50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşı aradım açmadıohaoldumsmile teli evde ise ona gideyimm şöyle bi kendime gelmem lazım benimsempatiksalakcinni

selam herkese..bugün eski kıyafetlerimi deneyeyim dedim..eskiden 34-36 beden giyiyordum..hiç 38 beden giymedim hayatımda (kilo aldığım dönem hariç :)) ..evlendiğim zaman 50 kilo ikenki dönemde giydiğim 34 beden eteği 61 kilo iken bırakın giymeyi baldırlarımda kalıyordu geçmiyordu ötye ( şimdi o eteğe sığıyorum öyle mutluyumki anlatamam .....bir de balayında dönerken aldığım 36 beden pantolonum vardı ..36 bedendi ama belini daralttırmıştık ....bunları giyince şoka uğradım yaaa...tmoralim tepelere çıktı ,tam gaz diyete devam ...bugün itibari ile lahana diyetine başlıyorum ...lahana diyetinden sonra da kilomu korumak için eskisi gibi dikkat ederek yemeyi düşünüyorum inş..lahana diyeti ile haftada en az 3 kilo veriliyor ..etrafımda denyip de çok kilo veren bu kiloları almayan çok insan var ...tavsiye ederim size de ...

Gözün aydın mutfak_robotu_muyum_neyim 50 kiloyken ya bol geliyodu etek ya da vücudun daha gevşekti demek ki... Diyetinde başarılar.

Son düzenleme:

Gözüm korktu sizden
Tatlım yazın bir diyet yapmıştım 67ken 57'e düşmüştüm resmen ekmeği kestim sabah düzenli kahvaltımı yapıyor öğlen mercimek corbası ve sıklıkla sıcak su içiyordum hareketler abur cubur yok kendime dur diyebiliyordum şimdi okuyorum ve düzenim yok ve 2 ay içinde kesin 10 kilo vermem lazım ooff.

Ay niye yahu sidellya, aç kalcan demedim ki :)) Düzenli paylaşımda bulunmak bu amaçtan kopmamana yardımcı olur buarada. Niye 2 ay???

Kulaklığı takıp müzik dinlesen Ben tv izliyom bi taraftan :)

boşver tatlımmm kaydirigubbakcemile2 napalım artık yarına bakarızz bugün böyle imişşşbilmiyorumkismile

bende tv falan bu sene hiç sevmiyom yarın bi kütüphaneyi kontrol edeyim yeni ciciler gelmişmi diye çooook eski kitaplar var tarih öncesinden gibi birde kimse almadığı için yepyeniler sempatiksalakcinni

bir okumaya kalktınmı içinde boğulur kalırsın
konuyuda nerelere getirdim bakarmısın ekim ayıydı ben yeni bir kitap aldım kütüphaneden
adı(ranaa)) aman allahım okuyorum okuyorum garib bir kitap ağır ve sürükleyicii benim de o ara oğlanın sünnet düğünü var ben sabahlara kadar kitap okuyorum kitabın sonunda hüngür hüngür ağlamıştım yetmedi arada aklıma geldikçede gözlerim doluyordu:gitme:

Gözün aydın mutfak_robotu_muyum_neyim 50 kiloyken ya bol geliyodu etek ya da vücudun daha gevşekti demek ki... Diyetinde başarılar.

bol geliyordu etek tabiki ama çok da farklı değilde üzer,me oturuşu ...neyse ne artık bilemiyorum da çok hoşuma gitti bu drum onu biliyorum :) başarı dileklerin için sağol ...eşimle harp ediyoruz gerçi...tamam kemiklerin çıkıyr bırak artık şu diyeti diyor ama ııııı :) 55 olana kadar devam :))

selam kızlar .yarından itibaren şu sürekli kaçamak yapıp bozduğum diyetime kararlı bir şekilde başlıyorum.1 ay içerisinde 3 kilo vermem lazım.kendime 1 ay süre koydum.süre koymadığımda veremiyorum uzuyor.bu sefer düzenli yürüyüşlerimide yapabilicem çünki sınavlarım bittiiii:lepi:

kıslar,
bi şey danışacaktım. ayın 10'unda (kendi hesaplarıma göre tabi; ama tutmadığı nadir olur) regl olucam. sizce hafta için bolca adaçayı tüketsem 8'inde falan olmamı sağlayabilir mi? ya da kekik, maydanoz? böyle bitkisel bir çözüm biliyor musunuz acaba? bir de o dönemde vücuttaki ödemi atmaya en tesirli bitki çayı ne olur? maydonoz suyu, biberiye? ne önerirsiniz?

bugün tartıldım 55.2 çıktım 50 olmam lazım :d yesa regl iken çok hareket edin demiş ama çok zor oluyo regl dönemindeyken dayanamıyorum bazen..siz nası dayanıyosunuz ?

canim ilk gun cok kotuysen tamam da ikinci gun duzeldigin an yap bi seyler valla iki kat hizli calisiyormus super bi sey yaa ben de kesin majezik alirim sonra bi sey yokmus gibi hayatima devam ederim o yuzden yapiyorum bi seyler hep su 3 gundur :lepi:

herkese merhabalar
bu arada çok açım yahu
bensiz ne var ne yok neler oldu burda
yesa ne işler çevirdi gene
geçmişe gitmeyim
kısa bi özetleyin lütfen

anammmmmmmmmmmmmmmmmm canim hemen ozet geceyim

1- dulcineacigim liste tutuyordu ya begum dedi ki ben tibet yapmiyorum ama spor yapiyorum listede yer alabilirmiyim dulcinea yok dedi tibet sart dedi kaydirigubbakcemile3

2- scyllacigim bizimle alay etti bunlar hareket mi gidin gozum gormesin calla bi sey var ya hani ondann indirin dedi ben de dulcineacim da indirdik Şeniz

3-yasemcigim 137 gundur ugrastigi leslie yi sonunda indirmis ama bu sefer de acilmamis bi 137 gun sonra o da tanisacak insallah leslie ile

4-spatzcigim yaristan cekildigini acikladi yapamiyorum dayanamiyorum surekli yiyip iciyorum sonuncu olmak istemiyorum ben cikiyim da bari truf sonuncu olsun dedi

5- ben yine alemin birincisi ortaliklarda dolaniyorum waterspidera kafami taktim kesin bi seyler yapiyor o simdi ben de kacar hemen ilk o yazsin yaptiklarini ona gore ekleme yapacagim heheh sempatiksalakcinni

cok alemimdir şakkıdı nerdesin sen simdi ayyyy yuruyus mu yapiyor spor mu acaba Allahim insallah yiyodurrrrrrrrrrr sempatiksalakcinni

bebebeeeeeeemm sen benim ilk goz agrimsin kimselere degismem seni ama waterspider da tam bizlik bi rakip gibi duruyor bi de ulasmak istedigimiz kilo da ayni DULCINEA gibi aman 50nin altini bosverin diye sayiklamiyor iki de bir kaydirigubbakcemile3 ama yine de senin yerin ayri bebeeem aklinialirimsmile

Son düzenleyen: Moderatör:
iyi kaşamlar kızlar.
bugünkü menü
kahvaltı mlet, 4-5 zeytin, kırmızı biber közü, bol domates salatalık
ara bir muz
öğle yemeği biraz öğle sonrasına sarktı akşamda saylır
5 tane dolma :kedi: yoğurt çorbası
akşam bir saat tempolu yürüyüş

Son düzenleme:
gız cadıııı hemide süpürgeliii kötükedihüso

ben bi kere leslie ile hiçmihiç uğraşmadım bikeremmm:mymeka:

hehhe oncelikle alintini yirim yasemncigim hehhe laelaelaelaelae

sonra da indirmekle 137 gundur ugrasiyorsun ya ondan dedim canim benim kizma sen :1ninca:mirmirmirmir Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…