Bi tek ben böyleyim canım :ecrin_bebek: :1ninca:
ayy bende öyleyim canım boğayım ama geceleri çok sevyorum gençken derken geceleri müzik bi yanda çay bi yanda arabesk takıldıgım zamanları kastederek dedim yani deilse 23 ümün sonlarını yasıyom :)
canım benim boyum 156 157 gıbı o yuzden kesın 40 lı rakamlara ınmelıyım
@scyllacigim ne bilem canim iste yaaa ama bacak hareketini pek sevdim onu yaptim demin ole bakiniom ben hala videoya benim uyum icin zaman gecmesi lazim leslie ilk indirince de oyle olmustu birden alisamiyorum yavas yavas heheh
@katrececim canim arkadasim ayip edion sensiz arkadas listem olur mu
@dulcineacim benimkinin goruntu kalitesi super valla senin bilgisayar mi bozuk hehheh :))
@herkeslere yatmiyormusunuz canlar yahuu :)))
@scyllacigim ne bilem canim iste yaaa ama bacak hareketini pek sevdim onu yaptim demin ole bakiniom ben hala videoya benim uyum icin zaman gecmesi lazim leslie ilk indirince de oyle olmustu birden alisamiyorum yavas yavas heheh
yok canım sabahın köründe olmasada olabilürr meselaaa ara öğünü başaalırsın 11 gibi makarnanı yersinn
dulsi gibi aç karnına yeşil çayınıda içtinmiiiii misssssssssss olurrrrrr
neysee alllahtan döner türü şeyleri canım çekmiyooo:Saruboceq:
ben ne bulursa yiyenlerdenimmmm çöpçü diyorum zaten kendimeeelaelaelaelaelae
Kız ben de o kadar esnek değilim ama esnek olmak istediğimden esneme hareketlerine çok önem veriyom ve düzenli yapınca fark ediyo, bugün eskiden ulaşamadığım yerlere ulaştım, zayıflamanın da faydası var tabiSen de dene sen de esne :lepi: Duyan da yaşlı sanır lülülülülülü
Bak menümü yazdım olay oldu resmen :roflol: Geçen sefer de böyle olduydu :icecream: Kız ben ilk kez kahvaltı yerine sadece 2 yumurta yiyom, normalde sadece yumurta yiceksem 1 adet yiyom :ecrin_bebek: Kahvaltı çok önemli ve geciktirilmemeli boshayallersmile Benim geç yapmam geç kalkmamla alakalı
hmmm tamammmmm
canım ben yanlız oturamam zaten bazen arkadaşlar bende kalırlardııııı işte o zaman benim yaşta 33 yaaaaaaaaaaaabayanssulusmile
Lachesiscim, geçen makarnayla güne başladığım gün (istersen o menümü de yazarım tekrardan) 1 günde 500 gram vermiştim. Koça dediydim boşuna kızıyon yarın kilo verecem diye :)))
Lachesiscim, geçen makarnayla güne başladığım gün (istersen o menümü de yazarım tekrardan) 1 günde 500 gram vermiştim. Koça dediydim boşuna kızıyon yarın kilo verecem diye :)))
@dulcineacim benimkinin goruntu kalitesi super valla senin bilgisayar mi bozuk hehheh :))
Aynı sayılır boyumuz canım, 50 den aşağısını boşver bence kaydirigubbakcemilecanım benim boyum 156 157 gıbı o yuzden kesın 40 lı rakamlara ınmelıyım
çok paylasmadıgın için reytingleri topladın desene:))
sen 33 gösterdiğine bakma kimliğinin biz seni gördük ve gördüğümüzü söyldik canım sen bunu dikkate al ve de kızına falan bakarak tınlama kmlik yasını(masallah )
:)
@scyllacigim ben de oyle yapayim o zaman canim benim operim al yanaktan:))
@yasemcigim naber yahu
@waterspider gitme bi yere ya da bi git bak bakalim canim mutfaga neler var yenilebilecek soylee dolabin kapagini ac kapa ac kapa hehehhe
:roflol: :roflol: :roflol: Sen de paylaşmıyon pek aklinialirimsmileçok paylasmadıgın için reytingleri topladın desene:))
Tabi canım ya, herkes makarna yedin cokacimcoook Şaka bi yana makarnadan hayatta vazgeçmem cokacimcoookyaaa dulciii hani ben sana demiştim 75 ten 58 e nasıl indiğimii ay ben o ara nasıl makarna yiyiyordummmmm6 ayda düşmüştüm o kiloyaahihoyyyt
anaaaaaaaaakannehir
İyi hatırlattın canım ya, süt değil de su içem ben :içelim:yatmadan once sut icelim kizlar
Senin boy kaçtı canım?? 13:00 de kalkıyom ve ya o yüzden öğle yemeyi hiç ama hiç yemiyom ohaoldumsmile Benim uyku düzenim bozuk olduğu için de yemek saatimin aynı olması gibi bi ihtimal de yok bilmiyorumkismile Geçen gün kahvaltıda makarna yapıp yemiştim (yine taze ekmek yok diye :))) Bazıları da şey diyo, metobolizma şaşırtınca daha hızlı kilo veriliyo diyo sırnaşık şey
Ben hep böyleyim işte waterspidercım, o yüzden de yazmıyom hiçBi günüm bi günümü tutmaz :ecrin_bebek:
Teşekkürler yorumun için, benim de beğenilecek bi kaç öğünüm oluyomuş demek ki :lepi:
amaninnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn waterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bebeeeeeeeeeeeeem ayniyiz yahuu bundan sonra TRUF tan sonra ezeli rakibimsin gardini al kuzum ben geliyorrrrrrrrrrr bi cizelge yapalim ama sana boyle olmuyor ama yahuuuu hadi hopbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
abowww herkesin günah keçsi yaptıgı makarna sayenizde meleklesti ayy kızlar bildiğimiz mavarna mı buu light ı mııı
yağlısı mı baharatlısımı, farklı soslusu muu
ayy ben de denym bunu bariiii hamur isi canım cekince makarna yiyim ne de olsa o da hamur isi :)))
abowww herkesin günah keçsi yaptıgı makarna sayenizde meleklesti ayy kızlar bildiğimiz mavarna mı buu light ı mııı
yağlısı mı baharatlısımı, farklı soslusu muu
ayy ben de denym bunu bariiii hamur isi canım cekince makarna yiyim ne de olsa o da hamur isi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?