50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

trufcum ne işi bu olacak olan ?ne zamandır yoktum selamlar tekrardan bu arada.
bende sabah 55,3 çıktım.bende yine deçok yeme aldıkalarından bak şimdi benimde canım pasta istedi

sen hak ettin artık büyük bi ödülü truffcum. :içelim:

Son düzenleme:

ben de sizdenimbayanssulusmileohaoldumsmile

sabah hiçbirşey yememişsin öylemi?
azıcıkda olsa sabahları peynir ye derim ben çünkü protein yağ yakıyor. yeşil çayı bende içiyorum ama abartmamak gerekiyormuş fazlası zarar diyorlar

hımm bebek isteme konusundamı. ta walla dediğim gibi yaşım 30 olmasa yada hep böle sabit kalsa uzun süre düşünmem bebiş
Benim de demek istedigim bu. Acaba kendimi cok mu dusunuyorum diyorum ben de. Yas 32. Esim cok istiyor ama benim hayatimda oncelik degil cocuk simdilik. Tabii ki cocuklari seviyorum ama cocuksuz hayatimi da seviyorum. Birde o kadar yogun bir tempom oldu ki su ana kadar cocuga bakmayi birak kendime zor bakiyordum. ama artik zamanidir. Cocuk hayali kurmuyorum ama hayatin telasi hic bitmiyor. Bir yerlere sokmak gerek cocugu da. Aradan ciksin..

hımm bebek isteme konusundamı. ta walla dediğim gibi yaşım 30 olmasa yada hep böle sabit kalsa uzun süre düşünmem bebiş

sabah hiçbirşey yememişsin öylemi?
azıcıkda olsa sabahları peynir ye derim ben çünkü protein yağ yakıyor. yeşil çayı bende içiyorum ama abartmamak gerekiyormuş fazlası zarar diyorlar

kahve kokusu

sabah kahvaltıda hiç bişi yememişsin dikkat et..

kızlar sabah söz verdim burada,bundan sonra kahvaltı yapıcam,
ayrıca hergün gelip burada hesap vericem bundan böyle..
ama sabah uykusu çok tatlı oluyor,uyanamıyorum bir türlü, bir de makyaj ,süs,püs işleri çok uzun sürüyorbilmiyorumkismilezemuszemus
bebek konusunda öyle kararsızım ki anlatamam nilüfert,bir yanım yaz çıksın yap diyor,diğer yanım 1 yıl daha bekle diyor öf öfboshayallersmile

kızlaaaaar önce kiloları verin sonra hamile kalın...

size bir tavsiye bu senenin sonunda hamile kalın.. eylül ekim gibi doğum olsun yazlar rahat geçsin.. arkadaşım yaz başı doğum yaptı bunalıma girdi. ogüzel havalarda hiçbiyere çıkamadı. ama eylül ekim gibi olursa bidahaki yaz ele avuca gelir tatile bile gidersiniz.. zemuszemus

cnm hergun yemiyorum ben nutella;
listeme baktim da en son 1 nisan da yemisim.

:uhm:

karistirdin; hergun yiyen lachesis

su tarafa gitti smile si ;-)

evet o ben oluyorum ama bugün yemedim, neden yemedim çünkü sabah pasta yedim:)

Neyse menümü yazayım
sabah 3 tane börek, 1 ince dilim pasta.

Bu yediklerimi yakmak adına 4-5 kilometre yürüdüm, alışverişle birlikte 2.5 saat falan sürdü.

Öğlen de 1 dilim tam tahıllı ekmek ve azcık beyaz peynir, 2 zeytin, bir de 2 çay kaşığı diet portaka reçeli, yeni almıştım tadı nasıl diye merak ettim, acıydı biraz.
Öyle yani:)

Akşam da yoğurtlu bakla yapacağım, yemekten sonra da callanetics yaparım.

bence de hamile kalmak için en ideal zaman ağustos sonu,eylül başıyerimseniben

Aradan çıksın mı:) Görev olarak bakmamak lazım bence çocuk olayına, çocuk istemiyorsan yapmayacaksın, istiyorsan da öyle çok büyük sorumluluk hayatım elimden gider diye de düşünmeyeceksin, çok pimpirikli bir tip olmadığın sürece kendi kendilerine büyüyorlar. Ben zamanında öff nasıl evlenicem hiç bana göre değil özgürlüğüm elimden gider falan diyordum, hiç öyle bir şey olmadı, çocuk için de aynı şeyi düşünüyorum.
Senin telaşın bitmez hayatım, bir çocuğun olsun istiyorsan yap ki, işlerin daha yoğunlaştığında çocuğun büyümüş olacağından daha rahat edersin. Ama istemiyorsan yapma, herkes çocuk yapmak zorunda değil sonuçta.

aynen ben de öle düşünüyorum.evet önce kiloları vermek lazım ama işin acısı tam zayıflayıp çıtır olmuşken hamile kalıp yine şişcezmafoldumben

ama bide diğer türlü düşün hiç vermeden kilo üstüne kilo eklenecek.. hem onlardan bişi olmaz onlar tatlı kilolar opuyorumnanaktan

Hımm mantıklı da, bu işler hep planlandığı gibi olmuyor:)

aynen ben de öle düşünüyorum.evet önce kiloları vermek lazım ama işin acısı tam zayıflayıp çıtır olmuşken hamile kalıp yine şişcezmafoldumben

o zaman da ''hamileyim sağlıklı besleniyorum diyenler''diye bir başlık açar , gereksiz hiçbir şey depolamayız vücudumuza:kedi::CüvCüv:
sadece göbüşümüz büyür:CüvCüv:kaydirigubbakcemile2

katrece

benim de hedefin nisan sonu 53 ;

beni de al gruba.

hos geldin canım o zaman sende
kaydirigubbakcemile5

can'ımm, hos buldum.Şenizinsallah öyle gider canımcım.ben de sabahları yogurtla değil de suyla içiyorum sıcak suyla değil ama oda sıc. suyla.sıcagı midemi bulandırmıstı çörek otuyla birlesince

benim moralim oldukça iyi canım anneme diyodum ya bu gidisle benim sağ kol incelecek soldan ince olcak diye :) hani ikidebir havanda dövüyorum ya sağ elimi kullanıyorum tabi annem de bugün kahve çekme mak. almıs. daha önce vardı bozulmustu bz çok pahalı bisiy sanıyoduk almamıstık

tane yere sormus bi yerde 35 mis
bi yerde 25 mis
20 ye almıs.

üsenmeden çekicem insallah:)bir ayı geçti ben baslayalı.her zamn düzenli yapamasam da 200 gr çörek otunu bitirmisim bir tatlı kasıgı kadar anca kaldı

biarzdan gidip yeniden alıcam

hadi hayırlı olsun trufcum hakkında ve kilonda:) masallah canım sana.yalnız sen gönül rahatıgıyla yiyebileceğini düsünsende yiyemessin bence:) çünkü insan kio verdiğini gördükçe daha çok veresi geliyo, daha iyi motive oluyor.

bence gayet güzel canım.yürüyüsünü de yapmıssın masallah.tempolu olanı asıl yürüyüs sayılırmıs evet ama hiç yürümemektn iyidir ben de çıkıcam birazdan.ara da ugryacağım yerler olacagı için ve de yiğenimin elinden tutarak yürüyeceğim için gayet yavas tempoda olacak ama olsun hiç yürümemekten iyidir

ben de yazayım devamını

ara öğün olarak çörek otlu ve keten tohumlu yogurt yedim 2 kasık

öğle olarak da 1 orta boy tabak kısır yedim lahana haslamasıyla ve yesillikle

bi dilim de havuç tursusu yedim

ayy bu arada evladı olanların evladına da,kendilerine de Allah selamet versin masallah ne kadar güzel, olmayanlara da tabi.bence de 30 yastan sonraya koymamalı. en iyisi 30 dan önce olup bitmesi.

ben olcam yakında ne zaman evlenecem ne zaman 2 veya 3 çocugum olacak diye hep dert ediyorum kendime. aralarında yas farkı d aolması lazım 3 -4 yas. hep düsünüyorum hep hüzünleniyorum.o kadar çok istiyorum ki hayırlısyla olmasını ve 2 sininde veya 3 ününde 30 yasımdan önce olmasını.:gitme:

ah ahhh:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…