ney ney neyyyyyyyyyyyyyy :mymeka: bebebeeemm dun sen benim yaptiklarini gormedin sanirim sayfa yetmedi artik yazamazsiniz mesaj hakkiniz bitmis falan gibilerinden bi seyler dedi :roflol:
1- regl iken metabolizma 2 kat calisir
2- bu yuzden regl iken spor yaparsaniz regl bittikten 3 gun sonra tartiya ciktiginizda yok canim hadi ordan anammmmm dersiniz (ALINTIDIR)
3-ben de regl oldugumdan ve de surekli bi seyler yaptigimdan bu pazar ya da cumartesi gercek kilomu gorecegiz insallahhhhh suphaneke amin
@trufcugum canim benim yaaaaaaaaaa kiyamam ben sana hic sikma canini diyecegim canim benim de isin icinde olan sensin valla her sey cok iyi olur insallah en en cok
kızlar ben bacaklar için leg magic denilen aletten ve selülitler için de clarins'in kremini aldımkaydirigubbakcemile2zemuszemus
yarın elimde olacakzemuszemus
deneyimlerimi paylaşırım buradankaydirigubbakcemile2
Ben bunu bilmiyodum cimcimem yaw Şeniz Ama ben senin bu hafta yarışa sokmam valla, çünkü önceki kilon belirsiz lülülülülülü
Güle güle kullan canım kaydirigubbakcemile2
iyiceyiz tatlım,hoşgeldin
sen nasılsın?
Hoşgeldin zuzum, motivasyonumuz tavan yapmış durumda delikafadulden Nisan sonunda 53 olmayı planlıyoz :lepi:kızlarrr nassınızz ?
Baaa ne kabul etmem, sen geçen gün geceden 49 gelmiştin aklinialirimsmiletamam yaa 50 ile girmis olayim yaaa her halikarda birinciyim alemin birincisiyim ben kiroyum ammaaaaaa olumunekankayizsmile pek cok civitiyorum ben bu aralar ama hadi hayirlisi bakalim sanirim iiyiye isaret aaa bugun bi de 2 ust 2 canta aldim yarin da cikacagim alisverise ohhh mis (tatile girdik biz bu arada easter tatili soyledim mi ben :lepi:
Sen neredesin şu an canım?aynen yaa,bende 5sene yaşadım İstanbulda,aşığım oraya.Hala gözümde tütüyor,simiti,patsosu,çiçekleri,martıları,boğazı,vapur sesleri,insanların koşturmacası,hava kirliliğini bile özlediiimmm:sinifsinif:
saol yesacım sen nassın? güle güle giy cicilerini kaydirigubbakcemile3
desteğin için sağol cimcimem
bu arada bi sürü bişi yapmışın gördüm
kimbilir ne yedinde onu yakmak için yaptın dedim hatta içimden ohaoldumsmile
arı gibi çalışmışsın sabahtan beridir çok spor yapmışsın hakikaten
tebrikler
he ya belkide 52 kilo olmuştum diyecek sonra 48,95365456565 olacak dicekki ben 3 kilo verdim birinciyim
hele bi açıkla bakalım cuma günkü kilon kaçtı.
kızlarrr nassınızz ?
tamam yaa 50 ile girmis olayim yaaa her halikarda birinciyim alemin birincisiyim ben kiroyum ammaaaaaa olumunekankayizsmile pek cok civitiyorum ben bu aralar ama hadi hayirlisi bakalim sanirim iiyiye isaret aaa bugun bi de 2 ust 2 canta aldim yarin da cikacagim alisverise ohhh mis (tatile girdik biz bu arada easter tatili soyledim mi ben :lepi:
@LINGUIST iyiiz canim meslaktasim senden naber yaa ?
aynen yaa,bende 5sene yaşadım İstanbulda,aşığım oraya.Hala gözümde tütüyor,simiti,patsosu,çiçekleri,martıları,boğazı,vapur sesleri,insanların koşturmacası,hava kirliliğini bile özlediiimmm:sinifsinif:
selam şekerler naber......nasılsınız bakalım görüşmeyeli
selam şekerler naber......nasılsınız bakalım görüşmeyeli
Hoşgeldin zuzum, motivasyonumuz tavan yapmış durumda delikafadulden Nisan sonunda 53 olmayı planlıyoz :lepi:
Baaa ne kabul etmem, sen geçen gün geceden 49 gelmiştin aklinialirimsmile
Sen neredesin şu an canım?
Sen neredesin şu an canım?
Kız sen şair misin yaw kaydirigubbakcemile3 Pek de özlemiş buraları fıstığım, laleler daha tam açmadı sanırsam (en son yürüyüşümde hızla göz gezdirdim hayal mayal aklıma geliyo valla), kaç gündür dışarı da çıkmıyom ki :kedi:
OLEEEEEEEY evet düşeceğim opuyorumnanaktan Ben de amma gaza gelmeye müsait bi insanım delikafadulden
Kız zaten atıyom da taş gibi pantolonlara içim gidiyo valla :kedi: Daha doyamadan yırtıyom, 3 değil 5 değil, çok yırttım ben öyle ohaoldumsmile
Dün de yaptın mı canım?
anam tamam 49 kabul edin bu halde bile gecerim canim ben seni ozelikle heheh gelin gelin 10 ar 10 ar gelin bu haftanin galibi benim uleynnnnnnnnnnnnn kkimse gecemiyicikkkk hehehe
iyiyiz hoşuz güzeliz zayıfız daha zayıf olcaz canım sen nasılsın
güle güle giy cicilerini
iyi tatiller sana bakalım
kaç günlük bu easter tatili
aynen aynen vereliniortak
(bu arada koçluğun için teşekkür ederim. bu hafta kilo bildirim gününe alışamadık ondan geç kaldı)
yeni koç kim onu bile bilmiyorum.
iyiyiz hoşuz güzeliz zayıfız daha zayıf olcaz canım sen nasılsın
güle güle giy cicilerini
iyi tatiller sana bakalım
kaç günlük bu easter tatili
aynen aynen vereliniortak
(bu arada koçluğun için teşekkür ederim. bu hafta kilo bildirim gününe alışamadık ondan geç kaldı)
yeni koç kim onu bile bilmiyorum.
iyiyiz canım
sen anlat hala
kaç mekik
kaç iç bacak
kaç ters mekik
kaç saat yürüyüş
kaç ince dilim kepek ekmeği
kaç dk ip atlama
kaç...
kaç......
kaç........
yaptın anlat bakalım
haberler sende oluyo
bizde kıskanıyoz genelde
ya ben şimdi bi tatlı yedim kiiii...hmmm nefisti nefis:asigim:
ya ben şimdi bi tatlı yedim kiiii...hmmm nefisti nefis:asigim:
Geç cimcimem, ben bu ay sonu 53 olayım da istediğin kadar geç beni kaydirigubbakcemile3 Benim esas rakiplerim truf katrece ve linguist zaten yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?