50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bence sende bebek özlemi var ondan öyle hisediyorsun tatlım

35 e kadar yolu var
güzel diyorsun ama
bi de şu yandan bakarsak
35 yaşında doğum yaptık diyelim
çocugumuz 15 yaşında en deli dolu zamanında iken biz 50 yaşında olucaz bu da benim düşüncem tabi

ben de kahvaltıda 3 dilim kepekli ekmek az ajvar +labne +fıstık ezmesi+bir çay kaşığı kadar portakal reçeli+bir bardak az şekerli çay
ay unuttum bir de 5 tane siyah zeytin yedim
ardından 20 dk lesli ve 45 dk stepper ardından tekrar 5 10 dk lesli ile cool down ve stretch
şimdi de bir kase mısır gevregimi yemeye gidiyorum bye bye öpüldünüz

35 e kadar yolu var
güzel diyorsun ama
bi de şu yandan bakarsak
35 yaşında doğum yaptık diyelim
çocugumuz 15 yaşında en deli dolu zamanında iken biz 50 yaşında olucaz bu da benim düşüncem tabi

ama yaslanma yasi da artiyor. simdi 50 orta yas, 80 ustu yasli diye geciyor. Hakli oldugun nokta da var tabii. Gencken hersey daha kolay. ama yok okuldu yok kariyerdi yok hayatimizi yoluna koyalimdi derken cocuk yapma yasi gun gectikce artiyor. Ben de bu akimin icine girdim. 32 yasindayim ve ilk defa bu sene evet cocuk yapsam artik iyi olur hayat akip gidiyor diye dusunmeye basladim..yirmili yaslarda aklim bir karis havadaydi bambaska bir hayatim vardi. Ama annem ablami ve beni 23 ve 27 yasinda dogurmus. Simdi o bile bosver otuzdan sonraya birakin hayatinizi yasayin biraz diyor.Ikisinin de avantaji ve dezavantaji var. Belki en iyisi hic plan yapmamak bu konuda. Hamile kalinca kalirsin..

sabah kuru meyveli nesfitle güne başladım

ara: bir elma

ara bir bardak yeşil çay 3-4 eti burçak mısır gevrekli bisküvi

öğle 4-5 kaşık barbunya ayran

cnm benim Allah bagislasin cocuklarini insallah.
ben de cocuk cok seviyorum,
esim simdilik fazla gonullu degil, o dese ki hadi tamam yapalim; bir dakika dusunmem sanirim.

valla peppermintcim bende sadece korku oluyor ya regli olamazsam naparım hazırmıyım nasıl olur?????? vb..... hiç öyle bir özlem olmuyor nedense.....

ben de bazen cok korkuyorum cocuk olsa naparim diye ama cogunlukla da istiyorum.
ama simdilik planlamiyoruz esimle bi karar aldik;
off- nolurdu esim kararlarina bu kadar sadik olmasaydi :-(

cnm biz seneye hazirandan sonra dusunuyoruz. o zaman 31 olucam, dogana kadar da 32 ... 35 ten once de belki 2 .yi yapariz.
keske ikiz olsa, bi seferde halletsek

bende de boyle gelgitler oluyor;

gecen aksam ruya gordum, bebegim varmis..
sonra dedim ki hamile mi kalicam yoksa,
ama benimle beraber evlenen bir arkadasim vardi, onun haberi geldi; o hamileymis.
ruyayi ondan gordum herhalde diye uzuldum :-(

optum hepinizi coookk cokk;

listemin devami..

06/04/10
06.30
1 kuru kayisi, 1 bardak su

Sabah
1 dilim b.peynir,
1 kucuk bal
Fomates, salatalik
2 dilim kepek ekmegi

Ara
1 fincan adacayi

Ara2
2 ad. Diyet biskuvi

Öğle
1 saat yuruyus (tempolu degil, gezinti seklinde)
Tavuk schinitzel
1 kase cacik
2 kasik p.puresi

Bu sabah nutellayi dahil etmemissin menune...

sabah: 1 dilim etimek
yarim domates
yarim kibrit kutusu tulum peyniri
1 bardak sekersiz kahve

ara ogun; 1 bardak sekersiz kahve
1 dilim kabakli cikolatali pasta( ama kucuk bir dilimdi)

oglen : 1 dilim etimek
4 kasik kremali baharatli nohut yemegi

Gordugunuz gibi cok iyi bir menu degil benimkide. Ustelik henuz spor falan yapmadim. Sozde bugun evden calismaya basladim. Isin havasina da giremedim kadinlar kulubune takidlim kaldim

yani bir bakıma da öyle tabi ama sonra pişman olma diye dedim canım
her şey alın yazı aslında ALLAH alnımıza neler yazmışsa onları yaşıyoruz

yani bir bakıma da öyle tabi ama sonra pişman olma diye dedim canım
her şey alın yazı aslında ALLAH alnımıza neler yazmışsa onları yaşıyoruz

Dogru diyorsun. Bakma boyle konustuguma aslinda biliyorum zamani geldi benim icin de bebek sahibi olmanin. Su an evden calisiyorum ve aslinda cocuk yapmak icin en uygun zaman. Esim de o kadar cok istiyor ki. Ben hep cok detayciyimdir. En uygun kosullari saglamak istiyorum. Buradaki hayatimi duzene koyayim istiyorum. Bu kadar ince dusunmemek lazim. Cunku onemli bir sorunumuz yok benim adaptasyonum disinda. Biraz kaderci olmali insan.

:ecrin_bebek: hayırlısı canım
ALLAH gönlünüze göre versin

Son düzenleme:
ben geldimbuyrunnnnnnnnn
bugün yediklerim;
sabah;
1 bardak ılık su
2 adet kuru kayısı
1 fincan yeşil çay
ara;
1 fincan yeşil çay
2 kuru kayısı
öğlen;
taze fasulye
azıcık minicik makarna
salata
ara;
yeşil çay

kızlar eve yeni girdim
yarım saat sonrada 6 kişilik misafir gelecek
gelirken kermes vardı oraya uğrayıp neler neler aldım bişey yapamam diye
ayriyeten müdürlüğe uğradım sen hiç düşünme olacak senin iş dediler
sevindim
eve geldim soyundum dökündüm
tuvalete gidip tartıldım
55,0 çıktı acaip mutlu oldum
gönül rahatlığıyla yiyebilirim dimi aldıklarımdan
görüşürüz sonra

çok mutlu oldum trufcumdelikafadulden
ben sana demiştim:CüvCüv:
şimdi misafirlerin tadını çıkar bencesüprizzzzz

perpemitcim iyiym canım. ben adet olunca tek bildiğim çok çok sinirli olduğum keşeke bende adet olmadan önce öle güzel duygulara sahip olbenimde aslında çocuk için çoktan yaşım geldi geçiyor ama ne bilim kızlar benimde canım hiç öle aman aman çocuk istemiyor. çok eziyetli geliyor bana belkide çalıştığımiçin illakiAllah aratmasın bebişimizlerimiz olsun ama keşke zamanı durdurabilsekde uzun bi sre daha böle çocuksuz takılsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…