nasilsin yasemn?
yaa konuyla alakasi yok ama size bisey sorucam; ozellikle evli arkadaslara;
ben regl olmama yakin fena halde cocuk ozlemi duyuyorum, hamile kalmis olmayi diliyorum .. neden ki acaba?
hormonlarla mi alakali ki??
halbuki cocuk konusunu kararlastirdik esimle, daha 1 sene dusunmuyoruz.
:-(((((
ya off, cok duygusallastim yine aglicam
soyle garip bir duygu oluyor bende; regl olunca bu ayda yumurtam bosa gitti gibi bir hisse kapilip uzuluyorum
:-((((
Etrafinda cocuklu arkadaslarin varsa onlarin gazina da geliyorsun. Ben de artik zaman zaman istiyorum ama kariyerime ara vermek de istemiyorum. Bir gidip bir geliyorum. BAzen cocugum olsa iyi olur diyorum bazen de 35 e kadar yolu var bekle daha hayatini yasa diyorum... Karar veremedim gitti
35 e kadar yolu var
güzel diyorsun ama
bi de şu yandan bakarsak
35 yaşında doğum yaptık diyelim
çocugumuz 15 yaşında en deli dolu zamanında iken biz 50 yaşında olucaz bu da benim düşüncem tabi
ayy kıyamaaaamm:teselli:
çok normal böyle düşünmenn benim regli yeni bitti
hormonlardan sanırımm
bu ay sanki gecikti gibi gelmişti bana öylee bi düşündüm hamiş kalırsam ne olur diyeee:uhm:
dünde pazarda gezerken bebek cicilerine bakınca içim gittiii:1ninca:
tabikide ALLAHIM isteyenlere nasip etsin
benim 2 tane ALLAH bağışlarsa halaa canım gidiyor yanii:bbo:
hayat şartları zor olmasa 3 düşünürdüm kesinnyerimseniben
bu ara taze fasülyeyi çiy tüketmeye bak yada badem ye günde yarım fincan,
taze fasülye kadınlık hormonlarına ve zayıflamaya çoooooook yardımcııbayanssulusmile
bende de bugün çooook sevgi seli varr
öptüm bitanemmmŞeniz
valla peppermintcim bende sadece korku oluyor ya regli olamazsam naparım hazırmıyım nasıl olur?????? vb..... hiç öyle bir özlem olmuyor nedense.....
benim doktorum her seferinde diyor ki; bak elini çabuk tut, çocuk doğurma için en verimli yaş 24-28 kaçırma! ne ara evlencem de ne ara çocuk yapıcam sayın tohtor diyorum ben dekaydirigubbakcemile3 ama benim tek yumurtalığım var da ondan bu kadar endişeleniyorum.siz merak etmeyin 35'e kadar yolu vardelikafadulden
Etrafinda cocuklu arkadaslarin varsa onlarin gazina da geliyorsun. Ben de artik zaman zaman istiyorum ama kariyerime ara vermek de istemiyorum. Bir gidip bir geliyorum. BAzen cocugum olsa iyi olur diyorum bazen de 35 e kadar yolu var bekle daha hayatini yasa diyorum... Karar veremedim gitti
bence sende bebek özlemi var ondan öyle hisediyorsun tatlım
optum hepinizi coookk cokk;
listemin devami..
06/04/10
06.30
1 kuru kayisi, 1 bardak su
Sabah
1 dilim b.peynir,
1 kucuk bal
Fomates, salatalik
2 dilim kepek ekmegi
Ara
1 fincan adacayi
Ara2
2 ad. Diyet biskuvi
Öğle
1 saat yuruyus (tempolu degil, gezinti seklinde)
Tavuk schinitzel
1 kase cacik
2 kasik p.puresi
ama yaslanma yasi da artiyor. simdi 50 orta yas, 80 ustu yasli diye geciyor. Hakli oldugun nokta da var tabii. Gencken hersey daha kolay. ama yok okuldu yok kariyerdi yok hayatimizi yoluna koyalimdi derken cocuk yapma yasi gun gectikce artiyor. Ben de bu akimin icine girdim. 32 yasindayim ve ilk defa bu sene evet cocuk yapsam artik iyi olur hayat akip gidiyor diye dusunmeye basladim..yirmili yaslarda aklim bir karis havadaydi bambaska bir hayatim vardi. Ama annem ablami ve beni 23 ve 27 yasinda dogurmus. Simdi o bile bosver otuzdan sonraya birakin hayatinizi yasayin biraz diyor.Ikisinin de avantaji ve dezavantaji var. Belki en iyisi hic plan yapmamak bu konuda. Hamile kalinca kalirsin..
yani bir bakıma da öyle tabi ama sonra pişman olma diye dedim canım
her şey alın yazı aslında ALLAH alnımıza neler yazmışsa onları yaşıyoruz
Dogru diyorsun. Bakma boyle konustuguma aslinda biliyorum zamani geldi benim icin de bebek sahibi olmanin. Su an evden calisiyorum ve aslinda cocuk yapmak icin en uygun zaman. Esim de o kadar cok istiyor ki. Ben hep cok detayciyimdir. En uygun kosullari saglamak istiyorum. Buradaki hayatimi duzene koyayim istiyorum. Bu kadar ince dusunmemek lazim. Cunku onemli bir sorunumuz yok benim adaptasyonum disinda. Biraz kaderci olmali insan.
kızlar eve yeni girdim
yarım saat sonrada 6 kişilik misafir gelecek
gelirken kermes vardı oraya uğrayıp neler neler aldım bişey yapamam diye
ayriyeten müdürlüğe uğradım sen hiç düşünme olacak senin iş dediler
sevindim
eve geldim soyundum dökündüm
tuvalete gidip tartıldım
55,0 çıktı acaip mutlu oldum
gönül rahatlığıyla yiyebilirim dimi aldıklarımdan
görüşürüz sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?