gel canım sen de katıl aramıza
sağol canım
bu kadar önemliyse ilaçla geciktir sonra bırakınca 2 gün geçmeden olursun
başın sağolsun canım
imtihan biz insanlar için unutma
prensesiimm canııım benimm başın sağolsunnn bitanem
nolur kendine dikkat et bak çok acı çekmediği için mutlu ol böyle düşün
canımmm,,
benimde kedim var 17 yaşında. gece koltukların üzerine çıkıp tüylerini bırakarak uyusa da, balkonda çiçeklerimin içine yatıp beni kızdırsa da onu çok seviyorum..
acını paylaşıyorumm...
GUNAYDIN CANLARIM nassiniz yahu :))
ya 1 hafta denesem olmem degil mi ölmem degil mi yaa 7guncuk zaten 2 gun denedim yaa hasta neyim mi olurum acaba olur mu olmaz mi bilemedim valla ama icen de var daha neler sakin icmeyin diyen de sence ne yapsam sevgili gunluk ayyy sevgili kadinlar kulubu diyecektim hehhe
sevgili gunluk ben geldim yine sence bu hafta kac kilo cikarim bayadir sabah ac karnina cirilciplak tartilmadim ozledim be gunluk cirilciplak tartinin ustune cikip basimi egip tartiya bakmayi ozledim be gunluk sen bilmezsin tabii nerden bileceksin sen hic yasadin mi acaba o duyguyu eger az cikarsa tekrar inip tekrar cikma duygusunu yasadin mi sen be gunluk valla hayat senin hayatin gunluk, ye ic oyna bi elinde cimbiz bi elinde ayna iki lafindan biri hobaaaaaaaa neyse senin de basini agrittim ben de yatayim o zaman saclarim uzar mi sence yaza kadar yasemncigimle peppercigimin saclarini gecer mi ben de yasemncigim gibi evimin balkonunda poz verirmiyim bea gunluk bi kizim olur mu acaba trufunku gibi seker anne can bak sole gec super isik var burda bi artislik poz alayim der mi dulcinea gibi hep sonuncu olur muyum sence gunluk afferin dogru dedin valla olmam tabii hehhehe :))
Delüü yesa kaydirigubbakcemile3 Ne de tatlı anlatmışsın tartıya çıkışları.. emin olmak için ekstra tartılmalarımın sayısı belirsiz benim de sırnaşık şey
Sevgili günlük, ben de acaip gaza geldim ve sizin sevgili leslie nizi de indirdim, çok az hareket ediyordum toplamda, atak yapmak istiyom artık :lepi:
sevgili gunluk ben geldim yine sence bu hafta kac kilo cikarim bayadir sabah ac karnina cirilciplak tartilmadim ozledim be gunluk cirilciplak tartinin ustune cikip basimi egip tartiya bakmayi ozledim be gunluk sen bilmezsin tabii nerden bileceksin sen hic yasadin mi acaba o duyguyu eger az cikarsa tekrar inip tekrar cikma duygusunu yasadin mi sen be gunluk valla hayat senin hayatin gunluk, ye ic oyna bi elinde cimbiz bi elinde ayna iki lafindan biri hobaaaaaaaa neyse senin de basini agrittim ben de yatayim o zaman saclarim uzar mi sence yaza kadar yasemncigimle peppercigimin saclarini gecer mi ben de yasemncigim gibi evimin balkonunda poz verirmiyim bea gunluk bi kizim olur mu acaba trufunku gibi seker anne can bak sole gec super isik var burda bi artislik poz alayim der mi dulcinea gibi hep sonuncu olur muyum sence gunluk afferin dogru dedin valla olmam tabii hehhehe :))
kizlar iyigeceler
bugun defin islerini hallettik annemle
o yuzden gunduz giremedimm
sizler umarim iyisiinizdir
oyy masallahhh allah uzun omur versin pisine adi nedir?
eksik olma canimm acimi paylastigin icin tsk ederimm
bende hic kizmadim ne pamuguma ne prensesimee insan kiyamioo onlar bizim cocuklarimizdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?