50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya kızlar akşam bi tabak makarna yedim çok ayıp etmişim dimiii.ne zaman 52 olacam ben yaa haftayada izne ayrılıp memlekete gidiyoruz.

amin canimm benimm aminnnn guzeller guzelimm
sen nasilsinn kuzumm?

iyiyim canim benim bi arkadasimla bulustum bugun carsi pazar gezdik valla pek guzeldi hic ihtiyacim yokken ayakkabi aldim kaydirigubbakcemile simdi de yesil cayimi iciyorum bi de leslie ile bacak hareketleri yaparsam tamam olacak canim bugunum olumunekankayizsmile

yok hayatım ameliyat düşünmüyorum
şu anda etrafa bir problemi yok (( koku bırakmıyorr))
aşırı hareket var çok oyun istiyor normalde bu kadar değildi

eşim onu arada dışarı çıkarıp ortama alışmasını sağlıyacak günde yarım saat kadar
etrafta kedi bakan da yok artı bakanlarda genli dışarı salıyorlar
ama dediğim gibi ben zaten ameliyata karşıyım :1no2:

aynen canım oynar artık suylaaa
havalar biraz daha ısınsın bizimde balkon keyiflerimiz başlar sositososito

ya kızlar akşam bi tabak makarna yedim çok ayıp etmişim dimiii.ne zaman 52 olacam ben yaa haftayada izne ayrılıp memlekete gidiyoruz.

canim benim makarnadan korkma da sen icine kattigin soslardan yagindan neyim kork valla kotu hissetme hadi iki don hareket yap goruyum seni 25 mekik cek de gel bekliyorummm zemuszemus

oh ne guzel yapmissin hayatimmm
iyi olmus havada guzelse degme keyfine canikomm
afiyet olsu yesilcayla gitsin kalorilerimizz canimm

valla "hayırlısı olsun" de canım. çok beylik bi laf; ama gerçek. kısmetse olur, kimse ayıramaz. değilse kimse kimsenin son şansı değildir.

tamam canim benim o harekketliligide oyunla atar canim dedigim gibi kumastanda toplar dikebilirsin bol bol tepisir bebegimmm
yalniz disari cikarinca gozu ustunde olsun bide ciftlesir hamile kalmasinn hayatimm

haklısın canım. henüz hazırda dert yokken dert arayıp bulmayacağım insallah. her seyin güze olacagınan inandıktan ama gerçekten yürekten inandıktan, Alllaha dayandıktan sonra elbet o kuluna merhamet eder.

ve ben de su an laf olsun diye değil, gerçekten ama gerçekten her seyin hayal ettiğimden bile daha güzel ve kolay olacağına inanıyorum biiznillah

her seyin bir vakti vardır elbet bizim vaktimiz gelinceye kadar sabrımız ve ümidimizle asacagız insallah.

çok tesekkür ederim bana vakit ayırdıgın için

ben de geri kalan menümü yazayım.

maydonoz ve lahana suyu içicem elma sirkesi döküp biraz. lahanalrını da imon sıkıp yiycem ve bugünkü menüm bitmis olucak

bugün yesiçay da kekik de içmiycem ara veriyim bugün dedim

valla "hayırlısı olsun" de canım. çok beylik bi laf; ama gerçek. kısmetse olur, kimse ayıramaz. değilse kimse kimsenin son şansı değildir.

öyle tabi.Rabbim hayırlısı neyse onu yazsın alnımıza ve bizi de hep hayrı olana talip kılsn.

öyle gerçekten önemli olan hayırlısının olması.

insallah rabbim merhamet edecek hayrlısı neyse o olacak

tamam canim benim o harekketliligide oyunla atar canim dedigim gibi kumastanda toplar dikebilirsin bol bol tepisir bebegimmm
yalniz disari cikarinca gozu ustunde olsun bide ciftlesir hamile kalmasinn hayatimm

evet canım evde bi oraya bi oraya zıplayıp duruyorrkaydirigubbakcemile3
bebeğim lokum erkek canım o yüzden kafam rahatt:kedi:

evet canım evde bi oraya bi oraya zıplayıp duruyorrkaydirigubbakcemile3
bebeğim lokum erkek canım o yüzden kafam rahatt:kedi:

yasemincimm nolur kusuruma bakma valla kafa kalmadi bende nerden kalmissa aklimda kiz diye ozur dilerim kuzummm erkekse yaptirma zaten ksiirlastirma ameliyati zor oluomus zaten sende istemiosun gerek yokmus gulum eger ciftlescek birini bulursa ciftlesir o zaaman donemide gecer hemen sanirim tamda bilmiorum gerci ama yapsa bile hamile kalma durumu yok o yonden iyii sultanimmm

@katrecimyaşın daha o kadar küçük ki.bu gönül işlerinde hep şunu sölerim.işi inada bindirmeyeceksin illa olsun diye direnmeyeceksin.ve de aceleye getirmeyeceksin.
mesela sana diyim ben kocamı çok severek aşık olarak evlendim. benide hiç üzmez .ama dedim ya aşık olarak ve çok acele ederek evlendim.gözüm hiçbirşey görmüyordu hala çok aşığım kocama ama keşke ailesini tartıp ölçüp biçseydim bu kadar acele etmeden.tabiki seninkinin ailesi için birşey söylemiyorum ama bu evlilik işlerin enine boyuna tartmak lazım herşeyi

tatlım benim ya saol.

selam nilifert canım bende bir ara makarna ile zayıflamıştım bilerek değil ama ortam öyle idibilmiyorumkismile
çok spor yapıyordum birde makarna ya yağzız yada yağlıda olsa bollll baharatlıı
öyle yoğurt peynir katmazdım yemeklerin suyunu aslaaa yimezdim
vee sürekli çavdar ekmeği yerdimm

haftada 4 yada 5 kere makarnam olurdu şubattan temmuza kadar belkide marttı:uhm:
neyse
doğumdan sonra çok kilo almıştım 63 ten 75 e çıkmıştım

temmuzda 57 kilo idimmmdelikafadulden
şimdi bu muhabbeti biz geçen gün bölümde yaptık benimde aklıma gelince benimde menüm biraz daha rahatladı tabiiicokacimcoook

Son düzenleme:
dulcineacım ben bugun hem plates,callenetics ve tibet yaptım. şimdi duş almalıyım hepinizi öpuyorum iyi geceleropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…