Tatlı rüyalar canım opuyorumnanaktanben yatıyom artıkın gacılar,size iyi yemelersempatiksalakcinni
ben de alayım o zaman neutragenadan. vichy kullanmıştım bir ara, o da hoşuma gitmişti aslında.
teşekkürler katrece saraçopuyorumnanaktan
yaşmı ilerliyor :mymeka: sen suyla yıka yeter şimdilik daha yaşın kaç ya ne göz altısı
opuyorumnanaktan çıtır mi didin yani bana?opuyorumnanaktan önlem alalım şimdiden diye sordum canım. hem artık 17lik çıtır da değilim ki yaş oldu 25.
tabiki de çıtırız ben de 26 yım nolcak
gül suyunu dondur buzdolabında buz kaplarında onla yüzüne gözüne masaj yap
ben yatıyom artıkın gacılar,size iyi yemelersempatiksalakcinni
iyi geceler canım
canlar ii geceler size az lesliyle hareket edemm sorada yatarım yarın nöbet war akannehir
sizi sefiyomm öpüldünüzzz Şeniz a.s.
bizde seni sefiyom canımmmm
ben de yaglanmıstım yağlarımın streçini söküp keselencem gızlar, banyodan çıktıktan sonra görürüsüz:))
iyi hadi bakem
Ben de kaçıyorum kızlar, iyi geceler hepinize opuyorumnanaktan
bende kullandım vichyi oda güzel ama bunun kadar etkilememişti doğrusu.
hem o 65 tl bida vermem
bende 25 yaşındayım. keşke 20mde başlasaydım. boshayallersmile
iyi geceler zuzum tatlı ürüyalar
ooo canım daha yaşın kaçki yaş daha da ilerledikçe sonra kullanmaya krem bulamazsınız bak alıştırmayın şimdiden cildinizi
benim cildim çok kuru truff kullanmazsam çatlaklar oluşuo. devamlı elimi yüzümü nemlendirmem lazım. elime krem dayanmıo. günde 4-5 defa tazeliyorum elimin kremini
Bu arada göz altı krem tavsiyeleriniz beklerim, yalnız cildim yağlı, göz altlarım mor, yağ bezesi yapmayacak, yağsız hafif bişeyler arıyorum, şu garnierin ki şişliklere iyi geliyor ama bir de kırışıklık önleyici lazım sanırım. vichy düşündüm ama bazı ürünleri çok dandik, la roche'un uzmanlık alanına girmiyor, babe ürünlerinde silikon var diyorlar, dr. murad dan sordum 250 dediler öeh dedim yani, kararsızım.
canım ben marka göz altı kremlerine dünya para verdim.
hiç bi sonuç göstermedi.
geçen birde neutragena alayım dedim 19 tl ye
1haftada gözçevremin kuruluğunu aldı götürdü.
tavsiye ederim.
ha birde gülsuyu çok faydalı onuda yüzünü temizlemek için kullanabilirsin
toniklere para verme
çok geç olsada anladım ben bunu
aynen canım, cilt yağlı ve göz altı mor bende de.
clinique kullandım all about eyes, 73 lira vermiştim 1,5 sene önce falan. bi halta yaramadı valla.
vichy'e güvenim yok, göz altını kullanmadım; ama norma derm serisini kullanmıştım sivilce, gözenek vs. için. o da işe yaramadı.
tabi murad gibi pahalı kremler de var, 300 liraya falan da, sisley, hylexine... ama hadi parayı verdik, aldık diyelim işe yaramayıncaklava:
en iyisi ucuz yöntemleri denemek, hiç değilse yanılınca o pişmanlık olmaz ne diyeyim? :1no2:
hylexine arkadaşım kullandı hiç bir işe yaramadıdoğru söylüyorsun fiyat yüksek olunca hayal kırıklığı daha fazla oluyor.
deniycem neutragena'yı. mersi kuzum opuyorumnanaktan
nickin çok tatlı bu arada aklinialirimsmile
evet çünkü beklenti artıyor. uykusuzluk, gece geç yatma, bilgisayar ekranı, kansızlık sebebleri arasında. hepsi de var bende.
ay yatmaya gidiyorum ben. iyi geceler kızlar, azcık tylol hot içtim de, uykum geldi. bye.
Selam kızlar nasılsınız, misafir gitti, kaloriler kaldı, callanetics yapmak bana kaldı
Bu arada göz altı krem tavsiyeleriniz beklerim, yalnız cildim yağlı, göz altlarım mor, yağ bezesi yapmayacak, yağsız hafif bişeyler arıyorum, şu garnierin ki şişliklere iyi geliyor ama bir de kırışıklık önleyici lazım sanırım. vichy düşündüm ama bazı ürünleri çok dandik, la roche'un uzmanlık alanına girmiyor, babe ürünlerinde silikon var diyorlar, dr. murad dan sordum 250 dediler öeh dedim yani, kararsızım.
canım yaa başın sağolsun,üzüldüm ama herşeyin hayrı vardır unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?