50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızzlaaaaaaarr kilo vermişim kaydirigubbakcemile2

en sonunda bende 50lili rakamlara düştüm

her ne kadar 60dan 300 gr eksik olsada olsun. 50lili rakam görmek beni acayip mutlu etti.

:dance:

kıyafetle 59,7

kıyafetsiz 59.1 çoktım :teytey:

bak iyiki almamışım seni yarışa
fahri birinci

önce menüyü yollayayım
aç karnına ılık su, ardından elma sirkeli ballı su
sabah: 2 ceviz, pırasa (yağsız; ama bir avuç pirinçli)
ara: nescafe, yeşil elma

sabah sabah pırasa yememin sebebi metabolizmaya sürpriz yapmak, sabah öğünüm olan k-flakes+activiayı akşam yiycem.

öğlen salata yaparım herhalde ya da domates, salatalık, maydanoz. diğer aralarda da birkaç form bisküvi, bolca yeşil çay+mate

bir de öğünlerin üstüne elmalı, karanfilli, kara biberli, limonlu bi tarif var ya; o çaydan içicem işte.

canım sen yokken yesa benide rakipleri arasına aldı hedef kilo aynı hatta gece bana 1 tepsi baklava göndermiş özelden ama tabiki ben baklava sevmediğim için ribarca reddettim teklifini çok alem kız bu yesa yaa kaydirigubbakcemile3

canım bence guzel menun akşam hafif yemek daha mantıklı tabiki ama öğleye salatayla birlikte bir çorba koyabilirsin ben öle yapıcam

neyse ben çıkıyorum kızlar ütü yapacağım

ne zaman alıcaksın peki?

hele bi 55lere düş
kilo vermen iyice dursun
o zaman kesin alıcam söz

sendemi brütüs?
ooo sana bitek baklavayla kalmış neyseki
bana neler neler göndermişti bi kere yarışa girmiştik de
ben onu yendim, o da ban yedi heh heh
neyse bu konuları açmamızı pek istemiyor cadıhanfendi.

o çayı yemeklerden yarım saat önce içmek gerekmiyormuydu?
ben mi yanlış hatırlıyorum?

sağol dulciciim
naptın görüşmeyeli
dün akşam yine voleybola gittim
sağ işaret parmağım biraz arızalı
sınavda bile zor tuttum kalemi
yarın bi film çektiriyim diyorum.

Aaa bugün kimse yazmıyo..
Bu sefer de elin için geçmiş olsun canım. Benim de bi kere sınavda parmağıma kramp girmişti :))) (süre de çok önemliydi bi de :)

Lachesis in callanına başladım bugün, ölçümü aldım (tok karnı da olsa çok farketmez diye düşünüyom). Ama yazmaya çekiniyom valla :)) Tam gaz yarışa devam. Cumadan bu yana 100 gr verdim sadece (dayanamadım tartıldım yine, kilo almış hissediyodum içimi ferahlatmak için )

Sen her voleybol dediğinden benim içim gidiyo, aşırı derecede severim ve oynama imkanım yok

65 kiloyum ve 50 olmak istiyorum lahana yağ yakıcı diyet yaptım ama faydasını görmedim nasıl vericem 15 kiloyu

herkese selaaamm
dulsicimmm canım nasılmış callan çok zor diye ben biraz çekindim başlamaya 21 günlük bişeymiş sanırımm
turuf geçmiş olsun canımmopuyorumnanaktan

Hoşgeldin sidelya opuyorumnanaktan Hemen ilk yapman gerekenleri söylüyem:
1. Abartmadan beslenmesini öğrencen
2. Abur cubur ve fast food tan uzak durcan
3. Bol bol spor yapcan
4. Düzenli tartılcan
5. Eğer kendini kontrol altına alamıyosan, yaz menünü bi seni hizaya getiririz aklinialirimsmile
Aklıma gelenler bunlar şimdilik

Selam yasemincim özellikle bacaklar için baya zor canım. Kalça hareket sayısı tahminimden azdı, bi tanesini doğru yapamadım sanırım ve kalçamı zorlamadı pek :sm_confused: Bi de benim kalça kaslarım zaten baya güçlü :kedi: Ben esneme hareketleriyle çok ilgiliyim ya, o yüzden çok sevdim, düzenli olarak yapmayı düşünüyom.
(buarada dinlene dinlene yapıyom bazı hareketleri)

ben o leslie yi indirmemiştim o çok iyi kilo verdiriyor muş mervede iç ilgilenmedi benle:dilcikar:

birde java mı ne lazımmış ben indirdiğim zaman leslie yi o andada pc de java yüklü değilmiş
bugün spor yapmadım zaten canım istemiyor:umursamaz:

açım ben yaaaaa:1shok:

Kız o bi konudan bi konuya atlamışsın :))) Benim leslie ilgimi çekmiyo pek. Dışarda yürümek daha zevkli, evde o tarz hareketlerle ben dizlerimi sakatlarım.

Ben sana yardım olam fıstık, derdine bak mucuk mucuk. Javaya gerek yoktur. Bilmeden bişi yükleme. rar lı dosyaların hepsini indircen sonrasını anlatırım bence

Dün yapmıştın zaten spor. Ben akşam yemeğimi yedim yarım saat olcak nerdeyse yiyeli. Menümü yazam mı :))))))

öyle yapmışım demeee bilmiyorumkismile

bugün saat 1 gibi yattım 3.30 da kalktım halaa mayhoşumm kocişte uyuyooo ev çok sessizzz:sm_confused:

şincik yapmıyem ben o indirme işini daqlumm kafam yerinde değillllkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…