50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şekerim kahvaltı yapmadınmı yoksa?????

bağırsak problemleri için bir tavsiyem var belki biliyorsunuzdur. bir gece önceden 3-4 kuru kayısı, 3-4 kuru incir 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi ve sütü bir kaba koyup buzdolabında bekletin. sabah bunun içine biraz keten tohumu koyup (ben bal da ekliyorum) kahvaltı niyetine afiyetle yiyin..

şekerim kahvaltı yapmadınmı yoksa?????

biliyorum çok zararlı ama kahvaltı yapamıyorum hayatımbilmiyorumkismile

bilmiyordum canım,bu akşam hazırlayıp sabaha da afiyetle yiycemzemuszemus
şu anda öyle şiştim ki patlamaya hazır bomba gibiyim:bbo:

biliyorum çok zararlı ama kahvaltı yapamıyorum hayatımbilmiyorumkismile

canım farkındasın herşeyin....... hiç bir şey yapamıyorsan nesfit ye barı oda olmadı simit poğaca falan oda olmadı evde ekmek arası bir şeyler hazırla iş yerinde ye.......

uzun süre aç kalınca vücut savunmaya geçiyormuş kıtlıkvar sinyaliyle yediğin her şeyi depoluyormuş........hele hele uyanınca mutlaka ilk 1 saat içinde bir şeyler yiyin diyorlar....

Son düzenleme:

tamam hayatım,yarından itibaren kahvaltı yapıcam,
ve yarından itibaren sana hesap vereyim mi buradan:uhm:

tamam canım çok memnun olurum insan hesabını birine vereceği işleri her zaman daha dikkatli yapmıştır......

günaydın Kuzularr.

yesa günlüğünle muhabbetinize bayıldım.süperdi masallah:))

ne de güzel anlatmıssın eKsiK çıKınca teKrar teKrar tartıya çıKıp baKıp sevinmeler falan:))

sağolasın trufcugum..

yoK insallah canım.öğün öğün paylasalım hem durdururuz birbirimizi hem de buraya yazacaz dye tutarız Kendimizi abartmaKtan :))

saolasin canim gercekten boyle durumlarda kelimeler biter insan ne dicegini bilemez eksik olma gulummm

prensesciğim hayırdır ya ben Kacırdım sanırım geçmiste yazılanların bi Kısmını

anladıgım Kadarıyla seni üzen bi durum var. sevdiğin bir seyi mi Kaybettin?

cnm oglen borek yemistim,
onun icin aksami en hafif sekilde gecirmeye calistim.

iste dun tum gunluk listem;

05/04/10
Sabah
2 dilim kepek ekmegi
1 dilim b.peynir, 1 ince dilim kasar
1 kucuk bal

Ara
2 ad. Etiform corekotlu, su

Ogle,
Yogurtlu ispanak
1 dilim borek
1 bardak elma suyu (sekersiz) -44 kcal

Ara
Sekersiz cay,
3 ad. Mavi-yesil keten tohumlu

Aksam
1 kase suzme yogurt
3 kasik garnitur haslama
2 dilim tam bugday ekmegi,
Az acili ezme, 1 tutam maydonoz

Gece,
Meyve salatasi (yarim muz, yarim kivi, 1 avuc cilek)

peppermint içim menün çok güzel......... güzel besleniyorsun..... ama sanırım sağlık sorunlarında dolayı sporda sorunun oluryordu senin

Gunaydin. Bu gunden itibaren yediklerime daha cok dikkat etmeye calisacagim.. Simdiye kadar yazmadim utancimdan ne yedigimi. Ama bugunden baslayarak bildirecegim cunku zararli seyler yememeye calisacagim. Neyseki spor iyi gidiyor. Birakmadim hic...

sabah kahvaltım : 2 dilim kepek ekmeği arası 2 dilim kaşar,1 dilim salam-1 bardak yarım şekerli büyük çay

tamam canım çok memnun olurum insan hesabını birine vereceği işleri her zaman daha dikkatli yapmıştır......

anlaştık o zamanyerimseniben

gunaydinlar hepinizE;

optum kocamannnnnnn

günaydın arkadaşlar

günaydın kızlarzemuszemus

Gunaydin. Bu gunden itibaren yediklerime daha cok dikkat etmeye calisacagim.. Simdiye kadar yazmadim utancimdan ne yedigimi. Ama bugunden baslayarak bildirecegim cunku zararli seyler yememeye calisacagim. Neyseki spor iyi gidiyor. Birakmadim hic...

anchusa ben de çok dikkat edicem ve her gün düzenli olarak liste halinde buraya yazıcam..spor aletim de geldi,akşam da spora başlıyorumsırnaşık şey

Günaydın herkese,

ya ben bugün saatimi 7 ye kurdum kalkıp koşuca diye yok nerdeeeee,
kafamın üzerinde saksı taşıyorum sanki kalkamıyorum 10 dan önce, işi bıraktığımdan beri şu uykumu bir düzene sokamadım, işte de düzensiz olduğundan herhalde.

Neyse var mı uyanmak için güzel bir tavsiyesi olan her gün 10 saat uyuyorum çok büyük bir kayıp benim için, ağlıycam neredeyse o derece

canım sen eşine kalkmıyormusun????? ben öyle yapıyorum bende önce gideceği zaman kahvaltı falan derken uykum açılıyor......

Her turlu uyku problemi yasayan biri olarak sunu tavsiye edeyim. Spor yap. Spor yapinca vucut yoruluyor stresi azaltiyor, gece erken uyuyorsun ve erken kalkiyorsun.

kızlar kahvaltım fazla gibi geldi bana ama. yazıyım bi ne diceksiniz bakalım.
ben bi kaç gündür salama taktm kafayı..

2 dilim çavdar ekmeği
1 dilimpeynir
8z eytin
5-6 dilim salam :kedi:
domates, maydonoz

evet söyleyin hazırım herşeye :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…