yatmadan once sut icelim kizlar
Hee tabe tabe, uzmanlık alanım cicim bunlar aklinialirimsmile bayanssulusmile
Aynı sayılır boyumuz canım, 50 den aşağısını boşver bence kaydirigubbakcemile
bitttiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm mi desem trufla o kadar ugrasıp laf atyrsun ayyy benımde mı basıma gelecektı ama artık bır rakıp daha bulduysan daha guclu durmalısın cunku neyse ben trufla bırlık olayım hemenkaydirigubbakcemile3 yoksa denle nasıl baş ederız
Lachesiscim, geçen makarnayla güne başladığım gün (istersen o menümü de yazarım tekrardan) 1 günde 500 gram vermiştim. Koça dediydim boşuna kızıyon yarın kilo verecem diye :)))
yaaa dulciii hani ben sana demiştim 75 ten 58 e nasıl indiğimii ay ben o ara nasıl makarna yiyiyordummmmm6 ayda düşmüştüm o kiloyaahihoyyyt
anaaaaaaaaakannehir
ama sporumuda haldır haldır yapıyordum canımmmbaharatı içine gömerdimmmmm belkiii canım çekerse 1 kaşık yoğurt eklerdimmm
bildiğin makarnaaa yağsızzzz az tuzluuugamyoncuiremsu
Hemen tarifimi vereyim canım (KENDİ KAFAMDAN UYDURMUŞTUM bayanssulusmile )
Kuru olarak kendince 1 porsiyon ölç ve haşla makarnayı (suyunu çektircek şekilde yap ki besin değeri içinde kalsın). Sonra içine tam yağlı beyaz peynir koy, ben baya koyarım cokacimcoook, sonra maydonoz ekle, tataaaaaaaaaaaaaaam mis gibi makarna cokacimcoook Peynirin tuzu yetiyo genelde, azcık suyuna tuz atabilirsiniz.
Hemen tarifimi vereyim canım (KENDİ KAFAMDAN UYDURMUŞTUM bayanssulusmile )
Kuru olarak kendince 1 porsiyon ölç ve haşla makarnayı (suyunu çektircek şekilde yap ki besin değeri içinde kalsın). Sonra içine tam yağlı beyaz peynir koy, ben baya koyarım cokacimcoook, sonra maydonoz ekle, tataaaaaaaaaaaaaaam mis gibi makarna cokacimcoook Peynirin tuzu yetiyo genelde, azcık suyuna tuz atabilirsiniz.
Heee, ama bak ben abur cubur yediğimde özellikle yazarım ne yediğimi, o yüzden sen de yazmalısın kaydirigubbakcemile Bundan sonra sana sorcam sık sıkyediklerim felaket oluyo o yüzden cesaret edemiyom canım:))
buraya yazacaımı bilsem daha mı dikkat ederim ki, yazıcam diye sartlandırsam da az mı yesem ki:))
Kız sen şimdiden hedefe ulaştıktan sonra bol bol yemeği mi planlıyon aklinialirimsmile :roflol: :roflol:aslında cevremdekılerde aynısını soyluyorda ama ben fazlaca verıp kılo alma payı koymak ıstyrm yanı bır esneklık payı kaydirigubbakcemile3rm k
Makarna masum zaten ya, ay canım nasıl çekti
Niyam niyam süttttttt cokacimcoook Ay bunu da canım çekti gidip içiyim, süper hatırlattın bebeğim Şeniz
Yaşasın makarna o zaman, gözümün önünde geçmeye başladılar ben sütümü içip yatsam iyi olcak, yoksa kalkıp makarna yapıcam:)
yok ole kuzum birlik olmak falan ama ben ikinize de yeterimmmmm :lepi: umarim begenmissindir acilis hediyemi canim benimmm hadi hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sempatiksalakcinni bu cumartesi sabah goruselim hem de sen de yaristasin deel mii aklinialirimsmile eeeeeee yarina ne yiyeceksin canimm browni intense konusuyor herkes bence denemelisin bende deneyecegim aslinda da burda yok o yuzden aklinialirimsmile
Yaşasın makarna o zaman, gözümün önünde geçmeye başladılar ben sütümü içip yatsam iyi olcak, yoksa kalkıp makarna yapıcam:)
bu ölçü rejimde iken 1 çay fincanı olarak biliyorum ama haşlayınca baya çoğalıo
bu ölçü rejimde iken 1 çay fincanı olarak biliyorum ama haşlayınca baya çoğalıo
ahh kıyamamm ben sanaaaa :1hug:sen iç sütünü mademki evdede kalmadı süt olsa ben de içerdim bakkk:çok üzgünüm:
aman canım aman amann :)
bi tanıdık var gayet zarif bi görüntüsü var kilosu 50 gibi falan.
bi zamanlar 80 lerdeymis çok sasrmıstım duyunca
nasıl mı o hale gelmis geceleri canım çekti diye makarna yapıp yiyerek :))
sonra sporla, az yemeye ve avsam geç yememeyle orantılı, sarkma falan olmadan vermis
Sen pizzaları kaşarlı sucukları yerken iyiydi ama aklinialirimsmile Ödeştik sempatiksalakcinni Tatlı rüyalar canım.Makarna masum zaten ya, ay canım nasıl çekti
Afiyet olsun canım olumunekankayizsmile Ben eğer çok haşlarsam patlayana kadar yiyom :1ninca:ayyyy kızlar harikaaaolumunekankayizsmile
sağolun yaa söye mis gibi yiyemez olmustum makarnayı ben de sebze dograyarak çözüm bulmustum oh beaaaa
ellerinize sağlıkŞeniz
ayyy dulcim valla süper bi yöntemmis senin porsiyonluk haslama isi
fazla haslıyoz bosa gitmesin diye diye tüm emeklerimizi bosa götürüyoz
en iyisi bu yaa bundan sonra porsiyonluk haslıycammm
Aa çok azmış be, ben baya haşlıyom, göz kararı ayarladığımdan birbirini tutmuyo ama genelde bi tabak dolusu yaş haliyle. Aslında bi ölçü ayarlamalı dediğin gibi.bu ölçü rejimde iken 1 çay fincanı olarak biliyorum ama haşlayınca baya çoğalıo
Heee, ama bak ben abur cubur yediğimde özellikle yazarım ne yediğimi, o yüzden sen de yazmalısın kaydirigubbakcemile Bundan sonra sana sorcam sık sık
:
yok ole kuzum birlik olmak falan ama ben ikinize de yeterimmmmm :lepi: umarim begenmissindir acilis hediyemi canim benimmm hadi hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sempatiksalakcinni bu cumartesi sabah goruselim hem de sen de yaristasin deel mii aklinialirimsmile eeeeeee yarina ne yiyeceksin canimm browni intense konusuyor herkes bence denemelisin bende deneyecegim aslinda da burda yok o yuzden aklinialirimsmile
Doğrudur canım, gece yemem asla merak etme ben de 15 kilo almıştım gece yiyip yatarak, sonra çok zor verdim o kiloları.
Afiyet olsun canım olumunekankayizsmile Ben eğer çok haşlarsam patlayana kadar yiyom :1ninca:
.
canım sen ıste yeterkı ben sana gonderırım benım canım cekmıo yarınada sebze agırlıklı beslenmeyı dusunuyrm kaydirigubbakcemile2 yarın bol bol sporda yapacagım senın ınadına ama bence sen yarın bakkala bır ugra belkı browni intense gelmiştirhihoyyyt
Aynen kaydirigubbakcemile5ayyy bir cay fincanımı
kafamçokkarıştı
anam karnım doysa gözüm dymaz benim o kadarına -tatlicadiarzu-
Yok yok merak etme, ben neler neler yiyom kaydirigubbakcemile3
anam sorarsan artımı vermvten fian vazgeçersin :)))
Heee, ama bak ben abur cubur yediğimde özellikle yazarım ne yediğimi, o yüzden sen de yazmalısın kaydirigubbakcemile Bundan sonra sana sorcam sık sık
Kız sen şimdiden hedefe ulaştıktan sonra bol bol yemeği mi planlıyon aklinialirimsmile :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?