hazıranı 47 yazacaktımda cok salladıgımı farkedıp sılmıstım o kısmı unutmusumopuyorumnanaktan mayısta hedefıme ulasırsam hazıranı ole belırleyeyım demıstım
menune gelınce gune guzel baslamıssın yeşil çay tibet kahvaltıda 2 haşlanmıs yumurtada tek basına besleyıcı bır yıyecek ıhtıyacını karsılamıstır ve tok tutmustur ama pek alısılmadık bır kahvaltıkaydirigubbakcemile3
öğleyi atlamışşın sanırım arayla gecıstırmıssın o öğle yemeyi olmaz akşam yemeğini de beğendim
sanırım sende kafana göre besleniyorsun bende öğleyim fakat hergün aynı saatde öğünlerini ayarlarsan metebolizman ona göre alışıo ve çalışıo sonucda kilo verimi kolaylaşıo daha önceden uygulamıştım aralarım bile hergun aynı saatdeydı ve onun dısında acıkmıyrdm b u şekılde buluğ çağında aldıgım kıloları vermıstım
Oleeey benim de callan videom oldu sonunda :lepi: Ama görüntü kalitesi çok kötü yaw :ecrin_bebek: Ossun şimdi ben bunu hergün mü yapmalıyım
Öptüüüüüüüm.
135 MB canim benim bakiniom hala da ben yavas videolari pek sevmiom bole bi hareket yapip konusuyorlar ya sinir oluyorum hadi hobaaaaaaaaaaaaaaaaaa deyip hotturu hotturu videoyu yapip bitirenleri seviyorum da bakacagiz artik:)
Senin boy kaçtı canım?? 13:00 de kalkıyom ve ya o yüzden öğle yemeyi hiç ama hiç yemiyom ohaoldumsmile Benim uyku düzenim bozuk olduğu için de yemek saatimin aynı olması gibi bi ihtimal de yok bilmiyorumkismile Geçen gün kahvaltıda makarna yapıp yemiştim (yine taze ekmek yok diye :))) Bazıları da şey diyo, metobolizma şaşırtınca daha hızlı kilo veriliyo diyo sırnaşık şey
QUOTE]
ayyyy öldüm gülmekten Allah iyiligini versin dulcii
mantıgına hayran kaldım valla dur ben de deniyim bunu bi ara hiç olmassa o vakitte yeyince eritecek vakit daha fazla oluraklinialirimsmile
Senin boy kaçtı canım?? 13:00 de kalkıyom ve ya o yüzden öğle yemeyi hiç ama hiç yemiyom ohaoldumsmile Benim uyku düzenim bozuk olduğu için de yemek saatimin aynı olması gibi bi ihtimal de yok bilmiyorumkismile Geçen gün kahvaltıda makarna yapıp yemiştim (yine taze ekmek yok diye :))) Bazıları da şey diyo, metobolizma şaşırtınca daha hızlı kilo veriliyo diyo sırnaşık şey
Ben hep böyleyim işte waterspidercım, o yüzden de yazmıyom hiçBi günüm bi günümü tutmaz :ecrin_bebek:
Teşekkürler yorumun için, benim de beğenilecek bi kaç öğünüm oluyomuş demek ki :lepi:
Dulcim senin öğünün biri uykuda gidiyo desene ordan yırtıyon :))
sırnaşık şey sırnaşık şey Bak mesela akşam yemeğini aynı saatte yedik ama ben en erken 4 de yatarım, o da avantaj :lepi:
aralarda yazda bizde değişik bişeyler istediğimizde aklımızda bulunsun daqlumm
sabah sabah makarna aklinialirimsmile olmayacak bişey değil amaaayerimseniben
yağsız da çok severimmmmmmmmm yaniiiiiicokacimcoook
sırnaşık şey sırnaşık şey Bak mesela akşam yemeğini aynı saatte yedik ama ben en erken 4 de yatarım, o da avantaj :lepi:
aralarda yazda bizde değişik bişeyler istediğimizde aklımızda bulunsun daqlumm
Anladım canım, başlayınca sana haber vercem, her gün yapam bari, belki sevgülümün gelmesine 21 gün kala başlarım :))) Çok teşekkürler callanı bize tanıttığın için kaydirigubbakcemile36 gün yapıp bir gün dinlenerek 21 gün yapmayı öneriyorlar, ama ben geçen gün ara verdim, ne kadar yaparsan kar işter, her gün yapsan güzel olur ben bir sorun olmadığı takdirde her akşam yapmaya çalışıyorum.
Canım bu kardiyo değil ki hotturu hotturu yapsınlar, ara vermeden deli gibi yapıyorlar, bir yap bakayım kendin ara verceksin yorgunluktan:)
:kedi:ayyyy öldüm gülmekten Allah iyiligini versin dulcii
mantıgına hayran kaldım valla dur ben de deniyim bunu bi ara hiç olmassa o vakitte yeyince eritecek vakit daha fazla oluraklinialirimsmile
Taam canım çok orjinal günlerde yazarım :lepi:aralarda yazda bizde değişik bişeyler istediğimizde aklımızda bulunsun daqlumm
anacım sizin evdekiler kaçta yatıp kaçta kalkıyooo yavvvv bilmiyorumkismile
Kız ben bile bile yapmıyom böyle, rahatsız oluyom dolu mideyle uyumaktan, bi de acıkmıyom hiç, bazıları dayanamıyo o kadar saat yemeden durmuyo, ben öyle değilim. Kendimi bildiğimden beri böyleyim ben :ecrin_bebek:
:
Anladım canım, başlayınca sana haber vercem, her gün yapam bari, belki sevgülümün gelmesine 21 gün kala başlarım :))) Çok teşekkürler callanı bize tanıttığın için kaydirigubbakcemile3
Tek ayağı dayayıp yapıyolar ya, ben o tarz hareketleri kendim de hep yaparım o yüzden yakın geldi bana :)
ay canım ben de artık mkarnama yag dökmüyorum ve artık salatalı makarna değil, makarnalı salata yapıyorum :))
salata kasesine bi güzel dogruyorum maydonoz ,salatalık ve bazen dereotu bazen havuc da rendelediğim oluyor
bi kaç kasık da makarna koyuyorum hem doyuyorum dereotu istahımı da kesiyor, hem normalde bir tabak makarna yiyceksem yarısını anca yiyorum sebzesini bol koyunca
hiç bu şekilde denemedimmmm ben baharatı tabiri caizse gömerimmmmm olmadı öylede denrim hedefim büyükkkkk napammmm
gençken ben de öyleydimmm
geceleri sevdiğimi ayakta geçirerek gösterdiğim o günleri özledim yaaw
gençken derkennnnnnnn:uhm:
ben birkaç sene öncesine kadar çoooook sık sabahlardımmm aklinialirimsmile
sabah yatardım 3 saat kadar uyurdumm sonra yine günlük hayata dönerdiim
şimdi çocukların okulu falan olmasaaaa ooooohhhhh anam ohh
terazi burcunun eeen büyük özelliğidir zaten geceleri az uyumayı severlersempatiksalakcinni
Sabahın köründe makarna mı :1shok: akannehir
Ben o kadar spor yaptım bak yine karnım acıktı makarnalar falan olmuyor böyle ama, yarın kesin makarna yaparım, bu gece de rüyamda çeşit çeşit dönerler artık, sayıklar dururum :bbo:
Ben hep böyleyim işte waterspidercım, o yüzden de yazmıyom hiçBi günüm bi günümü tutmaz :ecrin_bebek:
Teşekkürler yorumun için, benim de beğenilecek bi kaç öğünüm oluyomuş demek ki :lepi:
Bak menümü yazdım olay oldu resmen :roflol: Geçen sefer de böyle olduydu :icecream: Kız ben ilk kez kahvaltı yerine sadece 2 yumurta yiyom, normalde sadece yumurta yiceksem 1 adet yiyom :ecrin_bebek: Kahvaltı çok önemli ve geciktirilmemeli boshayallersmile Benim geç yapmam geç kalkmamla alakalı
ayy canım iste kahvaltıyı öyle güzel yapınca acıkılmıyo demekki.2 yumurtada yediğin oluyo ohh acıkman tabi:)) saka bi yana , aksam yiyeceğimize kahvaltıyı biraz geç yapıp ve güzel yapıp aksama dgru da hafif seyler atıstırmayı ben de dogru buluyorum
Kız ben de o kadar esnek değilim ama esnek olmak istediğimden esneme hareketlerine çok önem veriyom ve düzenli yapınca fark ediyo, bugün eskiden ulaşamadığım yerlere ulaştım, zayıflamanın da faydası var tabiŞu bara dayayıp kafalarını ayaklarına koyuyorlar onu mu diyorsun, ay ben onları yapamadım, kalas gibi vücudum var, bu yaştan sonra da yapamam herhalde:) Esneyemiyorum o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?