canım sen eşine kalkmıyormusun????? ben öyle yapıyorum bende önce gideceği zaman kahvaltı falan derken uykum açılıyor......
kızlar kahvaltım fazla gibi geldi bana ama. yazıyım bi ne diceksiniz bakalım.
ben bi kaç gündür salama taktm kafayı..
2 dilim çavdar ekmeği
1 dilimpeynir
8z eytin
5-6 dilim salam :kedi:
domates, maydonoz
evet söyleyin hazırım herşeye :gitme:
Salam yemesen zeytini de biraz azaltsan iyi. Salam yiyeceksen de 1 dilim neyine yetmiyor onlar katki maddesi ve yag dolu. Sen de etoburlardansin sanirsam dayanamiyorsun boyle seylere..kızlar kahvaltım fazla gibi geldi bana ama. yazıyım bi ne diceksiniz bakalım.
2 dilim çavdar ekmeği
1 dilimpeynir
8z eytin
domates, maydonoz
canım sen eşine kalkmıyormusun????? ben öyle yapıyorum bende önce gideceği zaman kahvaltı falan derken uykum açılıyor......
Her turlu uyku problemi yasayan biri olarak sunu tavsiye edeyim. Spor yap. Spor yapinca vucut yoruluyor stresi azaltiyor, gece erken uyuyorsun ve erken kalkiyorsun.
Aynen bende oyle yapiyorum. Esim cok uykucu. Kalikip onu kaldirmam gerekiyor. Her gun ise gec kaliyor yoksa.Zorla tost yediriyorum, kahve yapiyorum zaten uyku falan kalmiyor.
Canım ben günde 1 saat falan spor yapıyorum, erken de yatıyorum ama yok erken kalkamıyorumHava karanlık gibi oluyor ya hiç kalkasım gelmiyor
okadarda çok değil canım sadece salamların sayısı fazla olmuş...........bayağı fazla
Salam yemesen zeytini de biraz azaltsan iyi. Salam yiyeceksen de 1 dilim neyine yetmiyor onlar katki maddesi ve yag dolu. Sen de etoburlardansin sanirsam dayanamiyorsun boyle seylere..
aynen benimkide öyle.... o erken gideceğinde bile ben kalkıyorum onu zorla kaldıryorum bazen kahvaltıyı bile yapamıyor..... bide vakit varmış gibi kalıncada yatakta gözlerini açıp bakıyor çıldırtıyor beni......
Hep mi seviyordun uykuyu yoksa bu donemde isinden ayrildiktan sonra mi duzenin degisti??Uykuyu hep seviyorsan yapacak pek birsey yok. Esimden biliyorum. Kaldirmak cok ama cok zor sabahlari...Ama belki isinden ayrildigin icin biraz bunaliyorsun. Ben depresyonda olunca cok uyurum.
ev cadısı, lunapiena, sensewitch, yasemin76
WANTED
kızlar kahvaltım fazla gibi geldi bana ama. yazıyım bi ne diceksiniz bakalım.
2 dilim çavdar ekmeği
1 dilimpeynir
8z eytin
domates, maydonoz
peppermint içim menün çok güzel......... güzel besleniyorsun..... ama sanırım sağlık sorunlarında dolayı sporda sorunun oluryordu senin
evet sayanamıyorum iki gündür :sinifsinif: ama yok bida yemiycem şimdi çıkıp 1 saat yürüycem.
kuzu ;
o salam da neyin nesi öylekötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?