seni yoldan çıkarmak içn uğraşıyorlar canım öyle düşün onların oyununa gelmeekötükedihüso
ay valla süper fikirrrr
dur anneme diyim canımmm:))
çok sğl kuzum yaaa
Şeniz
Kız gel seni bi öpem ya, bu ne güzel fikirdir böyle Şeniz olumunekankayizsmile
bence güzel canım çok az zeytin yağı sürersin harika bir hafta sonu kahvaltısıhihoyyytyaa şimdi bende yarın kahvaltıya dusunuyrdum yarım yufkayı lor peynırı ıle tavada yagsız gozleme yapmayı sizce nasıl fıkır hem lor peynırı daha az kalorılı
tam yağlı peynir ya da kasar kullanmaktansa lor iyidir
yağsız da olsa hamur sonuçta ama kendimizi durdurmamız lazım adet konusunda:)
ben güzelce çörek otumu dövüp içicem suyla sonra yesilçayımı da icicem sofraya öyle oturcam insaallah:))
Arkandayız katrece
Yesacım cadıcım yaw, seninkinin orjinal mi sesi, benimki iğrenç ötesi dublaj, audio seçeneği olur genelde ama bununkini becemedim de
tam yağlı peynir ya da kasar kullanmaktansa lor iyidir
yağsız da olsa hamur sonuçta ama kendimizi durdurmamız lazım adet konusunda:)
ben güzelce çörek otumu dövüp içicem suyla sonra yesilçayımı da icicem sofraya öyle oturcam insaallah:))
herkese hayırlı huzurlu gecelerr
yatasım da uyuyasım da yok ama bacaklarım sızlıyo sanırım sonunda regl olcammm :))
ayy bi gelse bi bitse bi de bakarmısım 54 e düsmüsüm:))
yesa da yazmıs geçmiste ya kızlar met. hızlı calısıyo regl halindeyken.sisliklerden kurtulunca gerçek kilomuz görülünce farkettiyseniz gram olarak dsa olsa düsüyo
Haberim olmayan günleri de yaptın sanırım, + verdimsağolasın caanım
bu arada tibetimi yaptım ben de kçk kadınları izlerken, bi kaç tane de iç bacak çalıstırma hareketlerinden olan alt bacak kaldırmayı yaptımkaydirigubbakcemile2
Yaw bizim ev çikolata, gofret dolu, bak bana kaç gündür yemiyom, kuru incire başladım tatlı niyetineevet canım gördüm benim yazdktan sonra farkedebildiğim hatayı sende görmüşşün yaa bu bayanların tatlıysa nedir derdi vazgeçemiyoruz.diğer arkadaşlarda paket bitmedikçe rahat edemiyoruz demişler benimde öyle evde çikolata oldumu bitene kadar duramıyrm. artık eve pikobile olsa çikolata almadan kendimi dengelemeliyim
buraya girdiğimde 53.7 idim gecen hafta 51.7 olmustum sonra regl ve 53 e cıktım tekrar bende şimdi hedef koyuyorum nisan sonu 50 olacağımkaydirigubbakcemile3 hazıranın çok mu uçtum sizce
bu arada dulcineacım bende senın menunu yorumlamak ıstıyorum ama hiç göremıyrm sanırım sabahtan yazıyrsn goremıyorum
seni yoldan çıkarmak içn uğraşıyorlar canım öyle düşün onların oyununa gelmeekötükedihüso
ayyy canım 2 gün içmedim çörek otunu bugün sabah aklıma geldii :kedi:
nasıl tok tutuyor öylee ara verince yararını daha iyi anladımbayanssulusmile
herkese hayırlı huzurlu gecelerr
yatasım da uyuyasım da yok ama bacaklarım sızlıyo sanırım sonunda regl olcammm :))
ayy bi gelse bi bitse bi de bakarmısım 54 e düsmüsüm:))
yesa da yazmıs geçmiste ya kızlar met. hızlı calısıyo regl halindeyken.sisliklerden kurtulunca gerçek kilomuz görülünce farkettiyseniz gram olarak dsa olsa düsüyo
Boyutu ne kadar senin videonun cadıcım??bebbeem hem goruntu guzel hem de orjinal sesi kadinin valla cok sahane zemuszemus
Boyutu ne kadar senin videonun cadıcım??
Movie maker la sonradan eklenen sesi silmeye çalışcam ben de
öyle canım yaa sen bida öyle 46 lara falan düsemen zaten 50 ye düs kal orda falan dyo yengem
:SS
diğer yengemse (daha yakın buldugum yengem) senin boyun kısa olunca 45 e bile düssen sende çok ince durmaz tam iyi olur demisti sen takma baskalarının dediğni demisti
onun boyu 1.74 gibi falan sanırım yada biraz daha fazladır 43 tü
ayy canım aynen aynen ben de pek dikkat edemedim bak geçen gün ve dün istahım nasıl açıktı dün ruseym de yememstim nasıl açıktı istahım yaa
resmen beyaz ekmek, yumurta, kızartma, tam yağlı peynir, reçel,tahın, zeytin felaket bi kahvaltı yaptım.ruseym veya çörek otunu bol suyla yemis olsaydım öyle saldırmazdım
kahvaltıda bundan başka birsey yemiyeğim diyordum ama senin yorumu okuyunca en iyisi kepek ekmeğim ve yarım yağlı peynirimle kahvaltımı yapıp yufkayı sigara böreği yapıp şoka atayım bari misafirim gelirse ona pişiririm:kedi:
bebeeeeeeeeeeeeeemmm gitmeden senin boyun kacti yaaa 46ya hedefin hemen yakin gordum kendimi de:)))
eveet canim regl iken cok super bol bol hareket edin canlar sonra yansiyacak merak etmeyin:))
yaa benimde geç geldi lachesis adaçayı önerdi 2 fincan içtim 3 cüye gerek kalmadı zemuszemus ve geldii
Haberim olmayan günleri de yaptın sanırım, + verdim
-
bencede yat uyu dınlenırsın iyi geceler canım
bence büyük büyük yaz bir yere gözüne girsin o yazı o zaman unutmazsın
aslında unutmak değil bizimkisi birazda kaytarmakkaydirigubbakcemile
Haberim olmayan günleri de yaptın sanırım, + verdim
Yaw bizim ev çikolata, gofret dolu, bak bana kaç gündür yemiyom, kuru incire başladım tatlı niyetineÖrnek al biraz bayanssulusmile Kendini tutamıyosan kesinlikle eve sokma.
Nisan sonu 50 olursun, haziran kısmını eksik yazmışsın sanırım
Yooo, ben hiç yazmıyom ama senin için bugün ne yediğimi yazam (ben çok saçma beslenirim, bi günün bi günümü tutmaz o yüzdne yazmıyom :))
Sabah aç karnı yeşil çay (hep böyle bu) sonra taze ekmek yok diye 2 yumurta haşlayıp yedim kahvaltı niyetine, bayadır yumurta yemiyodum ve canım çektiydi :sm_confused:
Sabah dediğime bakma, çok geç yattığım için saat 1,30 u buldu sanırım yumurtayı yemem (bi de kalkar kalkmaz tibeti yapıyom ben). Ay dur başta yazam :))) Hiç yazmadığım için beceremiyom.
tibet
yeşilçay
2 haşlanmış yumurta (kahvaltı 13:30)
1 incir, 1 ceviz, 5 fındık, 5 siyah kuru üzüm (öğle yemeği/ara öğün :)) 15:00
17:00 spor (30 dk sürdü)
bi tabak lahana yemeği az yağlı + çeyrek lavaş arası tam yağlı peynir biber (18:30 fanadı sanırım)
Sonradan biraz beyaz leblebi 5-6 adet siyah kuru üzüm
Amma zormuş ve liste yazmak -tatlicadiarzu-
135 MB canim benim bakiniom hala da ben yavas videolari pek sevmiom bole bi hareket yapip konusuyorlar ya sinir oluyorum hadi hobaaaaaaaaaaaaaaaaaa deyip hotturu hotturu videoyu yapip bitirenleri seviyorum da bakacagiz artik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?