50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

koçta gelmişken yazayım yediklerimi hemen
Sabah kahvaltını hiç beğenmedim lmaz: Gerisi çok güzel kaydirigubbakcemile3
Katrececim ama oldu mu şimdi, bu kadar mubbetin üzerine sen git yemek ye :mymeka: Ne yedin? Geçenki hamurdan ne kadar yedin? Yaz tüm menülerini alsanaalsanasmile aklinialirimsmile
Editör hanım mı desek sana kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile
Kız ben de boş gezenin boş kalfasıyım, ayrı bi tadı var bunun sırnaşık şey Oooh her gün tatil, tüm gün canın ne istiyosa onu yap zemuszemus

zuzuu ağzından bal damlıyoo walla inş. hesaplar tutar delikafadulden :lepi:
Hemen yapıyom hesapımı tekrardan zuzum. 55,8 kilosun, ayın 9 unda 55,3 olsan, 16 sında 54,7, 23 ünde 54 vee 30 unda 53,3 kaydirigubbakcemile3 Kalan 300 yüzü keyiften göbek ata ata verirsin opuyorumnanaktan

of yaa valla arkadaşlar bende sizin yüzünüzden cozutma sınırlarında dolanıyorum yaaaaalsanaalsanasmile bakıyorum,yok ben tatlı yedim,ben dondurma yedim,hafta sonu hamurişi yedim,yok akşam abarttım falan muhabbetine bende " ee yeter ama artık,topiğin ensıkı rejimcisi benmiyim be,başlarım artık,ye,iç,eğlen be kızım sende" moduna girdim hemen
klava: benide yoldan çıkarcanız yeter ama haaa,yemeyin gari

gözaltı deyince aklıma geldi yaa..malum yaş ilerliyor göz altımıza ne sürelim acaba aybalalar ?sengözlerimebaksanab

canım ben marka göz altı kremlerine dünya para verdim.
hiç bi sonuç göstermedi.
geçen birde neutragena alayım dedim 19 tl ye
1haftada gözçevremin kuruluğunu aldı götürdü.
tavsiye ederim.
ha birde gülsuyu çok faydalı onuda yüzünü temizlemek için kullanabilirsin
toniklere para verme
çok geç olsada anladım ben bunu

kıss katrece nbr? bugün şu kaş kirpik bakım yağlarını aldım yerimseniben sempatiksalakcinni karıştırdım biten göz altı nem. kutusuna koydum bakalım işe yarar umarım sositososito

iyidir canım yaa hayırlı olsun emin ol ilk günden farkı göreceksin. diplerden uçlara dogru uyguluyorum ben de rimel ucuyla yapıyodum eskiden bu sefer kulakçöpünün pamuguna batırıyorum.

geceleri de kirpik makasına sürüyorum öyle uyguluyorum akmaz emer iyce kirpiklerim diye ve alta uygulamıyorum gece yayılır göz altına diye.

gel burada toparlan canım bizimde farkımız yoktu inan hele dulciyle ben ayakta gtürmüsüz oturup yeme zahmetinde bile bulunmamısız
eyvahedigeldismile

gözaltı deyince aklıma geldi yaa..malum yaş ilerliyor göz altımıza ne sürelim acaba aybalalar ?sengözlerimebaksanab

bayanlar 23 yasını geçtiyse bi de muhakkak kullanmalıymıs canım

ben rosense in gözlatı kremini kullanyorum memnunum.

tabi eskiler gitmiyo.eski kırısıkıklar. yanlsı yöntem kullanmısım göz altına krem sürmede o yüzden. hem yöntemim yanlısmıs yıllarca hem de her kremi sürdüğümen kırısıklarım var, kaz ayaklarım

ama buna ragmen kullandıgım gözaltı kremim( hiç düzenli kullanamasamda) o kırısıklık görünümünü azaltıyor güzlce parmak
masajı seklinde uygulayınca.

Son düzenleme:

yirim seni ben ya Şeniz inş. canım benimm hihoyyyt

saolasin kocum benim yaa koclardan boyle sozler duymak cok hos DULCI sen hic duydun mu canim boyle seyler buyuk ihtimal duymamissindir heheh delikafadulden

Doğru demiş koç, maşallah cimcimem kaydirigubbakcemile3 Kız zaten sen çok zayıfsın, çıtır şey, seni niye kendime rakip seçem ki, çoooktan hedefine ulaşmışsın boshayallersmile Ay yerinde olsam uçardım valla :dance:

sağol canım

hemen veryim kuzum

http://sendezayifla.de/showthread.php?t=15209

ahanda link geliyor

http://www.4shared.com/file/22410436...hallenge_.html
Allah Allah ben burdan indirmedim ama r-a-p-i-d s h a r e den indirmistim

ellerin dert görmesi benn de artık rapidden indiririm

yaşmı ilerliyor :mymeka: sen suyla yıka yeter şimdilik daha yaşın kaç ya ne göz altısı

göbek ata ata verirsin ha :roflol:

ben şu şakşukadaki çocuklar gibi oynuyorum bazen
ama aynı onlar gibi
sonra nefesim kesiliyo yürüyemez oluyom
feci bişey sonuna kadar yapınca.
leslie nin soyundanmı geliyorlar nedir
insanın canına okuyorlar

saolasin bebeem de cok tesekkurler iltifatlarin icin de hep dedigim seyler var iste bi 47 olsam hayirlisiyla insallah ben cikayim da bi seyler yapayim en kocamanindan opuyorum sizleri canlarim benim iyi ki varsiniz duygulandim nerde yaw aglama smileysi :jeyyar: ayy yok bu degildi senağlama hah simdi oldu muahhhhhhhhhhhhhh Şeniz

@trufcugum
ne demek canim benim sen iste yeter ki :))

aha da sonuç böyle olur diye yazmamıstım dulcim:))

patlamıs mısır ve tuzlu çekirdek yedim canım ama burada böye seyler konusmasak daha çok yerdim az yedim :)

canım dün bi tane yaglısından yedim bi tane de kendim teflonda yapğtım yagsz onu yedim

bugünde sabah kahvaltıda bi tane yaglısından yedim

diğerlerinin ölçüsünü bilmiyom bugünde evde misafir doluydu bugünün de ölçüsü yok löp löp götürdüm

ama bundan sonra yeniden deftere yazmaya baslıycam yaa değilse olmuyo böleee

bende beğenmiyorum malesefkaydirigubbakcemile5

700 gr kalmış vereceğin
en cozutması gereken sensin (seni yoldan çıkarmış olmuyum da sonra )

ben o 700 gr bir gecede veririm hey yavru sen nediyon sen yaaaw aklinialirimsmile :1ninca: sempatiksalakcinni :jeyyar:

ben de alayım o zaman neutragenadan. vichy kullanmıştım bir ara, o da hoşuma gitmişti aslında.

teşekkürler katrece saraçopuyorumnanaktan

Kız ben ne yazdım bold bold, okumadın mı, haftasonu hiiiç cozutmadım, yanımda pattes kızartması diyolar hiiiiç aklımdan bile geçmiyo tadına bakmam guclubacismile Örnek alın diyom. Cuma akşam yedim ama bilinçli yedim, arada sırada yemiş olmak için ve sözümü tuttum, dikkat ediyom :lepi:
yirim seni ben ya Şeniz inş. canım benimm hihoyyyt
Ben de senin pişkolocini yerim fıstığım benim Şeniz
Evet trufcum ya, ne göz altısı :lepi: Bu kızlar iyice dellendi :tomato:
Ay çok güldüm ya, bi de hamlamışım güldükçe göbeğimdeki kaslar ağrıyo :roflol: Hayal edemiyom valla seni öyle akannehir kaydirigubbakcemile3
Kolay gelsin cimcimem kaydirigubbakcemile3 Çok duygulandığın için şimdi iyice gaza gelip tüm videoları yaparsın artıkın :jeyyar: :lepi:

ben de yaglanmıstım yağlarımın streçini söküp keselencem gızlar, banyodan çıktıktan sonra görürüsüz:))

canlar ii geceler size az lesliyle hareket edemm sorada yatarım yarın nöbet war akannehir
sizi sefiyomm öpüldünüzzz Şeniz a.s.

aha da sonuç böyle olur diye yazmamıstım dulcim:))
diğerlerinin ölçüsünü bilmiyom bugünde evde misafir doluydu bugünün de ölçüsü yok löp löp götürdüm
[/I]

Ölçüsüz löp löplerin dışında tahmin ettiğim kadar aman aman bi durum görmedim canım, geçmiş olsun. Bi daha da böyle olmasın yasakkelime Zararın neresinden dönersin kardır Ben burda yazmıyorken aniden cozutabiliyom da (şu ana kadar ne zaman cozuttuysam buraya yazmadığım zamanlarda oldu) burda yazarken hayyat bişi yemiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…