50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay valla süper fikirrrr

dur anneme diyim canımmm:))

çok sğl kuzum yaaa

Şeniz
seni yoldan çıkarmak içn uğraşıyorlar canım öyle düşün onların oyununa gelmeekötükedihüso
Kız gel seni bi öpem ya, bu ne güzel fikirdir böyle Şeniz olumunekankayizsmile

anam bu ara bende bi gariblik var ya hadi hayırlısıııılaelaelaelaelae
yaa şimdi bende yarın kahvaltıya dusunuyrdum yarım yufkayı lor peynırı ıle tavada yagsız gozleme yapmayı sizce nasıl fıkır hem lor peynırı daha az kalorılı
bence güzel canım çok az zeytin yağı sürersin harika bir hafta sonu kahvaltısıhihoyyyt

ayyy canım 2 gün içmedim çörek otunu bugün sabah aklıma geldii :kedi:

nasıl tok tutuyor öylee ara verince yararını daha iyi anladımbayanssulusmile

Arkandayız katrece

Yesacım cadıcım yaw, seninkinin orjinal mi sesi, benimki iğrenç ötesi dublaj, audio seçeneği olur genelde ama bununkini becemedim de

bebbeem hem goruntu guzel hem de orjinal sesi kadinin valla cok sahane zemuszemus

herkese hayırlı huzurlu gecelerr

yatasım da uyuyasım da yok ama bacaklarım sızlıyo sanırım sonunda regl olcammm :))

ayy bi gelse bi bitse bi de bakarmısım 54 e düsmüsüm:))

yesa da yazmıs geçmiste ya kızlar met. hızlı calısıyo regl halindeyken.sisliklerden kurtulunca gerçek kilomuz görülünce farkettiyseniz gram olarak dsa olsa düsüyo

kahvaltıda bundan başka birsey yemiyeğim diyordum ama senin yorumu okuyunca en iyisi kepek ekmeğim ve yarım yağlı peynirimle kahvaltımı yapıp yufkayı sigara böreği yapıp şoka atayım bari misafirim gelirse ona pişiririm:kedi:

bebeeeeeeeeeeeeeemmm gitmeden senin boyun kacti yaaa 46ya hedefin hemen yakin gordum kendimi de:)))

eveet canim regl iken cok super bol bol hareket edin canlar sonra yansiyacak merak etmeyin:))

yaa benimde geç geldi lachesis adaçayı önerdi 2 fincan içtim 3 cüye gerek kalmadı zemuszemus ve geldii

sağolasın caanım
bu arada tibetimi yaptım ben de kçk kadınları izlerken, bi kaç tane de iç bacak çalıstırma hareketlerinden olan alt bacak kaldırmayı yaptım
kaydirigubbakcemile2
Haberim olmayan günleri de yaptın sanırım, + verdim

Yaw bizim ev çikolata, gofret dolu, bak bana kaç gündür yemiyom, kuru incire başladım tatlı niyetine Örnek al biraz bayanssulusmile Kendini tutamıyosan kesinlikle eve sokma.
Nisan sonu 50 olursun, haziran kısmını eksik yazmışsın sanırım
Yooo, ben hiç yazmıyom ama senin için bugün ne yediğimi yazam (ben çok saçma beslenirim, bi günün bi günümü tutmaz o yüzdne yazmıyom :))
Sabah aç karnı yeşil çay (hep böyle bu) sonra taze ekmek yok diye 2 yumurta haşlayıp yedim kahvaltı niyetine, bayadır yumurta yemiyodum ve canım çektiydi :sm_confused:
Sabah dediğime bakma, çok geç yattığım için saat 1,30 u buldu sanırım yumurtayı yemem (bi de kalkar kalkmaz tibeti yapıyom ben). Ay dur başta yazam :))) Hiç yazmadığım için beceremiyom.
tibet
yeşilçay
2 haşlanmış yumurta (kahvaltı 13:30)
1 incir, 1 ceviz, 5 fındık, 5 siyah kuru üzüm (öğle yemeği/ara öğün :)) 15:00
17:00 spor (30 dk sürdü)
bi tabak lahana yemeği az yağlı + çeyrek lavaş arası tam yağlı peynir biber (18:30 fanadı sanırım)
Sonradan biraz beyaz leblebi 5-6 adet siyah kuru üzüm
Amma zormuş ve liste yazmak -tatlicadiarzu-

seni yoldan çıkarmak içn uğraşıyorlar canım öyle düşün onların oyununa gelmeekötükedihüso

öyle canım yaa sen bida öyle 46 lara falan düsemen zaten 50 ye düs kal orda falan dyo yengem

:SS

diğer yengemse (daha yakın buldugum yengem) senin boyun kısa olunca 45 e bile düssen sende çok ince durmaz tam iyi olur demisti sen takma baskalarının dediğni demisti

onun boyu 1.74 gibi falan sanırım yada biraz daha fazladır 43 tü

ayyy canım 2 gün içmedim çörek otunu bugün sabah aklıma geldii :kedi:

nasıl tok tutuyor öylee ara verince yararını daha iyi anladımbayanssulusmile

ayy canım aynen aynen ben de pek dikkat edemedim bak geçen gün ve dün istahım nasıl açıktı dün ruseym de yememstim nasıl açıktı istahım yaa
resmen beyaz ekmek, yumurta, kızartma, tam yağlı peynir, reçel,tahın, zeytin felaket bi kahvaltı yaptım.ruseym veya çörek otunu bol suyla yemis olsaydım öyle saldırmazdım

bencede yat uyu dınlenırsın iyi geceler canım

Boyutu ne kadar senin videonun cadıcım??
Movie maker la sonradan eklenen sesi silmeye çalışcam ben de

135 MB canim benim bakiniom hala da ben yavas videolari pek sevmiom bole bi hareket yapip konusuyorlar ya sinir oluyorum hadi hobaaaaaaaaaaaaaaaaaa deyip hotturu hotturu videoyu yapip bitirenleri seviyorum da bakacagiz artik:)

bence büyük büyük yaz bir yere gözüne girsin o yazı o zaman unutmazsın
aslında unutmak değil bizimkisi birazda kaytarmakkaydirigubbakcemile

bence de öyle yap canım misafir gelince nasıl olsa özel seyler hzırlanıyor simdi kurtarmıs olursun kendini

bizde de misafirler var misafir deidğim abimler gerçi ama annem daha özel seyler yaptıgı için yapcak değilse annem de yapmazdı misafir olmasa çünkü dayanamıyoruz yiyoruz

bebeeeeeeeeeeeeeemmm gitmeden senin boyun kacti yaaa 46ya hedefin hemen yakin gordum kendimi de:)))

eveet canim regl iken cok super bol bol hareket edin canlar sonra yansiyacak merak etmeyin:))

insallah yansıycak canım süper olcak simdiden 54 e hatta gram olarak altına düstügümü görebiiyorum hehe :)))

bu arada canım ben sizin en kısanızımm :))

çekmez gomaz olasıca anaya babaya çekme mi diyim, küçükkn çok yemek seçtigim asla et ürünü falan yemedğim için mi diyim

BOYUM :1.50

belki de 1.49

bilemeycem ama 1.50 den fazla olmadıgım kesin :))))

yaa benimde geç geldi lachesis adaçayı önerdi 2 fincan içtim 3 cüye gerek kalmadı zemuszemus ve geldii

ayy canım evet onu okumustum deneyeyim de dedim ama benim sevdiğim adacayı türü bitmis evde, baska bi türü vardı onu diğeri kadar sevmeyince içmedim bende

Haberim olmayan günleri de yaptın sanırım, + verdim

-

sağolasın canım:)

bencede yat uyu dınlenırsın iyi geceler canım

ahh bi çıkabilsem bırakıp da:)

her seye ragmen iyi ki varsınız hepiniz ya gerçekten çokk alıstımmm

bu grubun en güzel özelliklerinden birisi de daha bugün gelip katılan bi arkadasımıza bile aynı yakınlıgın gösterilmesi

sağolasınız kadim üyeler
aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

bence büyük büyük yaz bir yere gözüne girsin o yazı o zaman unutmazsın
aslında unutmak değil bizimkisi birazda kaytarmakkaydirigubbakcemile

evet canım bazen tam kalkar kalkmaz sofraya oturuyorum dövecek fırsat olmuyo

bi de asagı katta oturanlar rahatsız olmasın diye her zaman rahat dövemiyorum

neyse dövmeye devam ya, kol kaslarım calısıyo bu sayede:))

hazıranı 47 yazacaktımda cok salladıgımı farkedıp sılmıstım o kısmı unutmusumopuyorumnanaktan mayısta hedefıme ulasırsam hazıranı ole belırleyeyım demıstım

menune gelınce gune guzel baslamıssın yeşil çay tibet kahvaltıda 2 haşlanmıs yumurtada tek basına besleyıcı bır yıyecek ıhtıyacını karsılamıstır ve tok tutmustur ama pek alısılmadık bır kahvaltıkaydirigubbakcemile3

öğleyi atlamışşın sanırım arayla gecıstırmıssın o öğle yemeyi olmaz akşam yemeğini de beğendim

sanırım sende kafana göre besleniyorsun bende öğleyim fakat hergün aynı saatde öğünlerini ayarlarsan metebolizman ona göre alışıo ve çalışıo sonucda kilo verimi kolaylaşıo daha önceden uygulamıştım aralarım bile hergun aynı saatdeydı ve onun dısında acıkmıyrdm b u şekılde buluğ çağında aldıgım kıloları vermıstım

135 MB canim benim bakiniom hala da ben yavas videolari pek sevmiom bole bi hareket yapip konusuyorlar ya sinir oluyorum hadi hobaaaaaaaaaaaaaaaaaa deyip hotturu hotturu videoyu yapip bitirenleri seviyorum da bakacagiz artik:)

Görüntü kalitesi aynı o zama.. ay o dublajı duymalısın yesacım ya, kızı boğasım geldi, sesten kurtulmaya çalışıyom hala :))) Ben bazı hareketleri esnemek için koltuğa bacağımı dayayarak yapıyodum zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…