öğretmenim ben, okul biteli ohoooo :) sen bana yaşlı mı diyosun yoksa kuzum aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile2
günaydın arkadaşlar.
ama maalesef aydınlık bir gün değilhava çok iç karartıcı...
sormak istediğim birşey var.ben leslilenin tüm videolarını dediğiniz siteden indirdim.bayağı çeşidi var bu videoların.bende her akşam 3 millik olan biriyle yürüyorum.4 mil olanına da bu akşam başlayacağım.ben ancak akşam yemekten sonra yapabiliyorum da..acaba bunlardan hangisi daha çok kilo vermeye yönelik olandır?
bu arada katrece,bende eşimle internette tanıştım senin gibi..biz ailelerimizden gizlemedik tanışma şeklimizi ama diğer insanlara,akrabalarımıza tabiiki internet yoluyla tanıştığımızı söylemiyoruz.işyeri çevresinde tanıştık diyoruz.ben şimdi, iyikide tanımışım eşimi diyorum..senin içinde hayırlısı ne ise o olur inşallah..
günaydınlar... ben uzun zamandır giremiyorum ,diyetten koptum,ne spor ne başka şey... geçen haftanın yorgunluğunu bile atamadım henüz. silkinip kendime gelmem lazım:-(
günaydınlar... ben uzun zamandır giremiyorum ,diyetten koptum,ne spor ne başka şey... geçen haftanın yorgunluğunu bile atamadım henüz. silkinip kendime gelmem lazım:-(
gunaydin kızlar...
dün yediklerimi yazmak isterdim ama beni kilo alma topicine yollarsınız diye vazgeçtimeyvahedigeldismile dulci ve yesanın söylediği çıktı valla, beni rakip görmüyorlardı yarışta öyle de olucak.
canım sıkılıyor çok bugunlerde. işler çok yoğun, sevgilim iş için şehir dışında, kardeşim bu hafta öss'ye giricek o yüzden stres dorukta..böyle ufak tefek şeyler ama can sıkıyor...
Günaydınlar herkese ;
işlerimi toparladım yanınıza geldimboshayallersmile
suleulku'cüm kahvaltı konusunda şimdi sana hesap veriyorumeyvahedigeldismile
uyanır uyanmaz 1 bardak ılık limonlu su ,
az peynir
1 dilim ekmek
haşlanmış yumurta
3 adet badem
3 adet ceviz
2 adet kuru kayısı
söz sırası sende suleulku:kedi:
Günaydınlar herkese ;
işlerimi toparladım yanınıza geldimboshayallersmile
suleulku'cüm kahvaltı konusunda şimdi sana hesap veriyorumeyvahedigeldismile
uyanır uyanmaz 1 bardak ılık limonlu su ,
az peynir
1 dilim ekmek
haşlanmış yumurta
3 adet badem
3 adet ceviz
2 adet kuru kayısı
söz sırası sende suleulku:kedi:
bunlar kafaya takılacak şeyler değil ki tatlım
sen kendine diyetten çıkmak için bahane arıyorsun gibime geldi
oooo süper bi kahvaltı alkisalkisalkis
kaydirigubbakcemile5 afein kahvekokusu harika bir kahvaltı yapmışın tebrikler........
bu depresif gune gayet saglikli baslamissin
:kedi:tabi devamlılık arz ederse daha iyi olacak benim içinohaoldumsmile
anchusa çık depresyondan çabuk,eğlenceli bişiler aç pc'dezemuszemus
yaşasın yaşasın:sm_cool::sm_cool:
ben bu gazla 3 ay kahvaltı yaparım vallacokacimcoook
bu arada leg magic'im geldi dün akşam yaptım biraz bişiler..iç bacakları , totoyu ve karnı inanılmaz çalıştırıyor,forma girmeme epeyce yardımcı olacaksositososito
trufcum sen nasılsın bakalım:kedi:
yaşasın yaşasın:sm_cool::sm_cool:
ben bu gazla 3 ay kahvaltı yaparım vallacokacimcoook
bu arada leg magic'im geldi dün akşam yaptım biraz bişiler..iç bacakları , totoyu ve karnı inanılmaz çalıştırıyor,forma girmeme epeyce yardımcı olacaksositososito
trufcum sen nasılsın bakalım:kedi:
Silkelenip excel dosyalarimi acmam ve rapor yazmam gerek.....Ne eglence ne eglence di mi
kahvaltısız olmuyo zaten
yapmazsan hep aç hissediyo insan kendini
leg magic sonuçları 1 aya kalmaz belli olur zaten
ben de iyiyim canım sağol
kızımla oynuyoruz işte
Bir daha bir egzersiz aleti almamaya ant ictim. Evde esek kadar bir kosu bandi ve kondisyon bisikleti var nereye koyacagimizi bilemiyoruz. Atamiyoruz da... 1 tane fitness odasi lazim maalesef evde ona musait degil hic... Bir de fitness salonuna uye olduk. Hic gerek kalmadi aletlere. Neyse sen kullan bakalim leg magic i de sonucu soyle. Bilgimiz olsun
ben evdeki tüm kullanmadığım ıvır zıvır spor aletlerimi(stepper,ab-shaper v.s) yardımcı bayana verdim..göbek ata ata aldısositosositokoşu bandını da mantık olarak onaylamadığım için eve hiç sokmadım zatenyerimsenibenleg magicyer kaplamayan ve vücudu oldukça fazla çalıştıran bir alet,arkadaşlarımın yoğun tavsiyeleri üzerine aldım..
sonuçları paylaşıcam sizlerleyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?