ben olcam yakında ne zaman evlenecem ne zaman 2 veya 3 çocugum olacak diye hep dert ediyorum kendime. aralarında yas farkı d aolması lazım 3 -4 yas. hep düsünüyorum hep hüzünleniyorum.o kadar çok istiyorum ki hayırlısyla olmasını ve 2 sininde veya 3 ününde 30 yasımdan önce olmasını.:gitme:
ah ahhh:çok üzgünüm:[/COLOR][/I]
cnm hergun yemiyorum ben nutella;
listeme baktim da en son 1 nisan da yemisim.
:uhm:
karistirdin; hergun yiyen lachesis
su tarafa gitti smile si ;-)
akşama bi yemek söleyin kızlar ne yedirceksiniz kocalarınıza
ya tutarsa sempatiksalakcinni
şaka bi yana bencede yapmak için yapmamak lazım. gerçekten istemek çocuk özlemi çekmek lazım. yoksa bayanlar psikolojik sorunlar yaşıyor..
Ben de düşündüm de, kuzunun cildi kuruymuş, bize yaramaz o canım.
o zaman da ''hamileyim sağlıklı besleniyorum diyenler''diye bir başlık açar , gereksiz hiçbir şey depolamayız vücudumuza:kedi::CüvCüv:
sadece göbüşümüz büyür:CüvCüv:kaydirigubbakcemile2
aynen canim;
super fikir.
unutma bunu
hos geldin canım o zaman sende kaydirigubbakcemile5
can'ımm, hos buldum.Şenizinsallah öyle gider canımcım.ben de sabahları yogurtla değil de suyla içiyorum sıcak suyla değil ama oda sıc. suyla.sıcagı midemi bulandırmıstı çörek otuyla birlesince
benim moralim oldukça iyi canım anneme diyodum ya bu gidisle benim sağ kol incelecek soldan ince olcak diye :) hani ikidebir havanda dövüyorum ya sağ elimi kullanıyorum tabi annem de bugün kahve çekme mak. almıs. daha önce vardı bozulmustu bz çok pahalı bisiy sanıyoduk almamıstık
tane yere sormus bi yerde 35 mis
bi yerde 25 mis
20 ye almıs.
üsenmeden çekicem insallah:)bir ayı geçti ben baslayalı.her zamn düzenli yapamasam da 200 gr çörek otunu bitirmisim bir tatlı kasıgı kadar anca kaldı
biarzdan gidip yeniden alıcam
hadi hayırlı olsun trufcum hakkında ve kilonda:) masallah canım sana.yalnız sen gönül rahatıgıyla yiyebileceğini düsünsende yiyemessin bence:) çünkü insan kio verdiğini gördükçe daha çok veresi geliyo, daha iyi motive oluyor.
bence gayet güzel canım.yürüyüsünü de yapmıssın masallah.tempolu olanı asıl yürüyüs sayılırmıs evet ama hiç yürümemektn iyidir ben de çıkıcam birazdan.ara da ugryacağım yerler olacagı için ve de yiğenimin elinden tutarak yürüyeceğim için gayet yavas tempoda olacak ama olsun hiç yürümemekten iyidir
ben de yazayım devamını
ara öğün olarak çörek otlu ve keten tohumlu yogurt yedim 2 kasık
öğle olarak da 1 orta boy tabak kısır yedim lahana haslamasıyla ve yesillikle
bi dilim de havuç tursusu yedim
ayy bu arada evladı olanların evladına da,kendilerine de Allah selamet versin masallah ne kadar güzel, olmayanlara da tabi.bence de 30 yastan sonraya koymamalı. en iyisi 30 dan önce olup bitmesi.
ben olcam yakında ne zaman evlenecem ne zaman 2 veya 3 çocugum olacak diye hep dert ediyorum kendime. aralarında yas farkı d aolması lazım 3 -4 yas. hep düsünüyorum hep hüzünleniyorum.o kadar çok istiyorum ki hayırlısyla olmasını ve 2 sininde veya 3 ününde 30 yasımdan önce olmasını.:gitme:
ah ahhh:çok üzgünüm:
kızlaaaaar önce kiloları verin sonra hamile kalın...
size bir tavsiye bu senenin sonunda hamile kalın.. eylül ekim gibi doğum olsun yazlar rahat geçsin.. arkadaşım yaz başı doğum yaptı bunalıma girdi. ogüzel havalarda hiçbiyere çıkamadı. ama eylül ekim gibi olursa bidahaki yaz ele avuca gelir tatile bile gidersiniz.. zemuszemus
bence de hamile kalmak için en ideal zaman ağustos sonu,eylül başıyerimseniben
kızlaaaaar önce kiloları verin sonra hamile kalın...
size bir tavsiye bu senenin sonunda hamile kalın.. eylül ekim gibi doğum olsun yazlar rahat geçsin.. arkadaşım yaz başı doğum yaptı bunalıma girdi. ogüzel havalarda hiçbiyere çıkamadı. ama eylül ekim gibi olursa bidahaki yaz ele avuca gelir tatile bile gidersiniz.. zemuszemus
benim haziranda ozel saglik sigortamin yenilemesi var;
yenilerken hamileligidedahil ettirecegim bu sefer;
hamilelikte sig.dan yararlanabilmek icin, 1 yil prim odemis olmak gerekiyor;
yani 1 yil da prim odeyecegim; 2011 haz.dan once hamile kalamam :-(((
haz.da kaliram da tam yaza gelir dimi :-(
sen de eşinden yararlanırsın o zaman:uhm:tabi onun sigortasının kapsamı seninkinden genişsesositososito
aç karnına ılık su+elma sirkeli ballı su
sabah: 200 ml süt+ k-flakes
ara: nescafe, neredeyse yarım simit
öğle: pırasa (bir avuç pirinç)
ara: yarım elma, bir adet ikram
akşam: rendelenmiş kabak (yağsız, baharatlı, dereotlu, yoğurtlu)
bolca ada çayı, yeşil çay+mate
aç karnına ılık su+elma sirkeli ballı su
sabah: 200 ml süt+ k-flakes
ara: nescafe, neredeyse yarım simit
öğle: pırasa (bir avuç pirinç)
ara: yarım elma, bir adet ikram
akşam: rendelenmiş kabak (yağsız, baharatlı, dereotlu, yoğurtlu)
bolca ada çayı, yeşil çay+mate
ben bugunlerde hiç menulerimi yazamıyorum yaa..çünkü doğru dürüst birşey yokki içlerinde. sabah güzel başlıyorum, sonra arayı atlıyorum, öğleyi saçma bişeyle geçiştiriyorum. akşam desen keza öyle..bu gidişin sonu ne olucak bakalım:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?