyet olarak değil, yaşam tarzı olarak Zone yöntemini tercih ediyorum. Dr. Barry Sears’ın keşfi olan bu beslenme alışkanlığının temeli, besin dengesinde yatıyor. Yüzde 40 karbonhidrat, yüzde 30 protein ve yüzde 30 yağ tüketiyorsunuz. Kısacası şekerli ve nişastalı gıdaları azaltırken, et ve sebze tüketiminizi artırıyorsunuz. Mesela kahvaltıda yumurta, yoğurt ya da kek, öğlen yemeğinde salata, akşam yemeğindeyse tavuk, balık ya da kırmızı et yiyebilirsiniz. Ekmek ve makarnadan uzak durmanız gerekiyor. Spor desteği olaraksa, sadece haftada üç kez, birer saatlik kardiyo egzersizleri yapıyorum. Zaten ailem Yunan kökenli olduğu için, kalçamın çok da küçük olmaması gerekiyor!”
kızlar yatıyorum artıkın,yarın görüşürüz canlar
tatlı uykular hepinizeopuyorumnanaktan
Kızlar listenin son hali (waterspidercım senin eksikleri tamamladım sonradan, resmi daha önce hazırlamıştım
dulcineacım olsun canım sen ugrasıyorsun o kadar, tesekkur ederız, ellerine sağlık
dulcineacım olsun canım sen ugrasıyorsun o kadar, tesekkur ederız, ellerine sağlık
Ortanın yarısından birazcık çok yedim, gerisini eşime verdim hayatım.
Az yiyorum ama ben kuzum ya, yediklerim çok fena şeyler sadece:)
Hain nutella ya başıma musallat oldu, gerçi ben bişey itiraf ediyim, nutella evde yokken de her akşam portakalı bitter yiyordum, o da olmayınca kendim puding yapıyorum. Tatlısız hayat çok bayat:) Eşim de çok seviyor tatlıyı.
Victoria's Secret mankeni mi yoksa bu güzel gripin:)
Ay kuzum ya çok haklısın ama ben bugün çoooook yoruldum, bütün gün ev işi yaptım, yakmamışmıyımdır hala
Çok merak ettim bu pekmezi, biraz daha araştırmalı CADIARZU Teşekkürler fıstık
Kız sen hangi arada geldin, mesajını yeni gördüm kaydirigubbakcemile3 Hoşgeldin ve iyi seyirler.
Dün de ben cozuttuydum. 1 gün cozutma hakkını doldurdun o yüzden yarın telafısini bekliyom kaydirigubbakcemile5 Hem perş cozutcana şimdi cozut daha iyi, malüm yarışma...
zavallı kocam aklıma geldi şimdi,ben rejimdeyim diye makarna,pilav ve tatlı yapmayalı 1 ayoldu oda yiyemiyo haliyle bunlarıkaydirigubbakcemile3 onun ne suçu varsa artıksırnaşık şey
kızlar yatıyorum artıkın,yarın görüşürüz canlar
tatlı uykular hepinizeopuyorumnanaktan
Açık konuşmak gerekirse hiç bişi olmaz diğer günler dikkat ettikten sonra, erkek arkadaşım gelince ben de mecbur yicem böyle şeylerAz yedikçe bişi olmaz hesapları yapıyom. Seni böyle uyarmamın sebebi, kopuyon gibi geliyo bana. Biz seni iyice haşlarsak daha kolay iyi besinler yersin diye düşünüyom İçini ferah tut kaydirigubbakcemile3
akannehirayyy canım annem su an hamur yoguruyooooo
sabah hamur mayalanmıs olcak ve içi tam yağlı peynirle doldurulup bol yagda kızartılcakkakannehir
sabah erkenden kalkıp çörek otu dövmem ve de yesilçay içmem lazımmmm:1ninca:
afiyet seker olsun cicegimmm yinede az yemisin ogle yemegide yemissinnn hayatim
bide ev isleriyle epey kalori yakmissinn gitmistir pizza fistigimmm
portakalli bitter yemedimm guzelmi tadi cicim?ben onun sadesini aliorum doktorlarda bitter onerio bide kalp sagligi icinde iyiymis canim
akannehirayyy canım annem su an hamur yoguruyooooo
sabah hamur mayalanmıs olcak ve içi tam yağlı peynirle doldurulup bol yagda kızartılcakkakannehir
Amanııııııııııın, canım yarın kolay gelsin o zaman sana, keşke bugün yemeseydin de yarın yeseydin hamur cokacimcoook Bana da acaip dokunur aslında da canım çekti, bugün herşeyi çekiyo canım :1ninca: Sadece 1 tane yersin ama çok yavaş yersin yemeğin en sonunda yerimsenibenakannehirayyy canım annem su an hamur yoguruyooooo
En güzelini yapıyosun fıstık, yerinde olsam ben de birlikte yerdim ama tepen atınca yeme, benim de tepemi attırma aklinialirimsmileBen de farkındaysan hafta içi gündüzleri pek bişey yemiyorum, eşim evdeyken çok yiyiorum, bir de tepem atınca:) Sen buraya geldiğinde daha doğrusu diyete başladığında sevgilin yeni mi askere gitmişti. Ben de eşim askere gidince diyeti arttırcam, çünkü o yokken ne versem kardır, yalnızken daha kolay.
Ay evet ben kopuyorum arada ya, birini yiyince battı balık hesabına giriyorum direkt, hepsinin ekstra zararı olduğunu unutuyorum. Bir kaşık, bir çatal eksik bile kardır aslında, durdurabildiğin anda durmak lazım. Azarlayın beni anacım, ben iradesizimdir dış uyarılara ihtiyaç duyuyorum:)
Ayy fıstığım o benim kendi oburluğum :ecrin_bebek: Ne üzülcen, senin canını pizza çektirenler üzülsün :icecream: Miden nasıl????? Beyaz leblebi mide asitini şey edip iyi geliyomuş mideye, annadın sen kaydirigubbakcemile3
Heee onu sonradan gördüm aklinialirimsmile Ha şöyle yaw olumunekankayizsmile sırnaşık şey
hayatım şöyle bir tavsiyem olbilir sende o hamurdan yağda kızarmışını yime yağsız pişirrgözleme tarzı zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?