50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ne kusuru yaaaa aşk olsun o kadar sıkıntı atlattın Şeniz
evet canım ilk dönemde değilde belki öteki dönemler için dışarıya alışması lazım

geçende pikniğe gittik hem yürüyoruz hemde ot topluyoruz inanmassın lokum nerelere saklanacağını şaşırdıı o kadar korktu ki o tüyleri hep kabarıktı:1ninca:

selam canım ya. belki biliyosundur geçen hafta yoktum iş için şehir dışındaydım orda zaten aslında ipin ucunu kaçırmadım ama ne yediğimi bilmedim hareket çok yaptım.bu hafta geldim cuma günü izin alıyoruz .sizlerden uzak kalınca gerçekten insan dikkat edemiyor. Allahtann gittiğim kiloyla geri gelmişim.

biliyorum canım yokluğunu inan farkettim bide şöyle garib bişey varsabah bölümü açtım arkadaş listeme bakıyorum snin yokluğun aklıma geldii

bölüme bir baktım kim var kim yok diye sen gelmişsinkaydirigubbakcemile5
o dediğin doğru canım bölümden kopunca dikkt diye bişey kalmıyor:uhm:

canimmsinnn yasemincimmm yerim seniide lokumuda benn opuyorumnanaktan

canim disari cok salmicaksiniz dimi yarim saaat oda nobet tutcaksiniz basinda deilmi bide kaybolmasinnn gulum gerci akil vermek gibi olmasin sakin yanlis anlama beni napiyimm endiselerim hat safhada bu aralar canikommm lokumumda benim canim cunku hale teyzesi onuda cok seviooooo

dulcineacım ben bugun hem plates,callenetics ve tibet yaptım. şimdi duş almalıyım hepinizi öpuyorum iyi geceleropuyorumnanaktan

canim tebrik ederim oncelikle vereliniortak ben de yaptiklarimi yazayim valla hic de ole senin gibi yazamayacagim heheh

YAPTIKLARIM

1-tibet

2-callanetics

3-leslie ile bacak calistirma

4-50 mekik

@yasemcigim iyi geceler kusum optum al yanaktan:)

lokumu ne kadar çok sevdiğini biliyorum bitanemboshayallersmile
evet nöbetleşe canımm çünkü onu haps edemem çok yanlış bişeyy bazen eşim bazen merve

idare edicezz artık meleğimm benimmm seni çooook seviyorum canımmm
biliyormusun arada senden bahsediyoruz evde ne kadar tatlı ve ince bir insan diyee
sen benim meleğimsin canım benimmopuyorumnanaktan Şeniz
iyi gecelerrrrrrrrrr lokum için mutlu ol dertlerini at arkayaaaaa hayatın tadını çıkarrrbayanssulusmile

oh kuzzuuuummmm bende öptümm bitanemmm Şenizmuccuuuuuuuukkkkkksositososito

ayyyy canimmsinn canimm benimm bende cokk seviyommmm tatlimmm
inan bu sevgi ilgi depresyon ilacina bedell o kadar iyi geliokiii hayatimm
lokumumda cok sansli senin gibi bi annesi babasi kardesi var bide hale teyzesi oldu:))
tamam hayatim sizler icin lokum icinn bi an slklntl geldiginde hemn atcam icimdenn bitanem.allah rahatlik versin kuzumm lokumumda guzel ruyalar gorsun sende fistigim

herkese günaydın diyeyim okula gitmaden önce dedim
ışıl ışıl,hep gülümsediğimiz bir gün olsun arkadaşlarımzemuszemus

Son düzenleme:

üzülme canım
inşallah hakkında en hayırlısı neyse o olsun
zaten yazmışsınız kısmet eğer varsa olur yoksa yapacak bişey yok değilmi

geldiiim tatlımmm bu arada şiirin çok güzell bende bahar hayranıyım mayıs ayında balkonun kapısını açıp gece bülbüllerini dinleyerek uyurumm :asigim:

sağol canım
sen de pek keyif insanısın vesselam

dulcinea hiç girmemişsin görüşmeye mi gittin nerelerdesin

gunaydin kızlar...

dün yediklerimi yazmak isterdim ama beni kilo alma topicine yollarsınız diye vazgeçtimeyvahedigeldismile dulci ve yesanın söylediği çıktı valla, beni rakip görmüyorlardı yarışta öyle de olucak.

canım sıkılıyor çok bugunlerde. işler çok yoğun, sevgilim iş için şehir dışında, kardeşim bu hafta öss'ye giricek o yüzden stres dorukta..böyle ufak tefek şeyler ama can sıkıyor...

Ustelik Istanbulda havada gayet depresif ve yagmurlu bugun. Gercekten bunalim bir gun.

üzülme canım
inşallah hakkında en hayırlısı neyse o olsun
zaten yazmışsınız kısmet eğer varsa olur yoksa yapacak bişey yok değilmi

canlarım benim, hepinizden Allah razı olsun.böye tecrübeleri duymaya o kadar ihtiyacım vardı ki, su an o kadar olgun ve nötr bi ruh halindeyim ki.Eğer birbirimize hayırlıysak ve de ailelerimiz de birbirleri için hayırlı ise istiyorum rabbimden onu ama en hayırlı zaman ne zamansa o zaman istiyorum

bu konuda çok yanlıslarım oldu. o kadar ısrarcı oldum ki dualarımda Allah korusun sırf ben çok istedim diye Rabbim nasip ederse ve bende ilerde pisman olursam diye korkmaya basladım simdi

bundan sonra hayırlısıya nasip et hayırlısyla nasip et deyip durmıycam

hayırlıysa nasip et diycem

çok çok tesekkür ederim size

canlarım benim ya

Ustelik Istanbulda havada gayet depresif ve yagmurlu bugun. Gercekten bunalim bir gun.

evet hava çok kötü, kış yeniden geldi:gitme:

katrececim ben de birkaç şey söylemek istedim. bu endişeler insanın beynini yiyip bitiriyor. bu kadar düşünme, sen kendi aşkın için yapabileceğin herşeyi yaptıysan, için rahat olsun.Allah nasip ederse bir araya gelirsiniz zaten. ben hep dualarımda " allahım hayırlısıysa bizi birbirimize nasip et" diyorum. birbirimizi çok seviyoruz, çok mutluyuz, çok iyi anlaşıyoruz maaşallah ama kısmet değilse olmaz ne kadar zorlasak da. hakkınızda hayırlısı olsun. üzülmemek elde değil ama, Allah güç versin canım benim...

günaydın arkadaşlar.
ama maalesef aydınlık bir gün değil hava çok iç karartıcı...
sormak istediğim birşey var.ben leslilenin tüm videolarını dediğiniz siteden indirdim.bayağı çeşidi var bu videoların.bende her akşam 3 millik olan biriyle yürüyorum.4 mil olanına da bu akşam başlayacağım.ben ancak akşam yemekten sonra yapabiliyorum da..acaba bunlardan hangisi daha çok kilo vermeye yönelik olandır?
bu arada katrece,bende eşimle internette tanıştım senin gibi..biz ailelerimizden gizlemedik tanışma şeklimizi ama diğer insanlara,akrabalarımıza tabiiki internet yoluyla tanıştığımızı söylemiyoruz.işyeri çevresinde tanıştık diyoruz.ben şimdi, iyikide tanımışım eşimi diyorum..senin içinde hayırlısı ne ise o olur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…