canim ilk gun cok kotuysen tamam da ikinci gun duzeldigin an yap bi seyler valla iki kat hizli calisiyormus super bi sey yaa ben de kesin majezik alirim sonra bi sey yokmus gibi hayatima devam ederim o yuzden yapiyorum bi seyler hep su 3 gundur :lepi:
anammmmmmmmmmmmmmmmmm canim hemen ozet geceyim
1- dulcineacigim liste tutuyordu ya begum dedi ki ben tibet yapmiyorum ama spor yapiyorum listede yer alabilirmiyim dulcinea yok dedi tibet sart dedi kaydirigubbakcemile3
2- scyllacigim bizimle alay etti bunlar hareket mi gidin gozum gormesin calla bi sey var ya hani ondann indirin dedi ben de dulcineacim da indirdik Şeniz
3-yasemcigim 137 gundur ugrastigi leslie yi sonunda indirmis ama bu sefer de acilmamis bi 137 gun sonra o da tanisacak insallah leslie ile
4-spatzcigim yaristan cekildigini acikladi yapamiyorum dayanamiyorum surekli yiyip iciyorum sonuncu olmak istemiyorum ben cikiyim da bari truf sonuncu olsun dedi
5- ben yine alemin birincisi ortaliklarda dolaniyorum waterspidera kafami taktim kesin bi seyler yapiyor o simdi ben de kacar hemen ilk o yazsin yaptiklarini ona gore ekleme yapacagim heheh sempatiksalakcinni
cok alemimdir şakkıdı nerdesin sen simdi ayyyy yuruyus mu yapiyor spor mu acaba Allahim insallah yiyodurrrrrrrrrrr sempatiksalakcinni
evet yesacım çok iyi tahmin yürüyüş yapıyordum 6.5 km yürüdüm 500 kadar da kalori gitti heraldekaydirigubbakcemile3 tabi gün içindede temizlik ütü derken yine hiç oturmamıstım daha ne yapabilirim diye düşünyrm gerisini bende sölemiyecegim sana ilham vermiyeyim.kaydirigubbakcemile3 gece yatarken söylerim.
selam herkese..bugün eski kıyafetlerimi deneyeyim dedim..eskiden 34-36 beden giyiyordum..hiç 38 beden giymedim hayatımda (kilo aldığım dönem hariç :)) ..evlendiğim zaman 50 kilo ikenki dönemde giydiğim 34 beden eteği 61 kilo iken bırakın giymeyi baldırlarımda kalıyordu geçmiyordu ötye( şimdi o eteğe sığıyorum öyle mutluyumki anlatamam .....bir de balayında dönerken aldığım 36 beden pantolonum vardı ..36 bedendi ama belini daralttırmıştık ....bunları giyince şoka uğradım yaaa...tmoralim tepelere çıktı ,tam gaz diyete devam ...bugün itibari ile lahana diyetine başlıyorum ...lahana diyetinden sonra da kilomu korumak için eskisi gibi dikkat ederek yemeyi düşünüyorum inş..lahana diyeti ile haftada en az 3 kilo veriliyor ..etrafımda denyip de çok kilo veren bu kiloları almayan çok insan var ...tavsiye ederim size de ...
dulcineacım sen yaz ben yorumlarım zemuszemusKız o bi konudan bi konuya atlamışsın :))) Benim leslie ilgimi çekmiyo pek. Dışarda yürümek daha zevkli, evde o tarz hareketlerle ben dizlerimi sakatlarım.
Ben sana yardım olam fıstık, derdine bak mucuk mucuk. Javaya gerek yoktur. Bilmeden bişi yükleme. rar lı dosyaların hepsini indircen sonrasını anlatırım bence
Dün yapmıştın zaten spor. Ben akşam yemeğimi yedim yarım saat olcak nerdeyse yiyeli. Menümü yazam mı :))))))
canimlarimm cok kotuyumm bu haberi yazarken agliorumm pamugumu kaybettikkk
once prensesim bugunde pamukkk nedir bu basima gelenler kizlarr
melek oldu pamugummda
melek oldu pamugummda
başın sağolsun canım, ömrü o kadarmış, "üzülme" demek saçma olur; ama en azından sen elinden geleni yaptın onu yaşatmak için...
çok üzüldüm canım yaa :gitme: başın sağolsun.böyle durumlarda insan ne diyeceğini şaşıyor ama belki yaşasaydı çok acı çekecekti o seni daha çok üzmezmiydi ve şu anda çok mutlu olabilir pamuk. böyle düsünürsen kendini daha iyi hissedersin diye yazdım inşaallah seni daha çok üzmemişimdir
saolasinn hayatim
gercekten insan ne diyecegini sasirioooo
ameliyati kaldirmistii yavrum uc gunde iyiydi niye boyle oldu anlamiorumm dedigiin gibi belki aci cekicektiii huzurlu uyusun bebegim
melek oldu pamugummda[/QUOTE]
canim benim yaaa ne yazacagimi bilemedim basin saolsun canim benimmm
Selam kızlar konu başlığıyla alakasız ama yazacak yer bulamadım ben iki üç haftadır diyet ve yürüyüş yapıyorum tartılmadım daha ama vücudum yumuşamaya başladı bu kötü bişeymidir bir yerde yanlış mı yapıyorum.
Aaa bugün kimse yazmıyo..
Bu sefer de elin için geçmiş olsun canım. Benim de bi kere sınavda parmağıma kramp girmişti :))) (süre de çok önemliydi bi de :)
Lachesis in callanına başladım bugün, ölçümü aldım (tok karnı da olsa çok farketmez diye düşünüyom). Ama yazmaya çekiniyom valla :)) Tam gaz yarışa devam. Cumadan bu yana 100 gr verdim sadece(dayanamadım tartıldım yine, kilo almış hissediyodum içimi ferahlatmak için )
Sen her voleybol dediğinden benim içim gidiyo, aşırı derecede severim ve oynama imkanım yok
herkese selaaamm
dulsicimmm canım nasılmış callan çok zor diye ben biraz çekindim başlamaya 21 günlük bişeymiş sanırımm
turuf geçmiş olsun canımmopuyorumnanaktan
kıslar,
bi şey danışacaktım. ayın 10'unda (kendi hesaplarıma göre tabi; ama tutmadığı nadir olur) regl olucam. sizce hafta için bolca adaçayı tüketsem 8'inde falan olmamı sağlayabilir mi? ya da kekik, maydanoz? böyle bitkisel bir çözüm biliyor musunuz acaba? bir de o dönemde vücuttaki ödemi atmaya en tesirli bitki çayı ne olur? maydonoz suyu, biberiye? ne önerirsiniz?
melek oldu pamugummda
herkese iyi akşamlar arkadaşlarım,
bugün giremedim hiç,aslında şimdide misafirim var ama bi boşluk buldum hemen paylaşayım dedim yediklerimi
sabah 1 dilim börek ve 1 bardak süt
arada 10tane çağla
öğleyin 2dilim börek ve 1domates,çay
akşam 1 ızgara balık ve salata
waterspider tek kelimeyle harikasın .........kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?