50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam ksılar ben geldimm
annmn yanındaydım kesin kilo almışmdır daha tartılmadım korkuyrm resmen tartılmaya

kızlar ya ben kilo veremedim adam gibi bi diyete başlayamıyorum motivasyonum çok düşük bi yapıp bi bırakıorum diyeti motive edin beni kızlaaar hangi sporla daha hızlı kilo verilir:

günaydın kıslar hayırlı cumalar şimdi tartıldım kokrktuğum kadar kilo almamışm regliym bide 55 olmuşum

günaydın hatunlar,
didemciğim ben belirli bir diyete bağlı değilim kendimce yeme alışkanlığımı düzenledim ve sporla destekleyerek bu kadar kilo verebildim.her gün neler tükettiğimi yazıyorum sende bunu yaparak başlayabilirsin.
http://ckerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php burdan bir daha dene canım

sanada hayırlı cumalar dilerim bozo85
dünki yediklerim;
sabah:klasik kahvaltı
öğlen:4 adet ızgara köfte
4 kaşık bulgur pilavı
ara:1 avuç kuru üzüm
akşam:1 tas şehriye çorbası
1 tabak sebzeli güveç

ben bu hafta kilo veremedim yani hala 58 kg mım
herkese kolaylıklar dilerim

Kızlar bu sabah keten tohumunu suyla içmeye başladım.Biraz midem ağrıyor ama inşallah ondan değildir.Gerçekten tokluk hissi veriyor hiç acıkmadım:))))

slm kızlar bende sirkeli su içmeye çalışıyorum ne zamandır midem aldıkca
şimdi tartıldım 56 yım :ecrin_bebek: bi 5 6 gündürde diyeti bozmuştum habire makarna yiyip duruyodum en azından geri kilo almamışım bana yeterde öff yapamıcam ben galiba dayanamıyorum kızlar ama kilo vermek istiyorum şu midemin şişi gitse göbek okadarda önemli deil

ben de bu hafta çok da dikkat etmememe rağmen zayıflamışım. 53.8'den 53.2 ' ye düşmüşüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaa kıslar geçen hafta 53 kilodum.Bugün spora gittim ne göreyim 55.5((((.Yaa çok üzülüdüm ya(((Vereceğime almışım helal olsun bana (((((((((((((((((((((((((((((((((

Son düzenleme:
Selam kızlar bende bugün itibariyle aranıza katılıyorum.Kilo cizeldemden göreceksiniz 54.9 a inmiştim ama son 1 aydır iyice yemeğe başladım tekrar kilo aldım 57.5 olmuşum dün tarıltıldım.Haftaya cumaya kadar bir daha tartılmıycam bakalım kaç kilo verebileceğim.Şimdi yürüyüş bandında 30 dk yürüycem.yarında sıkı bir diyete başlıycam.

kızlar ben bayadır diyeti boşlamıştım biliyosunuz... kendimi kilo almış gibi hissediyodum ama bugün tartıldım 55.5 olmuşum 1 kilo gitmiş.. aklım pek almadı bu işi allah ne verdiyse yiyorum çünki:)) eğer lahana bulabilirsem 1 hafta daha lahana diyeti yapmak istiyorum.

tüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun artık ben bu topikten bir üst topiğe terfi ettim
evde yatmaktan 61 kilo oldum
seneye mart gibi buralarda olurum inşallah

benimde metabolizmam durdu gibi bu aralar 58,5 aşağısına inemiyorum bazen 59,5 oluyorum ama aşağı inmiyo bi türlü bakalım 2 haftalık sıkı bir diyet uygulayacağım. 6-8 kilo garantiymiş inşallah öyle olur

Selam herkesin anneler günü kutlu olsun.a.s.
Ben bugün vicdan azabı çekeceğim hiçbirşey yemedim.Bugünü hasarsız atlattım.Cumaya kadar forma girerim inşallah.alkisalkisalkis

günaydın hatunlar nasılsınız? ben iyiyim ama mutsuzum çünkü diyet ve spora devam etmeme rağmen gr veremiyorum....
tebrik aderim maeves,devamıda gelir omarım

günaydın hatunlar nasılsınız? ben iyiyim ama mutsuzum çünkü diyet ve spora devam etmeme rağmen gr veremiyorum....
tebrik aderim maeves,devamıda gelir omarım

Canım ne yapıyorsan (diyet,spor ) 1 hafta ara ver tekrar başla kilo verirsin.Ben saat 5te kalkıp Ebru Şallıyla plates yapıp tekrar uyudum.delikafadulden 1 -2 hafta yapmaya çalışıcam bakalım.
Tekrar biraz eridim gibi.kaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar ben istikrarlı bir şekilde devam edemiyorum ya.. annemde kalıyorum 1 ayın 2 haftası. sağolsun annem de bazlamalar gözlemeler yapıyo. yemeden duramıyorum valla ne yapim. artık benim hedef kiloma ulaşmam tarih oldu. bırakıyorum ben bu işleri. hiç olmazsa vicdan azabı duymıcam..tekrar zayıflamaya karar verdiğimde aranıza katılabilirim. ama şu an için ayrılmak en iyisi. liste işini de devralmak için gönüllü bir arkadaş varsa ona devretmek istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…