50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben callanetics yapmaya gidiyorum kızlar, sonra da az biraz daha işim var, onları bitirip duş alıcam, geldiğimde burda olursanız görüşürüz kuzularım. opuyorumnanaktan

ne zman gidecekler hayatım bodrumaa??

canımm sen hayalinden 2 kilocuk uzaksın ben 6 kilooooooooooo

ama yooook bahar geldi korkun bendennnnn

:teselli: :1hug: Şeniz

yaseminimm allah nasip ederse onumuzdeki hafta sonu gitcekler aslinda daha onceydide pamugun ameliyati anneannemin bel boyun fitiklari cikinca ertelendi anneanneminde fizik tedavi olmasi lazim aslinda ameliytatlik durummus ama 82 yas olunca ameliyet riskliymis canikom

Ben callanetics yapmaya gidiyorum kızlar, sonra da az biraz daha işim var, onları bitirip duş alıcam, geldiğimde burda olursanız görüşürüz kuzularım. opuyorumnanaktan

canim benimm kolay gelsinnn kuzummm iyi sporlarr cicegimmm opuyorumnanaktan

Kız sana da herşey gaz yapıyo kaydirigubbakcemile3 Sevindim canım, geçmiş olsun.

Oleeey benim de callan videom oldu sonunda :lepi: Ama görüntü kalitesi çok kötü yaw :ecrin_bebek: Ossun şimdi ben bunu hergün mü yapmalıyım
Öptüüüüüüüm.

ay ben ona bayılırım.

canım ben de bende bayılırımm umarım dayanabilirimmm birazını teflonda yagsızca yapacam ama yağdakinin cazibesi umarım 1 taneden fazlasına el sürmeye yöneltmez beniiii

ayyy canım siz iyiki varsınız yaaa siz güzel motive ediyosunuz

yengeme dedim yasemininönerisini dedi ona bi de kasar koyacaann

yani beni bastan cıkarmaya calıstı :)

zaten 46 kilolara düseceğime inanmıyr hayyatta inat ve hırsım yoktur ama bu defa olmalııııı çünkü ben yalnızca kENDİM için 46 ya 45 e düsmek istiyorumm

haklisinn canim bagimlilik yapabilir cikolata cok guzel bide kilo yapmasa keske :kedipuyorumnanaktan

ah canım güzel olan hangi siyin kalorisiz oldugunu gördük

nedne böyle yaaaa
kötükedihüso

kalorili olduklaır için mi güzeller bunlarr yoksa güzel oldukları için mi kaloriliii
Çok üzgünüm çoook

badiyle ve taytla 56.9 geldim sabah aç karna da aynı kıyafetlerle heralde 56.6 falan gelirim

Ağustosta gitmeyi planlıyor canım bir aksilik çıkmazsa bakalım kısmetse.
Ben bir kere o kadar sinirlenmiştim ki, neye sinirlendiysem artık kusana kadar tatlı yemiştim ehehe
Ben bir de yalnız kalıcam ya evde, o sebepten daha da kolay olur diye düşünüyorum annemle kilo vermek imkansız gibi:)

Neyse bu sefer kaçtım

Arkandayız katrece

Yesacım cadıcım yaw, seninkinin orjinal mi sesi, benimki iğrenç ötesi dublaj, audio seçeneği olur genelde ama bununkini becemedim de

Şimdiden düşündürmeyem seni daha fazla bu konuda
Sıkıysa bi daha ye, banlanmanı öneririm alsanaalsanasmile
Haaa, tabi seninki çoook daha kolay olur aklinialirimsmile
Öptüüüüüüüm

Rica ederim canım, birlikte yapalım da, liste işi çok basit sırnaşık şey Eski mesajlarda menünü yorumladım buarada

evet canım gördüm benim yazdktan sonra farkedebildiğim hatayı sende görmüşşün yaa bu bayanların tatlıysa nedir derdi vazgeçemiyoruz.diğer arkadaşlarda paket bitmedikçe rahat edemiyoruz demişler benimde öyle evde çikolata oldumu bitene kadar duramıyrm. artık eve pikobile olsa çikolata almadan kendimi dengelemeliyim

buraya girdiğimde 53.7 idim gecen hafta 51.7 olmustum sonra regl ve 53 e cıktım tekrar bende şimdi hedef koyuyorum nisan sonu 50 olacağımkaydirigubbakcemile3 hazıranın çok mu uçtum sizce

bu arada dulcineacım bende senın menunu yorumlamak ıstıyorum ama hiç göremıyrm sanırım sabahtan yazıyrsn goremıyorum

hayırlı yolculukler canımm boshayallersmile

anneannenede geçmişolsun canım allah yardımcısı olsunn:Saruboceq:

yaa şimdi bende yarın kahvaltıya dusunuyrdum yarım yufkayı lor peynırı ıle tavada yagsız gozleme yapmayı sizce nasıl fıkır hem lor peynırı daha az kalorılı

tam yağlı peynir ya da kasar kullanmaktansa lor iyidir

yağsız da olsa hamur sonuçta ama kendimizi durdurmamız lazım adet konusunda:)

ben güzelce çörek otumu dövüp içicem suyla sonra yesilçayımı da icicem sofraya öyle oturcam insaallah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…