50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım çok zor bir durum..
biz de eşimle 2 ay ayrı kaldık..
seni o kadar iyi anlayabiliyorum kisenağlama
biraz sabretmekten başka çare yok sanırım..

Günaydın herkese...
Hafta sonu tabiiki diyuet miyet yapmadım... Homini gırtlak yedim bir güzel...Kekler baklavalar, ıslak hamburger, börekler.....Bugun tartıya çıkmayacagım galiba. Korkuyorum rakamı görmekten.Cumartesi pilates pazar leslie yaptım. Bu akşamda eşimin doğum günü ona güzel bir yemek pişirmeyi planlıyorum. Yani yine tehlikeli seyler yiyeceğim.
Bu arada biz eşimle farklı ülkelerde 4 yıl yasadık. Yani part time evliydik. Zamanla hersey düzene giriyor. Sabır....

canım çok zor bir durum..
biz de eşimle 2 ay ayrı kaldık..
seni o kadar iyi anlayabiliyorum kisenağlama
biraz sabretmekten başka çare yok sanırım..

biz 4 yıldır bu durumdayız
1,5 sene hamilelik ve doğum nedeniyle biraradaydık ama
hala devam ediyor

bu arada benim problemim bacak ve kalça bölgemdeki fazlalıklar olduğu için kendime ''Leg Magic''spor aleti ve Clarins'in selülit kremini aldım..
gelişmeleri buradan aktarıcam sizlere,
bu arada Leg Magic'in özellikleri merak edenler için

• Kalça ve bacak kaslarınızı bir yandan güçlendirirken diğer yandan güzel bir görünüm kazandırmak amacına hizmet etmek üzere tasarlanmış, pratik kullanıma sahip spor aletidir.
  • Bu spor aleti sayesinde belinizin alt kısmında yer alan tüm beden kaslarını keyifli bir şekilde çalıştırma imkanına kavuşabilirsiniz.
  • Leg Magic’i düzenli kullandığınız takdirde sağlıklı bir şekilde kolayca forma girebilirsiniz.
  • Fazla kilolarınızı vermenize yardımcı olurken vücudunuzdaki yağ oranını da azaltır.
  • Doğru bir beslenmeyle beraber arzu ettiğiniz kiloya ulaşmanıza yardımcı olacaktır.
  • Kişisel zevk ve tercihinize en uygun seviyeyi seçebilecek ve hemen vücudunuzu dinamik bir şekilde çalıştırmaya başlayabileceksiniz.
  • Diğer faydalarını kısaca şöyle sıralayabiliriz:
  • daha enerjik hissetmenizi sağlar,
  • daha sağlıklı ve güzel bir görünüm kazanmanıza yardımcı olur.
  • stresinizi azaltmanıza yardımcı olur.
  • daha pozitif düşünmenize olanak sağlar.
  • Katlanabilme özelliği sayesinde kullanmadığınız zamanlarda arzu ettiğiniz ya da ihtiyaç duyduğunuz takdirde kolayca katlayarak yer tasarrufu sağlayabilirsiniz.
  • kullanım cd si mevcuttur

anacım sen neler yemişin öyle
ve de yiyeceksin
afiyet olsun bal şeker olsun
hiç aklına gelmedikmi

biz 4 yıldır bu durumdayız
1,5 sene hamilelik ve doğum nedeniyle biraradaydık ama
hala devam ediyor

İnanki bu durumda olan bir sürü insan var.. Biz de 4 sene farklı ülkelerde yaşadık. Biz part time evliyiz diyorduk soranlara..2-3 ayda bir kere görüşüyorduk. Ama bir açıdanda güzel ve zor bir sınav... İlişkine ne kadar sağlam olduğunu anlıyorsun. Şu anda on gündür birlikte yaşıyoruz. Umarım senin hayatın da düzene girer.

merhaba kızlar

ben de haftasonunu salarak gecırdım sanırım baya ama uzun uzun da yuruyuslerımı yaptım.
ama leslie yapanlara sorum var.. ya hangı programla basladınız basıl devam edıyorsunuz. baslangıc var 3 mil 5 mil vs var ya.. yardımcı olabılecekmısınız??

anacım sen neler yemişin öyle
ve de yiyeceksin
afiyet olsun bal şeker olsun
hiç aklına gelmedikmi

Geldiniz aklıma ..O yüzden leslie ve pilates yaptım gece saat 11 de. Çok enteresan bir durum biraz önce tartıya çıktım ve kilo vermiş gözüküyorum yediğim onca seyden sonra.. Şoklardayım.. Ama yalnızca su kaybı olabilirmi acaba??

Ben spora alışkın olduğum için direk 5 mille basladım. Walk at home 5 miles ı takip ediyorum ve her gün yapmaya çalışıyorum. Hafta sonu salan tek sen değilsin hiç merak etme....

evet canım sen de zor günler geçirmişsin
inşallah bir daha hiç ayrılmazsınız kısa süreli de olsa
amin inşallah

canım ; eşin serbest mi çalışıyor?sen ne iş yapıyorsun?
ben sağlık memuruyum devlet hastanesinde çalışıyorum
memurum ama tayin hakkım yok
eşim serbest diş hekimi olarak çalışıyor
muayenehanesi var işleri çok şükür iyi
kapatıp yanıma gelemez çünkü burda iş yapamaz
sosyo kültürel durum burda ona müsait değil ne yazıkki
onun muayenehaneyi kapatmasındansa benim istifa etmem maddi açıdan daha iyi
ama ben de onu yapamıyorum
tekrar kpss ve atanma olayı çok zor ki olsa da yine eşimin bulunduğu yere olması
imkansıza yakın almıyorlar oraya çünkü
son şansım aile hekimliğine geçildiğinde ipdal ihdasla
bizim oraya yakın bir ilçeye tayin yaptırabilmem
il içi oda zor ama zorluycam yine de
off kızlar Allah kimseyi bu durumlara düşürmesin
sevdiğinden ayırmasın.
tercih yapmak zorunda bırakmasın

Son düzenleme:
selam herkese ..dün lahana diyetine başlamıştım bugün 2.günüm ...dünden beri 500 gram vermişim...şok oldum ..bu kadar çabukmu kilo verdiriyor akannehir

@ anchusa

canım saol ya ben de bellı bır programla yapılması gerekır dıye dusunmustum. oyleyse sorun yok ben de orta hallı baslıyım madem

@ anchusa

canım saol ya ben de bellı bır programla yapılması gerekır dıye dusunmustum. oyleyse sorun yok ben de orta hallı baslıyım madem

Yok. Kondisyonum vardı, zaten koşuyordum ben. Direk 5 milden başladım. Baya yoran ve terleten bir program. Bir ceşit cardio. Pilatesle birlikte yapınca çok faydasını gördüm.

Son düzenleme:
[/B]
canım haklısın,
eşinin muayenehanesini kapatması mantıksız olur bu durumda ,
onu seçenek olarak bile değerlendirmemek gerek..
aslında eş durumu ve sağlık durumu gibi sebeplerle(özür grubu)tayin yapılabiliyor fakat bunun için serbest çalışan eşlerin en az 2 yıl sigorta primi ödemiş olması gerekiyor..
evet sağlık bak.'nın tayin politikası buna pek izin verir gibi gözükmese de olay yargıya taşındığında muhakkak kazanılıyor bu tür davalar..
eş durumu nedeni ile tayini iyice zorlayın derim ben nacizaneyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…