50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

o senin harikaligin canim valla bugun direkt senin sayende tabii bi de bizimkilerin aksam evde yoktular rahat rahat leslie yapabildim heheh VE YESANIN YAPTIKLARI GELIYORRRRRRRRRRRR

1- tibet (9 kereye gectik bugun:)

2- callanetics

3-leslie ile aksam sefasi (aksam yuruyusu)

4-leslie ile bacak calisma

5-8 min bacak videosu

6-koltuk videosu

7-100 tane mekik

8-100 tane ayaklar 90derece mekik

9- 50 sag 50 sol IC BACAK CALISTIRMA HAREKETI (dulcineacigim senin icin ozel buyuk yazildi)

10- 50sag 50 sol bi bacak yukarida diger bacagi onun yanina getirme harekti

11- 50 tane yerde yatip bacak acip kapama hareketi

daha da hatirlamiyorum ama unuttuklarim olabilir

hehehhehe siradaki parcayi waterspidera armagan etmek istyorummmm :)))

NOT: leslie acaip kalca yapmis gormeyeli benden demesi laelaelaelaelae

hehhe oncelikle alintini yirim yasemncigim hehhe laelaelaelaelae

sonra da indirmekle 137 gundur ugrasiyorsun ya ondan dedim canim benim kizma sen :1ninca:mirmirmirmir Şeniz

haaaa şu meseleeeee:kedi:
kız hiç denememiştim geçen güne kadar laelaelaelaelae
uğraştığımm aynı senin gibi alıp vermekkaydirigubbakcemile
ben sağaa nası kızayım bebişiiimmmŞeniz

canimlarimm cok kotuyumm bu haberi yazarken agliorumm pamugumu kaybettikkk
once prensesim bugunde pamukkk nedir bu basima gelenler kizlarr
melek oldu pamugummda

prensesiimm canııım benimm başın sağolsunnn bitanem
nolur kendine dikkat et bak çok acı çekmediği için mutlu ol böyle düşün

evet hakkını yemiyelim şimdi sende güzel çalısmıssın ama ne yedin tabi bu da onemli degılmıkaydirigubbakcemile3

evet hakkını yemiyelim şimdi sende güzel çalısmıssın ama ne yedin tabi bu da onemli degılmıkaydirigubbakcemile3

saolasin canimm benim ama valla snein hakkini odeyemem sen olmasan asla yapmazdim ki salmistim zaten kendimi spor acisindan bu aralar ki yarinda yapamam sanirim bu kadar ayaklarim agriyor da :bbo: kaydirigubbakcemile3

yediklerimi de yazayim bari cnaim bugun pazar oldugu icin geleneksel yemek yeniliyor laelaelaelaelae aksam yemegi abarti oldugu icin ama saat 5 gibi yeniliyor 2 ogun yapiyoruz

sabah
kahvaltilik gevregi
Sekersiz SOYA sutu (ne farki ne ozelligi var acaba???

ara
yesil cay

aksam
ordek eti
brokoli
havuc
patates
beyaz havuc
turuncu patates puresi
biraz da tatli opuyorumnanaktan

ara
armut

ara
yesil cay

ara
yesil cay

ara
mayali sut (hehehe)

ara

tarcin ve karanfili cay

Son düzenleyen: Moderatör:
opuyorumnanaktan
valla yediklerinede birsey bulamadım acıkcası hakkını yememek lazım. akşam cok abartı degıl bence sonucda beyaz et var ve patates var ama ekmek yememişsin

bugun sanırım ıkımız ıcınde yorucu gectı ama ıkımızde guzel iş cıkardık ben yarın işe gitmeyecegım ıcın yıne sporumu yapabılırım ama sımdı cok yorgunum bende uyuyayım artık ıyı geceler yesacım opuyorum senı tatlı rakibim

AMANIN SOYA SUTUNE BAKIN HELEEEEEEEEEEEEEEE ALINTIDIR

alabama üniversitesi tarafından yapılan araştırmaya göre, soya sütü günlük olarak tüketildiğinde fazla şekerin yağa dönüşmesini engelleyerek karın bölgesindeki yağların erimesinde etkili olduğu tespit edilmiş. aynı zamanda karın bölgesindeki yağları engellemesine bağlı olarak kadınların kalp ve diyabet gibi rahatsızlıklara yakalanma riskini de azalttığı gözlemlenmiş. tadı çok güzel olmasa da faydalı bir içecek, karın yağlarından şikayetçi olanlara tavsiye olunur.

canim benim yaa ben seni en en en cok opuyroummm canim rakibim benim bugunku verdigim kilolari yaktigim kalorileri sana atfediyorum canim benim kaydirigubbakcemile5

ekmek yoktu da gecen pazar da resmini koymustum yine geleneksel yorkshire pudding diye geciyor bole kucuk ici bos ekmek gibi ama ne oldugunu tam bilmiyorum o vardi bi tek canim benim :kedi:

bence de cok super is cikardik canim benim darisi yarinin da basina insallah bilmiyorumkismile boshayallersmile hayirlisi

ben hiç duymamıştım soya sütünü nerden bulabilirizki özellikle diyabete yakalanmamak için benim ailede var da önlem alayım bari.

olsun canım yaa o kadar spora normal menun.ayrıca bugunkü verdiğin kiloları bana atfetmen benim için gururdur duygulandım acıkcası:gitme: yarın tabıkı yarısa devammmm kaydirigubbakcemile2ama tabi kendini iyi hissetmiyorsan kendini cok yorma hastalanırsın ben sebep olmak istememneyse ben kacıyorum canımhihoyyyt

ben hiç duymamıştım soya sütünü nerden bulabilirizki özellikle diyabete yakalanmamak için benim ailede var da önlem alayım bari.

canım degısık marketlerde var denmıs ama ıkı de marka adı verılmıs yasaktır sımdı ama yıne de ALPRO ve de VITASOY hatta vanılyalısı bılmemnelısı de yapılmıs da ben bıldıgın soya sutu ıctım valla bugun bıraz su gıbı ıcerım valla ne olacak :lepi:

@waterspide
r canim yaparim insallah yarin da bu kadr yogun olmayabilir heheh ama sen de yorulmussundur bence sen de yapma hehhee hadi optum yeniden goruusruzz:))

@TRUFCAN
canim ben seni cok ozluyorum yaa nerdesin sen heheh

Son düzenleyen: Moderatör:

tamam canım teşekkürler ben bu hafta arayışa girerim olsun yaa bende içerim hem sağlık hem güzellik için hersey yaparımbayanssulusmile

günaydın kızlar haftasonu hiçbir şey yazamadım canım kocam geldi cmtesi sürpriz yapmış bana :asigim: haliyle eşim varkende çok dikkat edemedim :mymeka:yediklerime spor da yapamadım buünden itibaren yine sıkı yapmayahihoyyyt

canimlarimm cok kotuyumm bu haberi yazarken agliorumm pamugumu kaybettikkk
once prensesim bugunde pamukkk nedir bu basima gelenler kizlarr
melek oldu pamugummda

canımmm,,
benimde kedim var 17 yaşında. gece koltukların üzerine çıkıp tüylerini bırakarak uyusa da, balkonda çiçeklerimin içine yatıp beni kızdırsa da onu çok seviyorum..
acını paylaşıyorumm...

günaydın kızlarr,
sanırım hepimiz hafta sonu kaçamağı yapmışızdır..
ölçü bildirimlerinizi özelden bana mesaj atın. bu bildirimi ayın 1de almışım gibi kabul edip ayın 15de aldığım bildirimle karşılaştıracağım...

canım yesacım burdayım
bugün biraz moralim bozuk
ve nöbetteyim
bıktım artık kamyon şoförü gibi 2 saat uyol gidip
aynı yolu geri gelmekten
çok yoruluyorum
eve gidince spor yapsam eve vakit ayıramıyorum eve vakit ayırsam
kendime vakit ayıramıyorum
eşim de şikayetçi bu durumdan o da sıkıldı
yorucu bir şekilde çalışıp akşam evde çocuk bakıyor, gece sütünü veriyor
dinlenemeden tekrar işe gidiyor
haftada 6 gün çalışıyor
offf çıldırmak üzereyim ben de artık
bu yüzden tartıştık
korkuyorum yolda başına bişey gelecek diye diyor
eş durumu tayini versin artık şu sağlık bakanı ya
Allah ona benim yaşadıklarımın 1000 katını yaşatsın

kusura bakmayın başınızı ağrıttım
dertliyim

günaydın herkese...dün tartıldım 55,7 geldim arkadaşlar.cuma günü bildirim yapamamıştım.artık haftaya kaldı galiba bildirimim.hafta sonu Leslie sansone walk off 10 pounds yürüdüm.4-5 kilo verdirici yürüyüş yazıyor parantez içinde de.ama gerçekten bayağı hızlı gidiyor.inşallah zayıflamama yardımcı olur.

günaydın herkese..
haftasonu diyetine sadık kalanları tebrik ediyorumvereliniortak
benim gibi ama haftasonu deyip , diyetini savsaklayanları şiddetle kınıyorumlmaz:
prensesfb hayat bu can taşıyan her yaratık bir gün muhakkak ruhunu teslim ediyor ebediyete,üzülme demekten başka bir şey gelmiyor elimden:1no2:

çok zor canım allah yardımcın olsun :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…