amin canimm benimm aminnnn guzeller guzelimm
sen nasilsinn kuzumm?
canimm benimm demek yavrumun kizisma donemi geliooo kiyamam ben lokumuma ameliyat dusunuomusun sekerparem?rahatlardi bebiskomm.yalniz kizisma doneminde ameliyat olmuo haberin olsun ya donemi gecircek yada doneme girmeden olcakk tatlim
lokumumu benim icin cok opppp havada isiniooo legen havasi gelio lokumuma oynasin dursunn bebiskomm
ya kızlar akşam bi tabak makarna yedim çok ayıp etmişim dimiii.ne zaman 52 olacam ben yaahaftayada izne ayrılıp memlekete gidiyoruz.
28mi ohaoldumsmile okul falan diince bende 22-23 sandım.. bende eylülde evlenicem inşallah.. aynı ay gelin oluyoruz zemuszemus
ayyyyyyyyyyyyy kuzummmmmmmmmmm sen iste ben ara ara yine yazarimm canimin ici cigerimin kosesi isigim ol da artislik pozlar cekineyim olumunekankayizsmile
[B
ışığığın olurum hayatım tabikide sen istee
ne güzel diyon sen öyleee citerimin köşesi diyeee öyleeopuyorumnanaktan
canımsı benimmmyerimseniben
canim benim makarnadan korkma da sen icine kattigin soslardan yagindan neyim kork valla kotu hissetme hadi iki don hareket yap goruyum seni 25 mekik cek de gel bekliyorummm zemuszemus
[B
ışığığın olurum hayatım tabikide sen istee
ne güzel diyon sen öyleee citerimin köşesi diyeee öyleeopuyorumnanaktan
canımsı benimmmyerimseniben
tatlım benim ya saol.
iyiyim canim benim bi arkadasimla bulustum bugun carsi pazar gezdik valla pek guzeldi hic ihtiyacim yokken ayakkabi aldim kaydirigubbakcemile simdi de yesil cayimi iciyorum bi de leslie ile bacak hareketleri yaparsam tamam olacak canim bugunum olumunekankayizsmile
tesekkür ederim canım.
hayırlı olsun ne güzel baharın en güzel zamanlarında böyle bir adım atacaksınız darısı basımıza insallah
bizim bi ortak arkadasımız tanıstırmıstı zaten canım ama o da nettendi. ne o, ne ben yüzyüze görüsmemistik netten tanıdıgımız biriydi
benim annemer biiyor ama iste o ailesine net demeyecek arkadas aracılıgıyla diyecek
hani önyargılar olur ya, o önyargılara kapılma ihtinallerini de göze alarak net demyecek o benim hakkımda yanıs yargılara varmasınlar diye
o izmirde bi de.annesi konyada oldugumu biliyor ama babasının bilip bilmediğini henüz bilmiyoruz annesi söyledimi söyemedi mi.10 saat yolu babası kabul edecek mi diye tedirginiklerim var ama nasip değil mi ya Rabbim elbet yardım eder ve 'seven sevdiğini elbet bulur'
yok hayatım ameliyat düşünmüyorum
şu anda etrafa bir problemi yok (( koku bırakmıyorr))
aşırı hareket var çok oyun istiyor normalde bu kadar değildi
eşim onu arada dışarı çıkarıp ortama alışmasını sağlıyacak günde yarım saat kadar
etrafta kedi bakan da yok artı bakanlarda genli dışarı salıyorlar
ama dediğim gibi ben zaten ameliyata karşıyım :1no2:
aynen canım oynar artık suylaaa
havalar biraz daha ısınsın bizimde balkon keyiflerimiz başlar sositososito
hayat insana hiç yaşamam dediği şeyleride gösteriyor aklına gelmeyen başına geliyor...... bende neler yaşadım...... ama hayat devam ediyor sen kendine ve sevgiline güven.......onun ailesini ona bırak o daha iyi tanır.... ama sakın ama sakın inanmak istediğin şeye inanma gerçeği gör ve acıyı erteleme asla ve asla sorunu çözmüyor
valla "hayırlısı olsun" de canım. çok beylik bi laf; ama gerçek. kısmetse olur, kimse ayıramaz. değilse kimse kimsenin son şansı değildir.
tamam canim benim o harekketliligide oyunla atar canim dedigim gibi kumastanda toplar dikebilirsin bol bol tepisir bebegimmm
yalniz disari cikarinca gozu ustunde olsun bide ciftlesir hamile kalmasinn hayatimm
evet canım evde bi oraya bi oraya zıplayıp duruyorrkaydirigubbakcemile3
bebeğim lokum erkek canım o yüzden kafam rahatt:kedi:
tatlım benim ya saol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?