günaydın herkese
uyanır uyanmaz ılık suyumu içtim..
şimdi işe geldim yeşil çayım elimde,
arada kuru kayısı yemeyi düşünyorum,
bağırsaklarımda problem başladı zira,
şişkinlik yapıyor inanılmazmafoldumben
şekerim kahvaltı yapmadınmı yoksa?????
bağırsak problemleri için bir tavsiyem var belki biliyorsunuzdur. bir gece önceden 3-4 kuru kayısı, 3-4 kuru incir 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi ve sütü bir kaba koyup buzdolabında bekletin. sabah bunun içine biraz keten tohumu koyup (ben bal da ekliyorum) kahvaltı niyetine afiyetle yiyin..
biliyorum çok zararlı ama kahvaltı yapamıyorum hayatımbilmiyorumkismile
canım farkındasın herşeyin....... hiç bir şey yapamıyorsan nesfit ye barı oda olmadı simit poğaca falan oda olmadı evde ekmek arası bir şeyler hazırla iş yerinde ye.......
uzun süre aç kalınca vücut savunmaya geçiyormuş kıtlıkvar sinyaliyle yediğin her şeyi depoluyormuş........hele hele uyanınca mutlaka ilk 1 saat içinde bir şeyler yiyin diyorlar....
günaydın canlar
hepinize en güzelinden bir gün diliyorum
umarım benimki de öyle olur
evvet bugün kaçamak yok
abartmak yok
herşey kararında olacak
suyumuzu, yeşil çayımızı içicez.
sporumuzu da yapıcaz
heyyyt be hadi çıtır çerezler bugün bizim günümüz olsun.
saolasin canim gercekten boyle durumlarda kelimeler biter insan ne dicegini bilemez eksik olma gulummm
siz nerdeki fotoğraftan bahsediyorsunuz kuzum.
yaws ama benim hala ikizler burcuyla ilgili kanaatim devam ediyo ne yazıkki
kardeşim tam bir ikizler
senin yükselin farklıdır sen yükselenine uyuyorsundur
hmm 45 dk tempolu benden de 1 saat hadi bakalım.
abartı yok ama
ortada yemek de yok
bugün abarttında onumu telafi ettin sen.
tamam canım çok memnun olurum insan hesabını birine vereceği işleri her zaman daha dikkatli yapmıştır......
gunaydinlar hepinizE;
optum kocamannnnnnn
günaydın arkadaşlar
Gunaydin. Bu gunden itibaren yediklerime daha cok dikkat etmeye calisacagim.. Simdiye kadar yazmadim utancimdan ne yedigimi. Ama bugunden baslayarak bildirecegim cunku zararli seyler yememeye calisacagim. Neyseki spor iyi gidiyor. Birakmadim hic...
deniycem neutragena'yı. mersi kuzum opuyorumnanaktan
nickin çok tatlı bu arada aklinialirimsmile
Günaydın herkese,
ya ben bugün saatimi 7 ye kurdum kalkıp koşuca diye yok nerdeeeee,
kafamın üzerinde saksı taşıyorum sanki kalkamıyorum 10 dan önce, işi bıraktığımdan beri şu uykumu bir düzene sokamadım, işte de düzensiz olduğundan herhalde.
Neyse var mı uyanmak için güzel bir tavsiyesi olan her gün 10 saat uyuyorum çok büyük bir kayıp benim için, ağlıycam neredeyse o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?