50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

optum simdilik kocaman..
ben cikiyorum

bu arada,
klik ne super menu yapmissin; afeein kiz; ogrendin sonunda.
sen ogrendin biz cozuttuk

Bi de evcadısı şey diyodu yazın yediğin hurmalar kışın seni tırmalar mı ne öyle bişiydi işte :sm_confused: :))) Peppercim ama zayıf halini sevmemiş :)) Öptüm canım.

biraz önce karadutlu böğürtlenli magnumu üzerinize afiyet mideye indirdim. pişmanmıyım. pişmanım. ama mazeretim var adet olacağım. yardım edin kızlar.. kendimi kontrol edemiyorum..

optum simdilik kocaman..
ben cikiyorum

bu arada,
klik ne super menu yapmissin; afeein kiz; ogrendin sonunda.
sen ogrendin biz cozuttuk

çok teşekür ederim.ya benim evimde baskül yoktu,işyerimde tartılıyordum,kaç haftadır da burdaki tartı bozulmuştu,tartılamayınca bende motivasyon eksikliği oldu nedense.belirsizlikten olabilir.cumarrtesi günü kendime bir dijital baskül aldım,tekrar gaza geldim.
artık bozmam inşallah.
şimdide kocaman,sert ve sulu bir kırmızı elma yedim.normalde elma nadir yerimde diyet bölümünde okuyunca canım çekti.artık çantamda elma bulunduracağım süerkli.demin canım fena tatlı istiyordu.hatta akşam minik bir bitter için trufdan izinde koparmıştım ama
şimdi elmayı yiyince tatlı isteğimde gitti kaydirigubbakcemile3

biraz önce karadutlu böğürtlenli magnumu üzerinize afiyet mideye indirdim. pişmanmıyım. pişmanım. ama mazeretim var adet olacağım. yardım edin kızlar.. kendimi kontrol edemiyorum..

o nasıl bişey ya karadutlu böğürtlenli
ımmmh nası canım çekti şimdi
hadi sen adet olacaksın da bana noluyo
4. günde

dulcicim bu mesaj işte bugün canım o yüzden baya sıkkın

dulcicim bu mesaj işte bugün canım o yüzden baya sıkkın

Günde 4 saat yol cidden dile kolay canım ya, eşin de haklı tedirgin olmakla sen de haklısın, doğal olarak ne kendine ne de ailene ayırcak vaktin kalmıyor, bi de nöbet de tutuyorsun (yorgunluktan kalan vakit de verimli geçemez ki)... Sizin durumunuzu bilmiyorum ama canım, eğer tahinden ümidin hiç yoksa ve eşinin geliri iyiyse işi bırakmayı düşündün mü hiç?

slm kızlar..

bugün menüyü hiç yazasım gelmio.
saçma sapan oldu
kızlar yeşil elma yiyin tavsiye ederim zayıflamaya acayip yardımcı..:smiley-cool:

Afiyet olsun, benim favorimdir :icecream: Gün içinde yediklerine dikkat ettiysen niye üzüyon kendini, madem yedin, keyfini de sür. Öyle şeyler yemeden olur mu hiç

benim de bu ara beslenme düzenim bozuldu. mesela dün öğlene doğru güzel bir kahvaltı yaptım başka da bir şey yiyesim gelmedi. bugün öğle yemeğinde bir pizza yedim başka da bir şey yemedim o saatten sonra. dengesiz besleniyorum..

işte canım sorun bu
bana istifa et senin çalışmana gerek yok diyordu
ben de bırakamıyordum zaten kpss filan zor artık bundan sonra
bana dün mektup yazmış
hep istifa etmeni istiyordumya artık istifa etmeni istemiyorum diye en sonuna eklemiş
inşallah anlamışsındır diye
blöf yapıyor diye tahmin ediyorum ama canım çok sıkkın
:çok üzgünüm:

Son düzenleme:

Neden acaba kaydirigubbakcemile3

Anlamadım canım neyi ima ettiğini, anlar gibi oldum sadece... Trufcum tahin için her yolu denedin ve olmadıysa, istifa etmek bence uzak bi çözüm yolu olmamalı senin için. Kızın çok küçük ve kpss yi bu kadar büyütmene gerek yok ki, kendini hazır hissettiğinde tekrar hazırlanıp girersin. Eğer eşinle birbirinize çok bağlıysanız ve ona sonsuz güven duyuyorsan, bi de kızın bu yaşlarda sana çok ihtiyaç duyarken ve sen de onunla vakit geçirmek istiyorsan, istifa niye bu kadar uzak ihtimal. Eşin sanırım diş dokturu, onunla çalışabilirsin mesela?

slm kızlar..

bugün menüyü hiç yazasım gelmio.
saçma sapan oldu
kızlar yeşil elma yiyin tavsiye ederim zayıflamaya acayip yardımcı..:smiley-cool:

7 haftadır düzenli olarak hergün ara öğün olarak 1 yeşil elma yerim....ama öyle aman aman da bir etkisini hissetmedim ve görmedimde....ben zayıflatmasından çok sevdiğim için yiyorum....bir çok yerde zayıflama yardımcı diye duydum...

selamlar ben geldim:kedi:
keyifler nasıl,
trufcum biraz daha iyi misin:uhm:

selam canım
ben de bu kahve kokusu nerden geliyo diyordum olumunekankayizsmile
evde olsaydım kesin ağlıyo olurdum
ne yazıkki çok duygusal bir yapım var
balık burcunun bariz özelliği mafoldumben

selam canım
ben de bu kahve kokusu nerden geliyo diyordum olumunekankayizsmile
evde olsaydım kesin ağlıyo olurdum
ne yazıkki çok duygusal bir yapım var
balık burcunun bariz özelliği mafoldumben

espiri harikaydıkaydirigubbakcemile3
nöbette misin kuzu:uhm:
ben de yay burcuyum ama , inanılmaz duygusalım..
ota çöpe göz yaşı dökerimsenağlama
bak ne diycem sana ,
biraz izin alıp raporla birleştirsene ,iyice odaklanıp kpss'ye hazırlanırsın,hiç olmadı azıcık evde vakit geçirir biraz kendinle baş başa kalırsınsüprizzzzz

merhaba kızlar, annemi hastaneye yatırdım geldim. çarşamba ameliyat olucak. onunla uğraştık yoktum epeydir. ondan önce de teyzem yatmıştı çıkarmadı doktor. gidip gelmekten perişan olduk. giremedim buralara.
özledim hepinizi. :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…