hayatım şöyle bir tavsiyem olbilir sende o hamurdan yağda kızarmışını yime yağsız pişirrgözleme tarzı zemuszemus
ne zman gidecekler hayatım bodrumaa??
canımm sen hayalinden 2 kilocuk uzaksın ben 6 kilooooooooooo
ama yooook bahar geldi korkun bendennnnn
:teselli: :1hug: Şeniz
Ben callanetics yapmaya gidiyorum kızlar, sonra da az biraz daha işim var, onları bitirip duş alıcam, geldiğimde burda olursanız görüşürüz kuzularım. opuyorumnanaktan
kızlar yatıyorum artıkın,yarın görüşürüz canlar
tatlı uykular hepinizeopuyorumnanaktan
Kız sana da herşey gaz yapıyo kaydirigubbakcemile3 Sevindim canım, geçmiş olsun.canimm benimm midem fena deill bu aralarr beyaz leblebi bana cok gaz yapiooo bende denedimm aslinda mideye leblebi iyi gelir diolar bana cok gaz yapti beyaz leblebi ama hergun sabah lansor iciorum belki oda duzeltti bide hergun activya yiyom sade kuzum
Ben callanetics yapmaya gidiyorum kızlar, sonra da az biraz daha işim var, onları bitirip duş alıcam, geldiğimde burda olursanız görüşürüz kuzularım. opuyorumnanaktan
ay ben ona bayılırım.
Amanııııııııııın, canım yarın kolay gelsin o zaman sana, keşke bugün yemeseydin de yarın yeseydin hamur cokacimcoook Bana da acaip dokunur aslında da canım çekti, bugün herşeyi çekiyo canım :1ninca: Sadece 1 tane yersin ama çok yavaş yersin yemeğin en sonunda yerimseniben
Sağol biricik, çok güzel portakallı bitter, ama bulaşmamak lazım bağımlılık yapabilir:)
ay ben ona bayılırım.
haklisinn canim bagimlilik yapabilir cikolata cok guzel bide kilo yapmasa keske :kedipuyorumnanaktan
En güzelini yapıyosun fıstık, yerinde olsam ben de birlikte yerdim ama tepen atınca yeme, benim de tepemi attırma aklinialirimsmile
Hayır fıstık 12 aralıkta gitti sevgülüm ben ondan sonra neler yedim neler sırnaşık şey Ayy unutmuşum canım ya, senin eşin daha gitmedi, ne zaman gitceği belli mi? Kesinlikle yalnızken diyet daha kolay, ben de şimdi veremezsem bi daha hiç veremem diyom zaten, o yüzden diken üstünde hissediyom.
Ben dün şey yaptım, normalde o tatlının dibini getirirdim balık psikolojisiyle, kendi kendime şey dedim: kesin şu an miden dolu ama hissetmiyon bunu 5 dk bekle hala canın isterse o zaman ye dedim, nitekim aklıma bile gelmedi yemek :lepi:
badiyle ve taytla 56.9 geldim sabah aç karna da aynı kıyafetlerle heralde 56.6 falan gelirim
Ağustosta gitmeyi planlıyor canım bir aksilik çıkmazsa bakalım kısmetse.
Ben bir kere o kadar sinirlenmiştim ki, neye sinirlendiysem artık kusana kadar tatlı yemiştim ehehe
Ben bir de yalnız kalıcam ya evde, o sebepten daha da kolay olur diye düşünüyorum annemle kilo vermek imkansız gibi:)
Neyse bu sefer kaçtım
Arkandayız katrece
Rica ederim canım, birlikte yapalım da, liste işi çok basit sırnaşık şey Eski mesajlarda menünü yorumladım buarada
yaseminimm allah nasip ederse onumuzdeki hafta sonu gitcekler aslinda daha onceydide pamugun ameliyati anneannemin bel boyun fitiklari cikinca ertelendi anneanneminde fizik tedavi olmasi lazim aslinda ameliytatlik durummus ama 82 yas olunca ameliyet riskliymis canikom
ay valla süper fikirrrr
dur anneme diyim canımmm:))
çok sğl kuzum yaaa
Şeniz
hayırlı yolculukler canımm boshayallersmile
anneannenede geçmişolsun canım allah yardımcısı olsunn:Saruboceq:
yaa şimdi bende yarın kahvaltıya dusunuyrdum yarım yufkayı lor peynırı ıle tavada yagsız gozleme yapmayı sizce nasıl fıkır hem lor peynırı daha az kalorılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?