50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

VE YESANIN DUN YAPTIKLARI GELIYORRRRRRRRRRRR

1- tibet (9 kereye gectik bugun:)

2- callanetics

3-leslie ile aksam sefasi (aksam yuruyusu)

4-leslie ile bacak calisma

5-8 min bacak videosu

6-koltuk videosu

7-100 tane mekik

8-100 tane ayaklar 90derece mekik

9- 50 sag 50 sol IC BACAK CALISTIRMA HAREKETI (dulcineacigim senin icin ozel buyuk yazildi)

10- 50sag 50 sol bi bacak yukarida diger bacagi onun yanina getirme harekti

11- 50 tane yerde yatip bacak acip kapama hareketi

12-1 saat utu

13-1 saat temizlik

daha da hatirlamiyorum ama unuttuklarim olabilir

hehehhehe siradaki parcayi waterspidera armagan etmek istyorummmm :)))

NOT: leslie acaip kalca yapmis gormeyeli benden demesi laelaelaelaelae

Geç cimcimem, ben bu ay sonu 53 olayım da istediğin kadar geç beni kaydirigubbakcemile3 Benim esas rakiplerim truf katrece ve linguist zaten yerimseniben

neyyyy demek rakip olduk ya sempatiksalakcinni bunu öğrendiğim iyi oldu derhal toparlamam lazım kendimi aklinialirimsmile

Canım miktarı da mı çoktu aklinialirimsmile Arada olur böyle şeyler, sen yemezsen ben sana nasıl yetişcem di mi ama kaydirigubbakcemile3 Haftaiçi başka yemek yok ama biz hesabı da yaptık, nisan sonuna kadar 53 olmak gayet mümkün haftada 600- 700 gram vererek :lepi:
ya ben şimdi bi tatlı yedim kiiii...hmmm nefisti nefis:asigim:
Afiyet olsun canım aklinialirimsmile
canım kuşadasındayım

hmmmohaoldumsmile güzel soru,kem küm
offf uyudum kaldım yapamadım yaaamafoldumben
inşallah bi daha olmaz böyle
:mymeka: Etti 2 Şaka şaka, şu anki tempona şükür ediyom ben kaydirigubbakcemile3
Ayyy oralar da ayrı güzel fıstığım, en yakın arkadaşım sizin ordan yerimseniben

valla yesacım okurken yoruldum maşallah maşallah kaşı bir yerlerinide nazar değmezsin :)))

oooooooooooooooooooooooo
hay maşşşşşşşşşşşşaşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalllaaaaaaaaaaahhhh
hakkaten süper yapmışın sen cimcime ya
3-4 kişi birliktemi yaptınız naptınız siz
sen kesin adam tutup yaptırıyosundur bunları bizi geçecen diye

şu callaneticsin linki verde bizde yapmaya çalışalım bakalım nası bişeymiş guclubacismile

koçta gelmişken yazayım yediklerimi hemen
Sabah 1 dilim börek ve süt
ara yok
öğleyin 1 tabak yoğurtlu ıspanak
arada armut
akşam yarım tabak patatesli et ve 3 kaşık pilav
biraz öncede 1kase yoğurt yedim

senin iradenin maslalahı var dulcim ben mesela o kadar iradeli değilimdir az önce mesela kokuyu takip ettimmm ( ve sonuç asikar zatn

çok çok haklısın yesam hakikaten insan farkediyor onca istah acıklıgına ragmen regl bitikten sonraki günlerde böyle ayrı bi hafiliyo sanki

ben de olmak istiyodum istahım açk olsam kurtulsam diye ama bu haftayı da olmadan atlatayım istiyoum senin su yazdıklarından sonra çünkü bu hafta fazla spor yok ama haftaya regl olursam haftada en az 4 gün gideilcem veee yasarımm yaa belkim 54 ün altına bile düserimm.

kaydirigubbakcemile2

canım benim asıl ben sizleri budugum için çok sansıyım yıllarca adminlik yaptım dergi ve program editörlükleri yaptım gecemi gündüze kattım öyle bi vefsazılıkla karsılastım ki dedim bir daha hiç bir foruma bağlanmıycam üye olmıycam ama burası iste dogru adres

canım ben ne bilcem gı benim ki avaralıktan tv vs gazete takibinden ileri geliyo. öyle bi is güç tutmayınca bos gezenin bos kalfası gibi bütün gün evde ne etcem bende böyle bilgilendirici seylere zaman ayırıyorum .

zuzuu ağzından bal damlıyoo walla inş. hesaplar tutar delikafadulden :lepi:

tufcum bugün sadece leslie ile 4 mil yürüyüş ile sadece tibetimi yapabildim.......yemek hazırladım akşam için...... bulaşık falan derken anca yetişebildim kursa.......
Seni bayadır bilmiyom ben koçum, hergüne *+ verem mi sana?
yok ole trufu birak gerisini al truf benim rakibim hehehhe :mymeka:
neyyyy demek rakip olduk ya sempatiksalakcinni bunu öğrendiğim iyi oldu derhal toparlamam lazım kendimi aklinialirimsmile
Yaw yanlış dedim o zaman, YOL ARKADAŞIMSINIZ kaydirigubbakcemile3 Orda demek istediğim kendi kilo verme hızımı size göre ayarlıyom, sizle birlikte gitmeye çalışıyom, yoksa sizin kilo almanızı istemiyom yani kaydirigubbakcemile3 yerimseniben

@SPATZ canim yaa isin gucun yemek yaa her gelisinde yediklerini yaziyosun bi kere gormedim su kadar mekik su kadar sunu yaptim dedgiini hehe:)

1 saat pilates, 15 dk bacak çalışması, 25 dakika tempolu yürüyüş ve gün boyu masa başın beyin jimnastiği de var şekerim oldu mu?

hmm demek öyle
biz de bi zayıflıycaz
bi zayıflıycaz
53 olcaz
sen de tatlında birlikte 55 te kalacaksın
(oh canıma değsin insanın canını çektirmek neymiş anla)
kokusu geldi ta yaaaa o her neyse

ayy kıyamam yaaaopuyorumnanaktan ama ben kaç haftadır sütlü tatlı hakkımı kullanmadım. ve yediğim şey de ev yapımı sütlü tatlıç ben de 53 olcam taam mıııı?alsanaalsanasmile

afiyet olsun canımm

sağol canımzemuszemus

ahhh canım yaaa içim nasıl nası kıpırdadı bilsen ahhh benim sehri yarim, ne çok aklıma düser olmustu su son zamanlarda. emirganı,üsküdarı, martıları ahh trufum sözlerinin üzerine ne desem vesaire olur o yüzden Ahh istanbull deyip susmalı.

yüreğin dert görmesin.....

valla yesacım okurken yoruldum maşallah maşallah kaşı bir yerlerinide nazar değmezsin :)))

saolasin kocum benim yaa koclardan boyle sozler duymak cok hos DULCI sen hic duydun mu canim boyle seyler buyuk ihtimal duymamissindir heheh delikafadulden

heheh hepsini ben yaptim bebeeem waterspider saolsun ama cok gaza getirdi bilion benim de yapimi
-tatlicadiarzu-

hemen veryim kuzum

http://sendezayifla.de/showthread.php?t=15209

ahanda link geliyor

http://www.4shared.com/file/22410436...hallenge_.html

@SPATZ afferin kiz gozume girdin ben daha bi sey yapmadim bugun yapacagim ama insallah:))

Allah Allah ben burdan indirmedim ama r-a-p-i-d s h a r e den indirmistim

Son düzenleyen: Moderatör:

güzel bir menü dengelemişin öğünlerini...... ama hala spordan haber yok yapıyorsunda söylemiyorsun yoksam bize?????

kıss katrece nbr? bugün şu kaş kirpik bakım yağlarını aldım yerimseniben sempatiksalakcinni karıştırdım biten göz altı nem. kutusuna koydum bakalım işe yarar umarım sositososito

biliyom canım benim ilk günden bu yana senle 3 aşağı 5 yukarı aynı kilolardayız yerimseniben Şeniz

gayett motive bir haldesempatiksalakcinni

hos geldin caanımaklinialirimsmile

süper olcak insallahh bizim bu rekabet

bende motive neyim kalmadıı cumartesi büyük bi park war burda ordan geçmiştim hayy geçmes olaydım millet löp löp götürüyo hamur işi çekirdek dondurmalarıı laelaelaelaelae :bbo: delikafadulden pişkolocimmm bozulduu :gitme: ohaoldumsmile 2 gündür çok kötü besleniyom kaydirigubbakcemile

kıss katrece nbr? bugün şu kaş kirpik bakım yağlarını aldım yerimseniben sempatiksalakcinni karıştırdım biten göz altı nem. kutusuna koydum bakalım işe yarar umarım sositososito

gözaltı deyince aklıma geldi yaa..malum yaş ilerliyor göz altımıza ne sürelim acaba aybalalar ?sengözlerimebaksanab

güzel bir menü dengelemişin öğünlerini...... ama hala spordan haber yok yapıyorsunda söylemiyorsun yoksam bize?????

bugün yürümedim canım,sadece tibet hareketlerimi yaptım birde 2 kiloluk dambılla 15er kez kol çalıştım okadar
birde bunları yazarken hemencecik bi kinder pinguini mideme indiriverdim.Bu aralar acayip canım yemek istiyo durmadan.Zor tutuyorum kendimi
birazdan yatayım bari artık böyle olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…