50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evett canım,iyce çiğnemeden de yiyosun ayakta olunca,berbat oluyo.ay o zaman o yediğimi çörek otuyla ev egzersizleriyle kapatmıstım da o yüzden vermistim canım:)

su ara dikkat edemiyrum onlara.haftasonu da dikkat edemeyeceğim ev dısında olacagım için.

ve o zamanlar masajımı da yapıyodum canım simdi yapmaz oldum ama p.tesiden itibaren artık yapmaya baslıycam o çok etkili oluyo bölgesel incelmede

benim iç bacak tparlandı biraz basenler birbirine degmiyo artık, masajın etkisi de oldu iç bacak hereketinin yanısıra

bu arada tibetimi yaptım canım. 7 ledim bende bugün.

canım ya ayak üstü yemek yok
sevdücen seni dal gibn görecek az kaldı 16 mayısa
nisan sonunda hepimiz53 olucaz
bu haftaki hedefimiz 500-700 gr arası
bu kadar verirsek iyi olur
dikkat edelim lütfen

ayyy trufcumm insallah.ben de diycektim sana nisan sonu 53 hedefinin yanısıra haftalık hedefler belireyelim diye değilse veremessek nasıl olsa nisan sonuna daha vakit var diye rahat tutarız kendimizi

eger bu 500-700 gramın altında verenimiz olursa ona 45 dk tempolu yürüyüs cezası verelim haftada en az 4 gün

ya da daha uygun bi ceza

iyi aksamlar kizlar..

gripin nasilsin?
kocluguna tsk etme firsati bulamadik, sagolllll..

dulci cnm aksam yemegimle gurur duyabilirsin.

1 kase suzme yogurt
2 dilim tam tahilli ekmek,
az acili ezme;
1 tutam maydonoz
2-3 kasik haslanmis garnitur (havuc-bezelye, patates)

ayy kızlar bi önerim var

yediklerimizi -imkanımız odukça- gün bitiminde değil de öğün sonunda paylasalım böylelikle yanlıs bi sey yemissek veya fazla kaçırtmıssak diğer ögünde dengeleyelim

böyle daha iyi korumus olurz kendimizi

ben çok iyi denk getirdim canım
ben eşim ve kızım hepimiz balığız hihoyyyt

kııızz,sizin ev ev değil,akvaryuma dönmüşkaydirigubbakcemile3 ammmaaan ben kendime tahammül edemiyorum,benden 1-2 taneyi daha çekemezdim hiç mazallah.Size kolaylıklar diliyorum valla trufcum,zorkaydirigubbakcemile5

anaam ben her hafta yandım o zaman,şimdiden başlasam yürüyüşe 1 haftaya kadar bitirebilirmiyimkibilmiyorumkismile

canım ya ayak üstü yemek yok
sevdücen seni dal gibn görecek az kaldı 16 mayısa
nisan sonunda hepimiz53 olucaz
bu haftaki hedefimiz 500-700 gr arası
bu kadar verirsek iyi olur
dikkat edelim lütfen
Ayy valla trufcum umut kaynağımsın benim ya kaydirigubbakcemile3 Ben 100 ünü verdim cumaya kadar 55,5 olabilsem iyi olacak bakalım eyvahedigeldismile Akşamı fazla kaçırdım biraz ama öğle çok az yemiştim. Yeşil çay içem bari. Hesap yapayım cuma ayın 9 u. 9 da 55,5 olsam 16 sında 54,8, 23 ünde 54,1 veee 30 unda 53,5 :lepi: Kız cidden mümkünmüş. Sizin de bu hesap işte, hatta siz benden daha öndesiniz yerimseniben
hoopp orda durun;
ben cok caliskan bir ikizlerim
:hulya:
Taam canım, durdum ben kaydirigubbakcemile3 Çalışkan pepperim benim kaydirigubbakcemile O yüzden mi börek yiyon fıstık kaydirigubbakcemile3 Anca mı enerjin yetiyo :jeyyar:

siz nerdeki fotoğraftan bahsediyorsunuz kuzum.

hoopp orda durun;
ben cok caliskan bir ikizlerim

:hulya:

yaws ama benim hala ikizler burcuyla ilgili kanaatim devam ediyo ne yazıkki
kardeşim tam bir ikizler
senin yükselin farklıdır sen yükselenine uyuyorsundur

hmm 45 dk tempolu benden de 1 saat hadi bakalım.

abartı yok ama
ortada yemek de yok
bugün abarttında onumu telafi ettin sen.

anaam ben her hafta yandım o zaman,şimdiden başlasam yürüyüşe 1 haftaya kadar bitirebilirmiyimkibilmiyorumkismile

canım aslında imkanarımız elverdiğince bir düzen tutursak bu yürüyüs isinde çok daha kolay ulasrız ya hedeflerimize.

söyle kan dolasımını hızlandırıcı yağlardan sürüp tempolu yürüyecez sonra eve gelince de 20 dk kadar egzersiz sonra dus ,dus ta da yağ sürdüğümüz yerlere kese off ne güzel olur yaa kan dolasımı hızlanmayı geçer resmen uçar o zaman :))

bu arada kızlar ben geçen yıl düzenli yürüyüsler sayesinde 5 kiloya yakın vermistim yediklerimden de o derece kısmamıstım ama tam tempolu yürüyordum böyle kimsenin olmadıgı yerlerde büyük adımlar atıyordum yan tarafların hareketni hissetcek sekilde

hay sen çok yaşa emi

ben cumartesi günü 55,4 çıkmıştım 53,5 olsak o da güzel olur ama ondan yukarı çıkmamalıyız
tabiki mümkün ya
biz kilo veremicezde kim verecek motivasyon tavan yapmışken
her an herkes, herkesin önüne geçebilir yeterki gayretli olsun ve yeterki istesin canlarım

Aynen dediğin gibi canım ya, yasak koydum kendime, bi daha ayak üstü yersem davul olayım sempatiksalakcinni
Çörek otu aldım hala kullanmadım, canım benim bi daha söylesene napam ben otu :ecrin_bebek: Nasıl sana yardımcı oldu bu ot.
Kız iç bacaklar nasıl değmiyo yaw akannehir
Tibeti de bi gün söylüyon bi gün söylemiyon, dün de + verdim

dulci cnm aksam yemegimle gurur duyabilirsin.
1 kase suzme yogurt
2 dilim tam tahilli ekmek,
az acili ezme;
1 tutam maydonoz
2-3 kasik haslanmis garnitur (havuc-bezelye, patates)
Duydum fıstık, afiyet olsun, iyi akşamlar.

siz nerdeki fotoğraftan bahsediyorsunuz kuzum.
Gripincim sana zahmet yüklesene buraya aklinialirimsmile Yesa bulup koymuştu buraya canım fotoları. Bugün ne giydin kısmından sanırım.

kızlar şu an açlıktan geberiorum.. ama bu saattede bişey yemek istemiyorumbilmiyorumkismile

kuzucum açlıktan geberme
ne yiyebilirsin
saat o kadar geç değil
kuru kayısı kuru incir varsa 1-2 tane yeşil çayın yanında onlarda ye
yoksa şekersiz bir kahve yap onu iç bastırsın
ben biraz önce şekersiz ama süttozu koyduğum bir nescafe içtim. ilk defa. tadı gayet güzeldi valla gamyoncuiremsu

bende bi yeşil çay demliyim ozman trufcum. ben 6 da kesiyorumda yemek yemeyi..

saol canım:))

ayy söyle yani benim basenler öyle bi tasmıstı ki 60 kilodayken böyle altıma kilotlu çorap falan giydiğimde fena sürtüyordu yara oluyordu böyle pisik yarası gibi. simdi iç bacak çalıstırma hareketiin de faydasıyla o değmesi gitit biraz incelince diyorum canım

çörekotunu yemeklerden yarım saat önce (her defasında taze dövülmüs) suyla ya da yogurtla tüketiyorsun canım. ben ilk yapmaya basladıgımda bi 10 gün falan çok düzenli kullanmıstım ve 2 kiloya yakın vermistm simdi o kadar dikkat edemiyorum

kııızz,sizin ev ev değil,akvaryuma dönmüşkaydirigubbakcemile3 ammmaaan ben kendime tahammül edemiyorum,benden 1-2 taneyi daha çekemezdim hiç mazallah.Size kolaylıklar diliyorum valla trufcum,zorkaydirigubbakcemile5
:roflol: :roflol: Çok cadısın gripincim yaw Şeniz

kızlar şu an açlıktan geberiorum.. ama bu saattede bişey yemek istemiyorumbilmiyorumkismile
Süt iç bence ya da leblebi ya da meyve yerimseniben

Oooo maşallah canım 300 gram vermişsin 1 günde, ben şu an zaten senin peşinde koşturmaya çalışıyom ancak, en büyük motivasyonum "trufla aram açılmamalı ona yetişmeliyim" eyvahedigeldismile
Eline ağzına sağlık canım :lepi:

bu arada bi sonraki detoks günlerine muhakkak katılmak istiyorum insallah ya.

baklagili olanı nisan bitmeden denemek istiyoum ben de.nasıl olsa sonradan almaya meyilli bi sey bile olsa üzerine alamadan sevdigimle bulusayım en iyisi :) o gelmeden 2gün önce yapayım:)) o gelince de kıtlıktan çıkmıs gibi olurmusum hehe:))
:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…