Rabbim sizi de çok mutlu etsin insallah. sizin beraberliğiniz ne zaman baslamıstı canım ?
bence gayet iyi.doymama hissin bence elmadan kaynaklanıyor tatlırüyacım.elma acıktırıyor çünkü.açlık hissi uyandırıyor.
ve aralarda ılık su içmediğindendir.
ben de son zamanlarda hiç dikkat edemiyorum su tüketimime o yüzden hep açık bi istahla oturuyorum sofraya, hep iki kıyıda oluyo gözüm mutfağa girince
amin canım. güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.
27 mart'ta iki yıl bitti. ptesi, 12 nisan'da yani istemeye geliyorlar. daha önce o benim ailemle, ben de onlarla tanışmıştım. şimdi aileler de tanışacak.19-20 nisan gibi de nişan olacak işte.
bence bir an evvel görüşün. aileler bu durumu anlayamayabilir yani net olayını. fakat devir değişti. bazen beyaz yalanlar işe yarar, ailesine ortak bir arkadaşınız olduğunu söyleyin problem olacaksa...
hımmm bi de ayrılmadığınıza çok sevindim
önemli olan her gün tartıldığımız tartılar. kardeşimin tartısında başka, arkadaşınkinde başka çıkıyorum ben de. ama kendi tartıma göre takip ediyorum. hiç kafanı karıştırma canım.
öyle bi haklısın ki. a.s ahhh, okula gidince simite dayanamıyorum ya. yemeyeyim diye almıyorum, sağolsun zümreniz (ing. öğrt.) 2 simit alıyor her gün. üstelik incecik. dayanamıyorum, hep atıştırıyorumklava:
allah'tan haftada 3 gün dersim var kaydirigubbakcemile3
simite dayanamıyorum ya, "simit" diyorum altı üstü simit! öf ne saçma zaaf alsanaalsanasmile
bugün yediklerrim.....yanlışım varsa uyarırsanız çok mennun olurum....
sabah
1dilim kepekli ekmek
1 salatalık
2 zeytin
biraz peynir
yeşil çay
ara
yeşil elma
öğle
nohut
bulgur pilavı az
turşu
nedense hiç doymadım...
ara
muz kivi portakal öğle doymayınca meyveye yüklendim..
akşam
2 haşlanış tavuk budu
kırmızı biberli yoğurt
kizlar merhaba
nasilsiniz?bugunden itibaren depresyon ilacim bitti artikk
ama bugun icmedigim icin tansiyonum dusmus gibi leyla leyla dolastimm umarim bu etkilerde gecer bi an once.istahim yine acikti dilerim oda normale girer artik
hoşgeldin tatlııımmmopuyorumnanaktan
çok sevindim,artık ihtiyacın kalmadı demek.Bisüre sonra iştahında düzene girer canım:lepi:
herkeze iyi geceleeeeerrrrr
prensesimm canım ilacın bitmiş çok sevindim bitanemmm
luna canım yeniden hoşgeldinn
yesaaaaaa canımmm benimmm
günlüğüne bittimmm sen bölümde iken yazmak istedim canımmm
hosgeldinn yaseminimmm
nasilsinn hayatimm?lokumum nasil?
cok sukur bitti umarim yanetkileride bi an once gecer gider canimbenim
katrecim ne üzülüyorsun yaaaa.......eğer babası okadar yolu sorun edecekse ve bu iş oyüzden kalacaksa her işte vardır bir hayır de.......atlamı gelecek yaaa ne demek 10 saat yol......hiç üzülme eğer sevgilin seni gerçekten seviyorsa senini çin her şeye katlanır merak etme sakın içini ferah tut....
hoşbulduk bitanemmmm opuyorumnanaktan
ben çok iyiyim bitanem lokumumda çok iyi onunda kızışma dönemi geliyor artık sanırımm
o korkum varrr:1ninca:
sen içini serin tut tatlımm bi sıkıntın oldumu at arkana hayat bu ne sıkıntısı geçer ne güzellikleri hepsinin tadını çıkar canımkaydirigubbakcemile5
katrace canım, sevgilinle ayrıldınız mı? ben mi yanlış anladım?
ayrıca yaşını çok büyütüyorsun, ben 28 yaşındayım. kısmetse eylül'de evleniyorum. kardeşim 26 yaşında ve bekar. annemler 4 kız kardeş.en genç evlenen annem, o da 24 yaşında evlenmiş yani. hem de 1980'de.
acaba konuyu yanlış mı anladım diye de tereddütteyim. üzülme lütfen, hayat yeni başlangıçlarla dolu...
ahh canım teskin edici sözlerin için tesekkür ederm. haklısın elbette bir hayr vardır kadere inanan insanlarız .
benim kuruntum belki de, sevdiceğim de böyle bi sey olmaz diyor. insallah olmaz.olmayacaktır insallah....
herkeze iyi geceleeeeerrrrr
prensesimm canım ilacın bitmiş çok sevindim bitanemmm
luna canım yeniden hoşgeldinn
yesaaaaaa canımmm benimmm
günlüğüne bittimmm sen bölümde iken yazmak istedim canımmm
ayyyyyyyyyyyyy kuzummmmmmmmmmm sen iste ben ara ara yine yazarimm canimin ici cigerimin kosesi isigim ol da artislik pozlar cekineyim olumunekankayizsmile
prensesim canim benim ohh valla gitti bitti bak ilaclar da bundan sonra cok daha guzel olacak insallah opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?