50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selaammopuyorumnanaktan
herkes iyidir umarım
işte yediklerim
sabah: yrım kase sütlü buğday gevreği
arada 2 tane etiform ve 1 tane yağsız karper perynir
öğleyin 10tane sarma ve 1 kase yoğurt
akşam yarım ve çeyrek ekmek arası balık
nasıl sizce,sanırım biraz kalorili oldu,pek beğenmedim aslında ama yarın telafi ederim artık
He birde doktora gitmiştim bugün orada tartıldım 55.2 çıktımakannehir ne alakaysa yaa.Ama evdeki elektronik tartımda 53.7 çıkmıştım oysa.Şimdi aslında acaba hangisi doğrudur diye düşünmedim değilbilmiyorumkismile sizinde böyle bişey oldumu kızlar?

özellikle akşam öğünün güzelmiş,araları biraz daha hafif tutmaya bak bence canım

kızlar merhaba...yoğunluktan giremedim uzun zamandır ve bir süre daha giremicem galiba...kilomda azcık artma var onun dışında iyiyim..

hepinizi öperim

güzel bir menü,,,ama yemeklerin yanında ayranda olsaydı daha güzel olurdu

ama sabah süt, akşam da bir kase yoğurt tükettim, valla öğlen arası okuldan gelip pırasa yaptım, limonumu sıktım, yedim. servise zor yetiştim zaten :)

ah ahhh limonlu pırasanın yanına da ayran istemezdim zaten; ama soğuk light cola fena olmazdı, şimdi düşündüm de

ev cadısı hoşgeldin ve güle güle buraya takılmazsan kilo artışın devam eder korkarım
gripin kesinlikle evdeki tartın doğru

bugün aldığım bisürü mamadan nasıl acaba diye eve gelince tattıklarımdan yiyebildim
öğretmenler arkadaşlarım 4er öğrenci getirince 12 kişi yetmeyecekti az kalsın ben yemeyince yetti

bugün
6 adet etiform bisküvi
4/3 üçgen peynir
1 kupa çay

ara
2 küçük bardak şekersiz çay

öğlen
1 adet peynirli poğaça

ikindi
1 adet fındıklı kurabiye
2 adet vişneli kurabiye
1 dilim kek
2 adet zeytinyağlı sarma
1 küçük serçe parmağı kadar peynirli börek
1 küçük serçe parmağı kadar kıymalı börek

öğrenci arkadaşlarımıza afiyet olsun
bunlar ilk gelince tadları nasıl acaba diye tattıklarım artsaydı hepsini ben yerdim sanırım

akşama
mantar, kırmızı biber, patates soğan karışımlı uydurmasyon bir yemek çok az yicem söz
yanına yoğurt birazcık

başka bişi yok bu akşam ilerleyen saatlerde belki meyve

özellikle akşam öğünün güzelmiş,araları biraz daha hafif tutmaya bak bence canım

öyle bi haklısın ki. a.s ahhh, okula gidince simite dayanamıyorum ya. yemeyeyim diye almıyorum, sağolsun zümreniz (ing. öğrt.) 2 simit alıyor her gün. üstelik incecik. dayanamıyorum, hep atıştırıyorum klava:

allah'tan haftada 3 gün dersim var kaydirigubbakcemile3

simite dayanamıyorum ya, "simit" diyorum altı üstü simit! öf ne saçma zaaf alsanaalsanasmile

önemli olan her gün tartıldığımız tartılar. kardeşimin tartısında başka, arkadaşınkinde başka çıkıyorum ben de. ama kendi tartıma göre takip ediyorum. hiç kafanı karıştırma canım.

çıksa da yesek dimicokacimcoook

aynen valla, her derde deva bi şekerpare ya. metabolizmayı çalıştırmasını, lezzetini bırak, baş ağrısını bile geçiriyormuş. yok yok kirazda. ahhh bi de çağlayla yeşil eriğe bayılırım. az kaldı kızlarrr, dayanalım. ay manavlarda hala portakal, elma, muz, kivi. üçünden bıktım, 4.yü zaten sevmem :)))

yaz da gelsin, meyveleri de :)))

canım devamlı corn flakes yiyosun arada bir iki dilim kepekli ekmeğe tost yap.. yada yumurta peynir falan ye..kahvaltı çok önemli

yumurta yiycem yarın, onu yiyorum arada. kepekli tostu da k-flakesten önce 2 hafta yedim :))) ara verdim, bi şeye yapıştım mı zor bırakıyorum kaydirigubbakcemile3

cuma akşamı gidiyorum zaten annemlerin yanına, esas sınav orda. burda diyet yapmak kolay. tek başımayken yani.

bugün yediklerrim.....yanlışım varsa uyarırsanız çok mennun olurum....
sabah
1dilim kepekli ekmek
1 salatalık
2 zeytin
biraz peynir
yeşil çay
ara
yeşil elma
öğle
nohut
bulgur pilavı az
turşu
nedense hiç doymadım...
ara
muz kivi portakal öğle doymayınca meyveye yüklendim..
akşam
2 haşlanış tavuk budu
kırmızı biberli yoğurt

ahhhh canlarımm.........

sizi çok seviyorum Allah için.....

su an öyle hüzünlü ruh halleri gelip geçiyor ki içimden kafamı dağıtmak,biraz olsun unutmak için geçmisi yorumlayacağım

ama önce yediklerimi yazayım

ikindin 2 tatlı k.ruseym+1 bardak ılık su
aksam yemegi olarak saat 17 ye dogru salatalı makarna yedim

8 kasık yağsız makarna(2 ye.kas. yogurtlu,1 salatalıklı ve yesillikli

ve az önce de çay içtim 4 bardak falan yani saat 20 civarı yanında da hazır kurabiye yedim (( hem de 5 tane. ama çok büyük değillerdi.

bence gayet iyi.doymama hissin bence elmadan kaynaklanıyor tatlırüyacım.elma acıktırıyor çünkü.açlık hissi uyandırıyor.

ve aralarda ılık su içmediğindendir.

ben de son zamanlarda hiç dikkat edemiyorum su tüketimime o yüzden hep açık bi istahla oturuyorum sofraya, hep iki kıyıda oluyo gözüm mutfağa girince

Allah emi seni . güleyimmi ağlayayımı bilemedin yazdığına. sanki kötü bi şey olmuş gibi.
inşallah canım Allah gönlüne göre versin

ahh can'ım benim ya aminn Allah razı olsun .aminn

bu duaya öyle çok ihtiyacım var ki.Rabbim gönlümüzden geçirdiklerimizden bile daha güzelini nasip etsin hayırlısıyla

sevdiğimle aramızda henüz bir resmiyet olmaması da artırıyor bu hüznümü ve çocuk özlemimi.hani herkes evlendiğinde biraz gönlünce yasamak gezmek ister, etrafımdakiler de hep bunu tavsiye etmislerdi bana simdiye kadar ama ben de ,sevdiceğimce hemen istiyoruz evlenince bilyorum is simdiki gibi tozpembe olmayacak ama siz benim bebeklere nasıl bi muhabbet ve hasretle baktıgımı bir görseniz hemen evlendirelim seni de dogur bi an önce dersiniz:)

sakası bi yana da,dertliyim kederliyim arkadaslar, nisan sonu vuslat hayaliyle yasıyordum biirler grupdakiler özellikle de dulci,truf falan

o is bitti arkadaslar vuslat falan olmayacak

..............

ama nisan sonu 53 heedefimden de vazgeçmedim. 46 hedefimdende

neyse ben hüznümü içime atayım

sabrediyorum güveniyorum Rabbime elbette büyük vuslat yakındır

rabbim ne zaman hayırlıysa o zaman nasip etsin canım önemli olan dogru zamanda olması zaten.30dan önce dogurmak daha sağlıklıymıs diye hiç hazır hissedilmediği bi zamanda hamile kalmak ne kadar dogru olur bos ver hayırlısı o zaman . ben de küçük gösteriyorum canım tek tesellim de bu ya.

24 olcam ben de yakında hiç inanmazlar yasıma benimde. boyum 1.50 falan. ben de çok küçük gösteriyorum bu yüzden. söyle baksalar yüzümdeki kırısıklıklar falan da olmasa heralde 17 zannederlr

ucuz atlatmıssın trufum adetler fazla deği canım ama hepsi birlesince az da sayılmazlar yani neyse bugün daha ilk günümüzdür böyle böye toprlayacağız insallah

katrace canım, sevgilinle ayrıldınız mı? ben mi yanlış anladım?

ayrıca yaşını çok büyütüyorsun, ben 28 yaşındayım. kısmetse eylül'de evleniyorum. kardeşim 26 yaşında ve bekar. annemler 4 kız kardeş.en genç evlenen annem, o da 24 yaşında evlenmiş yani. hem de 1980'de.

acaba konuyu yanlış mı anladım diye de tereddütteyim. üzülme lütfen, hayat yeni başlangıçlarla dolu...

ayyy canım benim Allahım korusun tüm sevenleri.

ayrılmadık canım ama tanısmaya gelinceye dek yüzyüze görüsmeme kararı aldık.......

ahh can hemen evlenme arzusundan çok aramızda bi resmiyet olmaması beni böyle hüzünlendiriyor

biz nette tanıstık onun ailesi nette tanıstıgımızı bilmiyor

benim annemler bliyor ama onunkiler bilmiyor nasıl tanıstıgımızı

bilinmezlikler de var ya arada o yüzden böyleyim ben......

bi de arada 10 saatten fazla yol .....

ailesi gönüllüce gelip isteyecek mi beni düsünceleri iste......

yazdıkların, samimiyetin ve iyi niyetin için tesekkür ederim canım arkadasımm....:1hug::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…