50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öğretmenim ben, okul biteli ohoooo :) sen bana yaşlı mı diyosun yoksa kuzum aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile2

olurmu hiç clementine resmindede hiç yaşını göstermiosun ondan dedimyerimseniben

doğru ya eğitimci yazıo meslekte.. neyse mazur gör beni diet halleri işte :mymeka:

Ben 5 millik walk at home u yapiyorum. Pilateslin ardindan. Gercekten cok ise yaradi. Zor kilo veririm ama bu hafta gayet hizli verdim. Ben bile inanamiyorum tartiya cikinca..

günaydınlar... ben uzun zamandır giremiyorum ,diyetten koptum,ne spor ne başka şey... geçen haftanın yorgunluğunu bile atamadım henüz. silkinip kendime gelmem lazım:-(

günaydın herkese........ sabah çok güzel günaşli bir güne uyanmıştık acayip enerjiktim ev temizliği yaptım okula gelene kadar sonrada hava güzel diye yürüyürek okula geldim 30 dk falan sürüyor...... ama şimdi hava buz gibi acayip bir soğuk var yağmur yağacak galiba.....(((((

sabah bir bardak greyfurt suyu, kaşarlı tost 4 zeytin birazda kahvaltılık sos yedim.....
ara olarak 1 elma....

günaydınlar... ben uzun zamandır giremiyorum ,diyetten koptum,ne spor ne başka şey... geçen haftanın yorgunluğunu bile atamadım henüz. silkinip kendime gelmem lazım:-(

canım valla sen bu halinle bile bizden çok kilo vermişindir:))))))maşallahın var tü tü

kahvekokusu kahvaltını yaptınmı bugün???????

Günaydınlar herkese ;
işlerimi toparladım yanınıza geldimboshayallersmile
suleulku'cüm kahvaltı konusunda şimdi sana hesap veriyorumeyvahedigeldismile
uyanır uyanmaz 1 bardak ılık limonlu su ,
az peynir
1 dilim ekmek
haşlanmış yumurta
3 adet badem
3 adet ceviz
2 adet kuru kayısı
söz sırası sende suleulku:kedi:

Günaydın kızlar,
bugün sözde her zamanki gibi öğleden sonra değil de sabah koşcaktım 8'de kalktım bir baktım, yağmur yağıyor, vurdum kafamı yattım yine:)Şimdi dindi de yine yapcak gibi çıksam mı çıkmasam mı karar veremedim, olmadı 5 mil yaparım ben de evde, gerçi hiç 5 mile ulaşamadım 3 te kesiliyorum evdeyken ben:)

bunlar kafaya takılacak şeyler değil ki tatlım
sen kendine diyetten çıkmak için bahane arıyorsun gibime geldi

oooo süper bi kahvaltı alkisalkisalkis

kaydirigubbakcemile5 afein kahvekokusu harika bir kahvaltı yapmışın tebrikler........

bu depresif gune gayet saglikli baslamissin

Son düzenleme:
bunlar kafaya takılacak şeyler değil ki tatlım
sen kendine diyetten çıkmak için bahane arıyorsun gibime geldi

oooo süper bi kahvaltı alkisalkisalkis

kaydirigubbakcemile5 afein kahvekokusu harika bir kahvaltı yapmışın tebrikler........

yaşasın yaşasın:sm_cool::sm_cool:
ben bu gazla 3 ay kahvaltı yaparım vallacokacimcoook
bu arada leg magic'im geldi dün akşam yaptım biraz bişiler..iç bacakları , totoyu ve karnı inanılmaz çalıştırıyor,forma girmeme epeyce yardımcı olacaksositososito
trufcum sen nasılsın bakalım:kedi
:

kahvaltısız olmuyo zaten
yapmazsan hep aç hissediyo insan kendini
leg magic sonuçları 1 aya kalmaz belli olur zaten
ben de iyiyim canım sağol
kızımla oynuyoruz işte

Bir daha bir egzersiz aleti almamaya ant ictim. Evde esek kadar bir kosu bandi ve kondisyon bisikleti var nereye koyacagimizi bilemiyoruz. Atamiyoruz da... 1 tane fitness odasi lazim maalesef evde ona musait degil hic... Bir de fitness salonuna uye olduk. Hic gerek kalmadi aletlere. Neyse sen kullan bakalim leg magic i de sonucu soyle. Bilgimiz olsun

Silkelenip excel dosyalarimi acmam ve rapor yazmam gerek.....Ne eglence ne eglence di mi

olsun çalışmak her zaman insanı türlü sıkıntılardan uzak tutar,
bilakis insan beyni boş kaldıkça sorun üretiryerimseniben

kahvaltısız olmuyo zaten
yapmazsan hep aç hissediyo insan kendini
leg magic sonuçları 1 aya kalmaz belli olur zaten
ben de iyiyim canım sağol
kızımla oynuyoruz işte

iyi olmana sevindim şekerkaydirigubbakcemile5

ben evdeki tüm kullanmadığım ıvır zıvır spor aletlerimi(stepper,ab-shaper v.s) yardımcı bayana verdim..göbek ata ata aldısositosositokoşu bandını da mantık olarak onaylamadığım için eve hiç sokmadım zatenyerimsenibenleg magicyer kaplamayan ve vücudu oldukça fazla çalıştıran bir alet,arkadaşlarımın yoğun tavsiyeleri üzerine aldım..
sonuçları paylaşıcam sizlerleyerimseniben

Son düzenleme:

Ben onu çok merak ediyordum iç bacak, basen falan çalıştırdığından, sen memnun kalırsan ben de alırım belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…