optum simdilik kocaman..
ben cikiyorum
bu arada,
klik ne super menu yapmissin; afeein kiz; ogrendin sonunda.
sen ogrendin biz cozuttuk
biraz önce karadutlu böğürtlenli magnumu üzerinize afiyet mideye indirdim. pişmanmıyım. pişmanım. ama mazeretim var adet olacağım. yardım edin kızlar.. kendimi kontrol edemiyorum..
Benim hepsine de ihtiyacım var sempatiksalakcinni, zaten esneme hareketlerine bayılıyom beceremesem de, ama esnekliğim arttı sırnaşık şey
Hepsini yapıyom ama tabi mola falan vereyiom bazı hareketler de, karın da bel dayanmıyo mesela. 2. yapışımdı bugün, kalçayı beceremediğimin farkındayım çünkü kalça kemiğin en üstü (yan tarafı) baya zorlanıyo. (işin komiği bi tarafı becemiyom diğer tarafı beceriyom :)) Ama dediğin kadar varmış canım, bugün daha iyi anladım, yaparken kaslar titriyo elektirik verilmiş gibi. Doğru yaptıkça daha etkili olacak.
Herşey bi yana, ben kendimi bildiğimden beri balık etli olduğumdan hafif tombişliğe hem alışkınım hem severim. Tek tahammül edemediğim yumuşak vücut, artık o problemi büyük oranda aştım. (son zamanlarda tek düzenli yaptığım hareket tibetti, belki onun da olumlu bi etkisi var. 3 haftadır falan haftada 1 spor yaptım çünkü, yeni başladım düzenli spora.
Hayırdır canım ya??? Eskiyi okumadım, bişi mi oldu???
bugün biraz moralim bozuk
ve nöbetteyim
bıktım artık kamyon şoförü gibi 2 saat yol gidip
aynı yolu geri gelmekten
çok yoruluyorum
eve gidince spor yapsam eve vakit ayıramıyorum eve vakit ayırsam
kendime vakit ayıramıyorum
eşim de şikayetçi bu durumdan o da sıkıldı
yorucu bir şekilde çalışıp akşam evde çocuk bakıyor, gece sütünü veriyor
dinlenemeden tekrar işe gidiyor
haftada 6 gün çalışıyor
offf çıldırmak üzereyim ben de artık
bu yüzden tartıştık
korkuyorum yolda başına bişey gelecek diye diyor
eş durumu tayini versin artık şu sağlık bakanı ya
Allah ona benim yaşadıklarımın 1000 katını yaşatsın
kusura bakmayın başınızı ağrıttım
dertliyim
dulcicim bu mesaj işte bugün canım o yüzden baya sıkkın
biraz önce karadutlu böğürtlenli magnumu üzerinize afiyet mideye indirdim. pişmanmıyım. pişmanım. ama mazeretim var adet olacağım. yardım edin kızlar.. kendimi kontrol edemiyorum..
Günde 4 saat yol cidden dile kolay canım ya, eşin de haklı tedirgin olmakla sen de haklısın, doğal olarak ne kendine ne de ailene ayırcak vaktin kalmıyor, bi de nöbet de tutuyorsun (yorgunluktan kalan vakit de verimli geçemez ki)... Sizin durumunuzu bilmiyorum ama canım, eğer tahinden ümidin hiç yoksa ve eşinin geliri iyiyse işi bırakmayı düşündün mü hiç?
benim de bu ara beslenme düzenim bozuldu. mesela dün öğlene doğru güzel bir kahvaltı yaptım başka da bir şey yiyesim gelmedi. bugün öğle yemeğinde bir pizza yedim başka da bir şey yemedim o saatten sonra. dengesiz besleniyorum..
işte canım sorun bu
bana istifa et senin çalışmana gerek yok diyordu
ben de bırakamıyordum zaten kpss filan zor artık bundan sonra
bana dün mektup yazmış ve artık istifa etmeni istemiyorum diye en sonuna eklemiş
inşallah anlamışsındır diye
blöf yapıyor diye tahmin ediyorum ama canım çok sıkkın
:çok üzgünüm:
slm kızlar..
bugün menüyü hiç yazasım gelmio.
saçma sapan oldu
kızlar yeşil elma yiyin tavsiye ederim zayıflamaya acayip yardımcı..:smiley-cool:
selamlar ben geldim:kedi:
keyifler nasıl,
trufcum biraz daha iyi misin:uhm:
selam canım
ben de bu kahve kokusu nerden geliyo diyordum olumunekankayizsmile
evde olsaydım kesin ağlıyo olurdum
ne yazıkki çok duygusal bir yapım var
balık burcunun bariz özelliği mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?