trufçum sağolasın..annem kalça protezi ameliyatı olacak. platin takıcaklar işte. bakalım hayırlısı..
Ben akşam ayak üstü yedim bişiler canım, ayak üstü cidden çok sakat oluyo, o arada arkandan kovalıyolar gibi höpletiyon valla. Bozma moralini ama, geçen de korkmuştun ama kilo vermiştin kaydirigubbakcemile3
Ben de varım trufcum :lepi:
canım ya ayak üstü yemek yok
sevdücen seni dal gibn görecek az kaldı 16 mayısa
nisan sonunda hepimiz53 olucaz
bu haftaki hedefimiz 500-700 gr arası
bu kadar verirsek iyi olur
dikkat edelim lütfen
ben çok iyi denk getirdim canım
ben eşim ve kızım hepimiz balığız hihoyyyt
ayyy trufcumm insallah.ben de diycektim sana nisan sonu 53 hedefinin yanısıra haftalık hedefler belireyelim diye değilse veremessek nasıl olsa nisan sonuna daha vakit var diye rahat tutarız kendimizi
eger bu 500-700 gramın altında verenimiz olursa ona 45 dk tempolu yürüyüs cezası verelim haftada en az 4 gün
ya da daha uygun bi ceza
Ayy valla trufcum umut kaynağımsın benim ya kaydirigubbakcemile3 Ben 100 ünü verdim cumaya kadar 55,5 olabilsem iyi olacak bakalım eyvahedigeldismile Akşamı fazla kaçırdım biraz ama öğle çok az yemiştim. Yeşil çay içem bari. Hesap yapayım cuma ayın 9 u. 9 da 55,5 olsam 16 sında 54,8, 23 ünde 54,1 veee 30 unda 53,5 :lepi: Kız cidden mümkünmüş. Sizin de bu hesap işte, hatta siz benden daha öndesiniz yerimsenibencanım ya ayak üstü yemek yok
sevdücen seni dal gibn görecek az kaldı 16 mayısa
nisan sonunda hepimiz53 olucaz
bu haftaki hedefimiz 500-700 gr arası
bu kadar verirsek iyi olur
dikkat edelim lütfen
Taam canım, durdum ben kaydirigubbakcemile3 Çalışkan pepperim benim kaydirigubbakcemile O yüzden mi börek yiyon fıstık kaydirigubbakcemile3 Anca mı enerjin yetiyo :jeyyar:hoopp orda durun;
ben cok caliskan bir ikizlerim
:hulya:
Kız zaten orda biraz dediğin gibi çirozmuşsun kaydirigubbakcemile3 53 de kadınsı hatlar daha bi ortaya çıkar aklinialirimsmile Kilon güzel ama spora devam, bu sıralar bi gün ye bişiler canım. O kadar sıkma kendini.
hoopp orda durun;
ben cok caliskan bir ikizlerim
:hulya:
ayyy trufcumm insallah.ben de diycektim sana nisan sonu 53 hedefinin yanısıra haftalık hedefler belireyelim diye değilse veremessek nasıl olsa nisan sonuna daha vakit var diye rahat tutarız kendimizi
eger bu 500-700 gramın altında verenimiz olursa ona 45 dk tempolu yürüyüs cezası verelim haftada en az 4 gün
ya da daha uygun bi ceza
iyi aksamlar kizlar..
gripin nasilsin?
kocluguna tsk etme firsati bulamadik, sagolllll..
dulci cnm aksam yemegimle gurur duyabilirsin.
1 kase suzme yogurt
2 dilim tam tahilli ekmek,
az acili ezme;
1 tutam maydonoz
2-3 kasik haslanmis garnitur (havuc-bezelye, patates)
anaam ben her hafta yandım o zaman,şimdiden başlasam yürüyüşe 1 haftaya kadar bitirebilirmiyimkibilmiyorumkismile
hmm 45 dk tempolu benden de 1 saat hadi bakalım.
kııızz,sizin ev ev değil,akvaryuma dönmüşkaydirigubbakcemile3 ammmaaan ben kendime tahammül edemiyorum,benden 1-2 taneyi daha çekemezdim hiç mazallah.Size kolaylıklar diliyorum valla trufcum,zorkaydirigubbakcemile5
anaam ben her hafta yandım o zaman,şimdiden başlasam yürüyüşe 1 haftaya kadar bitirebilirmiyimkibilmiyorumkismile
Ayy valla trufcum umut kaynağımsın benim ya kaydirigubbakcemile3 Ben 100 ünü verdim cumaya kadar 55,5 olabilsem iyi olacak bakalım eyvahedigeldismile Akşamı fazla kaçırdım biraz ama öğle çok az yemiştim. Yeşil çay içem bari. Hesap yapayım cuma ayın 9 u. 9 da 55,5 olsam 16 sında 54,8, 23 ünde 54,1 veee 30 unda 53,5 :lepi: Kız cidden mümkünmüş. Sizin de bu hesap işte, hatta siz benden daha öndesiniz yerimseniben
Taam canım, durdum ben kaydirigubbakcemile3 Çalışkan pepperim benim kaydirigubbakcemile O yüzden mi börek yiyon fıstık kaydirigubbakcemile3 Anca mı enerjin yetiyo :jeyyar:
Aynen dediğin gibi canım ya, yasak koydum kendime, bi daha ayak üstü yersem davul olayım sempatiksalakcinni
evett canım,iyce çiğnemeden de yiyosun ayakta olunca,berbat oluyo.ay o zaman o yediğimi çörek otuyla ev egzersizleriyle kapatmıstım da o yüzden vermistim canım:)
ve o zamanlar masajımı da yapıyodum canım simdi yapmaz oldum ama p.tesiden itibaren artık yapmaya baslıycam o çok etkili oluyo bölgesel incelmede
benim iç bacak tparlandı biraz basenler birbirine degmiyo artık, masajın etkisi de oldu iç bacak hereketinin yanısıra
bu arada tibetimi yaptım canım. 7 ledim bende bugün.
Duydum fıstık, afiyet olsun, iyi akşamlar.dulci cnm aksam yemegimle gurur duyabilirsin.
1 kase suzme yogurt
2 dilim tam tahilli ekmek,
az acili ezme;
1 tutam maydonoz
2-3 kasik haslanmis garnitur (havuc-bezelye, patates)
Gripincim sana zahmet yüklesene buraya aklinialirimsmile Yesa bulup koymuştu buraya canım fotoları. Bugün ne giydin kısmından sanırım.siz nerdeki fotoğraftan bahsediyorsunuz kuzum.
kızlar şu an açlıktan geberiorum.. ama bu saattede bişey yemek istemiyorumbilmiyorumkismile
kuzucum açlıktan geberme
ne yiyebilirsin
saat o kadar geç değil
kuru kayısı kuru incir varsa 1-2 tane yeşil çayın yanında onlarda ye
yoksa şekersiz bir kahve yap onu iç bastırsın
ben biraz önce şekersiz ama süttozu koyduğum bir nescafe içtim. ilk defa. tadı gayet güzeldi valla gamyoncuiremsu
Aynen dediğin gibi canım ya, yasak koydum kendime, bi daha ayak üstü yersem davul olayım sempatiksalakcinni
Çörek otu aldım hala kullanmadım, canım benim bi daha söylesene napam ben otu :ecrin_bebek: Nasıl sana yardımcı oldu bu ot.
Kız iç bacaklar nasıl değmiyo yaw akannehir
Tibeti de bi gün söylüyon bi gün söylemiyon, dün de + verdim
.
:roflol: :roflol: Çok cadısın gripincim yaw Şenizkııızz,sizin ev ev değil,akvaryuma dönmüşkaydirigubbakcemile3 ammmaaan ben kendime tahammül edemiyorum,benden 1-2 taneyi daha çekemezdim hiç mazallah.Size kolaylıklar diliyorum valla trufcum,zorkaydirigubbakcemile5
Süt iç bence ya da leblebi ya da meyve yerimsenibenkızlar şu an açlıktan geberiorum.. ama bu saattede bişey yemek istemiyorumbilmiyorumkismile
Oooo maşallah canım 300 gram vermişsin 1 günde, ben şu an zaten senin peşinde koşturmaya çalışıyom ancak, en büyük motivasyonum "trufla aram açılmamalı ona yetişmeliyim" eyvahedigeldismileben cumartesi günü 55,4 çıkmıştım 53,5 olsak o da güzel olur ama ondan yukarı çıkmamalıyız
tabiki mümkün ya
biz kilo veremicezde kim verecek motivasyon tavan yapmışken
her an herkes, herkesin önüne geçebilir yeterki gayretli olsun ve yeterki istesin canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?