50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

veee hedefi nisan sonuna 53 olan grupdaslarıma bildiri:)kaydirigubbakcemile2

ilk gün iyi basladı hadi bakalım devamı gelicek insallah bu sefer

kahvaltıdan yarım saat kadar önce

1 bardak ılık su

Yarım bardak çörekotlu su

kahvaltıda:

1 dilim light ekmek
1 tane siyah zeytin
çok az tahn
1 tane haslanmıs yumurta(sadece sarısı)
1 tane salatalık
2 b.sekersiz açık çay
Bol yesillik

masallah güzel basladım canım.yiğenime kahvaltısını ben yaptırdım bugün.ona defalarca reçel verdim, defalarca nutella sürdüm ama bi tane bile götürmedim agzıma

sayenizde canlarım :)Şeniz

aslında bir dilim daha ekmek yiyecektim ama yiğenim doymustu
o doyduktan sonra elini ağzını yıkamaya götürdüm üzerini değistirdim arada böyle oyalanınca geri oturdugumda hiç yiyesim gelmedi,çünkü doydugumu farkettim. ara vermeseydim 2 dilim yerdim ama ekmeği ve üzerine yiğenimin kalan yumurta sarısını da yerdim ama ara verince yemeye doygunluk hssi geldi

sadece 1 bardak daha cay içtim

ara öğün olarak da ketentohumlu ve çörek otlu yogurt yiyeceğim insallah:hulya:

nilufert

selam naber..

katrece

benim de hedefin nisan sonu 53 ;

beni de al gruba.

bu arada lachesis; spatz, yesa, dulci yaristan kopmadiniz diy mi??

ben regl olucam bugun yarin;
eger olursam cuma tartida 1 kg asagidini sayarim ha simdiden soyliyimmm p

veee hedefi nisan sonuna 53 olan grupdaslarıma bildiri:)kaydirigubbakcemile2

ara öğün olarak da ketentohumlu ve çörek otlu yogurt yiyeceğim insallah:hulya:

hoşgeldinn katrecemmma.s.

çörek otu tozu harika tok tutuyor sabahlarıı:sm_cool:
nasılsın bitanemm okuyorum yorumlarını bugün güne güzel başlamışsın
nasıl başlarsan öyle gidiyor unutma canım benimmolumunekankayizsmile

06/04/10
06.30
1 kuru kayisi, 1 bardak su

Sabah
1 dilim b.peynir,
1 kucuk bal
Domates, salatalik
2 dilim kepek ekmegi

Ara
1 fincan adacayi

ben de boyle basladim bugunnn

nasilsin yasemn?

yaa konuyla alakasi yok ama size bisey sorucam; ozellikle evli arkadaslara;

ben regl olmama yakin fena halde cocuk ozlemi duyuyorum, hamile kalmis olmayi diliyorum .. neden ki acaba?
hormonlarla mi alakali ki??

halbuki cocuk konusunu kararlastirdik esimle, daha 1 sene dusunmuyoruz.

:-(((((

ya off, cok duygusallastim yine aglicam

soyle garip bir duygu oluyor bende; regl olunca bu ayda yumurtam bosa gitti gibi bir hisse kapilip uzuluyorum

:-((((

Bende de çok oluyor o kuzum, yeni evlendik ya biz şimdi bir de, çocuk için bir engel olmadığını, zamanının geldiğini düşünüyoruz bilinçaltında herhalde :1hug:

Ya ben çok yedim ya, dünden misafirden kalan böreklerden ve pastadan yedim bilmiyorumkismile Bir de koşudan öcne atıştırcaktım, nasıl atıştırmaysa bu böyle

Bende de çok oluyor o kuzum, yeni evlendik ya biz şimdi bir de, çocuk için bir engel olmadığını, zamanının geldiğini düşünüyoruz bilinçaltında herhalde :1hug:

ayyy ben sizi yerim yaaaopuyorumnanaktan ne tatlı ne çıtır anneler olur sizdenopuyorumnanaktan

belkide canim dedigin gibi oluyor.

ayyy ben sizi yerim yaaaopuyorumnanaktan ne tatlı ne çıtır anneler olur sizdenopuyorumnanaktan

ben de snei yerimmm

ayy kıyamaaaamm:teselli:

çok normal böyle düşünmenn benim regli yeni bitti
hormonlardan sanırımm
bu ay sanki gecikti gibi gelmişti bana öylee bi düşündüm hamiş kalırsam ne olur diyeee:uhm:

dünde pazarda gezerken bebek cicilerine bakınca içim gittiii:1ninca:
tabikide ALLAHIM isteyenlere nasip etsin
benim 2 tane ALLAH bağışlarsa halaa canım gidiyor yanii:bbo:

hayat şartları zor olmasa 3 düşünürdüm kesinnyerimseniben
bu ara taze fasülyeyi çiy tüketmeye bak yada badem ye günde yarım fincan,

taze fasülye kadınlık hormonlarına ve zayıflamaya çoooooook yardımcııbayanssulusmile

bende de bugün çooook sevgi seli varr

öptüm bitanemmmŞeniz

Son düzenleme:
valla peppermintcim bende sadece korku oluyor ya regli olamazsam naparım hazırmıyım nasıl olur?????? vb..... hiç öyle bir özlem olmuyor nedense.....

ben de snei yerimmm

benim doktorum her seferinde diyor ki; bak elini çabuk tut, çocuk doğurma için en verimli yaş 24-28 kaçırma! ne ara evlencem de ne ara çocuk yapıcam sayın tohtor diyorum ben dekaydirigubbakcemile3 ama benim tek yumurtalığım var da ondan bu kadar endişeleniyorum.siz merak etmeyin 35'e kadar yolu vardelikafadulden

Etrafinda cocuklu arkadaslarin varsa onlarin gazina da geliyorsun. Ben de artik zaman zaman istiyorum ama kariyerime ara vermek de istemiyorum. Bir gidip bir geliyorum. BAzen cocugum olsa iyi olur diyorum bazen de 35 e kadar yolu var bekle daha hayatini yasa diyorum... Karar veremedim gitti

ya 20 li yaslar da cocugu birak evliligi bile dusunmuyordum. bence 30 oncesi erken anne olmak icin. Sana katiliyorum tip cok gelisti. bir arkadasimiz 38 yasinda ve gayet saglikli bir hamilelik geciriyor. onumuzdeki ay dogumu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…