50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

periliev sen bir kafanı dinle,sonra gel aramıza ama bırakma bizi olur mu ,
merhaba sempatikciğim , ben iyiyim çok şükür canım sen nasılsın?
Sportie ...........
moonserose0 ....kilo verememiş
me_as ..............
guguz ...............
periliev ..............
Serena..............
bal-esmer ..........
Karamsar-tarz ....
maeves.............
prensessisi ........
MissDeFnE.......
bozo85 ..............1 kg almış
yanetki ..............
Mikla .................
Ddiiiddeemm ......
sempatik............500 gr vermiş
karalım...............
beyaz melek........

ayy valla bende anlamadım bu işden sanırım haftaya liste yarıya düşer baksana şu hale,bu hafta ve gelecek hafta kilo bildirmeyeni çıkaracağım listeden çünküüüüüüü

yariya degil baya bi duser kimsek yok anam 3 kisi var zaten bi ikimiz variz
bak bn obur tarafi biraz yasaklar koydum ,insallah burdada gelen cok olur

listeye eklemişsiniz sağolun kızlar...yalnız beyaz melek değil kelebek olcek okaydirigubbakcemile2

bir de ben bugün kahvaltıda 1 dilim kızarmış ekmek zeytin peynir haşlanmış yumurta domates yedim....ama az önce çikolatada yedim

Sportie ...........
moonserose0 ....kilo verememiş me_as ..............
guguz ...............
periliev ..............
Serena..............kilo verememişbal-esmer ..........
Karamsar-tarz ....
maeves.............
prensessisi ........
MissDeFnE.......
bozo85 ..............1 kg almışyanetki ..............
Mikla .................
Ddiiiddeemm ......
sempatik............500 gr vermişkaralım...............
beyaz kelebek........

eee hadi ama kızlar nerdesiniz yaaa ,ooo nerde kaldı yarışma nerde kaldı heyecan , olmuyor olmuyor böyleee...!

moonserose0 katılıyorum motıve yok heyecan yok kımse yarışmıyor mu yaa zayıflamak nerde kaldı herkes neler yedıgını nasıl yptıgını anlatsın bakalım kızlar hadı

Kızlar listeye benide ekler misiniz.Ama ben cumartesi günleri kaç kilo olduğumu bildirebilirim çünkü sporda tartılıyorum başka altarnatifim yok.en son 54.9 idim.

günaydın kızlar,nasılsınız?
hoşgeldiniz figenk24 ve kahorihama , listeye sizi büyük bir zevkle eklerim fakat sizden ricam haftada en az 2 kere de olsa paylaşımda bulunup muhakkak kilonuzu bildirin , mümkünse neler tükettiğinizi bir sonraki gün bizle paylaşın.bu hepimiz için geçerli arkadaşlar çünkü bu işi başarmak istiyorsak birbirimizi motive etmeye,yarışmaya ve paylaşıma ihtiyacımız var ...!

Sportie ...........
me_as ..............
guguz ...............
periliev ..............
Serena..............kilo verememiş
bal-esmer ..........
Karamsar-tarz ....
maeves.............
prensessisi ........
MissDeFnE.......
yanetki ..............
Mikla .................
Ddiiiddeemm ......
karalım...............
beyaz kelebek........
figenk24................
kahorihama...........

şu durumda grubumuzun birincisi sempatikciğim oluyor,seni canı gönülden tebrik ederim canım rakibem Şeniz :hooray:

herkese merhaba, uzun bir aradan sonra tekrar geldim. kilomu bildiremedim arkadaşlar çünkü burda değildim. kilom 55,20. pek birşey verememişim anlayacağınız. Evt arkadaşlar birbirimizi motive edelim. yoksa gitmicek bu kilolar.

gunaydin kizlar gunaydin mooncum bu listenin hali ne bugun oldu hala kimse yok ,herkes fazla umursamiyomu ne biraz
benimde dunku yediklerim boyle kizlar

sabah:3 dilim kepek ekmek,bal, kaymak tereyag,peynir
oglen:2 tas tarhana corbasi ,azcik salata
ara:bir avuc misir
aksam:1 tas kisir,3dilim patatesli yogurtli bisey hafif yani
ara:1 bardak cay,accik cekirdek

spor yapmicaktim reglimden dolayi ama yinede ben raht edemedim 30 dk spor yaptim
tabi gun boyunca 2 ltreden fazla su ictim

kızlar benim çok dengesiz. geçen hafta vermiştim fakat bu hafta hiç verememişim. sporu azalttım ondan sanırım. maalesef hala aynıyım(

ben bu hafta sonu 58,5 çıktım ama dün yine 60 çıktım tartı değişikti bu arada atkins diyetini uygulayanınız varmı

kızlar selammm...az önce tartıldım ben 55,5 çıktım...daha 3 gün önce diyete başladım ama yani henüz vermeye başlamadım....

bu arada göbek eritmek için ne yapıyorsunuz benim kilodan çok göbekle başım belada

ama tabi 3kiloda versem tam süper olacak

merhaba,hoşgeldiniz kızlar, bugün çok yoğunum yazıp çıkacağım hemen,göbek için en iyi hareket mekik beyaz kelebek,tam ve yarım mekik çek sporun peşine
guguz kilonu aynı kabul ediyorum verdiysen haftaya birincisin zaten :))

Sportie ...........
me_as ..............100 gr vermiş
guguz ...............kilo verememiş
Serena..............kilo verememiş
bal-esmer ..........kilo verememiş
Karamsar-tarz ....
maeves.............
prensessisi ........
MissDeFnE.......
yanetki ..............
Mikla .................
Ddiiiddeemm ......
karalım...............
beyaz kelebek........
figenk24................
kahorihama...........

Merhaba Kızlar

Benim boyum 1,62. Kilom bugün 56.3. Hedefim üniversite zamanındaki 48. Ama bu sanırım bir hayal.52 de beni çok mutlu edecektir. beni de aranıza alırmızınız. haftada 2 kere kilomu bildirim. bugün yediklerim. elma, elma, portakal,çoban salata, yoğurt akşam maalesef menüde şarap + peynir var AMA spor sonrası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…