kızzlaaaaaaarr kilo vermişim kaydirigubbakcemile2
en sonunda bende 50lili rakamlara düştüm
her ne kadar 60dan 300 gr eksik olsada olsun. 50lili rakam görmek beni acayip mutlu etti.
:dance:
kıyafetle 59,7
kıyafetsiz 59.1 çoktım :teytey:
herkese merhabalar
sınavlarım bitti
dün iyi geçti
bugün berbat
biz yarına bakalım
çok önemli olmadığı için salladım durdum
çalışmamıştım da zaten
bakalım finallerde inşallah
bu arada çok açım yahu
bensiz ne var ne yok neler oldu burda
yesa ne işler çevirdi gene
geçmişe gitmeyim
kısa bi özetleyin lütfen
önce menüyü yollayayım
aç karnına ılık su, ardından elma sirkeli ballı su
sabah: 2 ceviz, pırasa (yağsız; ama bir avuç pirinçli)
ara: nescafe, yeşil elma
sabah sabah pırasa yememin sebebi metabolizmaya sürpriz yapmak, sabah öğünüm olan k-flakes+activiayı akşam yiycem.
öğlen salata yaparım herhalde ya da domates, salatalık, maydanoz. diğer aralarda da birkaç form bisküvi, bolca yeşil çay+mate
bir de öğünlerin üstüne elmalı, karanfilli, kara biberli, limonlu bi tarif var ya; o çaydan içicem işte.
ne zaman alıcaksın peki?
canım sen yokken yesa benide rakipleri arasına aldı hedef kilo aynı hatta gece bana 1 tepsi baklava göndermiş özelden ama tabiki ben baklava sevmediğim için ribarca reddettim teklifini çok alem kız bu yesa yaa kaydirigubbakcemile3
önce menüyü yollayayım
aç karnına ılık su, ardından elma sirkeli ballı su
sabah: 2 ceviz, pırasa (yağsız; ama bir avuç pirinçli)
ara: nescafe, yeşil elma
sabah sabah pırasa yememin sebebi metabolizmaya sürpriz yapmak, sabah öğünüm olan k-flakes+activiayı akşam yiycem.
öğlen salata yaparım herhalde ya da domates, salatalık, maydanoz. diğer aralarda da birkaç form bisküvi, bolca yeşil çay+mate
bir de öğünlerin üstüne elmalı, karanfilli, kara biberli, limonlu bi tarif var ya; o çaydan içicem işte.
o çayı yemeklerden yarım saat önce içmek gerekmiyormuydu?
ben mi yanlış hatırlıyorum?
canım bence guzel menun akşam hafif yemek daha mantıklı tabiki ama öğleye salatayla birlikte bir çorba koyabilirsin ben öle yapıcam
neyse ben çıkıyorum kızlar ütü yapacağım
Kız o bi konudan bi konuya atlamışsın :))) Benim leslie ilgimi çekmiyo pek. Dışarda yürümek daha zevkli, evde o tarz hareketlerle ben dizlerimi sakatlarım.
Ben sana yardım olam fıstık, derdine bak mucuk mucuk. Javaya gerek yoktur. Bilmeden bişi yükleme. rar lı dosyaların hepsini indircen sonrasını anlatırım bence
Dün yapmıştın zaten spor. Ben akşam yemeğimi yedim yarım saat olcak nerdeyse yiyeli. Menümü yazam mı :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?