50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar hepinizi çok öpüyorum, gözlerim kapanıyor artık iyi geceler herkese opuyorumnanaktan

yaa ınan su keyfınce yıyıp kılo almıyanlara ole ozenıyrmkı fazlaca verıp en azından bır sure ole olmak ne guzel olur dıye dusunuyrmkaydirigubbakcemile2

Uzun bi süre kilonu korumak için özen göstermelisin canım. Sonra da şöyle yaparsın 1 gün yiyip bi kaç gün kontrol edersin. Kilit nokta düzenli tartılmalı ve geç olmadan müdahale edilmeli yerimseniben

KIZLAR MUHABBETİNİZE DOYUM OLMAZ, HEPİNİZE TATLI RÜYALAR kaydirigubbakcemile3

sağada daqlu rüyalaaarrrrrrrrŞeniz

tamam canım kloyu vereyım tavsıyelerını dıkkate alacagım ıyı geceler tatlı ruyalar:teytey:

heheh tamamdri bebeeeemm gorusuruk yarina ben uyuyum da biraz enerji alayim bari yarin biraz zor bi gun olacaga benziyor da hehhe

@UYUYAN GUZELLERIM canim hadi hayirli gecelere ben de yatarim selam ederim herkeslere baabayyyy

hayatım bizzat yedim bennnnn konu açılınca hatırladımm tam bir tabak doyumlık yiyiyordumsositososito ama bayaaa spor da yapmıştııım alkisalkisalkis

ben bıkac diyet listesinde bu şekilde gördüm az gıbı duruo ama haşlayınca o da 1 tabak oluo ama tepeleme degıl tabıkıkaydirigubbakcemile3

heheh tamamdri bebeeeemm gorusuruk yarina ben uyuyum da biraz enerji alayim bari yarin biraz zor bi gun olacaga benziyor da hehhe

@UYUYAN GUZELLERIM canim hadi hayirli gecelere ben de yatarim selam ederim herkeslere baabayyyy

ıyı geceler tatlı rüyalar canım bende uyuyayım yarın erken gune başlıyayım kaydirigubbakcemile5

haydii sağada iyi geceleeeerrrr cimcimeeemmmm

ben bıkac diyet listesinde bu şekilde gördüm az gıbı duruo ama haşlayınca o da 1 tabak oluo ama tepeleme degıl tabıkıkaydirigubbakcemile3

hiç ölçerek yapmamıştımmmmbilmiyorumkismile

ama meselaaa o öğün öğle yemeğim oluyorduuu başka birşey yok yanındaaaboshayallersmile

canım ben kıştan beri burdayımm bi arpa boyu yol alamadımmm tamam artık bende taktik değiştiricem bakalımmmgamyoncuiremsu

ballarım yazdıklarınızı okuyordum 1 saattir döktürmüşsünüz yineopuyorumnanaktan
ben bugun yine bozdum biraz diyeti. yemek ağir oldu, tatlı, kahve, içki..ohooo...biraz mı?çok bozmuşum çooook...ama yarışta iddialıyım yine de. çocuk da yaparım kariyer de yani:roflol:

uykuya gittim ben,huzurlu uykular bebelerrr:teytey:

bugün tartıldım 55.2 çıktım 50 olmam lazım :d yesa regl iken çok hareket edin demiş ama çok zor oluyo regl dönemindeyken dayanamıyorum bazen..siz nası dayanıyosunuz ?

kızlar merhaba

ismimin degismesi için yönetime mesaj attım

bu ismi çok seviyodum ama daha evvelinde buna benzer ve bunla baska yerlerde yazılarım oldugundan bulunmasını istemiyorum desgistiriyorum o yüzden

daha degisip degismediği belli değil ama değisirse Askpare olacak.insalah siz de benimsersiniz canlarım

herkese merhabalar

sınavlarım bitti
dün iyi geçti
bugün berbat
biz yarına bakalım

çok önemli olmadığı için salladım durdum
çalışmamıştım da zaten
bakalım finallerde inşallah

bu arada çok açım yahu
bensiz ne var ne yok neler oldu burda
yesa ne işler çevirdi gene
geçmişe gitmeyim
kısa bi özetleyin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…