50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bi tek ben böyleyim canım :ecrin_bebek: :1ninca:

hmmm tamammmmm

ayy bende öyleyim canım boğayım ama geceleri çok sevyorum gençken derken geceleri müzik bi yanda çay bi yanda arabesk takıldıgım zamanları kastederek dedim yani deilse 23 ümün sonlarını yasıyom :)

canım ben yanlız oturamam zaten bazen arkadaşlar bende kalırlardııııı işte o zaman benim yaşta 33 yaaaaaaaaaaaabayanssulusmile

Lachesiscim, geçen makarnayla güne başladığım gün (istersen o menümü de yazarım tekrardan) 1 günde 500 gram vermiştim. Koça dediydim boşuna kızıyon yarın kilo verecem diye :)))

canım benim boyum 156 157 gıbı o yuzden kesın 40 lı rakamlara ınmelıyım

amaninnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn waterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bebeeeeeeeeeeeeem ayniyiz yahuu bundan sonra TRUF tan sonra ezeli rakibimsin gardini al kuzum ben geliyorrrrrrrrrrr bi cizelge yapalim ama sana boyle olmuyor ama yahuuuu hadi hopbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleyen: Moderatör:

niye ben yokum orda haaaaaa:mymeka:

@scyllacigim ne bilem canim iste yaaa ama bacak hareketini pek sevdim onu yaptim demin ole bakiniom ben hala videoya benim uyum icin zaman gecmesi lazim leslie ilk indirince de oyle olmustu birden alisamiyorum yavas yavas heheh

Evet ben de ilk indirdim 1 ay falan yapmadım, çok gıcık geldi tipler falan da zamanla alıştım:)

Öyle ben de yapıyorum canım, sabah denince 9 falan sandım:)

Deniyim bakalım kuzum, dene dene nereye kadar:)

çok paylasmadıgın için reytingleri topladın desene:))

hmmm tamammmmm

canım ben yanlız oturamam zaten bazen arkadaşlar bende kalırlardııııı işte o zaman benim yaşta 33 yaaaaaaaaaaaabayanssulusmile

sen 33 gösterdiğine bakma kimliğinin biz seni gördük ve gördüğümüzü söyldik canım sen bunu dikkate al ve de kızına falan bakarak tınlama kmlik yasını(masallah )

:)

Lachesiscim, geçen makarnayla güne başladığım gün (istersen o menümü de yazarım tekrardan) 1 günde 500 gram vermiştim. Koça dediydim boşuna kızıyon yarın kilo verecem diye :)))

yaaa dulciii hani ben sana demiştim 75 ten 58 e nasıl indiğimii ay ben o ara nasıl makarna yiyiyordummmmm6 ayda düşmüştüm o kiloyaahihoyyyt

anaaaaaaaaakannehir

hönnnk falan oldummm yanii hakkattan dogru diyomusun gı met. sasırıyo derken
:roflol:

@dulcineacim benimkinin goruntu kalitesi super valla senin bilgisayar mi bozuk hehheh :))

Hee tabe tabe, uzmanlık alanım cicim bunlar aklinialirimsmile bayanssulusmile

canım benim boyum 156 157 gıbı o yuzden kesın 40 lı rakamlara ınmelıyım
Aynı sayılır boyumuz canım, 50 den aşağısını boşver bence kaydirigubbakcemile

@scyllacigim ben de oyle yapayim o zaman canim benim operim al yanaktan:))

@yasemcigim naber yahu

@waterspider gitme bi yere ya da bi git bak bakalim canim mutfaga neler var yenilebilecek soylee dolabin kapagini ac kapa ac kapa hehehhe

he heeee tamam Şeniz

@scyllacigim ben de oyle yapayim o zaman canim benim operim al yanaktan:))

@yasemcigim naber yahu

@waterspider gitme bi yere ya da bi git bak bakalim canim mutfaga neler var yenilebilecek soylee dolabin kapagini ac kapa ac kapa hehehhe

hhhhhhh şöyleeeeeeelmaz:

abowww herkesin günah keçsi yaptıgı makarna sayenizde meleklesti ayy kızlar bildiğimiz mavarna mı buu light ı mııı

yağlısı mı baharatlısımı, farklı soslusu muu

ayy ben de denym bunu bariiii hamur isi canım cekince makarna yiyim ne de olsa o da hamur isi :)))

çok paylasmadıgın için reytingleri topladın desene:))
:roflol: :roflol: :roflol: Sen de paylaşmıyon pek aklinialirimsmile
yaaa dulciii hani ben sana demiştim 75 ten 58 e nasıl indiğimii ay ben o ara nasıl makarna yiyiyordummmmm6 ayda düşmüştüm o kiloyaahihoyyyt

anaaaaaaaaakannehir
Tabi canım ya, herkes makarna yedin cokacimcoook Şaka bi yana makarnadan hayatta vazgeçmem cokacimcoook
yatmadan once sut icelim kizlar
İyi hatırlattın canım ya, süt değil de su içem ben :içelim:

bitttiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm mi desem trufla o kadar ugrasıp laf atyrsun ayyy benımde mı basıma gelecektı ama artık bır rakıp daha bulduysan daha guclu durmalısın cunku neyse ben trufla bırlık olayım hemenkaydirigubbakcemile3 yoksa denle nasıl baş ederız

yediklerim felaket oluyo o yüzden cesaret edemiyom canım:))

buraya yazacaımı bilsem daha mı dikkat ederim ki, yazıcam diye sartlandırsam da az mı yesem ki:))

ama sporumuda haldır haldır yapıyordum canımmmbaharatı içine gömerdimmmmm belkiii canım çekerse 1 kaşık yoğurt eklerdimmm

bildiğin makarnaaa yağsızzzz az tuzluuugamyoncuiremsu

Hemen tarifimi vereyim canım (KENDı KAFAMDAN UYDURMUŞTUM bayanssulusmile )

Kuru olarak kendince 1 porsiyon ölç ve haşla makarnayı (suyunu çektircek şekilde yap ki besin değeri içinde kalsın). Sonra içine tam yağlı beyaz peynir koy, ben baya koyarım cokacimcoook, sonra maydonoz ekle, tataaaaaaaaaaaaaaam mis gibi makarna cokacimcoook Peynirin tuzu yetiyo genelde, azcık suyuna tuz atabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…