50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar dün eşimle sinemaya gittik, terry gilliam filmi Dr. Parnassus vardı kaçırmayalım dedik. Film tek kelimeyle mükemmeldi. Heath ledger'ın son filmi, ona adamışlar. Tom Waits falan oynuyor. Hala etkisindeyim, fantastik, psikodelik film sevenlere duyurulur.
Geçenlerde de The Fall'u izledim. O da çok güzeldi. Bugünlerde çok güzel filmler izledim çok mutluyum:)

Benim hepsine de ihtiyacım var sempatiksalakcinni, zaten esneme hareketlerine bayılıyom beceremesem de, ama esnekliğim arttı sırnaşık şey
Hepsini yapıyom ama tabi mola falan vereyiom bazı hareketler de, karın da bel dayanmıyo mesela. 2. yapışımdı bugün, kalçayı beceremediğimin farkındayım çünkü kalça kemiğin en üstü (yan tarafı) baya zorlanıyo. (işin komiği bi tarafı becemiyom diğer tarafı beceriyom :)) Ama dediğin kadar varmış canım, bugün daha iyi anladım, yaparken kaslar titriyo elektirik verilmiş gibi. Doğru yaptıkça daha etkili olacak.
Herşey bi yana, ben kendimi bildiğimden beri balık etli olduğumdan hafif tombişliğe hem alışkınım hem severim. Tek tahammül edemediğim yumuşak vücut, artık o problemi büyük oranda aştım. (son zamanlarda tek düzenli yaptığım hareket tibetti, belki onun da olumlu bi etkisi var. 3 haftadır falan haftada 1 spor yaptım çünkü, yeni başladım düzenli spora.

dulcicim hoşgeldin canım
:a015:

Hayırdır canım ya??? Eskiyi okumadım, bişi mi oldu???

Fragmanı süper gözüküyo cidden, ben de tek başıma mı gitsem :çok üzgünüm: :))
The Fall u ben de izlediydim, ben bi yerde kızı üzüşüne çok kızdıydım, ama cidden çok ayrı bi film opuyorumnanaktan

Ben de hep kalçamdan şikayetçiydim bu callanetics sayesinde onu da halledicem inşallah:) Karın hareketlerinde belini boynunu zorlamamaya dikkat et, benim de boynum ağrıyor o yüzünden elimle destek alıyorum.

Ay kıyamam, bekle o zaman beraber dvd den falan izlersiniz.
Ben de orda çok kızmıştım, kahrından öldürücekti garibimi

Ben de hep kalçamdan şikayetçiydim bu callanetics sayesinde onu da halledicem inşallah:) Karın hareketlerinde belini boynunu zorlamamaya dikkat et, benim de boynum ağrıyor o yüzünden elimle destek alıyorum.

Hee biliyom senin kalça efsane :tomato: sempatiksalakcinni Haklısın canım, zorlamamak gerek, zaten ilk seferlerde onlara ayak uydurmak imkansız. Zamanlar geliştircez kendimizi, ama sana tavsiyem adam akıllı bi saatte ve hareketleri hepsini yap. Bi bütün olduğunu düşünüyorum hareketlerin. Isınma, esneme falan bunlarsız olmaz. Bacak hareketleri de aynı zamanda kalçayı çok etkiliyo. Buarada sanırım en zoru ayak parmaklarının üzerinde durup 3 kademede pelvis hareketi yapıyo, acaip zor bişi :1ninca:

Pelvis kepçesiyle döngüsünü diyorsan sondaki onlar çok zor evet, kendileri bile zorlanıyorlar yani:)

Neyse kuzum ben kaçıyım, misafir gelicek yemek falan yapmam lazım, öpüyorum herkesi çok opuyorumnanaktan

Ay kıyamam, bekle o zaman beraber dvd den falan izlersiniz.
Ben de orda çok kızmıştım, kahrından öldürücekti garibimi

Heee öyle yaparız artıkın :lepi: Ay bi de kötü bişiden kurtulmak için dediği şey de çok süperdi ya opuyorumnanaktan Ben izleyeli çok oluyo filmi... yerimseniben

Pelvis kepçesiyle döngüsünü diyorsan sondaki onlar çok zor evet, kendileri bile zorlanıyorlar yani:)

Neyse kuzum ben kaçıyım, misafir gelicek yemek falan yapmam lazım, öpüyorum herkesi çok opuyorumnanaktan

Evet pelvisi döndürüyolarda sondaki değil, bacak bölümündeki Kolay gelsin canım, öptüüüüüüüüüm.

sorma canim;
ben ilk pzt. olmasini teklif etmistim zaten
ama herkes h.sonu diyeti bozuyoruz; pzt. tarti gunu olursa yanariz dediler; cumaya aldik.

ben de kendimi ekledim

sorma canim;
ben ilk pzt. olmasini teklif etmistim zaten
ama herkes h.sonu diyeti bozuyoruz; pzt. tarti gunu olursa yanariz dediler; cumaya aldik.

Ben hiiiiiiç bozmadım bayanssulusmile cuma akşam biraz bişi yediydim sadece sempatiksalakcinni

Naber canım? Ben cumadan bu yana sadece 100 gram verdim yaw, dayanamadım tartıldım yine :ecrin_bebek:

Ben hiiiiiiç bozmadım bayanssulusmile cuma akşam biraz bişi yediydim sadece sempatiksalakcinni

Naber canım? Ben cumadan bu yana sadece 100 gram verdim yaw, dayanamadım tartıldım yine :ecrin_bebek:

cmr. sabah,
yarim simit;
1 dilim tahil ekmegi kasar;

ogle,
nesfit-yagsiz sutle
1 ad. tadimca

ikindi (misafirlikteydik)
1 parcatavuk izgara,
3 kasik pilav
1 dilim borek
1 dilim pasta

aksam
1 dilim borek

pazar
sabah
zengin kahvalti

ogle yok

ogleden sonra
1 dondurmali sufle

aksam
1 ad. kozlenmis k. biber (peynirli)
1 kucuk kepekli ekmege kasarli tost

gece
1 ad. meyveli yogurtku kraker (60 kcal)-- dialarda satiliyor tavsiye ederim.

dulci
cok abartmis miyim?

cmr. misafirlik,
pazar da esimle h.sonu gezmesi bitirdi beni

ben de tartildim ama sonuc kotıydu :-((

boyle diyet olur mu yaa,
yine cok yemisim :-((

05/04/10
Sabah
2 dilim kepek ekmegi
1 dilim b.peynir, 1 ince dilim kasar
1 kucuk bal

Ara
2 ad. Etiform corekotlu, su

Ogle,
Yogurtlu ispanak
1 dilim borek
1 bardak elma suyu (sekersiz) -44 kcal

Ara
Sekersiz cay,
3 ad. Mavi-yesil keten tohumlu

Aksam
Sebze haslicam kendime sanirim.

Peppercim pazar günü güzel, ama cumartesi abartmışsın biraz, çünkü tavukla pilav yeterdi sana ama sen peşinden börek le pastayı götürmüşsün maşallak. Akşama sadece 1 dilim börek yediğinden öyle aman aman bi durum yok bence. Hem pazar günü çok yemediğinden dengelemişsindir Ne diyoz canım biz diyet yapmıyoz, elbet pasta börek de yicez. Niye kendimiz o güzelliklerden mahrum bırakalım. Cumaya kadar çok vaktin varç Hem sen bayadır 55.1 olduğunda kilo almazsın, için ferah olsun. Bi de 27 beden giyon daha ne istiyon kız :mymeka: Geçmiş olsun fıstık kaydirigubbakcemile3

boyle diyet olur mu yaa,
yine cok yemisim :-((

Kaşar yerine beyaz peynir ye canım, bi de ben hayatta yoğurtlu ispanakla doymam o yüzden yanına karbonhidrat şart. Ama börek yerine ekmek yeseydin daha iyi olurdu. Cmt yediğin börek nene yetmiyo boshayallersmile Yarın börek de yok tatlı da yok sana. Canın zımbırtıdan dolayı tatlı çekerse kuru meyve ye, ben öyle yapıyom artık naniknanik Akşama da kendine eziyet etme. İlla sadece sebze yicem diyosan 1 bardak süt iç yerimseniben :icecream: Ben hala dondurma yemedim, sevgülümü beklicem yemek için :)))

evet cnm, pazar biraz dengelemeye calistim kendimce iste;
bugun de oglen borek yemeyeydim iyidi ama :-((

olan oldu, aksami cok hafif gecirmem lazim.

simdi lachesis diyecek ki yine "once yiyip sonra agliyosun benim gibi diyecek "
)
aynen oyle valla.

haa bu arada k.validemi ne zamandir gormemistim;
beni gorunce cok zayiflamissin dedi; kisin iyiydin, simdi zayifsin dedi.
sevindim icin icinnnnnnkaydirigubbakcemile2

evet cnm,
bu hafta hamur isi ve tatli hakkimi doldurdum..

cumaya kadar yok artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…