öğlen yediklerimi yazıyorumopuyorumnanaktan
- tavuk sote
- çok azıcık minicik pilav
- salata ve bir dilim ekmek
afiyet olsun. ne güzel abartmamışsın.
bende bugünkü menümü yazayım :)
sabah : 2 y.zeytin,3 s.zeytin,yarım domates,yarım salatalık,1 haşlanmış yumurta,az beyaz peynir,1 bardak yarım şekerli büyük çay,2 dilim kepek ekmeği
ara : bir fincan bitki çayı
öğlen : 1 tabak bezelyeli tavuk yemeği,1 tabak yoğurt,1 dilim kepek ekmeği
akşam : 1 tabak karnabahar yemeği,1 küçük kase tarhana çorbası,1 tabak yoğurt,1 dilim kepek ekmeği
nasıl sizce ?
Kuzular siz kaç kilosunuz boyunuz falan kaç, çizelge falan yapmamışsınız da merak ettim:)
Ben 2 mil daha yürüdüm.
Yediklerim de sabah kahvaltısına geç kaldığım için öğlen gibi oldu
2 dilim tam tahıllı ekmeğin üzerine ezme ve pınar beyaz sürdüm, 2 zeytin yedim, 2 kaşık da nutella yedim:)
Kuzular siz kaç kilosunuz boyunuz falan kaç, çizelge falan yapmamışsınız da merak ettim:)
Ben 2 mil daha yürüdüm.
2 dilim tam tahıllı ekmeğin üzerine ezme ve pınar beyaz sürdüm, 2 zeytin yedim, 2 kaşık da nutella yedim:)
öğlen yediklerimi yazıyorumopuyorumnanaktan
- tavuk sote
- çok azıcık minicik pilav
- salata ve bir dilim ekmek
bende bugünkü menümü yazayım :)
sabah : 2 y.zeytin,3 s.zeytin,yarım domates,yarım salatalık,1 haşlanmış yumurta,az beyaz peynir,1 bardak yarım şekerli büyük çay,2 dilim kepek ekmeği
ara : bir fincan bitki çayı
öğlen : 1 tabak bezelyeli tavuk yemeği,1 tabak yoğurt,1 dilim kepek ekmeği
akşam : 1 tabak karnabahar yemeği,1 küçük kase tarhana çorbası,1 tabak yoğurt,1 dilim kepek ekmeği
nasıl sizce ?
Ben 2 mil daha yürüdüm.
1.65 e 54 kıloyum.Hedefim 52 olmak. Bu hafta bildiremedim kilomu . Mesaj kutusu doluydıu.
Cehaletimi bağışla ama çizelge nasıl yapılıyor??
Cehaletimi bağışla ama çizelge nasıl yapılıyor??
Bıldırımler sonucu lıste
chemes:54.3 (600 gram vermıŞ)
lınguıst:55.8 (800 gram vermıŞ)
spatz:55.2 (aynı)
bengıarwen.60.50(aynı)
lachesıs:57.6(800 gram vermıŞ)
suleulku:53(600 gram vermıŞ)
grıpın7 (500 gram vermıŞ)
katrece:55.2(600 gram vermıŞ)
burcuhayal:50.5 (aynı)
Ben 2 mil daha yürüdüm.
1.65 e 54 kıloyum.Hedefim 52 olmak. Bu hafta bildiremedim kilomu . Mesaj kutusu doluydıu.
Lachesis;
benim boy 160,kilo 53
hedef 50zemuszemus
Çok güzel çok sağlıklı bence.
klik afferin kız sana
en en en süpe menün buydu şimdiye kadar sanırsam
Çok mersi arkadaşlarr...
inş. bundan sonrada hep böyle olcak menümm..
yalnız canım çok tatlı istiyor. acaba akşama minnacık bir tablet bitter yesem olurmu.
hem lessie ile 3 mil yürüyüşüm ve de 30 mekiğim de olacak.her akşam olduğu gibi.
Ay sizin az kalmış ne güzel:)
Burdan yapıyorsun canım, sonra linki profil ayarlarında çizelge bölümü var oraya kopyalıyorsun.
Selam kızlar nasılsınız??
Lachesiscim senin callan amma zor ya, özellikle iki kalça hareketini hala tam becerebilmiş değilim. Bugün son 4 hareketi falan yapamadım, eve gelenler olduğundan, umarım kötü etkilemez?? Sadece bacaklara esnemeyi yaptım.
Yaptım çizelgeyi insallah olmuştur...
lachesis , ticker'dan hangi linki kopyalıyoruz?
url'yi kopyalıyorum öngörülen formatta değil diye uyarı veriyor kkboshayallersmile
Selam kızlar nasılsınız??
Lachesiscim senin callan amma zor ya, özellikle iki kalça hareketini hala tam becerebilmiş değilim. Bugün son 4 hareketi falan yapamadım, eve gelenler olduğundan, umarım kötü etkilemez?? Sadece bacaklara esnemeyi yaptım.
klik afferin kız sana
en en en süpe menün buydu şimdiye kadar sanırsam
Çok mersi arkadaşlarr...
inş. bundan sonrada hep böyle olcak menümm..
yalnız canım çok tatlı istiyor. acaba akşama minnacık bir tablet bitter yesem olurmu.
hem lessie ile 3 mil yürüyüşüm ve de 30 mekiğim de olacak.her akşam olduğu gibi.
1 kare bitterden bişi olmaz
ama bahsettiğimiz şey aynıysa
şu kutudakilerden yani
yoksa 80 grlık değil
Yaptım çizelgeyi insallah olmuştur...
lachesis , ticker'dan hangi linki kopyalıyoruz?
url'yi kopyalıyorum öngörülen formatta değil diye uyarı veriyor kkboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?