50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım sen eşine kalkmıyormusun????? ben öyle yapıyorum bende önce gideceği zaman kahvaltı falan derken uykum açılıyor......

Aynen bende oyle yapiyorum. Esim cok uykucu. Kalikip onu kaldirmam gerekiyor. Her gun ise gec kaliyor yoksa.Zorla tost yediriyorum, kahve yapiyorum zaten uyku falan kalmiyor.

okadarda çok değil canım sadece salamların sayısı fazla olmuş...........bayağı fazla

Salam yemesen zeytini de biraz azaltsan iyi. Salam yiyeceksen de 1 dilim neyine yetmiyor onlar katki maddesi ve yag dolu. Sen de etoburlardansin sanirsam dayanamiyorsun boyle seylere..

canım sen eşine kalkmıyormusun????? ben öyle yapıyorum bende önce gideceği zaman kahvaltı falan derken uykum açılıyor......

Yok kuzum ya eşim hayatta kahvaltı yapmaz, 5 dk da hazırlanıp çıkar, beni de her gün 10 kere uyarmama rağmen kaldırmıyor. Şöyle yapıyor sadece kalkıcak mısın, e ben de kalkmıycam diyorum o sersemlikle, o da zorlamıyor, kıyamıyormuş. Beni zorla uyandırması lazım benim kalkabilmem için

Her turlu uyku problemi yasayan biri olarak sunu tavsiye edeyim. Spor yap. Spor yapinca vucut yoruluyor stresi azaltiyor, gece erken uyuyorsun ve erken kalkiyorsun.

Canım ben günde 1 saat falan spor yapıyorum, erken de yatıyorum ama yok erken kalkamıyorum Hava karanlık gibi oluyor ya hiç kalkasım gelmiyor

Aynen bende oyle yapiyorum. Esim cok uykucu. Kalikip onu kaldirmam gerekiyor. Her gun ise gec kaliyor yoksa.Zorla tost yediriyorum, kahve yapiyorum zaten uyku falan kalmiyor.

aynen benimkide öyle.... o erken gideceğinde bile ben kalkıyorum onu zorla kaldıryorum bazen kahvaltıyı bile yapamıyor..... bide vakit varmış gibi kalıncada yatakta gözlerini açıp bakıyor çıldırtıyor beni......

Canım ben günde 1 saat falan spor yapıyorum, erken de yatıyorum ama yok erken kalkamıyorum Hava karanlık gibi oluyor ya hiç kalkasım gelmiyor

Hep mi seviyordun uykuyu yoksa bu donemde isinden ayrildiktan sonra mi duzenin degisti??Uykuyu hep seviyorsan yapacak pek birsey yok. Esimden biliyorum. Kaldirmak cok ama cok zor sabahlari...Ama belki isinden ayrildigin icin biraz bunaliyorsun. Ben depresyonda olunca cok uyurum.

okadarda çok değil canım sadece salamların sayısı fazla olmuş...........bayağı fazla

evet bayağı :sinifsinif:

Salam yemesen zeytini de biraz azaltsan iyi. Salam yiyeceksen de 1 dilim neyine yetmiyor onlar katki maddesi ve yag dolu. Sen de etoburlardansin sanirsam dayanamiyorsun boyle seylere..

evet sayanamıyorum iki gündür :sinifsinif: ama yok bida yemiycem şimdi çıkıp 1 saat yürüycem.

Evet bizim kocalarimiz ayni modeldenmis. 4 kere alarm caliyor hep erteliyor. 5 incide kalkiyor. Bir de nasil farkina varmazsin erteledigini ve duymazsin bangir bangir bagiran alarmi anlamiyorum. Zorla bir tost yediriyorum. Onu yerken de soyleniyor bunu yiyecegime uyurdum 5 dakika daha diye. Komedi halimiz

Ben tv'de çalıştığımdan vardiyalı çalışıyorduk, bazen sabahın kör vakti, bazen, akşam bazen gece çalışıyordum, düzenim yoktu yani 2 günde bir değişen bir döngü vardı. O yüzden düzenli uykuya alışkın değilim. Bir itici güç olmadığı sürece yatıyorum, aşırı da uykucu değilimdir aslında da, geç yat geç kalk mantığında yaşadım uzun zaman, şimdi eşime erken yattığı için erken yatıyorum, yatakta saatlerce kitap okuyorum, en ağırından uykum gelsin diye, sonra gelince yatıyorum. Ben çok uykucu değilim çünkü sabahın 5'inde kalkmam gerektiği zamanlarda 1 de yatardım yeterdi bana. Çalışmamaya alışamadım hala herhalde, bilemiyorum.

Neyse ben bişeyler atıştırıyım, hava çok güzel sonra gidip biraz koşayım, kendime sinirim geçsin:)

herkese günaaaydııınnn nasılsınız güzelleeeerrrrkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
kızlaaar dün çok yoruldummm 3 saat çarşı pazar gezdimm eve geldim cam kapı sildim
az bişey dermenım kalmadı gece 10 da yattım bende:bbo:

kuzu ;
o salam da neyin nesi öylekötükedihüso

peppermint içim menün çok güzel......... güzel besleniyorsun..... ama sanırım sağlık sorunlarında dolayı sporda sorunun oluryordu senin

canim sagol,
evet belimde bir rahatsizlik oldu;
1,5 aydir suruyor;
bir ara gecmisti; leslie ye basladim; 3 gun sonra agrim siddetlendi, o yuzden simdi korkuyorum yeniden baslamaya,
ilac iciyorum hala;
ilacim bitsin; bakicam, ilac icmememe ragmen agrimazsa, hafiften baslicam spora.

bu haftaki kocumuz sen misin cnmcim ?

az uzak kaldim da ben siteden

kızlarrr merhaba uzu bi aradan sonra ben geldim. seminere gitmiştim yoktum. walla çok özledim sizi yaa.
seminerde korkmuştum kilo alırım diye ama iyiyim.hatta sabah 55. 3 çıktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…