Geç cimcimem, ben bu ay sonu 53 olayım da istediğin kadar geç beni kaydirigubbakcemile3 Benim esas rakiplerim truf katrece ve linguist zaten yerimseniben
Canım miktarı da mı çoktu aklinialirimsmile Arada olur böyle şeyler, sen yemezsen ben sana nasıl yetişcem di mi ama kaydirigubbakcemile3 Haftaiçi başka yemek yok ama biz hesabı da yaptık, nisan sonuna kadar 53 olmak gayet mümkün haftada 600- 700 gram vererek :lepi:saol guzum ne güzel ya bende nisan sonu 53 olmak istiyom ama ben 2 gündürr çok fena beslendim yemek değil ıvır zıvır yedim :mymeka:klava: midem bulanıyo artıkın -tatlicadiarzu- halbuki baya bi istikrarlı gidiyodum yaw :gitme:
Afiyet olsun canım aklinialirimsmileya ben şimdi bi tatlı yedim kiiii...hmmm nefisti nefis:asigim:
:mymeka: Etti 2canım kuşadasındayım
hmmmohaoldumsmile güzel soru,kem küm
offf uyudum kaldım yapamadım yaaamafoldumben
inşallah bi daha olmaz böyle
VE YESANIN DUN YAPTIKLARI GELIYORRRRRRRRRRRR
1- tibet (9 kereye gectik bugun:)
2- callanetics
3-leslie ile aksam sefasi (aksam yuruyusu)
4-leslie ile bacak calisma
5-8 min bacak videosu
6-koltuk videosu
7-100 tane mekik
8-100 tane ayaklar 90derece mekik
9- 50 sag 50 sol IC BACAK CALISTIRMA HAREKETI (dulcineacigim senin icin ozel buyuk yazildi)
10- 50sag 50 sol bi bacak yukarida diger bacagi onun yanina getirme harekti
11- 50 tane yerde yatip bacak acip kapama hareketi
12-1 saat utu
13-1 saat temizlik
daha da hatirlamiyorum ama unuttuklarim olabilir
hehehhehe siradaki parcayi waterspidera armagan etmek istyorummmm :)))
NOT: leslie acaip kalca yapmis gormeyeli benden demesi laelaelaelaelae
Kızlar buarada örnek olsun size: Yanımda patetes kızartması yendi, kokusu buram buram burnumda ama bi tane bile almak aklımın ucundan geçmedi :1closedeyes: Bu sadece şimdi değil haftada en az 2 kez böyle şeyler yaşanıyo :1closedeyes:
ney ney neyyyyyyyyyyyyyy :mymeka: bebebeeemm dun sen benim yaptiklarini gormedin sanirim sayfa yetmedi artik yazamazsiniz mesaj hakkiniz bitmis falan gibilerinden bi seyler dedi :roflol:
1- regl iken metabolizma 2 kat calisir
2- bu yuzden regl iken spor yaparsaniz regl bittikten 3 gun sonra tartiya ciktiginizda yok canim hadi ordan anammmmm dersiniz (ALINTIDIR)
3-ben de regl oldugumdan ve de surekli bi seyler yaptigimdan bu pazar ya da cumartesi gercek kilomu gorecegiz insallahhhhh suphaneke amin
Eskiden hiç bilmezdim iç bacak hareketlerini canım, bi kaç gündür çalışıyom
Haa annadım canım yaw, geçen günlere üzülmeyem hemen başlayam bu işe, saolasın katrece saraçım kaydirigubbakcemile3 Ay çok şanslıyım valla seni tanıdığım için, her bişiyi biliyon kaydirigubbakcemile3
Canım miktarı da mı çoktu aklinialirimsmile Arada olur böyle şeyler, sen yemezsen ben sana nasıl yetişcem di mi ama kaydirigubbakcemile3 Haftaiçi başka yemek yok ama biz hesabı da yaptık, nisan sonuna kadar 53 olmak gayet mümkün haftada 600- 700 gram vererek :lepi:
Afiyet olsun canım aklinialirimsmile
:mymeka: Etti 2Şaka şaka, şu anki tempona şükür ediyom ben kaydirigubbakcemile3
Ayyy oralar da ayrı güzel fıstığım, en yakın arkadaşım sizin ordan yerimseniben
Seni bayadır bilmiyom ben koçum, hergüne *+ verem mi sana?tufcum bugün sadece leslie ile 4 mil yürüyüş ile sadece tibetimi yapabildim.......yemek hazırladım akşam için...... bulaşık falan derken anca yetişebildim kursa.......
yok ole trufu birak gerisini al truf benim rakibim hehehhe :mymeka:
Yaw yanlış dedim o zaman, YOL ARKADAŞIMSINIZ kaydirigubbakcemile3 Orda demek istediğim kendi kilo verme hızımı size göre ayarlıyom, sizle birlikte gitmeye çalışıyom, yoksa sizin kilo almanızı istemiyom yani kaydirigubbakcemile3 yerimsenibenneyyyy demek rakip olduk ya sempatiksalakcinni bunu öğrendiğim iyi oldu derhal toparlamam lazım kendimiaklinialirimsmile
@SPATZ canim yaa isin gucun yemek yaa her gelisinde yediklerini yaziyosun bi kere gormedim su kadar mekik su kadar sunu yaptim dedgiini hehe:)
hmm demek öyle
biz de bi zayıflıycaz
bi zayıflıycaz
53 olcaz
sen de tatlında birlikte 55 te kalacaksın
(oh canıma değsin insanın canını çektirmek neymiş anla)
kokusu geldi ta yaaaa o her neyse
afiyet olsun canımm
benim de içim içime sığmaz her bahar geldiğinde
hücrelerimde çiçekler gibi açar yeniden
hele o istanbuldaki laleler gözümde tüter
şimdi tam zamanıdır istanbulda olmanın
ordaki tarihi dokuyu yaşamanın
vapura binip adalara gitmenin
emirganda bir çay içmenin
fethi paşada güneş doğuşunu seyretmenin
kız kulesi, istiklal ve pierre lotti
eminönünde martılara simit vermenin tam zamanıdır
valla yesacım okurken yoruldum maşallah maşallah kaşı bir yerlerinide nazar değmezsin :)))
oooooooooooooooooooooooo
hay maşşşşşşşşşşşşaşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalllaaaaaaaaaaahhhh
hakkaten süper yapmışın sen cimcime ya
3-4 kişi birliktemi yaptınız naptınız siz
sen kesin adam tutup yaptırıyosundur bunları bizi geçecen diye
şu callaneticsin linki verde bizde yapmaya çalışalım bakalım nası bişeymiş guclubacismile
koçta gelmişken yazayım yediklerimi hemen
Sabah 1 dilim börek ve süt
ara yok
öğleyin 1 tabak yoğurtlu ıspanak
arada armut
akşam yarım tabak patatesli et ve 3 kaşık pilav
biraz öncede 1kase yoğurt yedim
kızlarrr nassınızz ?
Geç cimcimem, ben bu ay sonu 53 olayım da istediğin kadar geç beni kaydirigubbakcemile3 Benim esas rakiplerim truf katrece ve linguist zaten yerimseniben
senin iradenin maslalahı var dulcim ben mesela o kadar iradeli değilimdir az önce mesela kokuyu takip ettimmm( ve sonuç asikar zatn
çok çok haklısın yesam hakikaten insan farkediyor onca istah acıklıgına ragmen regl bitikten sonraki günlerde böyle ayrı bi hafiliyo sanki
ben de olmak istiyodum istahım açk olsam kurtulsam diye ama bu haftayı da olmadan atlatayım istiyoum senin su yazdıklarından sonra çünkü bu hafta fazla spor yok ama haftaya regl olursam haftada en az 4 gün gideilcem veee yasarımm yaa belkim 54 ün altına bile düserimm.
kaydirigubbakcemile2
canım benim asıl ben sizleri budugum için çok sansıyım yıllarca adminlik yaptım dergi ve program editörlükleri yaptım gecemi gündüze kattım öyle bi vefsazılıkla karsılastım ki dedim bir daha hiç bir foruma bağlanmıycam üye olmıycam ama burası iste dogru adres
canım ben ne bilcem gı benim ki avaralıktan tv vs gazete takibinden ileri geliyo. öyle bi is güç tutmayınca bos gezenin bos kalfası gibi bütün gün evde ne etcem bende böyle bilgilendirici seylere zaman ayırıyorum .
Seni bayadır bilmiyom ben koçum, hergüne *+ verem mi sana?
Yaw yanlış dedim o zaman, YOL ARKADAŞIMSINIZ kaydirigubbakcemile3 Orda demek istediğim kendi kilo verme hızımı size göre ayarlıyom, sizle birlikte gitmeye çalışıyom, yoksa sizin kilo almanızı istemiyom yani kaydirigubbakcemile3 yerimseniben
zuzuu ağzından bal damlıyoo walla inş. hesaplar tutar delikafadulden :lepi:
gayett motive bir haldesempatiksalakcinni
hos geldin caanımaklinialirimsmile
süper olcak insallahh bizim bu rekabet
kıss katrece nbr? bugün şu kaş kirpik bakım yağlarını aldım yerimseniben sempatiksalakcinni karıştırdım biten göz altı nem. kutusuna koydum bakalım işe yarar umarım sositososito
güzel bir menü dengelemişin öğünlerini...... ama hala spordan haber yok yapıyorsunda söylemiyorsun yoksam bize?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?