50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hee tabe tabe, uzmanlık alanım cicim bunlar aklinialirimsmile bayanssulusmile

Aynı sayılır boyumuz canım, 50 den aşağısını boşver bence kaydirigubbakcemile

aslında cevremdekılerde aynısını soyluyorda ama ben fazlaca verıp kılo alma payı koymak ıstyrm yanı bır esneklık payı kaydirigubbakcemile3rm k

yok ole kuzum birlik olmak falan ama ben ikinize de yeterimmmmm :lepi: umarim begenmissindir acilis hediyemi canim benimmm hadi hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sempatiksalakcinni bu cumartesi sabah goruselim hem de sen de yaristasin deel mii aklinialirimsmile eeeeeee yarina ne yiyeceksin canimm browni intense konusuyor herkes bence denemelisin bende deneyecegim aslinda da burda yok o yuzden aklinialirimsmile

Lachesiscim, geçen makarnayla güne başladığım gün (istersen o menümü de yazarım tekrardan) 1 günde 500 gram vermiştim. Koça dediydim boşuna kızıyon yarın kilo verecem diye :)))

Makarna masum zaten ya, ay canım nasıl çekti

Niyam niyam süttttttt cokacimcoook Ay bunu da canım çekti gidip içiyim, süper hatırlattın bebeğim Şeniz

yaaa dulciii hani ben sana demiştim 75 ten 58 e nasıl indiğimii ay ben o ara nasıl makarna yiyiyordummmmm6 ayda düşmüştüm o kiloyaahihoyyyt

anaaaaaaaaakannehir

Yaşasın makarna o zaman, gözümün önünde geçmeye başladılar ben sütümü içip yatsam iyi olcak, yoksa kalkıp makarna yapıcam:)

ama sporumuda haldır haldır yapıyordum canımmmbaharatı içine gömerdimmmmm belkiii canım çekerse 1 kaşık yoğurt eklerdimmm

bildiğin makarnaaa yağsızzzz az tuzluuugamyoncuiremsu

ayyyy kızlar harikaaaolumunekankayizsmile

sağolun yaa söye mis gibi yiyemez olmustum makarnayı ben de sebze dograyarak çözüm bulmustum oh beaaaa

ellerinize sağlıkŞeniz

ayyy dulcim valla süper bi yöntemmis senin porsiyonluk haslama isi

fazla haslıyoz bosa gitmesin diye diye tüm emeklerimizi bosa götürüyoz

en iyisi bu yaa bundan sonra porsiyonluk haslıycammm

bu ölçü rejimde iken 1 çay fincanı olarak biliyorum ama haşlayınca baya çoğalıo

yediklerim felaket oluyo o yüzden cesaret edemiyom canım:))

buraya yazacaımı bilsem daha mı dikkat ederim ki, yazıcam diye sartlandırsam da az mı yesem ki:))
Heee, ama bak ben abur cubur yediğimde özellikle yazarım ne yediğimi, o yüzden sen de yazmalısın kaydirigubbakcemile Bundan sonra sana sorcam sık sık

aslında cevremdekılerde aynısını soyluyorda ama ben fazlaca verıp kılo alma payı koymak ıstyrm yanı bır esneklık payı kaydirigubbakcemile3rm k
Kız sen şimdiden hedefe ulaştıktan sonra bol bol yemeği mi planlıyon aklinialirimsmile :roflol: :roflol:

ahh kıyamamm ben sanaaaa :1hug:sen iç sütünü mademki evdede kalmadı süt olsa ben de içerdim bakkk:çok üzgünüm:

ay yesa öldürdün beni, karnıma ağrı girdi gülmekten kaydirigubbakcemile3

Yaşasın makarna o zaman, gözümün önünde geçmeye başladılar ben sütümü içip yatsam iyi olcak, yoksa kalkıp makarna yapıcam:)

aman canım aman amann :)

bi tanıdık var gayet zarif bi görüntüsü var kilosu 50 gibi falan.

bi zamanlar 80 lerdeymis çok sasrmıstım duyunca

nasıl mı o hale gelmis geceleri canım çekti diye makarna yapıp yiyerek :))

sonra sporla, az yemeye ve avsam geç yememeyle orantılı, sarkma falan olmadan vermis

ahh kıyamamm ben sanaaaa :1hug:sen iç sütünü mademki evdede kalmadı süt olsa ben de içerdim bakkk:çok üzgünüm:

Oy canım benim sen de sabah içersin kuzuuğum Şeniz

Doğrudur canım, gece yemem asla merak etme ben de 15 kilo almıştım gece yiyip yatarak, sonra çok zor verdim o kiloları.

Makarna masum zaten ya, ay canım nasıl çekti

Sen pizzaları kaşarlı sucukları yerken iyiydi ama aklinialirimsmile Ödeştik sempatiksalakcinni Tatlı rüyalar canım.

Afiyet olsun canım olumunekankayizsmile Ben eğer çok haşlarsam patlayana kadar yiyom :1ninca:

bu ölçü rejimde iken 1 çay fincanı olarak biliyorum ama haşlayınca baya çoğalıo
Aa çok azmış be, ben baya haşlıyom, göz kararı ayarladığımdan birbirini tutmuyo ama genelde bi tabak dolusu yaş haliyle. Aslında bi ölçü ayarlamalı dediğin gibi.

canım sen ıste yeterkı ben sana gonderırım benım canım cekmıo yarınada sebze agırlıklı beslenmeyı dusunuyrm kaydirigubbakcemile2 yarın bol bol sporda yapacagım senın ınadına ama bence sen yarın bakkala bır ugra belkı browni intense gelmiştirhihoyyyt

kızlar ben de yatacam garii bu sefer gidiyom amma hepinizi öpüyorumm huzurlu gecelerr

Doğrudur canım, gece yemem asla merak etme ben de 15 kilo almıştım gece yiyip yatarak, sonra çok zor verdim o kiloları.

kaydirigubbakcemile5
Afiyet olsun canım olumunekankayizsmile Ben eğer çok haşlarsam patlayana kadar yiyom :1ninca:
.

aynen -tatlicadiarzu-

bebebeem gel o zaman yaris yapalim kim daha cok sebze yeyip kim daha cok spor yapacak yarin hehhehehe

------------------------------yedigi sebze sayisi---------------cektigi mekik-----------yurudugu yol--------aldigi nefes-- heheehe
1- yesa--------------------------

2- waterspider-------------

@SCYLLACIGIM kuzum sen hep gul gulen yuzun hic solmasin ben senin yuzundeki tebessumu napiyim he sen sole napiyim heheh ben yine cividim iyice tam uyku saatim geldi benim:))

Son düzenleyen: Moderatör:
ayyy bir cay fincanımı

kafamçokkarıştı

anam karnım doysa gözüm dymaz benim o kadarına -tatlicadiarzu-

Aynen kaydirigubbakcemile5

anam sorarsan artımı vermvten fian vazgeçersin :)))
Yok yok merak etme, ben neler neler yiyom kaydirigubbakcemile3
Tatlı rüyalar (bi kaç saat önce yatcaktın güya aklinialirimsmile )

yaa ınan su keyfınce yıyıp kılo almıyanlara ole ozenıyrmkı fazlaca verıp en azından bır sure ole olmak ne guzel olur dıye dusunuyrmkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…