Kız ben de pantolon yırtıp duruyomsaol canım:))
ayy söyle yani benim basenler öyle bi tasmıstı ki 60 kilodayken böyle altıma kilotlu çorap falan giydiğimde fena sürtüyordu yara oluyordu böyle pisik yarası gibi. simdi iç bacak çalıstırma hareketiin de faydasıyla o değmesi gitit biraz incelince diyorum canım
çörekotunu yemeklerden yarım saat önce (her defasında taze dövülmüs) suyla ya da yogurtla tüketiyorsun canım. ben ilk yapmaya basladıgımda bi 10 gün falan çok düzenli kullanmıstım ve 2 kiloya yakın vermistm simdi o kadar dikkat edemiyorum
katrecim o detoksta iş yok gerçekten bak
detoks metoks değil o boşver o işleri sen
ben dulcicimi dinlemedim gel sen beni dinle
bizim yöntemle zayıflamak daha zevkli ve daha keyifli.
biz birbirimizin motivasyonuyuz canım. nerdeyse hepimizin kilosu aynı.
lachesisimin boyu uzun o yüzden kilosu 57 o da bizden sayılır
yesacım da yakında bize yetişecek zaten
ohhh daha ne olsun
hep birlikte 53 oluyoruz oleeeeeeeeeey.
kilosu 59- 60- olan arkadaşlar sizler benim sadece 2 ay önceki olduğum kilodasınız
siz de 2 ay sonra 55 li kilolara gelebilirsiniz
çok kolay inanmak ve uygulamak lazım.
Kız ben de pantolon yırtıp duruyom
He seferinde çörek otu dövcem yani CADIARZU siz geçen gün iştah kesiyo dediydiniz ben o yüzden vazgeçtim zaten çok aç oturmuyom yemeğe, ama demek ki başka bi faydası da var. Yarından itibaren 1 tatlı kaşığı kendim dövüp yicem öğünlerden önce :lepi:
:lepi:katrecim o detoksta iş yok gerçekten bak
detoks metoks değil o boşver o işleri sen
ben dulcicimi dinlemedim gel sen beni dinle
bizim yöntemle zayıflamak daha zevkli ve daha keyifli.
biz birbirimizin motivasyonuyuz canım. nerdeyse hepimizin kilosu aynı.
lachesisimin boyu uzun o yüzden kilosu 57 o da bizden sayılır
ohhh daha ne olsun
hep birlikte 53 oluyoruz oleeeeeeeeeey.
kilosu 59- 60- olan arkadaşlar sizler benim sadece 2 ay önceki olduğum kilodasınız
siz de 2 ay sonra 55 li kilolara gelebilirsiniz
çok kolay inanmak ve uygulamak lazım.
ohhh daha ne olsun
hep birlikte 53 oluyoruz oleeeeeeeeeey.m.
canımcım o zaman seninde iç backları çalıstırman lazımm,çalıstırıyosan da daha çok çalıstırman lazım
canım tok tutmasının yanısıra wc ye çok çıkarıyo ama iste her defasında dövmek bazen usandıırıyo bazen insanın vakti olmuyo o yüzden ben de tam bi tutarlılık göstremedim.
:lepi:
Anca bu kadar güzel anlatılır yaw Şeniz Ay içim içime sığmıyo canım trufcum yaw, en son ortaokulda 53 kiloydum (ama kıyafetle karnım tok falan, demek ki en az 52 kilo olmam şart delikafadulden)
Kızlar buarada örnek olsun size: Yanımda patetes kızartması yendi, kokusu buram buram burnumda ama bi tane bile almak aklımın ucundan geçmedi :1closedeyes: Bu sadece şimdi değil haftada en az 2 kez böyle şeyler yaşanıyo :1closedeyes:
Kız ben de pantolon yırtıp duruyom
He seferinde çörek otu dövcem yani CADIARZU siz geçen gün iştah kesiyo dediydiniz ben o yüzden vazgeçtim zaten çok aç oturmuyom yemeğe, ama demek ki başka bi faydası da var. Yarından itibaren 1 tatlı kaşığı kendim dövüp yicem öğünlerden önce :lepi:
Ben bunu bilmiyodum cimcimem yaw Şeniz Ama ben senin bu hafta yarışa sokmam valla, çünkü önceki kilon belirsiz lülülülülülü
1- regl iken metabolizma 2 kat calisir
2- bu yuzden regl iken spor yaparsaniz regl bittikten 3 gun sonra tartiya ciktiginizda yok canim hadi ordan anammmmm dersiniz (ALINTIDIR)
3-ben de regl oldugumdan ve de surekli bi seyler yaptigimdan bu pazar ya da cumartesi gercek kilomu gorecegiz insallahhhhh suphaneke amin
kızlar ben bacaklar için leg magic denilen aletten ve selülitler için de clarins'in kremini aldımkaydirigubbakcemile2zemuszemus
yarın elimde olacakzemuszemus
deneyimlerimi paylaşırım buradankaydirigubbakcemile2
Ben bunu bilmiyodum cimcimem yaw Şeniz Ama ben senin bu hafta yarışa sokmam valla, çünkü önceki kilon belirsiz lülülülülülü
Güle güle kullan canım kaydirigubbakcemile2
Ben bunu bilmiyodum cimcimem yaw Şeniz Ama ben senin bu hafta yarışa sokmam valla, çünkü önceki kilon belirsiz lülülülülülüile2
benim de içim içime sığmaz her bahar geldiğinde
hücrelerimde çiçekler gibi açar yeniden
hele o istanbuldaki laleler gözümde tüter
şimdi tam zamanıdır istanbulda olmanın
ordaki tarihi dokuyu yaşamanın
vapura binip adalara gitmenin
emirganda bir çay içmenin
fethi paşada güneş doğuşunu seyretmenin
kız kulesi, istiklal ve pierre lotti
eminönünde martılara simit vermenin tam zamanıdır
alkisalkisalkis:lepi:
bu şiirimsi şeyi şimdi uydurdum
acaip canım istanbula gitmek istiyor
3 sene kalıp unutamadığım
çok sevdiğim şehir
istanbulda laleler açtımı
erguvanlar açtımı kızlar
bi haber edin hele
kızlarrr nassınızz ?
Kız sen şair misin yaw kaydirigubbakcemile3 Pek de özlemiş buraları fıstığım, laleler daha tam açmadı sanırsam (en son yürüyüşümde hızla göz gezdirdim hayal mayal aklıma geliyo valla), kaç gündür dışarı da çıkmıyom ki :kedi:
benim de içim içime sığmaz her bahar geldiğinde
hücrelerimde çiçekler gibi açar yeniden
hele o istanbuldaki laleler gözümde tüter
şimdi tam zamanıdır istanbulda olmanın
ordaki tarihi dokuyu yaşamanın
vapura binip adalara gitmenin
emirganda bir çay içmenin
fethi paşada güneş doğuşunu seyretmenin
kız kulesi, istiklal ve pierre lotti
eminönünde martılara simit vermenin tam zamanıdır
bu şiirimsi şeyi şimdi uydurdum
acaip canım istanbula gitmek istiyor
3 sene kalıp unutamadığım
çok sevdiğim şehir
istanbulda laleler açtımı
erguvanlar açtımı kızlar
bi haber edin hele
dulcicim sen 53 ün altına düşeceksin bakta gör
sen o patates kızartamasını yemedinya kesin düşeceksin
irade küpüm benim
Kız zaten atıyom da taş gibi pantolonlara içim gidiyo valla :kedi: Daha doyamadan yırtıyom, 3 değil 5 değil, çok yırttım ben öyle ohaoldumsmilekaydirigubbakcemile3 pantolonlar dayanmıyomu kuzuuu? yerim seni,at gitsin onları senden kımetlimi canıımŞeniz
canım ben tibetimi yaptım 9 kezkafamçokkarıştı artımı verebilirsin
ney ney neyyyyyyyyyyyyyy :mymeka: bebebeeemm dun sen benim yaptiklarini gormedin sanirim sayfa yetmedi artik yazamazsiniz mesaj hakkiniz bitmis falan gibilerinden bi seyler dedi :roflol:
1- regl iken metabolizma 2 kat calisir
2- bu yuzden regl iken spor yaparsaniz regl bittikten 3 gun sonra tartiya ciktiginizda yok canim hadi ordan anammmmm dersiniz (ALINTIDIR)
3-ben de regl oldugumdan ve de surekli bi seyler yaptigimdan bu pazar ya da cumartesi gercek kilomu gorecegiz insallahhhhh suphaneke amin
@trufcugum canim benim yaaaaaaaaaa kiyamam ben sana hic sikma canini diyecegim canim benim de isin icinde olan sensin valla her sey cok iyi olur insallah en en cok
tamam yaa 50 ile girmis olayim yaaa her halikarda birinciyim alemin birincisiyim ben kiroyum ammaaaaaa olumunekankayizsmile pek cok civitiyorum ben bu aralar ama hadi hayirlisi bakalim sanirim iiyiye isaret aaa bugun bi de 2 ust 2 canta aldim yarin da cikacagim alisverise ohhh mis (tatile girdik biz bu arada easter tatili soyledim mi ben :lepi:
@LINGUIST iyiiz canim meslaktasim senden naber yaa ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?