yasemincimm nolur kusuruma bakma valla kafa kalmadi bende nerden kalmissa aklimda kiz diye ozur dilerim kuzummm erkekse yaptirma zaten ksiirlastirma ameliyati zor oluomus zaten sende istemiosun gerek yokmus gulum eger ciftlescek birini bulursa ciftlesir o zaaman donemide gecer hemen sanirim tamda bilmiorum gerci ama yapsa bile hamile kalma durumu yok o yonden iyii sultanimmm
selam nilifert canım bende bir ara makarna ile zayıflamıştım bilerek değil ama ortam öyle idibilmiyorumkismile
çok spor yapıyordumbirde makarna ya yağzız yada yağlıda olsa bollll baharatlıı
öyle yoğurt peynir katmazdım yemeklerin suyunu vee sürekli çavdar ekmeği yerdimm
haftada 4 yada 5 kere makarnam olurdu şubattan temmuza kadar belkide marttı:uhm:
neyse
doğumdan sonra çok kilo almıştım 63 ten 75 e çıkmıştım
temmuzda 57 kilo idimmmdelikafadulden
şimdi bu muhabbeti biz geçen gün bölümde yaptık benimde aklıma gelince benimde menüm biraz daha rahatladı tabiiicokacimcoook
canlar size limonata yaptimm sekersizz
selam canım ya. belki biliyosundur geçen hafta yoktum iş için şehir dışındaydım orda zaten aslında ipin ucunu kaçırmadım ama ne yediğimi bilmedim hareket çok yaptım.bu hafta geldim cuma günü izin alıyoruz .sizlerden uzak kalınca gerçekten insan dikkat edemiyor. Allahtann gittiğim kiloyla geri gelmişim.
canım ne kusuru yaaaa aşk olsun o kadar sıkıntı atlattın Şeniz
evet canım ilk dönemde değilde belki öteki dönemler için dışarıya alışması lazım
geçende pikniğe gittik hem yürüyoruz hemde ot topluyoruz inanmassın lokum nerelere saklanacağını şaşırdıı o kadar korktu ki o tüyleri hep kabarıktı:1ninca:
pek severim, mersi prenses yerimseniben
içine taze nane de atalım. ohhhh misss, yaz gelsin yaaaa akannehir
dulcineacım ben bugun hem plates,callenetics ve tibet yaptım. şimdi duş almalıyım hepinizi öpuyorum iyi geceleropuyorumnanaktan
canlarım ben çıkıyorumm heinize iyi gecelerrrr:))
canimmsinnn yasemincimmm yerim seniide lokumuda benn opuyorumnanaktan
canim disari cok salmicaksiniz dimi yarim saaat oda nobet tutcaksiniz basinda deilmi bide kaybolmasinnn gulum gerci akil vermek gibi olmasin sakin yanlis anlama beni napiyimm endiselerim hat safhada bu aralar canikommm lokumumda benim canim cunku hale teyzesi onuda cok seviooooo
canim tebrik ederim oncelikle vereliniortak ben de yaptiklarimi yazayim valla hic de ole senin gibi yazamayacagim heheh
YAPTIKLARIM
1-tibet
2-callanetics
3-leslie ile bacak calistirma
4-50 mekik
@yasemcigim iyi geceler kusum optum al yanaktan:)
lokumu ne kadar çok sevdiğini biliyorum bitanemboshayallersmile
evet nöbetleşe canımm çünkü onu haps edemem çok yanlış bişeyy bazen eşim bazen merve
idare edicezz artık meleğimm benimmm seni çooook seviyorum canımmm
biliyormusun arada senden bahsediyoruz evde ne kadar tatlı ve ince bir insan diyee
sen benim meleğimsin canım benimmopuyorumnanaktan Şeniz
iyi gecelerrrrrrrrrr lokum için mutlu ol dertlerini at arkayaaaaa hayatın tadını çıkarrrbayanssulusmile
ahh can'ım benim ya aminn Allah razı olsun .aminn
bu duaya öyle çok ihtiyacım var ki.Rabbim gönlümüzden geçirdiklerimizden bile daha güzelini nasip etsin hayırlısıyla
sevdiğimle aramızda henüz bir resmiyet olmaması da artırıyor bu hüznümü ve çocuk özlemimi.hani herkes evlendiğinde biraz gönlünce yasamak gezmek ister, etrafımdakiler de hep bunu tavsiye etmislerdi bana simdiye kadar ama ben de ,sevdiceğimce hemen istiyoruz evlenince bilyorum is simdiki gibi tozpembe olmayacak ama siz benim bebeklere nasıl bi muhabbet ve hasretle baktıgımı bir görseniz hemen evlendirelim seni de dogur bi an önce dersiniz:)
sakası bi yana da,dertliyim kederliyim arkadaslar, nisan sonu vuslat hayaliyle yasıyordum biirler grupdakiler özellikle de dulci,truf falan
o is bitti arkadaslar vuslat falan olmayacak
..............
ama nisan sonu 53 heedefimden de vazgeçmedim. 46 hedefimdende
neyse ben hüznümü içime atayım
sabrediyorum güveniyorum Rabbime elbette büyük vuslat yakındır
geldiiim tatlımmm bu arada şiirin çok güzell bende bahar hayranıyım mayıs ayında balkonun kapısını açıp gece bülbüllerini dinleyerek uyurumm :asigim:
gunaydin kızlar...
dün yediklerimi yazmak isterdim ama beni kilo alma topicine yollarsınız diye vazgeçtimeyvahedigeldismile dulci ve yesanın söylediği çıktı valla, beni rakip görmüyorlardı yarışta öyle de olucak.
canım sıkılıyor çok bugunlerde. işler çok yoğun, sevgilim iş için şehir dışında, kardeşim bu hafta öss'ye giricek o yüzden stres dorukta..böyle ufak tefek şeyler ama can sıkıyor...
@katrecimyaşın daha o kadar küçük ki.bu gönül işlerinde hep şunu sölerim.işi inada bindirmeyeceksin illa olsun diye direnmeyeceksin.ve de aceleye getirmeyeceksin.
mesela sana diyim ben kocamı çok severek aşık olarak evlendim. benide hiç üzmez .ama dedim ya aşık olarak ve çok acele ederek evlendim.gözüm hiçbirşey görmüyordu hala çok aşığım kocama ama keşke ailesini tartıp ölçüp biçseydim bu kadar acele etmeden.tabiki seninkinin ailesi için birşey söylemiyorum ama bu evlilik işlerin enine boyuna tartmak lazım herşeyi
üzülme canım
inşallah hakkında en hayırlısı neyse o olsun
zaten yazmışsınız kısmet eğer varsa olur yoksa yapacak bişey yok değilmi
Ustelik Istanbulda havada gayet depresif ve yagmurlu bugun. Gercekten bunalim bir gun.
canlarım benim, hepinizden Allah razı olsun.böye tecrübeleri duymaya o kadar ihtiyacım vardı ki, su an o kadar olgun ve nötr bi ruh halindeyim ki.Eğer birbirimize hayırlıysak ve de ailelerimiz de birbirleri için hayırlı ise istiyorum rabbimden onu ama en hayırlı zaman ne zamansa o zaman istiyorum
bu konuda çok yanlıslarım oldu. o kadar ısrarcı oldum ki dualarımda Allah korusun sırf ben çok istedim diye Rabbim nasip ederse ve bende ilerde pisman olursam diye korkmaya basladım simdi
bundan sonra hayırlısıya nasip et hayırlısyla nasip et deyip durmıycam
hayırlıysa nasip et diycem
çok çok tesekkür ederim size
canlarım benim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?