bu hafta regl olucam;
yarin ve ya obur gun,
istahim fena.
napicam ben kizlar yaaa :-((
Terazi burcuyum ama yükselenim ikizler sırnaşık şey
Selam kahve kokusu
Kızlar tembellik hangi burcun özelliği? :)))
Terazi burcuyum ama yükselenim ikizler sırnaşık şey
merhaba kızlar, annemi hastaneye yatırdım geldim. çarşamba ameliyat olucak. onunla uğraştık yoktum epeydir. ondan önce de teyzem yatmıştı çıkarmadı doktor. gidip gelmekten perişan olduk. giremedim buralara.
özledim hepinizi. :sinifsinif:
ahh canım aynen ben de öyle yaaaa..pöfff yaaa
son günlerde hep cosuttm.hele su 2 gündür ..
az önce bir sürü sey yedm hem de ayaK üstü atıstırdımm((
yedim bissürü
son zamnlrda Kötüydüm ama hele su 2 gündür resmen saçmaladım yaaa
Allahımmmmm nisan sonuna 53 ün üstünde olmamam lazım yaaaa
regl öncesi benim de fena açıK oluyo istahımmm olsa da bitse de söyle üzerinden 4 gün geçse de tartılsam gerçeK Kilomu görsem de Kendimi toparlasam artıKyaaa
(
benim de nisan sonunda 53 olmamm lazım
hadi birlikte yapalım bu işi varmısın
varım canım varım yaaolumunekankayizsmile
motivasyon eKsiKliğim var bu dönemde özelliKle evde misafir olunca yemeKlerde ona göre oluyo, böreKler, yağlılar, Kremalılar, Kısırlar off off
trufum benim de hedef 53 su an.2 ay önce falan nisan sonu hedefimi 50-52 olaraK belirlemisim ama önce su 53 e bi gelem, zati 52 zor su an.
55.2 ydim ben cumadna beri almısımdır 55.5 imdir belKi
napcaz. nasıl bi yol izleyelim
trufçum sağolasın..annem kalça protezi ameliyatı olacak. platin takıcaklar işte. bakalım hayırlısı..
ikimizde aynı kiloda sayılırız o zaman
o böreklerin çöreklerin sadece ucundan accık yiceksin bazen hiç yemiceksin
spor olarak neler yapıyorsun
ben leslie plates ve callanetics üçlüsünü birleştirmeyi düşünüyorum
ama önce callan için lachesis ve dulcineadan yardım almam lazım
kaçı yapmışlar hangisi iyi olur
bi sürü var çünkü
bi de senin şu yağların adları cinsleri markası neydi tekrar bi yazıverirmisin
Ay ben ucundan ikizlerle bu haldeysem komple ikizler olduğumu düşünemiyom sempatiksalakcinniucundan accık tutmuş yine:teytey:
Ben akşam ayak üstü yedim bişiler canım, ayak üstü cidden çok sakat oluyo, o arada arkandan kovalıyolar gibi höpletiyon valla. Bozma moralini ama, geçen de korkmuştun ama kilo vermiştin kaydirigubbakcemile3ahh canım aynen ben de öyle yaaaa..pöfff yaaa
son günlerde hep cosuttm.hele su 2 gündür ..
az önce bir sürü sey yedm hem de ayaK üstü atıstırdımm((
yedim bissürü
son zamnlrda Kötüydüm ama hele su 2 gündür resmen saçmaladım yaaa
(
Ben de varım trufcum :lepi:benim de nisan sonunda 53 olmamm lazım
hadi birlikte yapalım bu işi varmısın
Canım callanı yesanın verdiği linkten indirdim, tüm hareketleri yapıyom ben, bunu yaparsan platese gerek yok zaten yapamazsın baya bi çalıştırıyo kasları.ikimizde aynı kiloda sayılırız o zaman
o böreklerin çöreklerin sadece ucundan accık yiceksin bazen hiç yemiceksin
spor olarak neler yapıyorsun
ben leslie plates ve callanetics üçlüsünü birleştirmeyi düşünüyorum
ama önce callan için lachesis ve dulcineadan yardım almam lazım
kaçı yapmışlar hangisi iyi olur
bi sürü var çünkü
bi de senin şu yağların adları cinsleri markası neydi tekrar bi yazıverirmisin
ınşallah canım, iyi haberlerini bekliyo olacağız. Sonrasında da yediklerinin hesabını bir bir sorarız aklinialirimsmilebiliyorum canım. bu yüzden çok endişeliyim. inşallh her şey yolunda gider . çok sağol tekrar.
selam canım
ben de bu kahve kokusu nerden geliyo diyordum olumunekankayizsmile
evde olsaydım kesin ağlıyo olurdum
ne yazıkki çok duygusal bir yapım var
balık burcunun bariz özelliği mafoldumben
merhaba kızlar, annemi hastaneye yatırdım geldim. çarşamba ameliyat olucak. onunla uğraştık yoktum epeydir. ondan önce de teyzem yatmıştı çıkarmadı doktor. gidip gelmekten perişan olduk. giremedim buralara.
özledim hepinizi. :sinifsinif:
GRİPİNCİM burdayken söyleyem hemen, tibetleri 9 yapıyon bugün.
Herkese iyi akşamlar canlar,nasılsınız? Uzak kaldım bu aralar sizden,öslediimmolumunekankayizsmile baya yoğundumda ondan fırsat bulamadaım çok girmeye,kesin Dulcineacımın gözleri aramıştır beni
allaaahh başım 2kat dönecek desene:bbo:kafamçokkarıştı
Aramaz mıyım canım ya kaydirigubbakcemile3 Özellikle cuma gecesi seni çok aradım, cozuttuydum da biraz.. Sen kızınca sağlam kızıyon ya, o yüzden keşke burda olsaydı dedim eyvahedigeldismile
Ha bi de geçen yesayla senin fotodan konuşuyodunuz ya, geyik yapıyonuz sandıydım çünkü resimleri önbellekten yüklemeye ayarlayınca senin resim bende gözükmedi, sonra bi baktım, anaaaaaaaaam, fidan boylu incecik çıtır bi gripin akannehir(oh be söyledim de rahatladım :ecrin_bebek: )
:kedi::kedi:kuzum sağol,ama gerçekten artık o kadar fit ve ince değilim malesef mafoldumben
ya valla itiraf etmek gerekirse benimde cozutasım var bu aralar,hiç rejim yapasım yok,aksine kusana kadar yemek istiyorum yaaaaa ufffklava: ama tutuyorum kendimi baya,napalım,hele bi 53ü göreyimde sonra azcık taviz vereyim rejimden diyorum
Bi de evcadısı şey diyodu yazın yediğin hurmalar kışın seni tırmalar mı ne öyle bişiydi işte :sm_confused: :))) Peppercim ama zayıf halini sevmemiş :)) Öptüm canım.
Ay ben ucundan ikizlerle bu haldeysem komple ikizler olduğumu düşünemiyom sempatiksalakcinni
Ben akşam ayak üstü yedim bişiler canım, ayak üstü cidden çok sakat oluyo, o arada arkandan kovalıyolar gibi höpletiyon valla. Bozma moralini ama, geçen de korkmuştun ama kilo vermiştin kaydirigubbakcemile3
Ben de varım trufcum :lepi:
Canım callanı yesanın verdiği linkten indirdim, tüm hareketleri yapıyom ben, bunu yaparsan platese gerek yok zaten yapamazsın baya bi çalıştırıyo kasları.
İnşallah canım, iyi haberlerini bekliyo olacağız. Sonrasında da yediklerinin hesabını bir bir sorarız aklinialirimsmile
Herkese iyi akşamlar canlar,nasılsınız? Uzak kaldım bu aralar sizden,öslediimmolumunekankayizsmile baya yoğundumda ondan fırsat bulamadaım çok girmeye,kesin Dulcineacımın gözleri aramıştır beni
ayy bende balığım,hiç sevmiyorum burcumu.Keşke başka bi burçtan olsaydım,ben olamadım ama çocuğumu kesinlikle planlayıp denk getiricem,baalık olmayacak.Allah korusun
geçmiş olsun canım
selam dulcicim,
ikizler burcu olsa gerek:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?