50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kizlar bende tekrardan geldim araniza ,boyle olmucak benim dah fazla motiveye ihtiyacim var hadi gelin birlikte verelim
ben kilo aldim mooncum gibi mutsuzum
insallah bu hafat vercem

Kızzlar ben çok karalıyım hedeflediğim 49 kiloya düşecem şimdi 54.9um:teselli: SAbahları keten tohumu içiyorum su ile acaip tok tutuyo.Öğle bişeyler atıştırıyorum akşam çorba.Ve sonrasında 1saat tempolu yürüyüş.E hafta sonlarıda spora gidiyorum ohhhhhhhh.ıncecik olacağım:hooray:

Evett ben geldim.Kalkar kalkmaz yarım ltye yakın su içtim.Sonra güzel bir kahvaltı yaptım.
Ara öğünü atladım çünkü çok geç kahvaltı yaptım.
Öğlen 2 dilim börek yedim (korkmayın akşam ekmek yemeyerek dengeledim.)
Ara öğün : Yarım avuç fındık yedim.
Akşam yemeği : 2 ince kanat , fırında közlenmiş biber ve salata yedim.
Ara öğün : Meyve
Yatarkende bol su içtim mi tamamdır.Bugünde iyiydi.:lepi:

slm kizlar bende tekrardan geldim araniza ,boyle olmucak benim dah fazla motiveye ihtiyacim var hadi gelin birlikte verelim
ben kilo aldim mooncum gibi mutsuzum
insallah bu hafat vercem

slm hoşgeldın aramıza inş zayıflarız su kılo cızelgesını banada yaparmısın canım yaa ben bır turlu beceremedım

hosbulduk canim nasilsin sende zayiflamadasin demek
neden yapamiyosun cizelgeyi
tamam sen bana baslangic simdiki,veremk ,ulasmak istedigin kiloyu
ha bide alta ne yazcan onu soyle yapim

merhaba hatunlar,hoşgeldiniz sempatikciğim.
özgurdu çok zor kilo veriyorum bir hafta ara vermeye cesaret edemem doğrusu ama ne yapacağımı bilmiyorum şimdilik herşeye aynen devam ediyorum
dünki yediklerim;
sabah;klasik kahvaltı
öğlen: 2 afet biber dolması küçük
akşam;3-4 kaşık yoğurt,1adet haşlama patates

her öğünden sonra yeşilçay içtim,2,5 lt ye yakın su içtim.35 dah spor yaptım.herkese kolaylıklar dilerim

Meraba kızlar daha yeni kahvaltı yapıyorum.' yumurta kızarmış light ekmek. Tabi kahvaltıdan önce keten tohumu.Öğlen geçiştirilecek akşam çorba ve 1saat yürüyüş.Akşam çorbayı kesinlikle öneririm.Kolay gelsin kızlarrsengözlerimebaksanab

bende öğleni geçiştirmemeni öneririm çünkü bedenini çok aç bırakmış oluyorsun.3-4 kaşık sebze yemeği ye yada çorba iç veya ızgara köfte,balık tüket.işin özü 6 öğün yemek,az ve sık yemek,aman zayıflamak için sağlığını tehlikeye atma

ben gördüm canım neden çıkıyorsun hayırdır , benim listeye ayıracak kadar vaktim olmuyor ama kimse kabul etmezse alırım elimden geleni yaparım

slm kizlar hosbulduk mooncum demek siz myocean76 yle birlikte burdaydiniz e ben niye yokum ,
kambersiz dugun olurmu hic :) :)
kizlar listeniz varsa benide ekleyin lutfen ,bide hangi gun yapiyosunuz
kilom 57

slm kizlar hosbulduk mooncum demek siz myocean76 yle birlikte burdaydiniz e ben niye yokum ,
kambersiz dugun olurmu hic :) :)
kizlar listeniz varsa benide ekleyin lutfen ,bide hangi gun yapiyosunuz
kilom 57

olmamı canım buyur gel
ben eski günleri yad ediyom 50li kiloları aşalı çok oldu şimdi mide bulantılarım var bişi yiyemiyom belki veririm diyom tık yok kaldım 61 kilo bakalım 70i ne kadar deviricem

canım listeyi yapan arkadaş sabah bırakacağım dedi , biri alana kadar ben elimden geleni yapacağım liste için.listenin son bulduğum hali böyleydi yanlışlık varsa lütfen düzeltin arkadaşlar;
Sportie .............58***** 52 olacak
moonserose0 ....58**** 54 olacak
me_as ..............55.3***** 50 olacak
guguz ...............59.8***** 50 olacak
periliev ..............55.3 ****** 53 olacak
Serena.............. 51.6***** 48 olacak
bal-esmer ..........53,8***** 50 olacak
Karamsar-tarz ....56,5,0 :))) *****53 olacak
maeves............. 56.5 ***** 53 olacak
prensessisi ........55*****50 olacak
MissDeFnE....... 51,9 ***** 50 olacak
bozo85 ..............54 ***** 52-53 olacak
yanetki ..............58.4***** 55 olacak
Mikla .................55.5***** 52 olacak
Ddiiiddeemm ......51.5*****48 olacak
sempatik............57*******52 olacak

mooncum tesekkur ettim canim ekledigin icin heralde simdilik sende liste ,biraz yap bakalim
olmazsa sen devredersin baskasina
ben en son burdayken carsamba gunleri kilo bildirim yapiliyodu hala aynimi ,bide benimulasmak istedigim 50 canim tabi ben 52 ye bile raziyim :) :)

Sportie .............58***** 52 olacak
moonserose0 ....58**** 54 olacak
me_as ..............55.3***** 50 olacak
guguz ...............59.8***** 50 olacak
periliev ..............55.3 ****** 53 olacak
Serena.............. 51.6***** 48 olacak
bal-esmer ..........53,8***** 50 olacak
Karamsar-tarz ....56,5,0 :))) *****53 olacak
maeves............. 56.5 ***** 53 olacak
prensessisi ........55*****50 olacak
MissDeFnE....... 51,9 ***** 50 olacak
bozo85 ..............54 ***** 52-53 olacak
yanetki ..............58.4***** 55 olacak
Mikla .................55.5***** 52 olacak
Ddiiiddeemm ......51.5*****48 olacak
sempatik............57*******50 olacak

rica ederim hayatım seninde aynı topikde olmak benim için büyük bir keyif,hala çarşambaları kilo bildirimi yapıyoruz ,bir deneyeyim yapamazsam devrederim bende

benım adım nıye yok yaa bende varım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…