50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eğer 50 kiloda giydiğin etek 57 kiloyken sana oluyors böylece sporun önemini daha çok öğrenmiş olduk spor süper sıkılaştırıo kilo vermesende inceliyorsun diyetini yap ve sporuda sakın bırakma bencekaydirigubbakcemile2

dulcineacım sen yaz ben yorumlarım zemuszemus

canimlarimm cok kotuyumm bu haberi yazarken agliorumm pamugumu kaybettikkk
once prensesim bugunde pamukkk nedir bu basima gelenler kizlarr
melek oldu pamugummda

melek oldu pamugummda

çok üzüldüm canım yaa :gitme: başın sağolsun.böyle durumlarda insan ne diyeceğini şaşıyor ama belki yaşasaydı çok acı çekecekti o seni daha çok üzmezmiydi ve şu anda çok mutlu olabilir pamuk. böyle düsünürsen kendini daha iyi hissedersin diye yazdım inşaallah seni daha çok üzmemişimdir

Selam kızlar konu başlığıyla alakasız ama yazacak yer bulamadım ben iki üç haftadır diyet ve yürüyüş yapıyorum tartılmadım daha ama vücudum yumuşamaya başladı bu kötü bişeymidir bir yerde yanlış mı yapıyorum.

saolasinn hayatim
gercekten insan ne diyecegini sasirioooo
ameliyati kaldirmistii yavrum uc gunde iyiydi niye boyle oldu anlamiorumm dedigiin gibi belki aci cekicektiii huzurlu uyusun bebegim

herkese iyi akşamlar arkadaşlarım,
bugün giremedim hiç,aslında şimdide misafirim var ama bi boşluk buldum hemen paylaşayım dedim yediklerimi
sabah 1 dilim börek ve 1 bardak süt
arada 10tane çağla
öğleyin 2dilim börek ve 1domates,çay
akşam 1 ızgara balık ve salata

spor vucudu sıkılaştırır sende yumuşama yapması ilginç bence spor yaparken vucudunu sık mesela yururken karnını kalçanı sık bacak hareketi yapıyorsan bacaklarını sıkki kasların iyice çalıssınki sıkılaşşsın ve incelsin yumuşaması iyi değil tabiki dikkat et

selam şekerler nasılsınız??????

bugün çok yoğun bir gün geçirdim akşama kadar koşturdum.... yediklerim hiç düzenli değildi......

saat 12 gibi çok kuvvetli bir kahvaltı yaptım........
sonra akşam yemeği hazırlıklarına giriştim..... saat 3 gibi evden çıktık. ökse otu toplama gittik eşimle hemde piknik yaparız diye 1-2 bir şey aldık yanımıza.......

saat 15.30 gibi 2 bardak hazır meyva suyu yarım elma bir browni yedim...... ve 5 e kadar ağaçlarda ökse otu topladık sonra yapraklarını ayıkladık....

saat 8 de anca akşam yemeği yiyebildik karnıyarık gibi kabağın yeğeni yapmıştım onu yoğurt ve hoşafla yedik....

saat 9 .30 gibi büyük bir bardak yeşil çay içtim.... bugün spor yapamadım ne yazıkkki ama dün leslie tibet ve hareketlerimi yaptım...

prensescim çok üzüldüm........nedicemi biliemiyorum

gel canım sen de katıl aramıza

herkese selaaamm
dulsicimmm canım nasılmış callan çok zor diye ben biraz çekindim başlamaya 21 günlük bişeymiş sanırımm
turuf geçmiş olsun canımmopuyorumnanaktan

sağol canım

bu kadar önemliyse ilaçla geciktir sonra bırakınca 2 gün geçmeden olursun

melek oldu pamugummda

başın sağolsun canım
imtihan biz insanlar için unutma

gripincin menün iyi.... akşam balık ve salatayla günü kurtarmışın ama spor ?????

bende menumu yazayım kızlar

SABAH
1 incir
1 yumurtalı menemen(ama yağ koymadan domates suyuyla yaptım)
2 ince dilim yarım yağlı peynir
2dilim kepek ekmek
domates
maydanoz, dereotu
3 fincan yeşilçay,zencefil ve çubuk tarçın karısımı içtim

ARA
Elma
yarım yağlı sütle yapılmıs nescafe

ÖĞLE
yağsız sebzeli mercimek çorbası
salata
1 dilim kepek ekmek

ARA
az leblebi

AKŞAM
Pazı yemeği ve yoğurt

ilerleyen saatlerde portakal yiyebilirim

ayrıca 1 saat yurudum(6.5 km)
callenetics yaptım( bu video çok super ozellıkle karın hareketlerı)
tibet yaptım

waterspider tek kelimeyle harikasın .........kaydirigubbakcemile5

ayrıca bana verdiği destekler ve azim için yesaya teşekkürler. kaydirigubbakcemile3 sen harikasın yesakaydirigubbakcemile2 ama bugun senin menunu ve sporlarını göremedim yesacım yoksa bakkala browni intense mi gelmişkaydirigubbakcemile3

Kızlar selam,
Bugün annemlere gittik, mantı yapmış e haliyle bir dolu tabak yedim, ardından babamın yaptığı tatlıdan da yedim. Çok yedim yani durum vahim eyvahedigeldismile

Ben gidip callenetics yapayım da yediklerimi biraz olsun yakayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…