50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu hafta regl olucam;
yarin ve ya obur gun,

istahim fena.

napicam ben kizlar yaaa :-((

ahh canım aynen ben de öyle yaaaa..pöfff yaaa

son günlerde hep cosuttm.hele su 2 gündür ..
az önce bir sürü sey yedm hem de ayaK üstü atıstırdımm ((

yedim bissürü

son zamnlrda Kötüydüm ama hele su 2 gündür resmen saçmaladım yaaa

Allahımmmmm nisan sonuna 53 ün üstünde olmamam lazım yaaaa

regl öncesi benim de fena açıK oluyo istahımmm olsa da bitse de söyle üzerinden 4 gün geçse de tartılsam gerçeK Kilomu görsem de Kendimi toparlasam artıKyaaa

(

Selam kahve kokusu
Kızlar tembellik hangi burcun özelliği? :)))

ikizler olabilir dicektim

Terazi burcuyum ama yükselenim ikizler sırnaşık şey

yükselenin ikizlermiş

geçmiş olsun canım
Allah acil şifalar versin
nesi var annenin?

benim de nisan sonunda 53 olmamm lazım
hadi birlikte yapalım bu işi varmısın

varım canım varım yaaolumunekankayizsmile

motivasyon eKsiKliğim var bu dönemde özelliKle evde misafir olunca yemeKlerde ona göre oluyo, böreKler, yağlılar, Kremalılar, Kısırlar off off

trufum benim de hedef 53 su an.2 ay önce falan nisan sonu hedefimi 50-52 olaraK belirlemisim ama önce su 53 e bi gelem, zati 52 zor su an.

55.2 ydim ben cumadna beri almısımdır 55.5 imdir belKi

napcaz. nasıl bi yol izleyelim

ikimizde aynı kiloda sayılırız o zaman
o böreklerin çöreklerin sadece ucundan accık yiceksin bazen hiç yemiceksin
spor olarak neler yapıyorsun
ben leslie plates ve callanetics üçlüsünü birleştirmeyi düşünüyorum
ama önce callan için lachesis ve dulcineadan yardım almam lazım
kaçı yapmışlar hangisi iyi olur
bi sürü var çünkü
bi de senin şu yağların adları cinsleri markası neydi tekrar bi yazıverirmisin

ayy canım yağ Konusuna baslayalı ben de bi Kaç gün oldu yani geçen hafta basladım ama bi Kaç defa Kullandım simdiliK

marKa Konusunda bende çıKmazdayım canım

Karden alma ama o dogallıgı bozmus benim anlladıgım

talya marKası aldım ben.

biberiye,KeKiK,çileK,limon, nane,

limon ve nane yi almadı ben de daha.

susam falan da var aslında ama o tüylenme yapar diye onu Katmadım KaKao yagı Kattım çatlaKlara iyi gelir diye
lahana yağı alıcam ilK fırsatta o çoK etKili oluyomus

canım spor olaraK özel bi sey yapmıyorum

haftada 3 gün falan spor salonuna gidiyorum. orda step,minder falan oluyo

henüz düzenli yürümüyorum

spora da henüz düzenli gidemiyorum hazırlanmadan gireceğim sınav günü yaKlasıyor çünKü.

geçen ay Kendimi iyi Kısıtlamıstım regl sebep oluyo bu istahıma diye düsünorum.çöreK otu ve ruseym e de diKKat edemez oldm onların çov faydasını görmüstüm ben

onlara da yeniden diKKat etmeye baslıycam

ucundan accık tutmuş yine:teytey:
Ay ben ucundan ikizlerle bu haldeysem komple ikizler olduğumu düşünemiyom sempatiksalakcinni

Ben akşam ayak üstü yedim bişiler canım, ayak üstü cidden çok sakat oluyo, o arada arkandan kovalıyolar gibi höpletiyon valla. Bozma moralini ama, geçen de korkmuştun ama kilo vermiştin kaydirigubbakcemile3
Ben de varım trufcum :lepi:
Canım callanı yesanın verdiği linkten indirdim, tüm hareketleri yapıyom ben, bunu yaparsan platese gerek yok zaten yapamazsın baya bi çalıştırıyo kasları.
biliyorum canım. bu yüzden çok endişeliyim. inşallh her şey yolunda gider . çok sağol tekrar.
ınşallah canım, iyi haberlerini bekliyo olacağız. Sonrasında da yediklerinin hesabını bir bir sorarız aklinialirimsmile

Son düzenleme:
Herkese iyi akşamlar canlar,nasılsınız? Uzak kaldım bu aralar sizden,öslediimmolumunekankayizsmile baya yoğundumda ondan fırsat bulamadaım çok girmeye,kesin Dulcineacımın gözleri aramıştır beni

selam canım
ben de bu kahve kokusu nerden geliyo diyordum olumunekankayizsmile
evde olsaydım kesin ağlıyo olurdum
ne yazıkki çok duygusal bir yapım var
balık burcunun bariz özelliği mafoldumben

ayy bende balığım,hiç sevmiyorum burcumu.Keşke başka bi burçtan olsaydım,ben olamadım ama çocuğumu kesinlikle planlayıp denk getiricem,baalık olmayacak.Allah korusun

geçmiş olsun canım

Herkese iyi akşamlar canlar,nasılsınız? Uzak kaldım bu aralar sizden,öslediimmolumunekankayizsmile baya yoğundumda ondan fırsat bulamadaım çok girmeye,kesin Dulcineacımın gözleri aramıştır beni

Aramaz mıyım canım ya kaydirigubbakcemile3 Özellikle cuma gecesi seni çok aradım, cozuttuydum da biraz.. Sen kızınca sağlam kızıyon ya, o yüzden keşke burda olsaydı dedim eyvahedigeldismile

Ha bi de geçen yesayla senin fotodan konuşuyodunuz ya, geyik yapıyonuz sandıydım çünkü resimleri önbellekten yüklemeye ayarlayınca senin resim bende gözükmedi, sonra bi baktım, anaaaaaaaaam, fidan boylu incecik çıtır bi gripin akannehir (oh be söyledim de rahatladım :ecrin_bebek: )

allaaahh başım 2kat dönecek desene:bbo:kafamçokkarıştı

Yok kız sorun olmuyo, 3. yü yapcam yarın... Adamlar 3 5 7 diye çok iyi düşünmüşler valla.. ben geçen 7 nin son gününde başım azcık dönerel bitirince pek bi sevindirik olduydum nitekim 9 da da korktuğum kadar zorlanmadım. sempatiksalakcinni

:kedi::kedi:kuzum sağol,ama gerçekten artık o kadar fit ve ince değilim malesef mafoldumben
ya valla itiraf etmek gerekirse benimde cozutasım var bu aralar,hiç rejim yapasım yok,aksine kusana kadar yemek istiyorum yaaaaa ufffklava: ama tutuyorum kendimi baya,napalım,hele bi 53ü göreyimde sonra azcık taviz vereyim rejimden diyorum

Kız zaten orda biraz dediğin gibi çirozmuşsun kaydirigubbakcemile3 53 de kadınsı hatlar daha bi ortaya çıkar aklinialirimsmile Kilon güzel ama spora devam, bu sıralar bi gün ye bişiler canım. O kadar sıkma kendini.

canım ya ayak üstü yemek yok
sevdücen seni dal gibn görecek az kaldı 16 mayısa
nisan sonunda hepimiz53 olucaz
bu haftaki hedefimiz 500-700 gr arası
bu kadar verirsek iyi olur
dikkat edelim lütfen

ben çok iyi denk getirdim canım
ben eşim ve kızım hepimiz balığız hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…