50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afff afff

canım grupdaslarım

funda arar- yak gel dinlediğinizde bizim için dualar geçirin içinizden

Uzun oldu, ne zor oldu
Kalp yoruldu dön gel, herşey kalsın
Yalnız aşkla, yalnız aşkla dön gel
Affettim, kendini akla,
Yalnız aşkla, yalnız aşkla dön gel

Yak gel bildiğin ne varsa
Sat gel, gözüm yok para pulda
Yalnız sanadır bu hasretim

Dön gel vaktimiz daraldı
Zaten şu yalan dünyada
Yen inadı sevdğim

Son düzenleme:

Rabbim sizi de çok mutlu etsin insallah. sizin beraberliğiniz ne zaman baslamıstı canım ?

amin canım. güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.
27 mart'ta iki yıl bitti. ptesi, 12 nisan'da yani istemeye geliyorlar. daha önce o benim ailemle, ben de onlarla tanışmıştım. şimdi aileler de tanışacak.19-20 nisan gibi de nişan olacak işte.

bence bir an evvel görüşün. aileler bu durumu anlayamayabilir yani net olayını. fakat devir değişti. bazen beyaz yalanlar işe yarar, ailesine ortak bir arkadaşınız olduğunu söyleyin problem olacaksa...

hımmm bi de ayrılmadığınıza çok sevindim

yorum için çok teşekkürler....

tesekkür ederim canım.

hayırlı olsun ne güzel baharın en güzel zamanlarında böyle bir adım atacaksınız darısı basımıza insallah

bizim bi ortak arkadasımız tanıstırmıstı zaten canım ama o da nettendi. ne o, ne ben yüzyüze görüsmemistik netten tanıdıgımız biriydi

benim annemer biiyor ama iste o ailesine net demeyecek arkadas aracılıgıyla diyecek
hani önyargılar olur ya, o önyargılara kapılma ihtinallerini de göze alarak net demyecek o benim hakkımda yanıs yargılara varmasınlar diye

o izmirde bi de.annesi konyada oldugumu biliyor ama babasının bilip bilmediğini henüz bilmiyoruz annesi söyledimi söyemedi mi.10 saat yolu babası kabul edecek mi diye tedirginiklerim var ama nasip değil mi ya Rabbim elbet yardım eder ve 'seven sevdiğini elbet bulur'

MELABAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ben geldim alisveris yaptimmm ohh mis ayakkabi aldim ust aldim elbise aldim hobaaaaaaa

@dulcineacigim, tweetycigim, suleulkucugum katrecegim
gunlugume yaptiginiz yorumlar icin en kocamanindan oper saygiyla selamlarim sizleri

@ev cadisi canim benim islerini yoluna koy da gel artik yahu

@trufcum
oncellikle tebrik eder kilon icin sonra da ben zaten sut iciyorum ama bu sefer SOYA sutune taktim onu icecegim bi suru yarari varmis kahvaltilik gevrekleriyle de pek guzel gidiyor maya da aksam ictigim sutun icine katiyorum bakalim bi yararini gorecegiz mi bakalim hadi hayirlisi

@herkeslere forum da bi bebek yapma fikri almis basini gidiyor yahuu benimde yapasim geldi valla agzim sulandi hehhe

@

kizlar merhaba
nasilsiniz?bugunden itibaren depresyon ilacim bitti artikk
ama bugun icmedigim icin tansiyonum dusmus gibi leyla leyla dolastimm umarim bu etkilerde gecer bi an once.istahim yine acikti dilerim oda normale girer artik

inşallah benimki doğrudureyvahedigeldismile

seni çook iyi anlıyorum canım yaa,valla bende bir simit manyağıyım,rejime kadar hergün mutlaka 1 tane bazen 2 yerdim ama artık haftada 2 falan yiyorum,ama kokusu burnumda tütüyo biliyomusun boshayallersmile.Ayy yarın mutlaka yemeliyim bak nasıl canım çekiyo şimdicokacimcoook
bence sende böyle yap hiç yememezlik yapma ama haftada 2-3 kez ve sabahları yemeye çalış canım

çok güzel bir menü bence,aynen devam et.Ama bulgur yerine bol salata falan yeseydin veya 1 kase yoğurt inan daha çok doyardın

kizlar merhaba
nasilsiniz?bugunden itibaren depresyon ilacim bitti artikk
ama bugun icmedigim icin tansiyonum dusmus gibi leyla leyla dolastimm umarim bu etkilerde gecer bi an once.istahim yine acikti dilerim oda normale girer artik

hoşgeldin tatlııımmmopuyorumnanaktan
çok sevindim,artık ihtiyacın kalmadı demek.Bisüre sonra iştahında düzene girer canım:lepi:

hoşgeldin tatlııımmmopuyorumnanaktan
çok sevindim,artık ihtiyacın kalmadı demek.Bisüre sonra iştahında düzene girer canım:lepi:

hosbulduk sekercimmm
cok sukur bitti.gerci bu iki olayin hemen arkassindan kesmis gibi olduk belki iyi olmadi ama daha fazlada icersem hic bir topik beni almicak kadar topaclasacaktim
bugun annemle bi kaatmeri paylastik biraz kalorili bi tatli biliosundur yurudum bisiklet yaptim ama bilmem gittimi acaba

herkeze iyi geceleeeeerrrrr

prensesimm canım ilacın bitmiş çok sevindim bitanemmm

luna canım yeniden hoşgeldinn

yesaaaaaa canımmm benimmm
günlüğüne bittimmm sen bölümde iken yazmak istedim canımmm

katrecim ne üzülüyorsun yaaaa.......eğer babası okadar yolu sorun edecekse ve bu iş oyüzden kalacaksa her işte vardır bir hayır de.......atlamı gelecek yaaa ne demek 10 saat yol......hiç üzülme eğer sevgilin seni gerçekten seviyorsa senini çin her şeye katlanır merak etme sakın içini ferah tut....

hosgeldinn yaseminimmm
nasilsinn hayatimm?lokumum nasil?
cok sukur bitti umarim yanetkileride bi an once gecer gider canimbenim

hosgeldinn yaseminimmm
nasilsinn hayatimm?lokumum nasil?
cok sukur bitti umarim yanetkileride bi an once gecer gider canimbenim

hoşbulduk bitanemmmm opuyorumnanaktan
ben çok iyiyim bitanem lokumumda çok iyi onunda kızışma dönemi geliyor artık sanırımm
o korkum varrr:1ninca:

sen içini serin tut tatlımm bi sıkıntın oldumu at arkana hayat bu ne sıkıntısı geçer ne güzellikleri hepsinin tadını çıkar canımkaydirigubbakcemile5

ahh canım teskin edici sözlerin için tesekkür ederm. haklısın elbette bir hayr vardır kadere inanan insanlarız .

benim kuruntum belki de, sevdiceğim de böyle bi sey olmaz diyor. insallah olmaz.olmayacaktır insallah....

canimm benimm demek yavrumun kizisma donemi geliooo kiyamam ben lokumuma ameliyat dusunuomusun sekerparem?rahatlardi bebiskomm.yalniz kizisma doneminde ameliyat olmuo haberin olsun ya donemi gecircek yada doneme girmeden olcakk tatlim
lokumumu benim icin cok opppp havada isiniooo legen havasi gelio lokumuma oynasin dursunn bebiskomm

28mi ohaoldumsmile okul falan diince bende 22-23 sandım.. bende eylülde evlenicem inşallah.. aynı ay gelin oluyoruz zemuszemus

hayat insana hiç yaşamam dediği şeyleride gösteriyor aklına gelmeyen başına geliyor...... bende neler yaşadım...... ama hayat devam ediyor sen kendine ve sevgiline güven.......onun ailesini ona bırak o daha iyi tanır.... ama sakın ama sakın inanmak istediğin şeye inanma gerçeği gör ve acıyı erteleme asla ve asla sorunu çözmüyor

herkeze iyi geceleeeeerrrrr

prensesimm canım ilacın bitmiş çok sevindim bitanemmm

luna canım yeniden hoşgeldinn

yesaaaaaa canımmm benimmm
günlüğüne bittimmm sen bölümde iken yazmak istedim canımmm

ayyyyyyyyyyyyy kuzummmmmmmmmmm sen iste ben ara ara yine yazarimm canimin ici cigerimin kosesi isigim ol da artislik pozlar cekineyim olumunekankayizsmile

prensesim canim benim ohh valla gitti bitti bak ilaclar da bundan sonra cok daha guzel olacak insallah opuyorumnanaktan

amaninnnnnnnnnnnnn suleulkucugum ne guzel yazmissin yahuuu valla ben de bu hayatta buyuk konusmamayi ogrendim valla neyi kinadiysam neyi yapmam dediysem ya da ne zaman asla cumlesi kullandiysam basima geldi valla

yesil cay yaptim ben de icen varsa buyursun valla aaaaaa bi de bugun meyve caylari aldim bole 25 tane her 5 tanesi bi meyve aromali bugun bi limon greyfurt denedim bi de bi sey daha denedim pek gzueller valla :)) aaa abi de kabuk tarcin aldim sutume katcam icicem :)

Son düzenleyen: Moderatör:

amin canimm benimm aminnnn guzeller guzelimm
sen nasilsinn kuzumm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…