yaa ınan su keyfınce yıyıp kılo almıyanlara ole ozenıyrmkı fazlaca verıp en azından bır sure ole olmak ne guzel olur dıye dusunuyrmkaydirigubbakcemile2
Kızlar hepinizi çok öpüyorum, gözlerim kapanıyor artık iyi geceler herkese opuyorumnanaktan
Uzun bi süre kilonu korumak için özen göstermelisin canım. Sonra da şöyle yaparsın 1 gün yiyip bi kaç gün kontrol edersin. Kilit nokta düzenli tartılmalı ve geç olmadan müdahale edilmeli yerimseniben
KIZLAR MUHABBETİNİZE DOYUM OLMAZ, HEPİNİZE TATLI RÜYALAR kaydirigubbakcemile3
bebebeem gel o zaman yaris yapalim kim daha cok sebze yeyip kim daha cok spor yapacak yarin hehhehehe
------------------------------yedigi sebze sayisi---------------cektigi mekik-----------yurudugu yol--------aldigi nefes-- heheehe
1- yesa--------------------------
2- waterspider-------------
tamam tatlım sorun yok sebzeye bayılırım spor desen benım vazgecılmezımdır 100 den asagı mekık cekmem 30 dakıkada 3 km yol yururyrm tanı 1 saatde 6 km ye cıkıyr yarın yarısalım kım daha fazla spor yapacakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2 bırde ben cok ınatcıyımdır hbrın olsunsositososito
Uzun bi süre kilonu korumak için özen göstermelisin canım. Sonra da şöyle yaparsın 1 gün yiyip bi kaç gün kontrol edersin. Kilit nokta düzenli tartılmalı ve geç olmadan müdahale edilmeli yerimseniben
KIZLAR MUHABBETİNİZE DOYUM OLMAZ, HEPİNİZE TATLI RÜYALAR kaydirigubbakcemile3
hayatım bizzat yedim bennnnn konu açılınca hatırladımm tam bir tabak doyumlık yiyiyordumsositososito ama bayaaa spor da yapmıştııım alkisalkisalkis
heheh tamamdri bebeeeemm gorusuruk yarina ben uyuyum da biraz enerji alayim bari yarin biraz zor bi gun olacaga benziyor da hehhe
@UYUYAN GUZELLERIM canim hadi hayirli gecelere ben de yatarim selam ederim herkeslere baabayyyy
heheh tamamdri bebeeeemm gorusuruk yarina ben uyuyum da biraz enerji alayim bari yarin biraz zor bi gun olacaga benziyor da hehhe
@UYUYAN GUZELLERIM canim hadi hayirli gecelere ben de yatarim selam ederim herkeslere baabayyyy
ben bıkac diyet listesinde bu şekilde gördüm az gıbı duruo ama haşlayınca o da 1 tabak oluo ama tepeleme degıl tabıkıkaydirigubbakcemile3
mrb benide aranıza alırmısınızzz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?