50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

desteğin için sağol cimcimem
bu arada bi sürü bişi yapmışın gördüm
kimbilir ne yedinde onu yakmak için yaptın dedim hatta içimden ohaoldumsmile
arı gibi çalışmışsın sabahtan beridir çok spor yapmışsın hakikaten
tebrikler

kızlar ben bacaklar için leg magic denilen aletten ve selülitler için de clarins'in kremini aldımkaydirigubbakcemile2zemuszemus
yarın elimde olacakzemuszemus
deneyimlerimi paylaşırım buradankaydirigubbakcemile2

katrece saraçın gösterdiği hareket de etkili canım
ama ikisini bir yaparken hangisinin etki ettiğini bilemezsin
sen 1 ay leg magic çalış bakalım sonra sonuçları paylaşırsın

Ben bunu bilmiyodum cimcimem yaw Şeniz Ama ben senin bu hafta yarışa sokmam valla, çünkü önceki kilon belirsiz lülülülülülü

Güle güle kullan canım kaydirigubbakcemile2

he ya belkide 52 kilo olmuştum diyecek sonra 48,95365456565 olacak dicekki ben 3 kilo verdim birinciyim
hele bi açıkla bakalım cuma günkü kilon kaçtı.

selam şekerler naber......nasılsınız bakalım görüşmeyeli

kızlarrr nassınızz ?
Hoşgeldin zuzum, motivasyonumuz tavan yapmış durumda delikafadulden Nisan sonunda 53 olmayı planlıyoz :lepi:
Baaa ne kabul etmem, sen geçen gün geceden 49 gelmiştin aklinialirimsmile

Sen neredesin şu an canım?

saol yesacım sen nassın? güle güle giy cicilerini kaydirigubbakcemile3

saolasin bebeeem yarin yine alacagim insallah ohh mis yaa yaza dugun var bi de amcamin kizinin ona da bi sey almam lazim bakalim hayilrisi Şeniz

yawrim sen benden mi bahsedion yaaa:mymeka: yaa tamam diyorum 50den baslamis kabul edin valla bilmiyorum kilomu ben cumartsi ya da cuma ya da pazar tartilip kilomu soylerim insallah birinciligimi de ilan ederim :sm_cool:

valla bilsem bi 49.5 ciktim bi 51 bi 51.5 iyice civitmis durumda

valla yediklerimi de yazdim canim dun bi de 1 saat utu 1 saat de temizlik yapmistim onlari yazmayi unutmusum ehhehe neyse ben yine bi seyler yapayim bari uyucam burda az kaldi mirmirmirmir

Son düzenleyen: Moderatör:
anam tamam 49 kabul edin bu halde bile gecerim canim ben seni ozelikle heheh gelin gelin 10 ar 10 ar gelin bu haftanin galibi benim uleynnnnnnnnnnnnn kkimse gecemiyicikkkk hehehe

kocum hosgelmissin gormemissindir belki dun yaptiklarini bi daha kopyalayip yapistiriyim mi hehehe ornek olsun arkadaslara da :))

kızlarrr nassınızz ?

iyiyiz hoşuz güzeliz zayıfız daha zayıf olcaz canım sen nasılsın

güle güle giy cicilerini
iyi tatiller sana bakalım
kaç günlük bu easter tatili

aynen aynen vereliniortak
(bu arada koçluğun için teşekkür ederim. bu hafta kilo bildirim gününe alışamadık ondan geç kaldı)
yeni koç kim onu bile bilmiyorum.

iyiyiz canım
sen anlat hala
kaç mekik
kaç iç bacak
kaç ters mekik
kaç saat yürüyüş
kaç ince dilim kepek ekmeği
kaç dk ip atlama
kaç...
kaç......
kaç........

yaptın anlat bakalım
haberler sende oluyo
bizde kıskanıyoz genelde

YESA CıMCıMESı yazmayı unutmuşum canım, tam hedefine ulaşmadan alışveriş yapma çok bi de sen daha yeni işe başladın ne tatili cadıııı :)))) Fotolarını çek de görek bi de :))

gördüm ben yesacım ama sen genede yapıştırda utanalım ......:kedi: süper gidiyorsun

tşkler cnm sen nassın opuyorumnanaktan

Hoşgeldin zuzum, motivasyonumuz tavan yapmış durumda delikafadulden Nisan sonunda 53 olmayı planlıyoz :lepi:

Baaa ne kabul etmem, sen geçen gün geceden 49 gelmiştin aklinialirimsmile

saol guzum ne güzel ya bende nisan sonu 53 olmak istiyom ama ben 2 gündürr çok fena beslendim yemek değil ıvır zıvır yedim :mymeka: klava: midem bulanıyo artıkın -tatlicadiarzu- halbuki baya bi istikrarlı gidiyodum yaw :gitme:

canım kuşadasındayım

hmmmohaoldumsmile güzel soru,kem küm
offf uyudum kaldım yapamadım yaaamafoldumben
inşallah bi daha olmaz böyle

valla ole oldu canim yaa yeni ise basladim direkt tatil ki tekrar ise baslicam sonra da turkiyeye gitcem bi 10-12 gun kadar hehehe valla isim ayna cal cal oyna hehhe

canim 20si sali gunu tekrar basliyoruz insallah benim de 27sinde biletim var hehhe ama sorun cikmiyor rahatim ben :)

@KOCUM
saoalsin kocum benim yapistirayim hemen :)

@SPATZ canim yaa isin gucun yemek yaa her gelisinde yediklerini yaziyosun bi kere gormedim su kadar mekik su kadar sunu yaptim dedgiini hehe:)

anam tamam 49 kabul edin bu halde bile gecerim canim ben seni ozelikle heheh gelin gelin 10 ar 10 ar gelin bu haftanin galibi benim uleynnnnnnnnnnnnn kkimse gecemiyicikkkk hehehe

Geç cimcimem, ben bu ay sonu 53 olayım da istediğin kadar geç beni kaydirigubbakcemile3 Benim esas rakiplerim truf katrece ve linguist zaten yerimseniben

önemli değil canım,suleulku yeni koç

tufcum bugün sadece leslie ile 4 mil yürüyüş ile sadece tibetimi yapabildim.......yemek hazırladım akşam için...... bulaşık falan derken anca yetişebildim kursa.......

kursa gitmeden yemek yiyelim geç gelecez diye acele etmiştim hareketlerimi yapamadım.boşuna etmişim 6 da bitti kurs.....yarına inş daha iyi olacak....

sizi gördüm daha iyi oldum şeker yerimseniben olalım artık ya kıyafetler çok kötü duruyo şu son kilocuklarımızda werip üstümüze oturan şeyler alalım garii hihoyyyt
Şeniz :1hug:

ya ben şimdi bi tatlı yedim kiiii...hmmm nefisti nefis:asigim:

hmm demek öyle
biz de bi zayıflıycaz
bi zayıflıycaz
53 olcaz
sen de tatlında birlikte 55 te kalacaksın
(oh canıma değsin insanın canını çektirmek neymiş anla)
kokusu geldi ta yaaaa o her neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…