Sabah kahvaltını hiç beğenmedimkoçta gelmişken yazayım yediklerimi hemen
Katrececim ama oldu mu şimdi, bu kadar mubbetin üzerine sen git yemek ye :mymeka: Ne yedin? Geçenki hamurdan ne kadar yedin? Yaz tüm menülerini alsanaalsanasmile aklinialirimsmilesenin iradenin maslalahı var dulcim ben mesela o kadar iradeli değilimdir az önce mesela kokuyu takip ettimmm( ve sonuç asikar zatn
canım benim asıl ben sizleri budugum için çok sansıyım yıllarca adminlik yaptım dergi ve program editörlükleri yaptım gecemi gündüze kattım öyle bi vefsazılıkla karsılastım ki dedim bir daha hiç bir foruma bağlanmıycam üye olmıycam ama burası iste dogru adres
canım ben ne bilcem gı benim ki avaralıktan tv vs gazete takibinden ileri geliyo. öyle bi is güç tutmayınca bos gezenin bos kalfası gibi bütün gün evde ne etcem bende böyle bilgilendirici seylere zaman ayırıyorum .
Hemen yapıyom hesapımı tekrardan zuzum. 55,8 kilosun, ayın 9 unda 55,3 olsan, 16 sında 54,7, 23 ünde 54 vee 30 unda 53,3 kaydirigubbakcemile3 Kalan 300 yüzü keyiften göbek ata ata verirsin opuyorumnanaktanzuzuu ağzından bal damlıyoo walla inş. hesaplar tutar delikafadulden :lepi:
bende motive neyim kalmadıı cumartesi büyük bi park war burda ordan geçmiştim hayy geçmes olaydım millet löp löp götürüyo hamur işi çekirdek dondurmalarıı laelaelaelaelae :bbo: delikafadulden pişkolocimmm bozulduu :gitme: ohaoldumsmile 2 gündür çok kötü besleniyom kaydirigubbakcemile
gözaltı deyince aklıma geldi yaa..malum yaş ilerliyor göz altımıza ne sürelim acaba aybalalar ?sengözlerimebaksanab
kıss katrece nbr? bugün şu kaş kirpik bakım yağlarını aldım yerimseniben sempatiksalakcinni karıştırdım biten göz altı nem. kutusuna koydum bakalım işe yarar umarım sositososito
bende motive neyim kalmadıı cumartesi büyük bi park war burda ordan geçmiştim hayy geçmes olaydım millet löp löp götürüyo hamur işi çekirdek dondurmalarıı laelaelaelaelae :bbo: delikafadulden pişkolocimmm bozulduu :gitme: ohaoldumsmile 2 gündür çok kötü besleniyom kaydirigubbakcemile
gözaltı deyince aklıma geldi yaa..malum yaş ilerliyor göz altımıza ne sürelim acaba aybalalar ?sengözlerimebaksanab
Sabah kahvaltını hiç beğenmedimlmaz: Gerisi çok güzel kaydirigubbakcemile3
Katrececim ama oldu mu şimdi, bu kadar mubbetin üzerine sen git yemek ye :mymeka: Ne yedin? Geçenki hamurdan ne kadar yedin? Yaz tüm menülerini alsanaalsanasmile aklinialirimsmile
Editör hanım mı desek sana kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile
Kız ben de boş gezenin boş kalfasıyım, ayrı bi tadı var bunun sırnaşık şey Oooh her gün tatil, tüm gün canın ne istiyosa onu yap zemuszemus
Hemen yapıyom hesapımı tekrardan zuzum. 55,8 kilosun, ayın 9 unda 55,3 olsan, 16 sında 54,7, 23 ünde 54 vee 30 unda 53,3 kaydirigubbakcemile3 Kalan 300 yüzü keyiften göbek ata ata verirsin opuyorumnanaktan
saolasin kocum benim yaa koclardan boyle sozler duymak cok hos DULCI sen hic duydun mu canim boyle seyler buyuk ihtimal duymamissindir heheh delikafadulden
ahhh canım yaaa içim nasıl nası kıpırdadı bilsen ahhh benim sehri yarim, ne çok aklıma düser olmustu su son zamanlarda. emirganı,üsküdarı, martıları ahh trufum sözlerinin üzerine ne desem vesaire olur o yüzden Ahh istanbull deyip susmalı.
yüreğin dert görmesin.....
hemen veryim kuzum
http://sendezayifla.de/showthread.php?t=15209
ahanda link geliyor
http://www.4shared.com/file/22410436...hallenge_.html
Allah Allah ben burdan indirmedim ama r-a-p-i-d s h a r e den indirmistim
Katrececim ama oldu mu şimdi, bu kadar mubbetin üzerine sen git yemek ye :mymeka: Ne yedin? Geçenki hamurdan ne kadar yedin? Yaz tüm menülerini alsanaalsanasmile aklinialirimsmile
Kız ben de boş gezenin boş kalfasıyım, ayrı bi tadı var bunun sırnaşık şey Oooh her gün tatil, tüm gün canın ne istiyosa onu yap zemuszemus
Hemen yapıyom hesapımı tekrardan zuzum. 55,8 kilosun, ayın 9 unda 55,3 olsan, 16 sında 54,7, 23 ünde 54 vee 30 unda 53,3 kaydirigubbakcemile3 Kalan 300 yüzü keyiften göbek ata ata verirsin opuyorumnanaktan
Doğru demiş koç, maşallah cimcimem kaydirigubbakcemile3 Kız zaten sen çok zayıfsın, çıtır şey, seni niye kendime rakip seçem ki, çoooktan hedefine ulaşmışsın boshayallersmile Ay yerinde olsam uçardım valla :dance:
of yaa valla arkadaşlar bende sizin yüzünüzden cozutma sınırlarında dolanıyorum yaaaaalsanaalsanasmile bakıyorum,yok ben tatlı yedim,ben dondurma yedim,hafta sonu hamurişi yedim,yok akşam abarttım falan muhabbetine bende " ee yeter ama artık,topiğin ensıkı rejimcisi benmiyim be,başlarım artık,ye,iç,eğlen be kızım sende" moduna girdim hemenklava: benide yoldan çıkarcanız yeter ama haaa,yemeyin gari
bende beğenmiyorum malesefkaydirigubbakcemile5
canım ben marka göz altı kremlerine dünya para verdim.
hiç bi sonuç göstermedi.
geçen birde neutragena alayım dedim 19 tl ye
1haftada gözçevremin kuruluğunu aldı götürdü.
tavsiye ederim.
ha birde gülsuyu çok faydalı onuda yüzünü temizlemek için kullanabilirsin
toniklere para verme
çok geç olsada anladım ben bunu
bayanlar 23 yasını geçtiyse bi de muhakkak kullanmalıymıs canım
ben rosense in gözlatı kremini kullanyorum memnunum.
tabi eskiler gitmiyo.eski kırısıkıklar. yanlsı yöntem kullanmısım göz altına krem sürmede o yüzden. hem yöntemim yanlısmıs yıllarca hem de her kremi sürdüğümen kırısıklarım var, kaz ayaklarım
ama buna ragmen kullandıgım gözaltı kremim( hiç düzenli kullanamasamda) o kırısıklık görünümünü azaltıyor güzlce parmak
masajı seklinde uygulayınca.
yaşmı ilerliyor :mymeka: sen suyla yıka yeter şimdilik daha yaşın kaç ya ne göz altısı
opuyorumnanaktan çıtır mi didin yani bana?opuyorumnanaktan önlem alalım şimdiden diye sordum canım. hem artık 17lik çıtır da değilim ki yaş oldu 25.
Kız ben ne yazdım bold bold, okumadın mı, haftasonu hiiiç cozutmadım, yanımda pattes kızartması diyolar hiiiiç aklımdan bile geçmiyo tadına bakmam guclubacismile Örnek alın diyom. Cuma akşam yedim ama bilinçli yedim, arada sırada yemiş olmak için ve sözümü tuttum, dikkat ediyom :lepi:
of yaa valla arkadaşlar bende sizin yüzünüzden cozutma sınırlarında dolanıyorum yaaaaalsanaalsanasmile bakıyorum,yok ben tatlı yedim,ben dondurma yedim,hafta sonu hamurişi yedim,yok akşam abarttım falan muhabbetine bende " ee yeter ama artık,topiğin ensıkı rejimcisi benmiyim be,başlarım artık,ye,iç,eğlen be kızım sende" moduna girdim hemenklava: benide yoldan çıkarcanız yeter ama haaa,yemeyin gari
Ben de senin pişkolocini yerim fıstığım benim Şenizyirim seni ben ya Şeniz inş. canım benimm hihoyyyt
Evet trufcum ya, ne göz altısı :lepi: Bu kızlar iyice dellendi :tomato:yaşmı ilerliyor :mymeka: sen suyla yıka yeter şimdilik daha yaşın kaç ya ne göz altısı
göbek ata ata verirsin ha :roflol:
ben şu şakşukadaki çocuklar gibi oynuyorum bazen
ama aynı onlar gibi
sonra nefesim kesiliyo yürüyemez oluyom
feci bişey sonuna kadar yapınca.
leslie nin soyundanmı geliyorlar nedir
insanın canına okuyorlar
Kolay gelsin cimcimem kaydirigubbakcemile3 Çok duygulandığın için şimdi iyice gaza gelip tüm videoları yaparsın artıkın :jeyyar: :lepi:saolasin bebeem de cok tesekkurler iltifatlarin icin de hep dedigim seyler var iste bi 47 olsam hayirlisiyla insallah ben cikayim da bi seyler yapayim en kocamanindan opuyorum sizleri canlarim benim iyi ki varsiniz duygulandim nerde yaw aglama smileysi :jeyyar: ayy yok bu degildi senağlama hah simdi oldu muahhhhhhhhhhhhhh Şeniz
aha da sonuç böyle olur diye yazmamıstım dulcim:))
diğerlerinin ölçüsünü bilmiyom bugünde evde misafir doluydu bugünün de ölçüsü yok löp löp götürdüm
[/I]
canlar ii geceler size az lesliyle hareket edemm sorada yatarım yarın nöbet war akannehir
sizi sefiyomm öpüldünüzzz Şeniz a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?