50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende kullandım vichyi oda güzel ama bunun kadar etkilememişti doğrusu.
hem o 65 tl bida vermem
bende 25 yaşındayım. keşke 20mde başlasaydım. boshayallersmile

Ben de kaçıyorum kızlar, iyi geceler hepinize opuyorumnanaktan

iyi geceler zuzum tatlı ürüyalar

bende kullandım vichyi oda güzel ama bunun kadar etkilememişti doğrusu.
hem o 65 tl bida vermem
bende 25 yaşındayım. keşke 20mde başlasaydım. boshayallersmile

ooo canım daha yaşın kaçki yaş daha da ilerledikçe sonra kullanmaya krem bulamazsınız bak alıştırmayın şimdiden cildinizi

iyi geceler zuzum tatlı ürüyalar

ooo canım daha yaşın kaçki yaş daha da ilerledikçe sonra kullanmaya krem bulamazsınız bak alıştırmayın şimdiden cildinizi

benim cildim çok kuru truff kullanmazsam çatlaklar oluşuo. devamlı elimi yüzümü nemlendirmem lazım. elime krem dayanmıo. günde 4-5 defa tazeliyorum elimin kremini

benim cildim çok kuru truff kullanmazsam çatlaklar oluşuo. devamlı elimi yüzümü nemlendirmem lazım. elime krem dayanmıo. günde 4-5 defa tazeliyorum elimin kremini

hadi ya
ben de 4-5 günde 1
belki haftada 1 krem sürerim ellerim yıkamaktan çok kurur sadece
başka biyerim de bişi yok çok şükür

Selam kızlar nasılsınız, misafir gitti, kaloriler kaldı, callanetics yapmak bana kaldı

Bu arada göz altı krem tavsiyeleriniz beklerim, yalnız cildim yağlı, göz altlarım mor, yağ bezesi yapmayacak, yağsız hafif bişeyler arıyorum, şu garnierin ki şişliklere iyi geliyor ama bir de kırışıklık önleyici lazım sanırım. vichy düşündüm ama bazı ürünleri çok dandik, la roche'un uzmanlık alanına girmiyor, babe ürünlerinde silikon var diyorlar, dr. murad dan sordum 250 dediler öeh dedim yani, kararsızım.

aynen canım, cilt yağlı ve göz altı mor bende de.

clinique kullandım all about eyes, 73 lira vermiştim 1,5 sene önce falan. bi halta yaramadı valla.
vichy'e güvenim yok, göz altını kullanmadım; ama norma derm serisini kullanmıştım sivilce, gözenek vs. için. o da işe yaramadı.
tabi murad gibi pahalı kremler de var, 300 liraya falan da, sisley, hylexine... ama hadi parayı verdik, aldık diyelim işe yaramayınca klava:

en iyisi ucuz yöntemleri denemek, hiç değilse yanılınca o pişmanlık olmaz ne diyeyim? :1no2:

deniycem neutragena'yı. mersi kuzum opuyorumnanaktan
nickin çok tatlı bu arada aklinialirimsmile

hylexine arkadaşım kullandı hiç bir işe yaramadı doğru söylüyorsun fiyat yüksek olunca hayal kırıklığı daha fazla oluyor.

hylexine arkadaşım kullandı hiç bir işe yaramadı doğru söylüyorsun fiyat yüksek olunca hayal kırıklığı daha fazla oluyor.

evet çünkü beklenti artıyor. uykusuzluk, gece geç yatma, bilgisayar ekranı, kansızlık sebebleri arasında. hepsi de var bende.

ay yatmaya gidiyorum ben. iyi geceler kızlar, azcık tylol hot içtim de, uykum geldi. bye.

slm kızlar bugun başım ağrıyordu migrenim varda pc ekranına bakınca daha cok agrıdıgı ıcın sıze katılamadım bugun yesayla uğraşamadım . baktımda dünkü yaptıklarını yıne yazmıs kaydirigubbakcemile3 çok güldürdü beni. kosumu platesimi tibetimi yaptım
sımdı yatayım artık sızlere ıyı geceler opuyorum hepınızı:1hug:

cicegim ben garnierin aldim kullaniorumm memnunumm su an canimcimm

kizlar iyigeceler

bugun defin islerini hallettik annemle
o yuzden gunduz giremedimm
sizler umarim iyisiinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…